|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
11.11.2009 11:01:44   
tropical
Kot sem že napisala nisem mela časa da bi seznam prenovila, vem da ste nekatere še majčke naročale, ampak nisem prišla do vašega posta še, drgače pa lahko tudi same dopišete na seznamuser posted image , samo ne bit sitne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
11.11.2009 11:01:54   
Anonimen
8 4 2010 levinjica štajerskauser posted image 1user posted image 8kg 19 11.2010

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
11.11.2009 11:05:08   
tropical
levinjica pri prvem otroku sem se zredila 17 kg.  Moja začetna nosečniška teža trenutno je ista kot ko sem šla roditi. Tako da zdaj v tej nosečnosti se ne smem preveč zrediti, kerpol me bodo noge zatekale. Tud dr. Strah je rekla da največ 10 kg kar je pa več je preveč zame za mojo začetno težo.  Saj sama vem da se ne smem zrediti, ma ne pomaaga, sladkega ne jem, meso bolj malo, pa največ zelenjave, kako to da mi gredo kg gor ne vem, ja saj vem v sadju je tud sladkot a ne. Glede dela pa zdaj bom doma dveleti pol pa bom morala novo službo iskat, ni kaj. Upam samo da bo šlo na bolje, zdaj bom mela samo mirne živce. Ponavadi ko sem živčna bi vse pojedla. Pol mi je pa slabo.

< Sporočilo je popravil tropical -- 11.11.2009 11:11:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
11.11.2009 11:11:36   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Argojuhica user posted image . Drži se in želim ti, da boš kmalu spet noseča user posted image .

tropical, mislim, da Argojuhico lahko izbrišeš tudi s seznama majčk. In želim ti čim manj stresno nosečnost in da kar najbolje urediš na zavodu user posted image .

Bolanim pa user posted image , jaz tudi nisem najbolje.

Lp,

živa

ne morem mislit na vse koga je za zbrisat,  pa kje. lahko bi pa tudi sama zbrisala, sej ni nič narobe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
11.11.2009 12:03:05   
živa
Oprosti, imaš prav. In ni bilo mišljeno zajedljivo.

Lp,

živa

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
11.11.2009 12:06:23   
pupa*81
ajej, naša tropical je pa danes na dozi hormončkov user posted image , dejmo punca, ne se dat, dobra volja pa bo! user posted image

pa veš da smo ti vse hvaležne k naše seznamčke tko lepo rihtaš user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 11.11.2009 12:07:15 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
11.11.2009 12:09:51   
nincy29
joj sam ne se kregat.
ti tropical pa itak pridno opravaljaš "tvojo" nalogo s seznami,in te ful štekam da nemoreš vsemu sledit glede na to koliko strani se na dan napiše.
tropical boš pa 2 leti mirnih živcev.pa konc recesije bo in se bo hitro delo našlo. sej jaz sem tudi preko študenta in do konec marca delam(če bo use ok).in potem dobivam 1 leto nadomestilo porodniške(190€) in pri 1 letu nameravam otroka v vrtec dat in si novo službo iskat.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 12:13:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
11.11.2009 12:28:54   
katy83
pozdravček nosečke moje.

Da vas še malo pozdravim, če sem že cel dan na internetu. Joj, sem že jezna sama na sebe, ker nič ne naredim doma, pa cel dan (razen ko sem v službi) tu gor visim. user posted image

No, jaz sem včeraj imela pregled, pa sem bila kar malo razočarana, da mi niso uz delali. Samo pogledala je, če sem zaprta, pa kak je maternični vrat, pa pritisk pa kg.
Kg so +1, tak da zdaj imam vse skupaj +2kg, naslednji pregled pa 8.12, takrat bo tudi morfologija. user posted image

tropical - res si pridna s temi seznami, pa ni panike. ko boš popravila boš. Kar pač je za popravit.

nincy29 - a ti tud delaš prek šs? jaz tudi. Pa imam namen vsaj do februarja. Upam, da bo šlo. Zaenkrat je vse ok. V službi so razumevajoči, se mi prilagajajo, pa še urno postavko mi je zdaj šef zvišal. user posted image

Argojuhica - kaj, saj ne morem verjet? sploh ne vem, kako naj na to odreagiram. tebi lahko samo rečem, da se drži, pa veliko sreče ti želim vnaprej.user posted image

aprilčica10 - kateri izpit pa imaš ju3? saj bo. Ti se samo fajn uči. user posted image

Kepica83 in Flora1983 - lepo mi je bilo včeraj z vama, upam, da še kdaj ponovimo. user posted image   aja, pa hvala za sladoled. user posted image

jeci, levinjica - dobrodošli user posted image

aja, da vam še povem, da se mi zdi, da že 3 dni neko čudno valovanje čutim v bušiju, tak da ... mogoče je to to. Pa je včeraj moj dragi roko gor držal, pa je tud rekel, da nekaj čudno čuti. user posted image  Zdaj samo ne veva, če je to beba al prebava. user posted image  

nič, punce, lepo se imejte, uživajte

Katy

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
11.11.2009 12:36:09   
Anonimen
zdravo,kdaj imaš pa rok....

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
11.11.2009 12:39:51   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

zdravo,kdaj imaš pa rok....

to je meni namenjeno? 
16.04. zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
11.11.2009 12:41:24   
Anonimen
JA TEBI JE NAMENJENO ,VPRAŠAM SMA NEKAJ TEDNOV NARAZEN ..JAZ IMAM ROK 8 4 2010

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
11.11.2009 12:46:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

JA TEBI JE NAMENJENO ,VPRAŠAM SMA NEKAJ TEDNOV NARAZEN ..JAZ IMAM ROK 8 4 2010

aha. ok. user posted image

no, fajn, da si se nam pridružila. 1 teden je razlike med nama, ja. Samo jaz imam itak občutek, da bom prej rodila. Ne vem, zakaj.user posted image

no, zdaj pa pičim na šiht.

