katy83
|
pozdravček. Ja, vikend je mimo, parklji me niso odnesli, tak, da se vam spet javljam. Moram se, da ne bom spadala med tiste, ki se bolj po redko javljajo, tako kot pravi aglaia. Mimogrede Aglaia, jaz imam tudi jutri morfologijo. jeeeeeeeej. Ela - jao, tudi jaz imam občutek, da bom kar zakrnela doma. Se mi zdi, da me že vse boli od ležanja, pa prestavljanja iz kota v kot. Glede dvigovanja, ko si zadnjič nekaj napisala o 3 kilogramih. Tega podatka nimam, mi pa je včeraj moja teta enako svetovala, tak da potem že bo nekaj na tem. No, jaz imam jutri itak pregled, pa upam, da se je že vse skupaj malo dvignilo. v vsakem primeru bom doma, ker mi je moj prepovedal, da grem še delat. No, zdaj decembra naj mu bo, januarja pa bi vseeno rada malo šla. Vsaj kakih 50 ur na mesec. To ni nič. Je pa 200€. Nataša35 - kaj naj rečem. Tudi jaz ti želim punčko. Navijamo zate in za luliko. Marjana - joj, upam, da se sin čimprej pozdravi, ker ta vročina pa se mi zdi človeka kar zmatra. Brcike - naš je zadnje čase zelo aktiven, pa včasih tak brcne, da kar v luft skočim. kak se mi moj dragi smeji. faks - Mogla bi se spravit neke dnevnike delat, da sploh lahko grem na izpit, pa mi taaaaaaaaaaak ni. Kepica - ma kje si ti? Daj pridi nas kaj pozdravit. nič, če sem kaj pozabla, se še javim lepo se imejte, Katy
|