|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
7.12.2009 11:31:49   
pupa*81
hoj pupe!

mi brckamo k nori, v petek zvečer sm dobila pa taki šus, da me je kr okoli vrglo... no pol smo se pa s bejbijem zmenli da ne sme tako mami brcat user posted image

vikend je bil napol lenoritis, napol delaven... je bil user posted image priden, pa je že pol sobice sestavljene user posted image je prou lušno k tako vsaj neki štimamo, nakupovali pa za user posted image tko še nismo nč druzga user posted image

joooj nataša... držimo pesti za user posted image , predvsem pa za uspešen pa dolg pregled user posted image

ja nincy, midva sva pa tudi tega gledala user posted image sam nisva se še dokončno odločla... bi raje mela brez košare, pa da ima kar športni del funkcijo košare... že tako ne vem kam bomo vse dali user posted image

marjanaj tud pr nas 5. štuk igra ključno vlogo pri izbiri... user posted image sam ne avta ampak vozička, pa čeprav bo večinoma v avtu spravljen tudi gledam da bi bil čimlažji, k meni je 15kg že za v avto spravit problem user posted image

aglaia jst mam uno blazino al zadej: za hrbtom, da v bistvu ne ležim na hrbtu ampak na boku pa naslonjena nazaj. ali jo imam pa spredaj: pod glavo, med rokami, pod bušijem pa med nogami user posted image ... jst k se hecam  pravim da je ta blazina drugi mož user posted image k spimo z njo user posted image

evo spet sm načvekala, sej grem dol rajš user posted image lepo se mejte user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
7.12.2009 11:36:25   
nejanejc
ojla,

ja najina kuhinja iz ikeje je skorej postavljena po dolgih mukah... ma je se kar dela z vgradnimi elementi in pultom... Ma kaj cmo, pocasi se tdi dalec pride :)

mogoce greva za vikend spet, ce ze greva na Primorsko bo treba izkoristit

brcike ja :) Mene tudi kdaj prov presenetijo. Sam vecinoma ko lezim, ko sedim kdaj dopoldne :)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
7.12.2009 11:37:04   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ja nincy, midva sva pa tudi tega gledala user posted image sam nisva se še dokončno odločla... bi raje mela brez košare, pa da ima kar športni del funkcijo košare... že tako ne vem kam bomo vse dali user posted image

aha..a modra veš razlike med switch modularni sistem, p3 modularni sistem in on track modularni sistem??jaz nemorem h sebi prit kakšne so razlike.pod opremo kaj vsebujejo piše pri vseh enako..user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
7.12.2009 11:42:29   
pupa*81
ja nincy, ena razlika je da pr switchu lahko športni del obrneš v obe smeri: lahko otrok gleda naprej al nazaj. on track pa se pomoje ne zloži k marela, ampak se sam k knjiga.

ti svetujem da greš na italjansko stran mal pogledat k je več napisanega, čene ti pa lepo vse razloži gospa v uni trgovini z vozički blizu oviesesse v gorici, mislim da je prenetal, nism pa zihr user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 7.12.2009 11:43:35 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
7.12.2009 11:44:46   
katy83
pozdravček.

Ja, vikend je mimo, parklji me niso odnesli, tak, da se vam spet javljam. Moram se, da ne bom spadala med tiste, ki se bolj po redko javljajo, tako kot pravi aglaia. user posted image  Mimogrede Aglaia, jaz imam tudi jutri morfologijo. jeeeeeeeej. user posted image

Ela - jao, tudi jaz imam občutek, da bom kar zakrnela doma. Se mi zdi, da me že vse boli od ležanja, pa prestavljanja iz kota v kot.user posted image   Glede dvigovanja, ko si zadnjič nekaj napisala o 3 kilogramih. Tega podatka nimam, mi pa je včeraj moja teta enako svetovala, tak da potem že bo nekaj na tem.  No, jaz imam jutri itak pregled, pa upam, da se je že vse skupaj malo dvignilo. v vsakem primeru bom doma, ker mi je moj prepovedal, da grem še delat. user posted image No, zdaj decembra naj mu bo, januarja pa bi vseeno rada malo šla. Vsaj kakih 50 ur na mesec. To ni nič. Je pa 200€. user posted image

Nataša35 - kaj naj rečem. Tudi jaz ti želim punčko. user posted image   Navijamo zate in za luliko. user posted image

Marjana - joj, upam, da se sin čimprej pozdravi, ker ta vročina pa se mi zdi človeka kar zmatra.

