Anonimen
|
Dobro jutro punce. Jaz sem danes cist unicena, sem se celo noc nekaj premetavala pa lacna sem bila. Potem sem zjutraj ob 3 koncno dobila sms, da je tista kolegica rodila. Moj bog, koncno po 18 urah Sem pozabila vprasati Cojko in ostale, ki imate to blazino za dojenje. Kam si to nastimate za spanje. Meni ni problem na boku spat, ampak se mi zdi, da mi trebuh visi v luftu in ne pase glih najbolj. Izgubljena ovcka, jaz ne vem kaj je storklja, ampak tisti sling, ki ga jaz mislim je debel trak iz blaga in se ga da okrog telesa navezat (v razlicnih polozajih) in otroka noter. Bom pa jaz verjetno vse te stvari najprej probala pri eni kolegici, ki ima ze otroka in ima vse to pa bomo potem kupovali, ker vsem otrokom bojda ne pase biti v kengurujcku ali pa v nahrbtniku. No, kot si sama rekla, ko jih bomo mele 3 ali pa 4 bomo ze vse vedle. Pa se komplicirale bomo pol manj Natasa35, tudi jaz drzim pesti za pupiko. Ves kaksna bejba bo to s tremi starejsimi brati? Hudo! To sem si jaz vedno zelela, ampak nisem nic docakala. Moj oci ne zna fantkov delat, smo 4 sestrice Ce bo pa fantek pa se nic ne sekiraj. Le daj ven vse kar te tisci, potem pa veselo naprej. Saj bos imela cez 15-20 let polno hiso punc Ela24 kako pa to, da lezis? Zaradi nizke posteljice? To pa res ni fajn. Upam, da se ti cimprej izboljsa stanje, da bos lahko se aktivna teh zadnjih nekaj mesecev, ker drugace verjetno res ves zakrnis. Nejanejc to sta zdaj sestavila tisto kuhinjo iz Ikee? No vidis, da gre. Pocasi, ampak ziher. A imata zdaj se kaj, ali je blo to vse? Sicer pa jaz tudi se nisem cisto nic kupila za malo. No, ali pa malega. Jutri imam morfologijo. Mi je kar hitro minilo od zadnjega pregleda. Je pa zadnjic mami kupila nek pajacek. To je tako majhno, da me kar stisne, ko si mislim, da bom nekaj tako majhnega v rokah drzala. No ja, se bom ze navadila. Nic punce, lepo se imejte in lep dan vam zelim
|