|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
12.11.2009 8:42:38   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

No vidim da večini paše ista stvar,majoneza in francoska pa še kej!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že čajčeka skuhala,pa čokolino sem si naredila!user posted image
Trenutno sem sama,moj je šel k zdravnici,tamala je pa itak v vrtcu!
Uh popoldan pa v službo se mi tako ne da bi raje delala skozi zjutraj mah sej bo!
Jutri pa že pregled in komaj čakam!

Zunaj sonček sije pa upam da tako ostane do konec tedna da ne bomo imeli spet kakšen dež!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.11.2009 9:15:30   
pupa*81
hej, jutro nosečke!
spet ste natipkale 3 strani user posted image je ratalo to branje že kar maraton user posted image

naše detece pridno brca, predvsem k je kakšna fajn muska user posted image pa seveda k mami počiva user posted image

marjanaj: jst sm implasta po naključju našla, je pa tako da se 4 kolesnemu NE vrtijo sprednja kolesca, mi je pa ta voziček itak lepši 3-kolesen, kjer se pa prednje kolo vrti. mogoče si poglej še od inglesina vozičke, če si na 4 kolesnike mahnjenauser posted image

kar se tiče lupinice... no sej vem da kompliciram, ma ni zraslo na mojem zelniku: ''po novem'' naj ne bi imel otroka več k 1 uro v lupinici. je pa res, da so 5 let nazaj ful svetovali naj bodo v lupinicah, potem so pa imeli otroci probleme s hrbtenico - zato naj bi prvih par mesecev ležali izključno vodoravno (raven hrbet). ja vem, ne veš komu verjet user posted image , pobrskaj mal po forumu, mislim da je o tem kar nekaj napisanega.

ja ja dacy, kile bomo vse pridobile, prej al slej... bi pa opozorila tiste k se boste ''na hitro'' zredile, da ful mirkate kožo. če se hitro razteza je bolj ''nevarno'' za strije, tak da se pridno mažite user posted image

natasaxy tvoj mali pa svetovne pribija user posted image sm se tolk narežala user posted image

no bejbike, uživejte! user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.11.2009 9:15:33   
NATAŠA35
uh ste se razpisale...

memole nisem pozabila nate in na linote...mam že pripravljene, samo vedno nekako ostanejo na polici user posted image user posted image

danes grem ocenit škodo, ki je skoraj ni, ker mi je ena samo kušnila rit avtauser posted image , ampak od tega je že nekaj časa, pa se lahko zgovarjam na user posted image , mi je tako moj zavarovalničar rekel, me je kar malo strah, da ne bodo kompliciral...

včeraj sem oddala vlogo za zmanjšano plačilo vrtca, pa še na davčno sem šla, ker je moj dobil odločbo, samo narobe izračunano, saj so mu otroka dal, pa mu ne bi smeli, pa še polovično olajšavo so dali za njegauser posted image user posted image in je moral pritožbo naredit, mene pa sploh še niso obravnavali, čeprav je bilo mišljeno, da vsi dobimo odločbe do 31.10. za pop*...samo nisem bila edina, je bilo toliko ljudi, tako da vam priporočam, da dobro pogledate, ker po 15-ih dnneh od prejema ne boste nič več mogle spremenit...samo toliko...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.11.2009 9:37:44   
nincy29
aprilčica10..delam v trgovini z oblekami.sem jim takoj na začetku povedala da sem noseča da mi potem ni bilo treba nositi kakšnih težkih škatel ko je nova roba prišla pa kako delo mi je zdaj prikrajšano.ful so razumljivi user posted image .
kepica in getreal kako mata lep buši :)
semizdi da ta teden moj buši mal štrajka user posted image user posted image
drugače sem po 1 mesecu na tehnico spet stopila in imam točno take kg kot sem imela pred začetkom nosečnostiuser posted image .tako da zdaj je +0.
bom mogla pa nuujno si nov moderček kupit ker so moje prsi postale takoo težke pa večje najmanj še za 1 številko.pa še tisti moji slavni izcedki iz njih.ufaa
komi čakam moj pregled ki bo komaj čez 11 dniuser posted image ..vem da mi nobenega ultrazvoka nebo delala zato sem mislna da bi ji plačala da mi ga naredi..sam hm...nevem kaj bom naredila.
kako ste pa ve na tak lep sončen dan??
jaz sem malo hišo pospravljala,zdaj nameravam it ven mal z mojo malo zverinico(psom) ker sem 2 dni v hiši zdaj bila.bom malo kakšen frizbi mu vrgla pa mal poslušnosti delala..
sem pa opazla da pes verjetno ful čuti da je v meni velika sprememba in da nekaj raste.namreč prej je ful od veselja zmiri po meni skakal..direktno v trebuh..zdaj pa tega več ne počne.pa ful pazi da me pri igri itd. ne poškoduje.
še kera ma tak filing??
zdaj sem se pa razpisalauser posted image