Brcike - naš user posted image  je zadnje čase zelo aktiven, pa včasih tak brcne, da kar v luft skočim. kak se mi moj dragi smeji. user posted image

faks - Mogla bi se spravit neke dnevnike delat, da sploh lahko grem na izpit, pa mi taaaaaaaaaaak ni. user posted image

Kepica - ma kje si ti? Daj pridi nas kaj pozdravit. user posted image

nič, če sem kaj pozabla, se še javim
lepo se imejte, Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
7.12.2009 11:52:41   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ja nincy, ena razlika je da pr switchu lahko športni del obrneš v obe smeri: lahko otrok gleda naprej al nazaj. on track pa se pomoje ne zloži k marela, ampak se sam k knjiga.

ti svetujem da greš na italjansko stran mal pogledat k je več napisanega, čene ti pa lepo vse razloži gospa v uni trgovini z vozički blizu oviesesse v gorici, mislim da je prenetal, nism pa zihr user posted image

jaja sej tam sva ga vidla učiri..sva na sv. andrej šla pa še v tisti trgovini se ustavila.jaz sem ga imela že prej ful ogledanega in med favoriti.in ko je še moj učiri ga vidu je reku ja tega bova uzela 100%user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
7.12.2009 12:01:25   
ela24
Aglaia, ja ležim zaradi nizke posteljice. Rekli so mi dva tedna pol bomo pa videli dalje. Upam, da bo vredu. Tako, da raje ta dva tedna malo potrpim in upam, da bo potem boljše, kot pa da se bom žrla, če se ne bi popravilo, da sem si sama zakuhala.
Ma ko si v bolnici in vidiš, kako ene še na wc ne smejo, si pa lahko še mislim, kakšno srečo imam. Samo da bo z user posted image  vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
7.12.2009 12:26:00   
nejanejc
Nincy29  Jaaaaaaa caorčke.... kolko casa ze nisem sla... sem prnesla marsikaterega peluša od tam :)

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
7.12.2009 12:32:46   
Di_Di
Pozdravljenen souser posted image

Coja hvala... sem že mal bl pr seb, sam grlo me pa še vedno matra in kot kaže mi spet nagajajo sinusi, ker imam občutek da mam nekam zatečeno levo ličnico user posted image no ja bo že.

Moj user posted image zadnje čase nekam malo brca.. ne vem al se je poelnu al mu kej ne štima. Upam da tapravo... jaz si grem pa zdej kupit blazinico, ker se vsako jutro ubudim z bolečim trebuščkom, pa čeprav si med noge dajem kovtre in ne vem kaj vse še ne..

Mam eno vprašanje za vas... mal sem v dilemi oz bl me je strah te nove gripe. Skratka moj tast v soboto praznuje abrahama .. fešta bo v neki gostilni v SG zdej pa full ne vem al bi šla gor al ne zarad te gripe ( ker gor je največ obolelih za njo). Kaj ve pravite? Njegovi skor vsak dan kličejo če pridemo, kdaj pridemo, pa zakaj ne primeo že v petek zakaj šele v soboto.. skratka meni mi ni za it. Moj bi full da grem, sam jaz pa ne vem zakaj bi se izpostavljala nevarnosti če mi ni  potrebno... in niti ne vem kako naj mu to razložim, da nebi bil užaljen. Je pa res, da mi jo lahko tudi on dol privleče buh nedej. user posted image

Marjana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sinčka! Upam da se čim prej pozdravi! Pa da ne pozabim user posted image za brcike user posted image

Nataša močno držim pesti da se ti uresniči želja ter da vidiš user posted image na UZ. Pa javi nam, ker smo tudi me firbčne user posted image

marjanaj čestitke za nov avtek in obilo varne vožnje z njim

Tudi vsem ostali ki čutite vesele brcike vaših user posted image čestitam. Tiste ki imaste jutri morfologijo pa držim pesti da je vse ok in pa da se vam uresničijo želje kar se tiče spola.

