|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
11.11.2009 19:21:25   
Anonimen
Kepica83, pa lep buši maš, men je prav všeč, super!user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
11.11.2009 19:23:20   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Kaj ti bereš, ne vemuser posted image
Ja, tak lep pa dost večji buši imaš od mene. Nič slabega nisem mislilauser posted image .

Saj vem da ne.
Sicer pa samo tiho bodi. Kak dolgo že čakam na slike od tvojega bušija??

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
11.11.2009 19:23:42   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Kepica83, pa lep buši maš, men je prav všeč, super!user posted image

Hvalaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 19:31:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.11.2009 19:46:33   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

tropical ja cojka je mislila ponosni očka. A si lahko izbiramo napise?

Ma naj še vsaka eno majčko za atija kupi pa bo takoj 50user posted image

Glede tega pa jaz ne vem, jaz samo seznam delam , katera bo to naročala pa ne vem.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.11.2009 19:47:25   
tropical
A ve katera kdaj bodo 3. pike pri mercatorju.user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
11.11.2009 19:48:12   
Anonimen
Cojka, jaz nič ne vidim, al sem slepauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.11.2009 19:51:00   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Cojka, jaz nič ne vidim, al sem slepauser posted image

Jz tud nč ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
11.11.2009 20:02:33   
Kepica83
Cojka jaz tudi nič ne vidim.user posted image  Pa ne ker bi bil buši tako mali, ampak ker ga enostavno niuser posted image
Tropical nimam pojma kdaj bodo pike.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
11.11.2009 20:17:46   
Kepica83

A ne najdete gor albuma buši?

Ne srce. Samo prvo trimesečjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
11.11.2009 20:19:40   
marjanaj
Zadnje case samo v prodajalnah M Tehnike, M Gradnje in M Pohištva dajejo trojne pike. Dvojne pa samo v navadnih Mercatorjih. Ni kej sparajo user posted image

pupa*81 prvic vidim tele vozicke Implast. Bolder 4 je luskan, ampak se mi zdi, da se tudi njemu ne vrtijo sprednja kolesa, a ne? No ja nisem strokovnjak, ker sva sele prvic sploh pogledala vozicke, ampak zdaj sem pa jaz cisto notr padla... user posted image Mi je svakinja rekla, da se lupinca, ki je hkrati za v avto in za na vozicek zelo splaca, da je ona prve tri mesece samo s tem okoli hodila... kaj pa vem, a ni nam tezko, ko nimamo se nobenih izkusenj? user posted image

katy83 hehehe, jaz sem se tudi zredila samo za +1, a mislis, da naju vse te kilce se cakajo za vogalom? user posted image To da ti je pa sef zvisal urno postavko, pa lahko recem samo bravo! user posted image Imas pa res dobro sluzbo.

nejanejc imas ze kaj treme za na pot? Oziroma kako bi temu rekli Potovalne vrocice? Joj kako ti zavidam, jaz bi tudi se nekam sla. Sploh se mi ne da biti tukaj v tej sivi in mrzli dezeli na "soncni" strani alp. user posted image Aspirin ti pa po moje ne bo skodoval. Saj bos vzela eno mogoce dve tableti in ne celo skatlico. Ker ce si dolgo pri miru, se ti kri kar malo upocasni in imas se vec sanse za krcne zile, da se ti potem bolj poznajo. user posted image Res priporocam, da ce ne spis, malo ostale potnike nadlegujes ko se sprehajas po prehodih.

dacy kar cuvaj nogico... se kar nekaj kilometrov te casa po porodu user posted image

cojka joj so se mi sline pocedile, ko si omenila raco in priloge tvoje mami... nc, grem kar jest zdejle...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
11.11.2009 20:23:30   
Di_Di
Dober večer.

Da se še jaz štemplam user posted image

Getreal z mano kakor kdaj... glava me še vedno full boli in lekadol mi prav nič ne pomaga user posted image , Drugače sem danes zvedla, da so mi odobrili bolniško do konca letošnjega leta, tko da bom še naprej doma. Po eni strani mi je fajn, ker mam čas zase in nardim tud kej za fax, nisem tko obremenjena... sam po drugi strani bi pa raje vidla da sem v službi, sam da me neha bolet ta moja buča. Edin kar sem opazila je to da mi je boljše če grem na zrak, spet neki okorg lazit si pa ne upam, da nebi dobila kak nepričakovan obisk iz naše uprave al pa zzzs-ja user posted image Malček pa mislim da kr pridno raste, glede na to da mam vsake tolko krčeke user posted image Kako si pa ti kej? Sem vidla tvoja bušija na slikici full je lep in pa velik... večji kot moj, ki sem trenutno v 17t + par dni user posted image
Kepica83 full si simpatična, pa tvoj buši... kak velik je že user posted image

A ja da ne pozabim dobrodošla nova user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:24:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
11.11.2009 20:37:39   
Anonimen
Jaz se danes še zadnjič pofočkam tule gor, potem pa si bom skripto prilimala na rit!!! Obupen primerek za učenje semuser posted image

Cojka, bom dala gor, ampak imam slikce doma, zdaj sem pa v Mariboru.

