|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
7.2.2010 12:06:52   
krtkova
Jutro, srake!

JSt že pridno kuham govejo juhico (nedelja je danes!! user posted image user posted image ) in pečem pecivo!! Sem prava gospodinja!user posted image

Danes imate še zadnjo možnost, če kaj rabite iz Ikee. Neka_noč, zabeleženo: 1 paket zeleno modrih tetra. Kaj pa če jih nimajo? Lahko druge barve? Še katera kaj???user posted image  

Vprašanje; ali katera ve, kje prodajajo kakšne nalepke za na steno? Ker men pa niso več razni Puji, pa Tweetiji, pa miki miške... jst bi imela morske motive; galebe, svetilnik, ladjice... In kje to kupiti? A obstaja kakšna internetna stran??? Al pa kakšne take posebne tapete?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
7.2.2010 12:33:46   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Krtkova v kolikor ni zeleno modrih, ni treba drugih, ker jih imam itak že dovolj. Se  pa lahko zgodi, da jih je zmanjkalo - Cojka je bila tam...user posted image

Danes imam pod in v nosu herpese user posted image ! Sem prav jezna. Ko se namažem s kremo sem ko ..... imam brke.

Moj user posted image gre s sinom v kino, jaz bom pospravljala.... Nič pretresljivega danes. Vreme je user posted image - komaj čakam kaj sonca. Je zj. tako lepo sonček svetil in smo imeli plan it nekam ven, na izlet, zdaj pa piha, je brez sonca, .... Bomo kar doma.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
7.2.2010 12:34:51   
neka_noč
Aja, Krtkova, sorry.
Žal ti ne morem pomagati. Pojma nimam kje bi imeli to kar ti želiš. Upam, da ti bo vedela povedat kaj več katera druga.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
7.2.2010 14:45:46   
živa
Krtkova, prosim, prosim, prosim, sem bila že 4-krat v Ikei in nikoli niso imeli enega roloja (bombažnega) v velikosti, ki jo rabim. Imenuje se Iris Faltrollo, širina 120 cm (dolžina je standardna 170 cm), taka:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00054031

Cena je 5,99.

Imajo jih v spodnjem nadstropju, pri tekstilu (če se ne motim), takoj na začetku na desni (govorim za Celovec).

Ti pošljem svojo tel. na ZS, pa tam komunicirava naprej.

Če ti res ni odveč!

Lp,

živa

Za nalepke pa poglej v Toysu, v Gradcu so jih imeli pred ene 4-5 leti ogromno, ne vem, kako je v Celovcu.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
7.2.2010 16:24:54   
bcljka
oj user posted image !

sporočam da sm z blazino za dojenje spala 13ur skupi k dojenček... res je zakon! zdele smo bli pa na kosilu v eni restavraciji in sm se tok najedla da bom počla! uffff!

je pa moja tašča, bodoča babi, pršla iz otroškega sejma iz nemčije in je prnesla fuuuul katalogov... kjer so seveda napisane nabavne cene in te skor kap zadane k vidš kok dejansko so stvari pocen... sam kaj ti to pomaga k itak ne morš naročit, pa tok so hude stvari... no, če bodo v vrtcu kej naročal se bova probala zravn uštult da še za naju kej uzamejo... sam k je še vedno recesija in to, pa ne vrjamem da bodo kej uzel... user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.2.2010 18:16:42   
neka_noč
Bcljka bi ti bilo odveč, da bi mi ob priliki prinesla pokazat te kataloge? 

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.2.2010 18:58:17   
bcljka
prnesm na naslednje srečanje... sploh ni problem user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.2.2010 19:45:16   
Zvezdici
krtkova - kaj pa te nalepke?

http://cgi.ebay.com.au/HUGE-Nursery-Childrens-UNDERWATER-Bedroom-Wall-Stickers_W0QQitemZ170426170175QQcmdZViewItemQQptZUK_HG_ChildFurniture_RL?hash=item27ae30fb3f

http://cgi.ebay.com.au/HUGE-Nursery-Childrens-Bedroom-FISH-SEA-Wall-Stickers_W0QQitemZ170412801625QQcmdZViewItemQQptZUK_HG_ChildFurniture_RL?hash=item27ad64fe59

http://cgi.ebay.com.au/Nursery-Children-Bedroom-SEA-FISH-DOLPHIN-Wall-Stickers_W0QQitemZ170441517526QQcmdZViewItemQQptZUK_HG_ChildFurniture_RL?hash=item27af1b29d6

Svetilnika žal nisem nikjer zasledila user posted image .
Malo poglej še ti. Boš imela mogoče kaj več sreče.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
7.2.2010 21:54:01   
sasa1975
DOBER VEČERuser posted image

res sem vesela da vas poznam (vsaj nekatere),ker mi vse vase informacije pridejo prav,..
čeprav nisem ravno pridna tipkarica in berem bolj kampanjsko ampak vedite da vas sledim...

