|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
7.12.2009 14:33:33   
dacy
NATAŠA35 drzim pesti , da je bila popkovina in ne lulcek user posted image ... drugace pa cestitam za dobro opravljen pregled in da sta vredu oba ... ali pa mogoce le obe user posted image

...jaz sem pa ravno od kolegice prisla in sem si pri njej merla pritisk ... sem bla kar malo sokirana 156/83 user posted image srcni utrip pa 112, pa sem cist pri miru sedela in klepetala samo ... Bo treba tastu rect naj mi posodi napravco za merjenje pritiska, da bom malo vec spemljala dogajanje, ker mi to ni nic vsec ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
7.12.2009 14:48:52   
Izabela_07
dan user posted image , NATAŠA35, samo da bo zdravo -to na koncu največ šteje, mogoče pa te res na koncu čaka presenečenje in bo še večje veselje aprila!

no, tudi jaz imam jutri morfologijo, komaj čakam - vsi mi govorijo da bo punčka( prvi je fantek) da bom po moje kot NATAŠA35 že malo razočarana če ne bo, pa nekako sem si skoz želela dva fanta. Ampka zdaj ko me vsi prepričujejo da bo bejba - kaj pa vem! No vsaj z imenom ne bi imeli problema. Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
7.12.2009 14:50:28   
Chi_Pita
Uh, danes že drugič, da mi je izbrisalo post user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa da še enkrat napišem ...

NATAŠA ...user posted image škoda ker nisi zagledala user posted image , sam je zaenkrat res najpomembneje da je z user posted image vse v redu.

Di_Di... jaz ne vem kaj bi ti svetovala, vem pa da si jaz niti ne bi upala v SG ... ne vem no - probaj se nekako izgovorit, bo dragi že razumel. Tam je prav epidemija razglašena, tako da, jaz se ne bi hecala. user posted image

cojka  ma hvala user posted image ... aha, pa še da te potolažim, včeraj sem se tehtala ... verjela ali ne gor sem šla +8kg user posted image user posted image user posted image ... s stricem sem se menila, da bom vsak večer šla k njemu na telovadbo, ker ima sobno kolo, steper, blazino in žogo, pa se mi je sam smejat začel, ker ve, da me zdaj ne bo na obisk vsaj en mesec user posted image user posted image user posted image - živi pa v sosednji hiši user posted image

Uh, deževat je začelo ... grrr sem jezna

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
7.12.2009 15:06:11   
lija34
NATAŠA35: čestitke za uspešen pregled, važno da je vse ok, pa če je user posted image  user posted image  ali pauser posted image . Mogoče bo pa presenečenje.

glede fešt in zabav, sem pa tudi jaz bila teden nazaj na službeni fešti, bilo je fajn in sem kar pozabila, da sem noseča      , ampak potem pa še do danes nisem prišla k sebi, kot bi imela mačka(vodnega, saj alkohola niti poskusila nisem), tako da v bodoče odpade.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
7.12.2009 15:10:47   
memole
Joj ****ti ta forum zakaj **** morejo imet nek čas omejen za pisanje enega posta??
Sem napisala cel roman in mi napiše da jim je žal!user posted image user posted image user posted image user posted image

Di_Di predpasnik sem kupila v šparju v trgovini NKD!

Gripa eh samo napihnjeno in če si zdrav mislim da se nimaš česa bat dozdej sem slišala samo za primere ki so ljudje imeli kronična obolenja pa še tej so se baje tudi cepili torej lari fari!
Cepivo ne pride v poštev da zbolim pa tudi ne vrjamem da imam dosti možnosti sem v stiku z ljudmi pa sem še zmeraj čisto ok,mam sodelavca iz Lucije ki pride vsak dan gor v trgovino pa ni še nič prinesel glede na to da je od sodelavke sin imel gripo in jih je v Luciji kar en kup kao s to gripo!
Ta je ista kot una z ptičjo!
Ja kam za vraga je pa šla ptičja?
Aja ptiči so odleteli v južne kraje kjer je bolj toplo,koline pa so že ble če se ne motim!user posted image user posted image user posted image
Izjava Paris Hilton se ne bojim ker tega ne jem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Voziček peg perego jaz ga imam in sicer plikop3 in je super lahek je pa zloži se na marelo in ga lahko tudi z dojenčkom vred neseš po stopnicah!

