živa
|
Hoj! Nič se ne javljam, ker je pri nas še vedno obsedno stanje, no ja, danes je bolje. Oba otroka sta prejšnji teden zbolela, v četrtek sem jaz obležala z 38,5, danes je še mož šel k zdravniku, ker res hudo kašlja ob nizki vročini ... Zdaj, ko smo vsi bolje, sem res upala, da smo imeli novo gripo - glede na znake bi bilo to zelo verjetno vsaj za najmlajšega in zame - ampak glede na moje izvide krvi na žalost ni šlo za to in tako še vedno nismo imuni . Nataša35, . In vsem, ki ležite zaradi bolezni ali nosečniških težav, nešteto . IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka Tale trak je pa v bistvu dobre 4m blaga, ki ga namotaš okoli sebe in v tem je vsa umetnost. Če ne bi imela že trebuha, bi tamalega sigurno nosila naokrog v tem! To sem jaz kar sama sešila, ni toliko fajn kot kupljen, ker je malo pretrdo blago, ampak sem pri prvem to non-stop uporabljala. Pri drugem sem kupila pouch, ampak je bolj za majhne dojenčke, pozneje pa niti ne vem, zakaj nisem večkrat uporabljala traku ... mogoče, ker se je rad vozil v vozičku . Skratka, jaz res priporočam, bi pa za tretjega imela še sling, da vidim, kako gre s tem . Si ga moram kje sposodit ... IZVIRNO SPOROČILO: memole Aja pa še glede unih slingov in podobno! Meni je uno brez veze in samo mučenje otroka! A ni dovolj dolgo bil sključen v trebuhu a more bit še zdej zunaj? Koliko sem jih vidla ki so spali pa imeli povešeno glavico starši se pa niso sekirali! Naj udobno spi v vozičku! Moje mnenje pač! Ne bodi huda, ampak tvoje mnenje je mimo in se tepe z vsemi mnenji razvojnih fizioterapevtov, pediatrov in drugih strokovnjakov - dojenčku paše položaj, kot ga je imel v maternici. Glavica pa mora biti podprta in z brado nagnjena proti prsnemu košu. Plavanje v Atlantisu - ko se izvlečemo iz bolezni, se vam z veseljem pridružim, sploh če mi katera posodi kartico BTC za cenejšo vstopnino . Možgani/študij - pri meni je tudi katastrofa. Motivacija ni ne vem kaj, pozabljam pa čisto preveč ... še vsakdanjijh stvari . Avto - midva sva ga menjala pri prvem otroku, ker (sicer od moje svakinje podedovani) voziček ni šel v prtljažnik . Se nisva spomnila, da bi bilo morda ceneje zamenjati voziček kot avto . Stanovanje - v zgornjem delu hiše - sva pa adaptirala lani in letos, maja sva se končno vselila, žal pa nama manjka fasada in to se zdaj pozna, ker imamo vlago v kotih ... Je pa moj ogromno delal sam ob pomoči kakega sorodnika, tako da za cene notranje obnove nimam podatkov. Upam, da se bom zdaj pogosteje javljala . Lp, živa
|