neka_noč
|
Zvezdici ful so lepe nalepke! Mislim linki z nalepkami. Krtkova sigurno boš kaj našla. Sasa jaz sem tudi frej dop. . Ne sicer vsako dop. - odvisno od obveznosti .... ko jih imam , komaj "diham"/dohajam, so pa dnevi , ko nimam popolnoma nič. Teh do sedaj ni bilo veliko, se mi pa pričenja čas sproščati. Že s tem tednom. Tako da - bi se vama lahko (seveda če me vzameta/sprejmeta) pridružila na kavici/čajčku,... Zob - . Me boli manj, pa mislim že , da je ok, potem pa spet boli ko . Ne vem, ali se mi to notri zdravi - dal mi je zdravila, ali pa me boli že naslednji.... Zdaj, ko naj bi imela več časa, bom pa stalno pri zobarju Naslednje srečanje je trenutno shooping - gremo 22.02. in se nam lahko pridružiš. Pred shoopingom gremo na tortico/čajček...da uskladimo naše želje, potrebe kam moramo it,... nato shooping.... na koncu pa papica. Njami! Upam, da bomo tudi kaj kupile, ne samo jedle in čvekale. Greš zraven? Trenutno nas gre med 4-6 (A se motim? Joj, tu sem jaz bolj tako tako - kot vir informacij .) Katrinka za seznam napišeš; nick name (starost), od kod si, ? , ? , če želiš kaj pričakujete ( ali oz. ) , tvoj naslednji pregled, ter PDP. Morda sem kaj pozabila - te bo sigurno še Zvezdici opozorila na to. Sicer pa, nekaj strani nazaj imaš seznam, pa lahko vidiš. Cojka sem čisto pozabila (čudno, ne? ) , da si v Švici... in uživaš. Sicer pa, to se že pričakuje od mene.... Samo, da ne bo katera presenečena po nosečnosti.... ker imam (no, sem imela in pričakujem, da se mi vrne) noro dober spomin. Boste potem videle.... Upam, da me potem oba otroka ne bosta tako zelo okupirala, da bom na istem Drugače pa, imam pospravljeno, pomito in pripravljeno previjalno mizico za zlaganje oblekic - nekaj sem že notri zložila (copatke ). Danes bom likala od oblekice in jih lepo pripravila notri v previjalno. Včeraj sem likala ogromno drugih stvari (ki so se že pošteno nabrale), pospravila garderobno omaro, vse pomila. Preložila vso sinovo garderobo, pomila omaro, pregledala in pospravila kar mu je premajhno, pripravila kar mu bo (verjetno) še prav poleti (majčke, kratke hlače - vem, da bo potem kriza hoditi z novorojenčkom po trgovini in kupovati spomladanske stvari, zato sem naredila tudi seznam kaj še rabimo kupiti za "velikega" sina). "Odkrila"/našla sem še male brisačke s kapuco za in jih bom danes še oprala. Sem pozabila, da jih imam toliko. Oprati moram še pleničke, povijalne plenice, tetra majčke (sem jih dobila na posodo pa sem mislila, da jih ne bom potrebovala, a ta patronažna sestra jih zagovarja - pa naj jih ima pripravljene (me prav zanima kako bo to izvedla z vsemi temi štriki ) jaz bom uporabljala body-e , so mi bolj všeč (že v prvo sem jih). To bom prala, ko dobim še plenice od Cojke in Krtkove , ki jih še imata zame iz Ike-je - da ne bom prala potem par komadov posebej. Upam, da jih Krtkova danes še dobi, da jih ni Cojka vseh pokupila. Krtkova upam, da nimaš preveč gneče v Ikeji - danes jih je šlo ogromno. Pa da dobiš zase kar imaš namen kupiti. Nič, vse lepo pozdravljam in želim prijeten dan! Se tipkamo....
|