BCLJK.kje je buši v BTC?hala?ej mal sm pogledala slikice na Fbres lepo (ej medo je pa sošolec od moje sosede) torej si osebna trenerka?super da imamo nekoga da nas bo septembra zacel gonit na aerobikah

NEKA NOČ  ja tudi sama sem že zacela malo z pranjem otroskih cunjc,kako zobek?

KRTKOVA uzivaj v shooppingu

NAX ej upam da se naslednji teden najdeva na dopoldanski kavi?kaksen trzin je na pol poti kaj pravis?seveda ce je kaksna frej dopoldan jo bova veseli...

COJKA upam da uzivas na smucisču in da boš nasla hotel ki ima internet

MKBK a dej M.ne hiti z dietami bomo kasneje dojile in zacele sportati

AGLAJA ku ku si prevzela hisko?

ZIVA pozdravček tudi tebi...

upam da nisem katero ki se osebno ze poznava izpustila

PUNCE KDAJ PA PLANIRAMO NASLEDNJE SREČANJE?meni to res polni baterije...

bozajte busije in pazite na sebe,uzivajte v nosecnostiuser posted image

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
7.2.2010 22:11:38   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

ravno pridna tipkarica in berem bolj kampanjsko ampak vedite da vas sledim...

BCLJK.kje je buši v BTC?hala?ej mal sm pogledala slikice na Fbres lepo (ej medo je pa sošolec od moje sosede) torej si osebna trenerka?super da imamo nekoga da nas bo septembra zacel gonit na aerobikah

buši JE BIL zraven baby centra, sosednja stavba prvi štuk...

nisem osebna trenerka, sm samo inštruktor aerobike... z medotom delava skp... no, jst sm zdej itak na porodniški, samo občasno vskočim za kkšno menjavo nosečk...

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.2.2010 8:09:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Katrinka lepo da imaš vse lepo pospravljeno... Me too! Mene to še čaka. Sicer sem že v fazi pospravljanja, a me čaka še veliko dela.

ufff jaz imam fazo pospravljanja skoz...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

katrinka - dobro jutro! Tebe pa še nimam na seznamčku ane?

kaj rabiteuser posted image

tudi pri meni se trebuscek pozna, no saj casa ni mel da bi sel nazaj od prejsnje nosecnosti...tako da tezko ze skrivam...user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.2.2010 9:13:28   
neka_noč
Zvezdici ful so lepe nalepke! Mislim linki z nalepkami. Krtkova sigurno boš kaj našla. user posted image

Sasa jaz sem tudi frej dop. user posted image . Ne sicer vsako dop. - odvisno od obveznosti .... ko jih imam , komaj "diham"/dohajam, so pa dnevi , ko nimam popolnoma nič. Teh do sedaj ni bilo veliko, se mi pa pričenja čas sproščati. Že s tem tednom. Tako da - bi se vama lahko (seveda če me vzameta/sprejmeta) pridružila na kavici/čajčku,... user posted image
Zob - user posted image . Me boli manj, pa mislim že , da je ok, potem pa spet boli ko user posted image . Ne vem, ali se mi to notri zdravi - dal mi je zdravila, ali pa me boli že naslednji.... user posted image Zdaj, ko naj bi imela več časa, bom pa stalno pri zobarjuuser posted image user posted image
Naslednje srečanje je trenutno shooping - gremo 22.02. in se nam lahko pridružiš. Pred shoopingom gremo na tortico/čajček...da uskladimo naše želje, potrebe kam moramo it,... nato shooping.... na koncu pa papica. Njami! Upam, da bomo tudi kaj kupile, ne samo jedle in čvekale.user posted image Greš zraven? Trenutno nas gre med 4-6 user posted image (A se motim? user posted image Joj, tu sem jaz bolj tako tako - kot vir informacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .)

Katrinka za seznam napišeš;   nick name (starost), od kod si,  ?user posted image , ?user posted image ,  če želiš kaj pričakujete (user posted image ali user posted image oz. user posted image ) , tvoj naslednji pregled, ter PDP.
Morda sem kaj pozabila - te bo sigurno še Zvezdici opozorila na to. Sicer pa, nekaj strani nazaj imaš seznam, pa lahko vidiš.