Šibam zdej do beby centra upam da so že dobil blazine.

Lep dan vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
7.12.2009 12:39:07   
nejanejc
mene je tudi strah takih fest, mi mamo v sluzbi dve... ena v manjsem krogu, ena pa naj bi bla kar obsezna, pa taka da bi trajala dolgo v noc... poleg tega, da mene zmanjka zgodaj zadnje case me je strah tud te gripe.. tud jst nevem, me prov nic ne vlece. Zastopim pa, da je tastu tezko rect ne...

19. mamo pa gledalisce, me je kolegica hecala, ce bom sla z masko..

uspesen nakup blazine :) mene kot sme rekla, tud mal matra, ma bom se mal pocakala na bozicka pa dedka mraza :)

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
7.12.2009 12:40:22   
natasaxy
oj,

ma punce kakšne klepetulje ste ve. Sploh ne sledim več, evo sem se izgubila.

No miklavževanje je mimo, darila smo potalali, naš tamali je dobil ful preveč daril in sladkarij. Pa ve ste kaj nastavile Miklavžu?user posted image user posted image user posted image

Drugače pa evo danes sem imela morfologijo,........sem kar malo zaskrbljena moram priznati, ker je bilo tako je rekla G tole dete danes tako obrnjeno, da pri srčku ni videla ene žile ali nekaj takega, ker se mi je vse vrtelo tam okoli mojega popka in je bilo na ekranu bolj temno in ni mogla videt. Je rekla da verjetno je vse o.k in ona ne zna dobro uporabiti oz. približati stvari. Pa kljub temu sem zaskrbljena. Me je zato naročila še enkrat čez 14 dni da smo to pogledava. Vse ostalo je na svojem mestu, obseg trebuha o.k., glavica tudi in ostalo. Je imela katera podobno izkušnjo? No upam da res ni kaj narobe, ker bi se mi strgalo.

Veliki smo nekaj čez 20 cm in okoli 300 g imamo, tako da to je vse o.k. Pa še za sladkor sem dala danes kri, sem morala biti tešča in dati 2x kri, najprej normalno na tešče potem pa še popiti glukozo, bljak se mi je kar obračalo in potem še enkrat dati kri čez eno uro. Imam pa edino hemoglobina premalo, mi je prvič zdej padel na 102, tako da sem dobila sirup, ker tiste tablete vem da so ogabne,......sirupa pa še nisem pila.

Ja za spol je povedala, pa ni bila čisto 100%, tako da je rekla, da bova še drugič pogledali če njena teorija drži. Se bomo pustili presenetiti ali pa ne:):) Glavno da bo vse o.k.

Naslednji pregled imam tako 21.12., da pogledava še enkrat srček.

za nazaja pa vas sploh ne morem vseh prebrati, bom mogla vam bolje slediti vsak dan:):)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
7.12.2009 12:44:47   
nejanejc
jst mam danes malco v sluzbi.. se basemo z miklavzevimi piskoti...

natasaxy upam, da bo vse ok z izvidi in vse ostalo user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
7.12.2009 12:56:49   
Anonimen
Samo ste (smo) res klepetulje!

