Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.2.2010 16:15:33
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Punce.. sem tjašo obarvala rdeče. Zato, ker je že rodila. Pa bi lahko tako delale, da vsaka ko rodi, jo obarvamo rdeče in pri nosečkah odštejemo eno nosečko (oziroma pač vsakič, ko katera rodi jo obarvamo in odštejemo od nosečk). A sem zakomplicirala? Ali ima katera kako boljšo idejo? me smo naredile popolnoma nov seznam kamor so se vpisale tiste ki so rodile, iz tega seznama smo pa zbrisale, je pa res da smo se vse potem preselile na temo ljubljanske mamice in je nekaj casa tale tema pocivala... To sem tudi jaz hotla. Pa če dobro razmislim, bo vedno več nosečk in mamic. Pa sem rekla, da če samo obarvam in potem odštejem s seznama, ker se bodo mamice itak potem preselile v drugo temo. Lahko pa tudi naredimo nov seznamček. Bom videla če bom kaj ustvarjalna . Edino če želi katerakoli druga to narediti. Še boljše . ja najbolje je da tisto ki rodi iz sedanjega seznama izbrises in naredis novega - mamice - iz izkusenj ti lahko povem da kljub temu da boste mamice boste tu se cvekale toliko da saj vecina teh k ste najbolj povezane rodijo, potem se boste pa preselile k nam...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.2.2010 19:39:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ja najbolje je da tisto ki rodi iz sedanjega seznama izbrises in naredis novega - mamice - iz izkusenj ti lahko povem da kljub temu da boste mamice boste tu se cvekale toliko da saj vecina teh k ste najbolj povezane rodijo, potem se boste pa preselile k nam... Ja nič.. potem bom pa kar probala narediti nov seznamček. In upam, da bo ok .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.2.2010 21:18:01
|
|
|
|
mkbk
|
Ahoj... samo malo pozdravim sonosečke..nimam pojma kaj se bo načaralo in kam se boste preselile ko boste rodila, a upam, da vas najdem
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 9.2.2010 21:28:17
|
|
|
|
krtkova
|
mkbk - a se teb tud zdi, da so se totalno zaciklale okol tega seznama??!! Se vidi, da ni nas - srak!! Ker men je v bistvu čist vseen, kako označimo, da je katera rodila. Tko kot je zasnovala Zvezdici je kr OK in v bistvu sploh ni važn, kako je Katrinka to prej vodila. Pa brez zamere Katrinka - nič osebnega. Pa še to, mkbk - jst mam še vedno muskelfibr od petkove telovadbe. Ne morem verjeti, da me toook časa to boli. Bom pa ta teden špricala vso telovadbo, ker me mal te bolečine v trebuščki skrbijo, pa bom mal počivala.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2010 22:02:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 2:25:45
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ja najbolje je da tisto ki rodi iz sedanjega seznama izbrises in naredis novega - mamice - iz izkusenj ti lahko povem da kljub temu da boste mamice boste tu se cvekale toliko da saj vecina teh k ste najbolj povezane rodijo, potem se boste pa preselile k nam... Ja nič.. potem bom pa kar probala narediti nov seznamček. In upam, da bo ok . poglej si na zacetek te teme - oziroma potem strani naprej, tam so nasi seznami - ce ti je kaj vsec, na zacetku je rr nagajal in so bili seznami brez slik pa vse pomesaan, če pogledas potem po straneh naprej bos videla lepe sezname - urejene namrec, lepe - stvar okusa seveda IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Ahoj... samo malo pozdravim sonosečke..nimam pojma kaj se bo načaralo in kam se boste preselile ko boste rodila, a upam, da vas najdem na starsi cvekamo je tema ljubljanske mamice - vse ste dobrodosle tudi tam lustno klepetamo IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Ker men je v bistvu čist vseen, kako označimo, da je katera rodila. Tko kot je zasnovala Zvezdici je kr OK in v bistvu sploh ni važn, kako je Katrinka to prej vodila. Pa brez zamere Katrinka - nič osebnega. bil je samo predlog...od nove ljubljanske nosecke...seveda nic osebnega... se pa vidi prijaznost do novih... tako in tako sem na repu seznama in boste pred mano vse rodile...tako da IZVIRNO SPOROČILO: cojka nax, neka_noč, saša - a se dobimo jutri ob 11.30 v Mercator centru v Domžalah v kafiču Santana? Če se lahko še katera pridruži - dobrodošla sem nameravala...pa najbrz ne, ve pa le uzivajte
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 8:11:44
|
|
|
|
mkbk
|