lp

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 9:45:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.11.2009 9:50:15   
memole
Ejla!

Nataša ni panike sam do 15.12. pa morem poslat!user posted image user posted image user posted image

Ja ja vsako leto nekaj novega,naša je bla vedno nekje do 2h v lupinici ker smo se vozili pa je z njeno hrbtenico vse ok ni videt napak!
Potem pa naj jih nehajo prodajat pa bo,pa do enega leta naj se otroci v avtu ne vozijo pa dejmo jih zavit kot mumije da se ne bojo mogli premaknit,pa še kej bi se našlo!
Ma svašta kaj vse si ne bojo izmislili,nekater pa temu veselo sledijo in jim mal možgane perejo!
Pol se pa čudimo da smo slovenci ovce!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dejmo raje kej bolj zabavnega povedat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.11.2009 9:55:58   
memole
Cojka sem misnla da boš pršut napadla!user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj jaz pa ne kupim nobenega drugega evrokrema kot samo nutello,je ni čez nutello!
Veš kako rečejo italiani bom sicer v slovenščini povedala: kakšen svet bi bil brez nutelle!user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa še en posnetek o nutelli!
http://www.youtube.com/watch?v=HEfa3fuLkFI

Joj zdej mam pa lušte pa nimam nutelle,je zmanjkalo!user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.11.2009 10:01:57   
Chi_Pita
waw ... spet sem porabla 1 uro, da sem prebala vse ... zdaj pa ne vem kje začeti s komentasrji ... user posted image

Najprej da pohvalim vaše bušije ... res ste vse prav simpatične user posted image ... Sem pa tudi jaz dodala eno slikico - je kar velika razlika od zadnje slikice (a jaz se čudim kje meni kile ... v riti, trebuhu in joškah) user posted image ...

Hrana ... jooj punce, tudi meni pašejo same packarije user posted image ... se pa popolnoma strinjam s tabo memole, da bomo itak po porodu mogle malo paziti kaj jemo ... user posted image

Ena ima probleme s kolenom, drugi je sinek bolan, tretja šiba na zavarovalnico (punce ne mi zamerit, ker ne vem točno katera je katera) ... v glavnem želim vsem da se vse obrne na boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

nejanejc ... lepo potovanje ti želim ... in tudi jaz predlagam, da se med letom malo sprehajaš po letalu.

majčke ... jaz ne vem ali kompliciram al ne, sam sem se odločila, da bom vzela samo 1x št.40 modro z svetlimi rokavi, al kako je že. Mislim, da sem št. 38. že prerasla user posted image user posted image user posted image Za očkota pa ne bom naročala majčke, ker vem, da to ni zanj.

Nekaj sem spet pozabila ... sej ko se spomnem se spet oglasim user posted image ... skleroza me daje user posted image
Lep sončen pozdravček vsem!

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.11.2009 10:03:03   
dacy
memole jaz se cist strinjam s tabo ...

...jaz pravim tak ... manj bomo komplicirale, boljse bo za nas in za nase otroke ... vzgajajmo jih po pameti in ne po knjigi ;)

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.11.2009 10:09:17   
babyloverka
hej punce lep pozdrav še od mene user posted image

bi se mogla spravit v trgovino pa sem tako lena danes, no nasplošno sem že celo nosečnost lena user posted image  saj bo boljše

dobro rešite vse opravke in lepo božajte buščije user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.11.2009 10:10:02   
natasaxy
ja res ste pridne. No jaz na sončka zdej ne grem, bom šla popoldne. Zdej sem že kosilo pripravila, sem palačinke spekla in meska potenstala in bom palačinke za faširanim meskom nafilala in sirčka noter, njami. Pa zelenjavno juhico.