Ela24, upam, da se ti res to cimprej popravi. Drugace pa bos tudi zdrzala se te 4 mesece oziroma ne vem kdaj imas rok, lahko celo manj. In cisto prav imas, ene morajo ze od vsega zacetka lezati. Ena moja sodelavka je sla ze v 6 mesecu celo v bolnico in je tam cakala porod. Grozno, a ne? Ampak ja, za zdravega otrocka vse! user posted image

Marjanaj, kaksen avto pa sta kupila? Midva tudi gledava in isceva, ampak ne vem kako nama bo to uspelo. Stanovanje in se avto. Mogoce pa ima moj moz kaksen skriti fond kje user posted image

Nincy29, pridna sta, da tako organizirano vse delata. Midva sva cist zmesana. user posted image Lepo se imejta na materinski soli pa sporoci kako je.

Kako so pridni vasi user posted image , da ze tako brcajo. Nasa se ni tako divja, da bi jo moz cutil. Pa saj sem se komaj dobro v 21 teden prisla, tako da je se cas.

Natasaxy, ne vem kaj bi to pomenilo glede te zile. Ampak mislim, da nic tako groznega, ker drugace bi ti ze ginekologinja sama povedala. Zdrzi teh 14 dni in potem res vse njo tam vprasaj.

Di_Di glede praznovanja ti jaz svetujem, da tako naredis kot se sama pocutis. Ni vredno se potem sekirati in obtozevati. Sicer pa naj tudi tvoj pazi, da ti kaj domov ne prinese.

Katy83, a ni bil tvoj fant ful bolan? Kako sta vidva zrihtala, da se ti nisi nalezla?

Natasa35, kako kaze?

Jaz grem k sestrici na kavo. Je ze zdrava, ni bla nova gripa. Jaz se vedno ne verjamem v to in mislim, da je to bolj medijska gonja, zato se tudi ne mislim cepiti. Tudi nisem toliko v stiku z maso ljudi, da bi bila ogrozena. Drugace je, ce delas v zdravstvu al pa v vrtcu, kjer je vec bolezni. Ne vem no, jaz nikogar ne obsojam, naj vsak naredi po svoje in potem nosi tudi odgovornost za svoje odlocitve.

Eh, spet prevec pisem. Lep dan punce.

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
7.12.2009 13:04:35   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Katy83, a ni bil tvoj fant ful bolan? Kako sta vidva zrihtala, da se ti nisi nalezla?

ja, je bil bolan. Vročine sva ga rešla, kašlja pa full grozno še vedno. kak mi je uspelo, da jaz nisem nič dobila? Še sama ne vem. Full sem sadja jedla, pa čajčeke pa med. pa nisem nič fasala. user posted image  že trkam po lesu.

user posted image  za tvojo sestro.
Glede te gripe sem pa jaz tud bolj skeptična. Sploh ne vem kaj si naj mislim. Zaenkrat se ne mislim cepit. Zdaj sem itak doma, tak da..,.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
7.12.2009 13:07:44   
katy83
aja, pa česna sem full pojedla. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
7.12.2009 13:16:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, pa česna sem full pojedla. user posted image

Hahaha! Meni je to zadnjic ena starejsa gospa predlagala, pa sem mislila, da se heca. user posted image

Drugace pa bravo zate, da sploh nisi zbolela! Si ze prekuzena ocitno. Potem od malega (ali male) sploh ne bos nic fasala. user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 13:23:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
7.12.2009 13:25:11   
Anonimen

Nataša močno držim pesti da se ti uresniči želja ter da vidiš user posted image na UZ.

Tud jaz upam da se ti uresniči želja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
7.12.2009 13:37:08   
NATAŠA35
drage moje hvala vam za podporo in da ste držale pesti za user posted image ...

morfologija je mimo, sem vesela, ker je mojemu user posted image uspelo priti v zadnjem trenutku user posted image user posted image user posted image ...pozabila sem koliko smo veliki, samo da spadamo med drobcene imamo samo 335g, smo pa user posted image 20t in 3dni...vse je ok, je tako lep user posted image , pa živahen, prvič da ni spal, ampak kar rogovilil...