krtkova - jst sm že kul kar se musklfibra tiče...sm bla pa do včeri čiiist trda v nogah! Sva šla v soboto v Kolosej gledat Ljubezen, ločitev in nekaj vmes (ful lušten film) in so mi ukradli kapo. Mojo kapo . Bom drgač povedala - zgleda mi je nekje padla iz rok, pa je je pol en uzeu...zdej pa nimam kje dobit kakšne lepe nešportne kape, ko imajo v štacunah že vse pomladno,zunaj pa zima še kar brusi kremplje....kok mi je tečna!!!! Drgač pa prov, da boš malo bolj počivala, jst ta teden itak težko da bom šla, kvečjemu v petek v tanergijo. katrinka - po moje je bil tole kratek stik, le pejd na kavico, so punce ful uredu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 8:14:16
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka se pa vidi prijaznost do novih... Draga Katrinka, ko me boš spoznala na naslednjem srečanju (v kar ne dvomim), boš ugotovila, da sem zelo zelo prijazno bitje (tudi do novih) . Če pa ti vsi smajliji v mojem postu niso dovolj, potem pa mogoče res ne bova našli skupnega jezika. A nič ne de, saj nas je dovolj!! Očitno si zadevo kljub vsemu le vzela osebno - pa ni potrebe!! Smo pa srake tukaj mogoče res bolj ostrih besed, a zato tako polne smeha, da te bo še trebušček bolel, boš videla. Dobrodošla vseeno!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 8:15:25
|
|
|
|
krtkova
|
tole sm pa hecn objavila , ah...kaj čmo, se vidi, da je še jutro!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 8:17:32
|
|
|
|
krtkova
|
eeeej, mkbk - me veseli, da nism edina, k je do včeri komi se vsedla na WC. Kaj šele, če sem mogla kaj pobrati s tal. Danes je tudi pri meni že bolje. Hvala bogu. Joj, za kapo mi je pa hudo, vem katero misliš - je bila zelo lepa. Jaz bi bila tudi na smrt žalostna, če bi zgubila mojo roziko. Ne znam ti niti svetovati, kje kakšno kupiš.
< Sporočilo je popravil krtkova -- 10.2.2010 8:18:35 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 8:35:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Bom pa ta teden špricala vso telovadbo, ker me mal te bolečine v trebuščki skrbijo, pa bom mal počivala. Kakšne bolečine pa imaš v trebuhu? Tudi jaz jih imam, pa zdaj ne vem, ali naj zganjam paniko ali ne....sem prejšnji teden vprašala, ko sem bila na pregledu, pa mi je opisala kje me lahko boli (vezi v dimljah, sramna kost pa pod trebuhom), mene pa ne boli tam, ..., sicer je še rekla da če neha bolet ni treba kaj skrbet.....ampak mene pa vseeno malo skrbi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 8:51:43
|
|
|
|
krtkova
|
MaliMišek - mene boli (na srečo) tam, kjer me lahko (hvala, da si tole napisala, me je kr precej pomirilo). Edino, kar me skrbi je krčevita bolečina (kot da bi me "štihnilo") nekje na desni vsakič ko vstanek, se obrnem, ..... Pa tko dol tišči vse se mi zdi. Sem Pušenjaku pisala, še čakam odgovor, ga bom posredovala. sam veš, si me kr pomirila, hvala ti!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 9:02:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
Mene tudi boli na desni .... jaz mislm da nimaš kaj skrbet, če bolečina ko se umiriš popusti oziroma da te "odštiha" ,..., meni je ginekologinja prejšnji teden rekla, da če štiha, da so to lahko vezi, važno je da popusti.... mi pa prosim sporoči kaj ti bo napisal Pušenjak.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 9:07:50
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk katrinka - po moje je bil tole kratek stik, le pejd na kavico, so punce ful uredu najbrz res IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: katrinka se pa vidi prijaznost do novih... Draga Katrinka, ko me boš spoznala na naslednjem srečanju (v kar ne dvomim), boš ugotovila, da sem zelo zelo prijazno bitje (tudi do novih) . Če pa ti vsi smajliji v mojem postu niso dovolj, potem pa mogoče res ne bova našli skupnega jezika. A nič ne de, saj nas je dovolj!! Očitno si zadevo kljub vsemu le vzela osebno - pa ni potrebe!! Smo pa srake tukaj mogoče res bolj ostrih besed, a zato tako polne smeha, da te bo še trebušček bolel, boš videla. Dobrodošla vseeno!! zelo lepo napisano, najbrz je veliko resnice v tem, a vseeno en stavek ki zaokrozi bistvo IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - mene boli (na srečo) tam, kjer me lahko (hvala, da si tole napisala, me je kr precej pomirilo). Edino, kar me skrbi je krčevita bolečina (kot da bi me "štihnilo") nekje na desni vsakič ko vstanek, se obrnem, ..... Pa tko dol tišči vse se mi zdi. Sem Pušenjaku pisala, še čakam odgovor, ga bom posredovala. sam veš, si me kr pomirila, hvala ti!! to kar opisujes je po vsej vrjetnosti sirjenje maternice, to je vse uredu je pa res da te zelo preseneti prvic in vem, da je bilo mene zelo strah, ker nisem vedela kaj je...vendar je cisto normalno, se bos navadila - seveda v normalnih razmerah, ce se kaj poslabsa pa le povej g
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 9:08:06
|
|
|
|
sasa1975
|
snezeni pozdravcek za vse nosečke,... vam povem po pravici da sem ze malo sita tega snega letos....
