Anonimen
|
Evo me nazaj iz sproscanja in telovadbe. Je bilo ful dobro, so nam fizioterapevti vse povedali o misicah medenicnega dna pa se nekih globokih misicah, ki gredo od hrbta proti sticiscu reber kot en steznik. Pa razmak med trebusnimi misicami so nam zmerili. Kar zanimivo. Pa polna soba nosecnic z razlicnimi izkusnjami in nasveti Je rekla ena, ki je ze rodila, da je v Ljubljani najboljsi, ki je lahko ob porodu en babicar Anze. Bojda je edini moski ampak ful dober. No, jaz poznam eno babco iz porodnisnice in se bom kar z njo zmenila, da bo zraven in da bo sla z mano. Se bova ze prej dobile da jo bom vse vprasala. A katera ve kako je s temi ogledi porodnisnic? Kdaj se to dela? Verjetno bolj na koncu, a ne? V glavnem, zdaj mi je anatomija globokih misic cist jasna, samo se trenirati jih je treba. Potem bo pa porod minil kot bi mignil. Hahaha Potem je blo pa tisto sproscanje iz cdja Sproscujoci porod. Jaz sem skoraj umrla od smeha vmes. Kao v stilu, cas je da se srecate s svojim otrokom, ki vam je bil usojen. Poglejte svojega otroka na puhastem oblacku. In potem se otrok pretegne in tvoje telo cuti kako otrok potuje proti svobodi in telo se razpre kot diseca roza vrtnica ob jutranji rosi in bla bla bla, potem dojencek zapusti tvoje telo in potem mu reces dobrodosel med nami otrok moj. Ah, come on! Nocem biti nesramna in naj mi nobena prosim ne zameri, ampak jaz ful nisem za te karmicne zadeve. Meni je to vse bolj smesno kot ne, ce pa keri to pomaga, pa ji samo privoscim in sem vesela. Jaz nikoli nisem bla neka pretirano custveno labilna oseba in ocitno je hormonov se premalo, da bi sama sebe nazivala srecka nosecka Nincy, kako pa to, da gresta vidva ze v materinsko solo? A potem ne bo vec? No, le dobro poslusaj pa bos kaj porocala tu gor. Cojka, kaj si vse kupila? A je bla ful guzva? Jaz sem se vedno cist brez idej. Aja, imena. Pojma nimam! Za fantka sva bla ze preden sem zanosila zmenjena in nekako sem skoz mislila, da bo fantek. Ampak zdaj kaze na puncko in sem cist iz sebe. On hoce Nezo, jaz pa ne, ne, ne in se enkrat ne! In potem on rece: Neza. Pa jaz: Ne. Kaj pa Pia? Pa on: No ja no, kaj pa Neza? Pa jaz: Ne. Kaj pa Lejla? Pa on: Kaj pa Neza? .... locila se bova!
|