Zdej se moram malo učit začet tale ZUP. To mi pa ne gre najbolje. Drug teden imam predavanja potem pa že čez dober teden izpit........ma ne vem če bo šlo tole skozi, ker je ful enih stvari za preštudirat v tako kratkem času. Samo moram probat, če mi že zavod plača in mi pripada.

Glede lupinice, pa itak vsako leto kaj novega pogruntajo o otrocih. Sploh ne veš več kaj je prav in kaj narobe. Najbolje se je ravnatai po občutku. Mi lupinico mamo od tamalga, je taka fajna do 13 kg in v avtu in povsod kamor smo šli je šla lupinica z nami. V avtu fino zaspi, za v trgovino je fino, ker jo lahko daš na voziček in v miru nakupuješ, tako da če pa je zaspal v lupinici, pa ga tudi nisem budila in sem ga vedno malo pustila spati. Ker naš je bil tak, da če si ga prestavil je bil že buden, odvisno od otroka. Če si ga pa lepo pustil pa itak v lupinici ni spal ponavadi več kot pol ure.

Kaj pa posteljice? kakšne imate? jaz sem imela izposojeno zibelko, zdej pa verjetno ne bom komblicirala in bom dala ga/jo kar direktno v posteljico. Samo baldahinček bi rada dobila, ker obrobo in vse ostalo imam, samo baldahinčka nimam ker sem imela takrat izposojenega od sestre od mojga, pa ga bo ona zdej tudi potrebovala, ker bodo januarja tudi zibali.

Zdej pa dost čvekanja..........grem se res učituser posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 10:20:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.11.2009 10:22:02   
nincy29
chi_pita jaz ne vidim tvojih slikcuser posted image user posted image
glede otroške opreme..jaz imam že postelco(še moja je,pa jo je 5 let nazaj še sestra rabla),pa otroški avtosedež in stolček za hranjenje.tako da moram dokupit voziček z lupinico in previjalno mizo.drugače pa imam tudi shranjeno na podstrešju vse oblekce od sestre do 2. leta starosti.samo če bo fantič na svet prišu bo mal težka z oblekami.edino kakšen body bo prav prišel.user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.11.2009 10:37:04   
Chi_Pita
nincy ... pa sej smo prijateljice user posted image .. evo zdaj sem označila da lahko vidijo vsi registrirani člani, to pomeni da je treba sam v moj albumček pokukat ... jaz vidim čisto od vseh bušije - vsaj mislim user posted image . Lepi so trebuščki, pa vaši kužiji tudi user posted image

Glede opreme
... jaz sem tudi slišala, da ni dobro za hrbtenico, da je lupinica za avto in voziček ena in ista, oz. da je bolj priporočljivo, da je otrok vsaj na sprehodu v ravnem položaju. Ne vem no, se pa nekako strinjam s to trditvijo. Mi posteljico dobimo, lupinico mislim da tudi, previjalno (tako, da je potem navadna omarica, ker umakneš blazinico) bojo kupili ponosni nonoti, oblekice upam, da bojo iz 2. roke - vsaj par oblekic ... voziček pa hmmm ... jaz bi ga kupila novega (ker je to pač moj 1. otroček), drugače pa imam možnost dobiti iz 2. roke ... bomo videli, kako bomo glede financ, ker zdaj nam ta gradnja res vzame vse prihranke in sprotne plače. user posted image

cojka je kar velika razlika a? Kaj šele bo, že zdaj se počutim kot balonček, ker res nisem bila vajena nosit dodatne teže spredaj  user posted image ... nekateri možje so pa tega vajeni, pa nikakor ne razumem kako oni s takimi trebuhi normalno živijo, me pa se proti koncu nosečnosti komaj premikamo user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.11.2009 10:43:06   
nejanejc
hejla, sem samo na hitro se oglasla, pogledala dva trebuscka, koliko rjih najdem :) Zelo lepi :)

jst sem bal vcerej an obisku pr prjatlci in se dve nosecnici, ena cist v istem casu noseca kot jst, pa so mi vsi rekli,da semi se nic ne pozna. Bomo vidli kako bo v Avstraliji.

jst sem zmatrana, zgleda premlao povivam, pa ne zgleda, da bom kaj kmalu pocivala, na letalu, pa se tam se morem kar lepo sprehajat...

lepo se mejte, upam, da vsa bom lahko se sledila ko se vrnem, da ne bost  "usle"

papa

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
12.11.2009 11:00:38   
aprilski hrošček
Ojla čvekice!!