Nataša sam da bo zdravo in kot si omenila da pištolco prepoznaš in da je tam ni blo torej je morda še zmeraj upanje,ki zadnje umre,da boš na naslednjem UZ vidla kaj pravzaprav je tam med nogicami!user posted image

Pa manj pišite če ne potem pišem samo romane in nakoncu me vrže ven ko češ da sem prekoračla time season al neki takega!!user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s. oprostite za grde besede!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
7.12.2009 15:14:46   
memole
Aja pa še glede unih slingov in podobno!
Meni je uno brez veze in samo mučenje otroka!
A ni dovolj dolgo bil sključen v trebuhu a more bit še zdej zunaj?
Koliko sem jih vidla ki so spali pa imeli povešeno glavico starši se pa niso sekirali!
Naj udobno spi v vozičku!
Moje mnenje pač!user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
7.12.2009 15:32:31   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Gripa eh samo napihnjeno in če si zdrav mislim da se nimaš česa bat dozdej sem slišala samo za primere ki so ljudje imeli kronična obolenja pa še tej so se baje tudi cepili torej lari fari!

hmm, jaz pa ne bi bila tako optimistična - res ne! Za novo gripo je 3 dni nazaj umrl moj sosed iz Izole ... v LJ kliničnem centru 31 let star. Ni bil sploh nikoli bolan, kaj šele kronični bolnik. Je pa res odlašal s pregledom pri zdravnici ... v bistvu se mu je razvila pljučnica in iz tega ta nova gripa. Aja, pa ni se cepil! Tako da ... user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 16:09:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
7.12.2009 16:23:23   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy -ja, to pa le malo bolj spremljaj. Sej mogoče je pa ta aparat narobe kazal. Moj oči si ga je kupil in si je izmeril tak pritisk, da ga je skoraj na rit vrglo. No, na koncu je bila napaka na aparatu.

cojka  fajn bi ze blo ja ce je narobe kazal, ceprav sem ze parkrat imela malo visji pritisk, utrip pa mam kr skoz visok... ampak za utrip pravi moja G da ni nic hudega saj je zarad vecjega volumna krvi pac srce bolj obremenjeno in da je to pac v nosecnosti cist normalno ce se utrip povisa... za pritisk pa pac ni dobro da je visok, ce je nizek pa baje ni nic hudega, ker lazje ga je dvignit kot spustit ... cakam da pride tast pol bomo pa vidli kaj njegov aparat kaze user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
7.12.2009 16:59:00   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

hmm, jaz pa ne bi bila tako optimistična - res ne! Za novo gripo je 3 dni nazaj umrl moj sosed iz Izole ... v LJ kliničnem centru 31 let star. Ni bil sploh nikoli bolan, kaj šele kronični bolnik. Je pa res odlašal s pregledom pri zdravnici ... v bistvu se mu je razvila pljučnica in iz tega ta nova gripa. Aja, pa ni se cepil! Tako da ... user posted image user posted image

Vrjetno je kriva pljučnica torej je bil bolan že preden je dobil novo gripo in je bla gripa potem samo pika na i ali pa zdravniki kej prikrivajo in krivijo gripo!
Tako kot za mladega fanta ki je bil zdrav in ga je kap zadela sredi tekme!
Nekaj je moglo bit narobe!
Jaz še zmeraj ne bom temu nasedla ker dokler se vsi zdravniki ne bodo cepili, ker ne vrjamem da se jih je od vseh zdravnikov v sloveniji cepilo 10,potem pomeni da sploh ni to to ampak samo strašijo ker so pač nabavli toliko cepiv!
Poznam fanta ki dela v bolnici in se ni cepil in je tudi reku da se tam zdravniki niso cepili!
Nekaj je kar meni smrdi!user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
7.12.2009 17:11:44   
tropical
Nataša čestitke za dobro opravljen pregled, pa upam, da tisto ni bil zares lulček in da na koncu bosta povila presenečenje.
Mi smo danes karslabotni, otrok ima probleme z odvajanjem blata. Sedaj je že bolje samo rahle krče ima v trebuščku.
JAz sem pa super, no vsaj en dober dan zame, da mi prav zares nč ne fali. Tudi krčev nimam že dva dni.
Jaz sling imam samo pri prvem otroku ga nisem uporabljala. Mogoče ga bom sedaj, ker vidim da mojim kolegicam večkrat pride prou ko gredo po nakupih al pa tko,
Nč grem tamali kliče