Cojka sem čisto pozabila (čudno, ne?user posted image ) , da si v Švici... in uživaš. Sicer pa, to se že pričakuje od mene.... Samo, da ne bo katera presenečena po nosečnosti.... ker imam (no, sem imela in pričakujem, da se mi vrne) noro dober spomin. user posted image user posted image Boste potem videle.... Upam, da me potem oba otroka ne bosta tako zelo okupirala, da bom na istem user posted image user posted image

Drugače pa, imam  pospravljeno, pomito in pripravljeno previjalno mizico za zlaganje user posted image oblekic - nekaj sem že notri zložila (copatke user posted image ). Danes bom likala od user posted image oblekice in jih lepo pripravila notri v previjalno. Včeraj sem likala ogromno drugih stvari (ki so se že pošteno nabrale), pospravila garderobno omaro, vse pomila. Preložila vso sinovo garderobo, pomila omaro, pregledala in pospravila kar mu je premajhno, pripravila kar mu bo (verjetno) še prav poleti (majčke, kratke hlače - vem, da bo potem kriza hoditi z novorojenčkom po trgovini in kupovati spomladanske stvari, zato sem naredila tudi seznam kaj še rabimo kupiti za "velikega" sina).
"Odkrila"/našla sem še male brisačke s kapuco za user posted image in jih bom danes še oprala. Sem pozabila, da jih imam toliko. Oprati moram še pleničke, povijalne plenice, tetra majčke (sem jih dobila na posodo pa sem mislila, da jih ne bom potrebovala, a ta patronažna sestra jih zagovarja - pa naj jih ima pripravljene (me prav zanima kako bo to izvedla z vsemi temi štriki user posted image ) jaz bom uporabljala body-e , so mi bolj všeč (že v prvo sem jih). To bom prala, ko dobim še plenice od Cojke in Krtkove , ki jih še imata zame iz Ike-je - da ne bom prala potem par komadov posebej. Upam, da jih Krtkova danes še dobi, da jih ni Cojka vseh pokupila. user posted image

Krtkova upam, da nimaš preveč gneče v Ikeji - danes jih je šlo ogromno. Pa da dobiš zase kar imaš namen kupiti. user posted image

Nič, vse lepo pozdravljam in želim prijeten dan! Se tipkamo....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.2.2010 11:47:26   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Vprašanje; ali katera ve, kje prodajajo kakšne nalepke za na steno? Ker men pa niso več razni Puji, pa Tweetiji, pa miki miške... jst bi imela morske motive; galebe, svetilnik, ladjice... In kje to kupiti? A obstaja kakšna internetna stran??? Al pa kakšne take posebne tapete?

Na ljubljanskem pohištvenem sejmu, so reklamo delali http://www.dekoracije.si/ in http://www.increative.si/ .

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
   [Brisano sporočilo]
8.2.2010 11:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.2.2010 15:01:43   
neka_noč
Cojka vdiš kako znam vse zamešati... user posted image Res sem mislila, da si v Švici...
Skratka, lahko bi se dobile jutri. Od kdaj do kdaj pa imaš mš? Sama zj. peljem malega v vrtec, nato ga grem vpisat v šolo, ob 10-ih imam še eno dostavo, potem pa sem frej. Torej, kar se mene tiče lahko kadarkoli enkrat po 10.15-i uri.

Sem bolj na kratko... odhajamo od doma, pa še čisto sem crknjena.... sem likala in vse zlikala, zložila,.. Uf.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.2.2010 15:02:40   
neka_noč
Aja, koliko dinarčkov/evrčkov ti moram dati za pleničke? user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
8.2.2010 16:34:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.2.2010 16:46:10   
Zvezdici
katrinka - tvoj PDP, starost, spol otroka če že veš oziroma želiš povedati, ter katera nosečnost je to in/ali imaš že kaj otrok doma. Pa poveš lahko tudi kdaj imaš naslednji pregled. Vse po želji user posted image .
Joj oprosti. Šele sedaj vidim, da je neka_noč vse to že napisala user posted image . Se vidi, da sproti odpisujem user posted image .

cojka - a če bi prosila taščo, da ga pusti zapakiranga te bo upoštevalauser posted image ? Najbrš neumno vprašanje ane. Ampak, konec koncev je to tvoj voziček user posted image . Mene to tudi naredi slabe volje, če slučajno nekdo moje stvari odpira. Uh voziček pa sploh.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.2.2010 17:34:49   
Anonimen
čisto neumestno_katrinka je odprla tole temo_user posted image  

čestitke, katrinka, pa lepo nosečnost!