zdaj pa ste že nestrpne, ne? pokazala je doli in na žalost se ni dobro videlo, čeprav je rekla da je user posted image , meni se je zdela popkovnica, ker lulije pa že znam ločevat, ne user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi gre na jok, samo sem se sprijaznila, da bomo spet imeli, samo da zdrav in živ, drugo ni važno..eden od otrok je bil kar razočaran, je pričakoval sestrico, babica - moja mami pa je bila kar vesela, pa da ne smem biti razočarana...da kar je bog namenil, je pač namenil... pa po moje je zadnji, tako da upanje po punčki gre v maloro

ela ti samo počivaj in se preveč ne naprezaj, pa se mogoče posteljica dvigne, tako kot pri meni user posted image user posted image user posted image

vozički jaz bom pogledala v kakem stanju je ta, ki ga imamo, pa če je v redu ne bom kupila novega...če pa ne bo ok, bom pa kupila voziček brez košare, ker jo za en mesec res ne rabim, razen če prej rodim, rabim samo za nogice pokrivat

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 13:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
7.12.2009 13:49:58   
Marjana Simonič
pokazala je doli in na žalost se ni dobro videlo, čeprav je rekla da je user posted image , meni se je zdela popkovnica, ker lulije pa že znam ločevat, ne user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi gre na jok, samo sem se sprijaznila, da bomo spet imeli, samo da zdrav in živ, drugo ni važno..eden od otrok je bil kar razočaran, je pričakoval sestrico, babica - moja mami pa je bila kar vesela, pa da ne smem biti razočarana...da kar je bog namenil, je pač namenil... pa po moje je zadnji, tako da upanje po punčki gre v maloro

Tako je , pa ne bit žalostna - možno je da zdaj rečejo da bo user posted image . Aprila pa bo user posted image - to bi blo pa res veselje , a si predstavljaš ???? Tak dober , pozitiven šok . Upanje umre zadnje in do aprila nam upanje ostaja . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
7.12.2009 13:51:25   
mamika25
Nataša35 naprej tole: user posted image , potem pa še toleuser posted image . To je vse kar bi ti rekla. Želim ti zdravo dete, pa naj bo user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.12.2009 13:56:56   
nizy
izgubljena ovčka - jaz bom rodila na Jesenicah, kot že 3 do zdaj user posted image user posted image

nataša35- user posted image user posted image user posted image za MF in user posted image , mi si pa zdaj po 3user posted image želimo enga user posted image , komaj čakam MF , da zvem kaj bomo meli user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
7.12.2009 14:11:01   
Di_Di
Nakup blazine je bil uspešen  so jih imeli še v skladišču... nič več kouvtov in povštrov med nogami 

Hvala punce. Ma ki po eni strani bi šla, sam res mal cvikam. In tudi moj mi lahko prinese, pol je skor isto al pa če grem gor. Vem pa da če ne bom šla pol mu niti shoppinge ne sem omenjat. Zihr bo reku na abrahama nisi mogla po štrcunah kjer se več folka zadržuje ti pa ni problem hodit.. no tega ne vem, predvidevam da bo kej takega izjavu

Mi smo tudi imeli službeno fešto prejšnji petek in nisem šla.. zdaj v kratkem bo še ena fešta interventnih skupin (policisti, gasilci, phe - iz zdravstvenih domov in izolske urgence in pa 112 in 113 se vsako leto 2x dobimo in imamo skupno žurko) z obale in niti ne bom šla... mi ni, pa še na bolniški sem.

natasaxy
ne se sekirat! Sigurno je s tvojim vse ok... verjetno je bla samo zdravnica mal štorasta!
katy83 moj tud česn je in mene nagovarja naj ga jem... sam men full stinka . Sam pravijo da je full zdrav, očitno ga bo treba začet jest da bomo ostali zdarvi

nataša sam da je z vse ok.. ne se sekirat. Verjamem da ti ni vseeno, morda pa boste imeli še kdaj , nikoli se ne ve vseeno čestitike za .

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
7.12.2009 14:13:17   
Di_Di
vidim da smo se mi vsi smeškoti zbrisali user posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

tampon ponoči?
muška

pri šibki menstruaciji

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!