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
7.12.2009 18:23:09   
babyloverka
user posted image hej punce, jaz se pa že en čas nisem javla

sem ok, bejbi veselo brca kar me zelo zelo veseli in pomiri, največja fešta je seveda zvečer, zadnjič je mel pravi party očitno ker sploh ni bilo mira. v soboto sem tudi bila na zaključku in je ves večer prav veselo brcal in ga očitno ni motlo, da sva šla malo v svet. user posted image

jutri imam pregled pri svojem ginekologu, v sredo pa 3d pri drugem ginekologu  tako da komaj čakamo, če imam dva dni zaporedoma se bo te en dan vidlo al je pupa al je pjeb,ne? bomo videli user posted image

sem zadnjič zasledila ful lepo ime za pupiko in vem da je to to, če bo le punčka.
naslednji teden grem v avstrijo, med drugim tudi v lov za vozičkom. glede vozičkov pa človek res lahko diplomira user posted image

no fajn se imejte vse in naj vam bejbiji veselo brcajo

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.12.2009 18:42:20   
Anonimen
Oj souser posted image !

Zdej ste mi pa res dale dela. Spet sem v zaostanku za ene 10 strani, jih preberem ko bo čas. Me ni bilo par dni gor, ker si je moj srček vzel frej in sva šopingiralauser posted image . Tako, da mi je Miklavž prinesel 2 hlače in 2 oblekci. Sem tok vesela k 5 letni otrok. Sva a tud za tamalga velik nabavla, u bistvu kar moj izbira, ker če bi jaz bi bilo roza, kar si pa pri fantku ne morem privoščituser posted image
Punce kok je treba kupit cunjc za začetek? Midva sva jemala vse št 62, edin en bodi sva vzela 56. Ampak zanima me kok bodijev rabim in koliko hlačk in majčk za ven?

Glede kg je pa mene včeraj skoraj kap ko sem stopila na tehtnico. Imam +3kg. In to je šlo ko šus gor.

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
7.12.2009 19:33:05   
nejanejc
ola,

dober vecer vsem... uh ta gripa, sem slisala, da je v lj ena nosecnica v nevarnosti.... pa so pozivali k cepljenju.. V zacetki, ap ni blo pripporocljivo... nevem kaj nardit, cepljenje baje kar sesuje imunski sistem

uh, raj ne msilim na to

nataša, sam da je dete zdravo kajne, mi je zal, da ni blo potrditve za puncko, ampak bo pa se en fajn fant na svet prsol :) kar je super, jih itak manjka :)

lep vecer vsem, papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
7.12.2009 19:47:01   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Oj souser posted image !

Zdej ste mi pa res dale dela. Spet sem v zaostanku za ene 10 strani, jih preberem ko bo čas. Me ni bilo par dni gor, ker si je moj srček vzel frej in sva šopingiralauser posted image . Tako, da mi je Miklavž prinesel 2 hlače in 2 oblekci. Sem tok vesela k 5 letni otrok. Sva a tud za tamalga velik nabavla, u bistvu kar moj izbira, ker če bi jaz bi bilo roza, kar si pa pri fantku ne morem privoščituser posted image
Punce kok je treba kupit cunjc za začetek? Midva sva jemala vse št 62, edin en bodi sva vzela 56. Ampak zanima me kok bodijev rabim in koliko hlačk in majčk za ven?

Glede kg je pa mene včeraj skoraj kap ko sem stopila na tehtnico. Imam +3kg. In to je šlo ko šus gor.

No tko da imaš za sproti da ne boš takoj letela prat na roke ker mu ne boš imela kej dat za oblečt!
Mal več si nabaviš ne zdej celo goro ampak tko kot sem rekla za sproti da maš dovolj ker večkrat gre skozi plenico kej pa kupček podre pa se hitro umaže!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
7.12.2009 20:11:06   
živa
Hoj!