čao, Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
11.11.2009 12:52:01   
Anonimen
Tole moje učenje je bolj rahitičnouser posted image Ne gre in ne greuser posted image Bo že...1x.

cojka: jaz v Mariboru nimam nič sončkauser posted image Tudi toksoplazmoze še nisem prebolela in mi ni jasno kako je to mogoče, ko pa že vse življenje okoli vlačim same mačkeuser posted image Pa hvala zauser posted image user posted image
tropical: res si dobra, da rihtaš te seznameuser posted image
nejanejc: maximalno uživajuser posted image Še za nas malouser posted image
pupa*81: ste me že premamile... Sicer pa tako delam vse drugo, samo učim se ne, še pospravljala bi skos.
levinjica: jaz še nič ne čutimuser posted image
nincy29: kje to delaš, če ni skrivnost? Tudi moj user posted image bo šel že pri enem letu v vrtec.
Katy 83: splošno književnost pišemuser posted image user posted image

Se opravičujem, če sem katero pozabila. Bodite lepo, se še oglasim heheuser posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
11.11.2009 12:56:38   
nejanejc
hejla, cojka lepo da si vsak dan boljse. Pa upam,da vse bolne tudi. Jst se upiram z vsemi štirimi. Pijem vitamine, pa se lekadol+c... Mal je boljse, vsaj grlo me manj boli pa glava je tudi boljse.

preden grem na letalo mije ginekologinja narocila vzet aspirin, za redcenje krvi. Sem kupla torej aspirin100, ceprav ga tudi na recept dobis, sam se mi ni dalo samo zaradi tega okol dohtarce skakat.

pupa, ti si pol mal prestudirala bolj vozicke... pa bos vzela pol 3 kolesnika? me zanima, meni se tudi zdijo bolj prakticni pa lepsi so mi... Sam pojma nimam... Oziroam se nisem se reesno lotla raziskovanja...

lepo pospravljajte, lepo pocivajte, uzivajte, kakroli delaste v glavnem mejte se...

papa

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 11.11.2009 12:58:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
11.11.2009 12:59:05   
dacy
No evo mene od transfuziologa ... noga v bistvu ni lih cist dobro ampak zdravljenje ne bo potrebno in tud neke nevarnosti za strdek ni user posted image ... je pa zdravnica predpisala zdravljenje za po porodu in priporocala zavijat nogo z elasticnim povojem...

Utrip pa kar ne pade ... danes bom se redno merila pritisk in utrip in ga pisala na listek ... ju3 pa bom sla do G na kontrolo tud ce nisem narocena pa da vidimo kaj bodo tam rekli glede tega... drugace pa je pocutje v  bistvu cist ok ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
11.11.2009 13:08:30   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Aja, še nekaj me zanima... Tiste, ki niste 1user posted image in ste bile na teh forumih že prej.. Ali ste se nosečke kdaj uspele dobit vse skupaj (saj vem, da vsem nikoli ne uspe- mislila sem če ste se kdaj dobile tako, da so prišle vse iz cele Slo)?

V nosečnosti ne, samo nekaj iz bližnjih krajev, smo se pa dobile za 1. RD malčkov praktično vse z družinami user posted image .

Jaz sem tudi kot aprilčica10 user posted image , namesto dela me vleče internet user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 13:09:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
11.11.2009 13:16:58   
dacy
cojka  ta zdravnica nic ... glede bolniske se pac treba pogovorit z osebno zdravnico ali pa z ginekologinjo...

Glede tablet  pa baje sploh vec ne komplicirajo tolko ... pac same si naj ne bi dolocale zdravil ... ce pa zdravnik predpise pol pa je menda ze ok ,... baje vejo kaj delajo user posted image
Kolegica je zarad previsokega pritiska bila tud na apaurinu in je z otrokom vse vredu user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3044
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 13:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
11.11.2009 13:48:33   
NATAŠA35
ja aspirina naj se ne bi jedlo, samo lekadol, tako je meni G rekla...

dacy  superca, da ni nič hujšega, samo nabavi si kako kremico za krčne žile in se maži, pa ne preveč ker boli, pa veliko vode pij in ne sedi preveč ali da si kar dosti na nogah, ker vse to škoduje... pritisk je najbolj realen takoj zjutraj ali ko si že nekaj časa v postelji in se umiriš...najbolje da si zrihtaš bolniško...

tropical ne bit huda, smo vse vesele, ker tako lepo urejaš te seznamčkeuser posted image user posted image user posted image

mi je tak hudo za argojuhico, da vam ne znam povedat...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
11.11.2009 14:03:14   
nejanejc
no, za aspirin so mi rekli zaradi letala ne zaradi glavobola ali prehlada :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
11.11.2009 15:06:12   
tatly
ohoj
kaj kuhate?mi bomo jedli repo in krvavice-mjam,za spurave pa spageti in polivkauser posted image
jaz sem zdaj hotla mal tv gledat sam mi stella ne dovoli,je takoj priletela in si nastimala na dvdju telebajske-ni moj otrok pametenuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 16:32:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3049
11.11.2009 16:49:29   
Kepica83
Hej Cojka. Niti pod razno nisem vedla oz. čutla kaj imam pod srčekom. Še na nuhalni so mi drugače povedali, kot pa je se je sedaj izkazalo na MF. Tako da jaz nisem imela dobene slutnej akj bi lahko bilo.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?