Samo en dan me ni bilo pa sem naredila maraton da sem vas prebralauser posted image user posted image user posted image .

nincy29 na 3D ultrazvok grem v Medicinski center Septum, Šmatinska 53, Ljubljana, še telefon 01/280-96-70. So full prijazni, res pa je da nisem vprašala za ceno.

Pupa*81 te pokličem drugi teden pa se zmeniva za kakšno kavico user posted image !!!

Joj se moram še malo pohvaliti v ponedeljek dobim voziček, sem ga komaj stavhala, ker ga nikjer več nimajo, pa pride drugo leto novi model pa ga nočem, ker ima posebej košaro in posebej športni del. Me je pa malo strah da nisem prehitra da ne bo kaj narobe z našim fantkom, ker pravijo, da ne smeš "kao" tako kmalu kupovati stvari user posted image user posted image user posted image .
Včeraj sem mu kupila full hud bodi na katerem piše 50% mami, 50% ati.

Toliko zaenkrat se tipkamo!!!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 11:02:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
12.11.2009 11:10:07   
Anonimen
Zdravo nosečke,kako kaj ...ste se naspale....a še hodite v službo ali že v bolniški...jaz še delam ,imam namen do novega leta,če bo vse uredu...sem zasledila,da se pogovarjate in pišete o vozičkih...kaj vam je bolj všeč tri kolesniki ali navadni,jaz sem dlih pri teh odločitvah,pa ne vem kaj naj kupim,,,svetujtemi prosim..lep pozdrav ...sedaj grem kuhati ,potem pa služba popoldan,pa trebuške si mal po masirajte...čau...

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3118
12.11.2009 11:10:30   
nincy29
chi_pita zdaj pa vidim..res je že kar večji postal v 4 tednihuser posted image ful je razlike.
aprilski hrošček hvala za odgovoruser posted image
cojka tebi tudi hvala,imaš tudi ti ful simpatičnega kužka.

Neposredna povezava do sporočila: 3119
12.11.2009 11:12:48   
Anonimen
cojka zdravo....da ne boš danes preveč pridna...kdaj imaš pa ti rok-....

Neposredna povezava do sporočila: 3120
12.11.2009 11:18:47   
Getreal
Kepica83 ma mi smo pa malček sitni...rada bi šla domov iz ljubljane na mojo lepo primorsko, se crtat, pa še internet mi ne dela tle, tko da sem čisto paralizirana in ne morem niti za faks nič nardit, kaj pa šele da bi kaj za zabavo visela na netu user posted image sm pa zej mal izkoristla teh par minutk ko mi slučajno lovi net da sm pogledala tvoje slikice iiiii!!!! huda bejba! user posted image krompirček hahaha?? ma nisi ti noben krompirček!user posted image mene moj lubi tudi skoz heca s tem trebuščkom sam pol se zanalašč namrdnem - da mu slučajno ne bi pršlo v navado user posted image user posted image user posted image

cojka-ja jz sem čez teden ponavadi kr v ljubljani, ja. Pri meni so tudi ostali tisti gibi v trebuščku in so se okrepili, tko da sem prepričana, da čutim našo bučko user posted image Se nama je glih obrnila situacija

Di_Di ma ti se kar oddahni pa ne se sekirat zarad službe in države user posted image ja sej jz sem zej že v 18 tednu je slikica malo stara ampak ni neke blazne spremembe, tko da zgleda da se je malček ustavlo vse skupaj...zej si ti na vrsti user posted image user posted image user posted image

kaj pa je s tabo kej Chi_Pita?

jaz tudi jem vse user posted image glih prepovedane reči so itak najbolj zakon user posted image tokso sem pa tudi že prebolela tko da sem brez skrbi!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 11:21:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
12.11.2009 11:24:52   
Anonimen
zdravo,kako si kaj...tudi jaz bi delala zutraj....koliki pregled že imaš jurti....lp...

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
12.11.2009 11:26:34   
Anonimen
cojka,ja jaz sm lev po horoskopu..kaj si pa ti...

Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 11:27:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?