Nič se ne javljam, ker je pri nas še vedno obsedno stanje, no ja, danes je bolje. Oba otroka sta prejšnji teden zbolela, v četrtek sem jaz obležala z 38,5, danes je še mož šel k zdravniku, ker res hudo kašlja ob nizki vročini ... Zdaj, ko smo vsi bolje, sem res upala, da smo imeli novo gripo - glede na znake bi bilo to zelo verjetno vsaj za najmlajšega in zame - ampak glede na moje izvide krvi na žalost ni šlo za to in tako še vedno nismo imuni user posted image .

Nataša35, user posted image .

In vsem, ki ležite zaradi bolezni ali nosečniških težav, nešteto user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka

Tale trak je pa v bistvu dobre 4m blaga, ki ga namotaš okoli sebe in v tem je vsa umetnost. Če ne bi imela že trebuha, bi tamalega sigurno nosila naokrog v tem!

To sem jaz kar sama sešila, ni toliko fajn kot kupljen, ker je malo pretrdo blago, ampak sem pri prvem to non-stop uporabljala. Pri drugem sem kupila pouch, ampak je bolj za majhne dojenčke, pozneje pa niti ne vem, zakaj nisem večkrat uporabljala traku ... mogoče, ker se je rad vozil v vozičku user posted image . Skratka, jaz res priporočam, bi pa za tretjega imela še sling, da vidim, kako gre s tem user posted image . Si ga moram kje sposodit ... user posted image

Aja pa še glede unih slingov in podobno!
Meni je uno brez veze in samo mučenje otroka!
A ni dovolj dolgo bil sključen v trebuhu a more bit še zdej zunaj?
Koliko sem jih vidla ki so spali pa imeli povešeno glavico starši se pa niso sekirali!
Naj udobno spi v vozičku!
Moje mnenje pač!user posted image

Ne bodi huda, ampak tvoje mnenje je mimo in se tepe z vsemi mnenji razvojnih fizioterapevtov, pediatrov in drugih strokovnjakov - dojenčku paše položaj, kot ga je imel v maternici. Glavica pa mora biti podprta in z brado nagnjena proti prsnemu košu.

Plavanje v Atlantisu - ko se izvlečemo iz bolezni, se vam z veseljem pridružim, sploh če mi katera posodi kartico BTC za cenejšo vstopnino user posted image .

Možgani/študij - pri meni je tudi katastrofa. Motivacija ni ne vem kaj, pozabljam pa čisto preveč ... še vsakdanjijh stvari user posted image .

Avto - midva sva ga menjala pri prvem otroku, ker (sicer od moje svakinje podedovani) voziček ni šel v prtljažnik user posted image . Se nisva spomnila, da bi bilo morda ceneje zamenjati voziček kot avto user posted image .

Stanovanje - v zgornjem delu hiše - sva pa adaptirala lani in letos, maja sva se končno vselila, žal pa nama manjka fasada in to se zdaj pozna, ker imamo vlago v kotih ... user posted image  Je pa moj ogromno delal sam ob pomoči kakega sorodnika, tako da za cene notranje obnove nimam podatkov.

Upam, da se bom zdaj pogosteje javljala user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
7.12.2009 20:41:56   
izgubljena_ovcka
No, ta je pa res bosa...pravkar sem napisala cel roman, ki pa je bil očitno obsojen na izginotje... :) Grrrr user posted image ti bom jest dala "your session timed out!!!"

Zdaj se mi pa ne da še enkrat, grem zaklat čokoladnega Miklavža! user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
7.12.2009 21:01:57   
memole
Ejla!

Kako kaj?

izgubljena_ovčka vem kako ti je ja,jaz sem tudi napisala en roman pa je blo potem vse izgubljeno!user posted image user posted image

Živa nisem huda nič bat!
Moje mnenje je pač tako in ne bom odstopala ker tudi pediatri marsikaj rečejo in pa nimajo vedno istega mnenja!
Jaz tega pač ne bom uporabljala ker sem že napisala zakaj!
Voziček mi zadostuje in glavica je tam podprta pa še mene roke in ostalo ne boli!
Otrok se pa potem preveč navadi na roke in če ga ne nosiš ne zaspi!
S časoma pa postane težek in če v tem času še ne hodi in pomožnosti ne mara vozička si oplel!
Vsak pač po svoje a ne!user posted image user posted image user posted image

A gledaste kmetijo?

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 21:36:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.12.2009 21:39:19   
Anonimen
Hej punce!

Se dobro, da vas dopoldan spremljam, drugace bi mela zdaj res ful dela.