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 9:14:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 9:17:04
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - mene boli (na srečo) tam, kjer me lahko (hvala, da si tole napisala, me je kr precej pomirilo). Edino, kar me skrbi je krčevita bolečina (kot da bi me "štihnilo") nekje na desni vsakič ko vstanek, se obrnem, ..... Pa tko dol tišči vse se mi zdi. Sem Pušenjaku pisala, še čakam odgovor, ga bom posredovala. sam veš, si me kr pomirila, hvala ti!! to kar opisujes je po vsej vrjetnosti sirjenje maternice, to je vse uredu je pa res da te zelo preseneti prvic in vem, da je bilo mene zelo strah, ker nisem vedela kaj je...vendar je cisto normalno, se bos navadila - seveda v normalnih razmerah, ce se kaj poslabsa pa le povej g Potem bi pa tudi pri meni lahko bilo to....no upam, da je to IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 vam povem po pravici da sem ze malo sita tega snega letos.... Tudi jaz ja....danes zjutraj ko sem hitela v službo, sem seveda pozabila da je pod snegom led in sem se skoraj ulegla pod avto .......še dobro da sm "uklopila" kremplje, da me ni potegnilo na rit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 9:19:34
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka katrinka - a ti ne moreš spat . Sem opazila, da imaš skos nočna javljanja. Greš po sledeh neke_noči. Dej, če maš čas in če te sneg ne moti, se nam le pridruži. Kot je krtkova napisala - nismo tok grozne. Vsaj prid pa se prepričaj, preden nas dokončno obtožiš ja prav si opazila - jaz sem en tak vampir ratala...hehe ves kako je, moja draga hcera se je odlocila da ne bo spala ponoci in uvajamo nazaj red da zaspi, jaz pa imam zal tako slabo lastnost da k se enkrat zbudim ne morem zaspati nazaj...tako da sem najprej dezurala a bo mala lepo spala potem pa ni slo vec nazaj spat...tako da ce bo kateri kdaj dolgcas ponoci, po vsej vrjetnosti me najde tu gor...hehe glede mittinga - sneg me ne moti, je pa res da sem brez avta, je moj vzel moj avto za sluzbo - bi se prej morala zmenit z njim...sem namrec tako in tako imela plan iti v domzale - pogledat se zadnjic da nismo kaj pozabili v starem stanovanju...bom pa naslednjic prisla - no, pridem tako in tako s hcerko
< Sporočilo je popravil katrinka -- 10.2.2010 9:21:25 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2010 9:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 9:49:01
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka katrinka - upam, da se ti v nočnih pogovorih ne pridružim . Mi je dovolj vstajanje ob pol sedmih, ko je sneg, ker mi Čoja joka, ker hoče it ven sneg lovit, ko drugi z lopatami mahajo Škoda, ker nimaš avta. No, naslednjič se nam pa le pridruži. A prej si bila pa v Domžalah? Kje si pa zdaj. Sej vem, da si verjetno že povedala - samo moji možgani so ko ementaler ti kar raje spi, je en vampri cisto dovolj...hehe prvotno sem iz novih jars, potem sem bila v domzalah - no, le uradno ker sem bolj visela pri mojem na vicu, sedaj sem pa na igu, a svoje izkaznice da sm cistokrvna zabarka ne vrnem, pa ceprav sem v drugi obcini...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 10:07:21
|
|
|
|
NATAŠA35
|
včeraj sem bila na pregledu, pa še vedno ne vemo kaj imamo ....sem pa v 30t, pa 1,5t pred mano glede na meritve UZ, zredila sem se v 4 t 1 kg, tako da sedaj imamo +3kg... sem ji rekla, da me muči zatekanje, pa je rekla, da je to normalno in da mi teža tega ne pokaže , tako da ninič nevarno...me je pa hotela dat na bolniško , pa sem rekla, da bom zdržala do konca, ker doma bi bila ali preveč aktivna ali pa premalo , ker bi samo spala... za seznam NP 09.03.2010, spol cojka nisem se ti zahvalila, ker si pogledala za vozek ...se je moj odločil, da gremo še 1x gor, seveda v IKEO, pa bomo pogledali še mi...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 10:24:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
nataša35 - ti si v celi nosečnosti samo 3kg v +???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.2.2010 10:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro srake moje! No jaz sraka sem čist ven padla in sploh ne vem o čem je debata....o nekih seznamih. sej sploh nimam kej komentirat. Kje so moje srake in zabavne fore? Nataša a res spet niste vidl spola? A je zdej sploh še možnost al bo do konca presenečenje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......