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.2.2010 17:37:18   
krtkova
Hoj, bejbe!!

Izlet v Ikeo kar uspel; za Neko_noč imam pleničke, za Živo pa žal nisem dobila roloja.user posted image  Sem pa zase oz. za Hugota kar neki nabavila. Marsikaj prezgodaj, ampak je bil tokrat izjemoma moj zraven, pa sem kr vzela. Torej kupila sva: posteljnino, kovtrčk, 2 stolčka za hranjenje Antilope (al kaj so že. Enga še namreč za k mojim), pa pleničke, pa en samostoječ košek za..igrače al pa umazan peril al pa kaj pa vem kva, pa tisto zaščito za pod rjuho, pa moj mu je eno roputuljco izbral user posted image pa zavese, k so enak model kot najina posteljnina in nostranje stene omar za Hugotovo sobo (sm mela že dolg ogledane, pa sm bla do sebe vedno šrkta, zdej k pa kupujem za mojga otroka, pa dam vseuser posted image ), pa otrok je že dobil svoje obešalnike za v omaro. user posted image user posted image

Zase sem kupila še ogromno posodo za kuhanje goveje juhe (10l) pa nekaj posodic za zmrzovanje, pa nekaj za taščo, pa nekaj za svakinjo. Pa ogledala sva si že omare in predalnik za v Hugotovo sobo, sam ni bilo prostora v avtu. Sem pa imela ogledan en enosed, na katerem sem mislila dojiti in bi sta v otroški sobi, pa sem slabo vidla ceno doma in me je pol skor kap, ko sm tam vidla drugo.user posted image user posted image  Skratka sem bila kar vesela z nakupom.

Sem pa pozabila omeniti, da sem šla v Ikeo v Italiji (lejte; glede na to, da je bila Cojka v Avstriji, tud pod razno nism hotla iti gledati praznih polic user posted image user posted image ). Je bila pa Ikea polna slovencev, sploh nobenih drugih. Aja, pa posteljico sva gledala in ugotovila, da nama je bolj všeč dimenzija 70 x 140 in da torej v Ikeii take nimajo.user posted image

Pol sva šla pa še mal po Krasu, k je blo fulll lepo in toplo! Pa na kosilo v Dutovlje in domov. Zelo lep dan!!user posted image user posted image

Nalepke; hvala vsem za naslove, marsikaj sem našla na netu (ene hude foto tapete med drugim!!), ampak nikjer pa ne tega, kar jaz iščem.Nočm namreč tipično otroških motivov, ampak take "prave".

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.2.2010 17:39:28   
krtkova
cojka - a če bi prosila taščo, da ga pusti zapakiranga te bo upoštevalauser posted image ? Najbrš neumno vprašanje ane. Ampak, konec koncev je to tvoj voziček user posted image . Mene to tudi naredi slabe volje, če slučajno nekdo moje stvari odpira. Uh voziček pa sploh.

To pa tud mene zanima! user posted image In se strinjam z Zvezdici!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
8.2.2010 18:09:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.2.2010 18:14:20   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

krtkova - no, fajn da sta našla nekaj stvari. Glede nalepk bom pa jaz še mojega vprašala, če morda kaj ve, ker imajo firmo z navtično opremmo in je tudi sam čist nor na te morske motive. Mogoče pa kaj ve.

Zlata si!!user posted image user posted image

ej, kakšne pa boste jogije kupovale z v otroške postelje??? Je Dormeo ok??

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.2.2010 18:23:24   
Zvezdici
cojka - ne moram verjeti. Jaz bi sigurno čisto ponorela user posted image . Da, pa pošto odpirajo! Mislim, to pa res je čisto čez mejo! Vseeno upam, da bo imela kaj pameti v glavi in pustila voziček na miru! user posted image

krtkova - jaz bom tudi (potem, ko bom imela posteljico) kupila dormeo. Sem že kar od nekaj oseb slišala, da je super in se splača malo več denarja.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.2.2010 18:35:15   
krtkova

krtkova - jaz bom tudi (potem, ko bom imela posteljico) kupila dormeo. Sem že kar od nekaj oseb slišala, da je super in se splača malo več denarja.

Jst sm mela v prejšnjem stanovanju dormeo in mi je bil zakon. A pa si že kaj gledala za otročke? Imajo več modelov.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......