O Ziva! Ful lepo, da si se javila. Pa upam, da se kmalu pozdravite vsi stirje. In da se res kaj na plavanju srecamo. Al pa vsaj na kaksni kavici kje.

Natasa35, to pa res nic skrbet ce je popkovnica al pa konec koncev lulcek. Saj je vseeno, samo da je zdravo in veselo dete. Je pa res, da ima se cas, da nastane puncka oziroma, da se popkovnica odmakne in razkrije puncko user posted image

Haha, Izgubljena ovcka, ti imas bolj tak humor kot jaz. Zaklat miklavza, ti jaz dam session timed out pa to. Meni je to ful smesno. user posted image

Babyloverka, kaksno pa je to ime za punciko? Al je to skrivnost? Kaj pa ti Izabela, kako bo pa vajini puncki ime? No, saj nobene ne silim, ampak samo vprasam. Meni ni to nic takega, ce se pove. Saj ne bo nobena imena "ukradla". Ne vem no, zadnjic je ena kolegica rekla, da noce povedati, ker potem bodo ze vsi vedeli kaj bo rodila in kako mu/ji bo ime in noben ne bo presenecen ko bo rodila. Kera bedna fora! Sem jo vprasala, ce bo rodila zato, da bomo mi veseli ali zato, ker sama hoce otroka. In je bla uzaljena. Kako pa drugace user posted image

Aja, meni so pa prestavili morfologijo! In to na naslednji torek 15.12 in se to na taksno uro, da ne vem ce bo sel lahko moz z mano. Bedarija. Bolj govorim sestri, da bi rad tudi on malo videl in da pac ne more vsak iz sluzbe sred dneva, bolj mi ona daje uro ob 9. Kr neki.

Drugace grem pa jaz tudi jutri oziroma enkrat ta teden po moje po tisto blazino. Ne vem ce bi cakala na bozicka. Letos jih imam vse na sumu, da bodo samo za otroka kupovali in nic za naju. Danes sta moja dva prisla iz Indije po 2 tednih in nama prinesla cist nekaj majhnega, za malo pa miljon enih pajackov pa kapic pa oblekic pa tak cist mali, micken roza bolero za cez oblekico. Za umret lustno!! Zdaj pa res boljse, da je puncka, ce ne bomo pa fantka v oblekico oblekli user posted image

Ne vem kaj imam se za povedati. Ziher ne malo. Kot ponavadi user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
7.12.2009 21:46:46   
Anonimen
Oj Cojka, si bla spet aktivna. You make us look bad! user posted image
A si kupovala v Supernovi za novo leto al za miklavza? Si rekla, da si za oblect kupovala, kje pa? Pa bolj bone al prav obleke?

Nax, samo 3 kg si se zredila? Jaz ne vem koliko sem se, ampak ne zdi se mi, da bi se ful ful prevec. Razen v trebuh.

Kje pa se Kepica skriva? Ona je bla prva med vsemi, da nam je povedala kaj nas se caka v naslednjih tednih. user posted image Ceprav jaz tiste crte se vedno nimam in si je (ce sem odkrita) niti ne zelim. No, bomo se videli kaj vse se mi bo zgodilo v naslednjih 20 tednih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
7.12.2009 22:06:26   
babyloverka
aglaia ni taka skrivnost, saj tega ne bere nihče od bližnjih. nimam pa namena okrog razglašat na veliko kako bo otroku ime. Ime je NISA. meni je zelo zelo všeč user posted image  je kratko (priimek je dolg in zakompliciran) in se lepo izgovori in napiše :D

kaj menite?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
7.12.2009 22:10:27   
*m*o*j*c*a*
živjo punce!user posted image
babyloverka
lepo ime!user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 4398
7.12.2009 22:11:14   
Anonimen
Nisa ... ful lepo! Prav predstavljam si tako malo pupiko nezno user posted image Super sta izbrala!

Midva pa se nic nimava za puncko. Groza. Pa jaz zdaj ne vem kaj naj s priimki, jaz imam se njegovega zraven in se mi zdi bedno otroka matrat se s tem. Kaj pa boste ostale, ki imate dva priimka? Boste dale samo po ocku?

Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.12.2009 22:22:09   
nizy
tudi jaz sem zdaj cel roman napisala , pa me je vrglo ven user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?