Pridne bodite, se tipkamo jutri zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 3090
11.11.2009 21:11:34   
katy83
ojla punce.
evo mene iz službe.

Marjanaj - glede kg se jaz tud sprašujem, če še me kje čakajo ali pa imam srečouser posted image  sicer sem si rekla, da se glede tega ne bom obremenjevala, kako bo, bo, ampak bi mi pa vseeno pasalo, da bi šlo počasi gor. user posted image   glede službe pa je tako, da služba ravmo ni fajn ( strežba v restavraciji, kjer ti vsak dan iste stranke serjejo po glavi user posted image ), je pa zato toliko bolj fajn ekipa, pa šef, pa zaupanje vame glede na to, da sem študentka, pa še moj user posted image  je zaposlen tam.

aprilčica10 - uuu, splošna. saj bo. user posted image   res pa je da je tega kar dosti. To je bil eden prvih izpitov na faksu, za katerega sem res vedela, da sem na faksu. Ostalo je bilo vse bolj na izzy.  Držim pesti.

jaz grem ju3 tudi na faks, da se z mentorico zmanim kako bo z mojo diplomo. Bi jo rada do aprila napisala. user posted image

lepo se imejte, Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
11.11.2009 21:18:54   
memole
Čer!

Joj spet ste se razpisale!user posted image user posted image

Kako ste?
Jaz sem dokaj ok spet me mal glava boli si bom šla pritisk zmerit!

Cojka če ti je zapasala suhomesnata salama in tatarc si privošči jaz ne vidim zakaj ne bi smela!
Koliko jih dejansko zboli med nosečnostjo za tokso?
Jaz sem čula samo za eno!
Če bi pa vsi mislili ja lahko to mene doleti potem pa najboljše da nehamo živet,ker nam ta trenutek lahko tudi luster na glavo pade tko da ne stat pod lusterjom!
Aja pa da ne bi slučajno kera sladoled jedla ker dajo notri antibiotik!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če na eno zadevo skozi misliš da se ti lahko zgodi se ti bo!

Še eno šalčko čaja popijem in potem grem vodoravno!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
11.11.2009 21:20:32   
memole
Cojka jaz tudi ne vidim tvojega trebuščka!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 21:25:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
11.11.2009 21:58:46   
memole

O, hvala memole. Sem prejle spet mal v hladilniku vohljala in seveda pršut napadla :). Ma sej jaz jem, sam ker so me druge tako napadle :). Pa sploh ne vem, kje je fora, ker sem tokso prebolela. user posted image

Glede albuma bušija, mi pa ni čist jasno. bom poskusila, tega zbrisat in še enkrat naložit.

Aprilčica - vem, kako je to. Jaz bi morala tudi nekaj za projektni teden narest, pa se mi sploh ne da in skos tuki gor visim ali pa se po tel pogovarjam. Boljše, da si skripto na monitor nalepiš user posted image

Ma ene preveč komplicirajo!
Jaz tudi majonezo jem,ne morem jest medaljončkov brez majoneze!
Sej ne jemo teh svari vsak dan ko ti zapaše si privoščiš zakaj pa ne!
Zdej bojo tej prazniki in hrane bo še pa še pa je ja ne bom gledala in se filala z solato,pa z piščančkom v vodi narejenim,pa bog ne daj kej mastnega da se ne zredim al pa gledala na to da bom dobila tokso pa kaj vem kaj še!
Še manj pa bom gledala kako se drugi mastijo z francosko in pršutom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobre 3 mesece bomo mogle pazit kaj jemo zato punce jest tisto kar dobre 3 mesece ne boste mogle!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 22:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
11.11.2009 22:58:21   
dacy
cojka jaz se cisto strinjam z memole... jaz se tokse nisem prebolela pa mi je sam G reku da naj ne kompliciram prevec pri hrani, da lahko jem vse kar mi zapase ampak pac ne v pretiranih kolicinah in vsak dan... kdaj pa kdaj pa komot lahko ...

No danes sem lih dala kri za tokso in sladkorno ... pri naslednjem pregledu pa zvem kaj izvidi prravijo ... za sladkorno itak ze vem brez da bi mi oni sploh kaj ppovedali, saj mi ponavadi prej manjka sladkorja kot pa da bi ga blo prevec user posted image ... toksoplazmoza pa je vprasanje, ampak sem optimisticna user posted image

Za moje nihannje pritiska in povecan srcni utrip sem pa vprasala kolegico ki je babica v porodnisnici in pravi da ni treba komplicirat saj da je povecan utrip pogost pojav v nosecnosti, sploh na sredini tako kot sem zdaj jaz, ko se maternica veca in vse organe potiska na stran in vse ze pritiska na pljuca, tako da jee tud tezje dihanje lahko prisotno... ce pa bom slucajno konstantno imela povecan pritisk pol pa do zdravnika ampak da zdaj pa ni panike ... jeiiiuser posted image

kepica tebi pa treba povedat da si prav lepa ;)

Vse ki se ne redite, pa se ne sekirat... se prevec kg boste na hitro dobile kasneje user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3097
11.11.2009 23:27:36   
memole
Hehe pa sem še tu!user posted image user posted image

Cojka jaz še zmeraj ne vidim albuma!

No kot sem rekla sej teh stvari ne jemo vsak dan tako da mislim da tu pa tam si pa lahko privoščimo nekaj za svojo dušo!user posted image user posted image user posted image
Ene še po porodu komplicirajo in ne jejo zadev ki so alergene nimam pojma pa zakaj meni ni nikoli G al pa kakšen zdravnik al pa patronažna rekla da pa tega ne smem ker je alergeno!
Tiste ki že mate otroke a ste tudi gledale da ne jeste hrane ki je alergena?
Jaz sem dojila do 9 meseca pa sem vse normalno jedla!
Zdej pa ne vem a je to nova moda da ne ješ kar je alregeno al kako?
Jaz samo debelo gledam ko sestra od mojega odpre usta,ki strelja take da dol padeš!user posted image user posted image user posted image
Tista o antibiotiku v sladoledu je na njenem zeljniku zrastla!user posted image user posted image user posted image
Še zdej pokam od smeha ko se spomnim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah zdej pa grem vodoravno,bo jutro kmalu tu in konec z spanjem!user posted image user posted image

Nočka vsem pa brez skrbi bodite in poskrbite tudi za svojo dušo!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.11.2009 7:47:37   
Kepica83
Jutro punce!
Uau hvala ti dacyuser posted image . Hja toksoplazmoza. Ja sem tudi negativ, pa jem vse. Popolnoma vse razen bifteka. Za katerega bi ubijala. Ampak bo že. Tudi na količine ne gledam, ampak jem kar mi paše in kolko mi paše. In msilim da je tak najboljše. Jaz pa izvem v ponedeljek izvide. morem poklicat. Ma veš da ne zdržim do naslednjega pregleda. Ni šanse.

Lep dan želim vsem. Danes pa je čiščenje na sporedu. moj je šel zdaj z s psom ven, Jaz ga počakam v postelji. ko zrihta psa pride po mene in imava skupaj zajtrk. Spet se mi francoska solata lušta. Bom si jo kar naredla. njami njam.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.11.2009 8:35:24   
natasaxy
jutro,

klepetule ste res..........ne sledim kaj dosti:):). No mi smo se prebudili. Kaj je danes moj mulček prijavil zjutraj se preoblačim in pravi mami ti si pa noseča. Pa je bla še mama zraven pa reče kaj pa sem jaz noseča in odgovor: Ta stari ne morjo met več otrok, smo se tko smejali, da so nam solze tekle. In pravi mama naprej glej ti maš tudi mal napihnjen trebuh a boš mel dojenčka: Ne mama jaz bom pa oči, ker sem fant in ne bom nikoli imel dojenčka:):). Vse so na tekočem. Skratka vsak dan kaj novega.

Drugače pa jaz tudi jem majonezo in podobne stvari. Sej sem že rekla, da v tej nosečnosti bi jedla samo sendivče.....tako so mi dobri kot še nikoli. Čudno. No pa ene parkrat sem zdej jedla krvavice,.........ful so mi dobre,......sploh zdej ko so sveže in jih dobimo domače. Jaz edino gledam, da ne bom jedla bifteka pa kakšnih gob in doma pripravljenih majonez ali pa v restavraciji kakšne tatarske omake tudi ne upam,.......drugače pa po večini vse jem. Moram rečt da sem v prvi nosečnosti veliko bolj komblicirala. Sem pa tudi neg. na tokso.......pazim pa da je vse meso dobro pečeno in solata po trikrat ali več oprana in to je to.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?