katy83
|
pozdravček nosečke moje. Da vas še malo pozdravim, če sem že cel dan na internetu. Joj, sem že jezna sama na sebe, ker nič ne naredim doma, pa cel dan (razen ko sem v službi) tu gor visim. No, jaz sem včeraj imela pregled, pa sem bila kar malo razočarana, da mi niso uz delali. Samo pogledala je, če sem zaprta, pa kak je maternični vrat, pa pritisk pa kg. Kg so +1, tak da zdaj imam vse skupaj +2kg, naslednji pregled pa 8.12, takrat bo tudi morfologija. tropical - res si pridna s temi seznami, pa ni panike. ko boš popravila boš. Kar pač je za popravit. nincy29 - a ti tud delaš prek šs? jaz tudi. Pa imam namen vsaj do februarja. Upam, da bo šlo. Zaenkrat je vse ok. V službi so razumevajoči, se mi prilagajajo, pa še urno postavko mi je zdaj šef zvišal. Argojuhica - kaj, saj ne morem verjet? sploh ne vem, kako naj na to odreagiram. tebi lahko samo rečem, da se drži, pa veliko sreče ti želim vnaprej. aprilčica10 - kateri izpit pa imaš ju3? saj bo. Ti se samo fajn uči. Kepica83 in Flora1983 - lepo mi je bilo včeraj z vama, upam, da še kdaj ponovimo. aja, pa hvala za sladoled. jeci, levinjica - dobrodošli aja, da vam še povem, da se mi zdi, da že 3 dni neko čudno valovanje čutim v bušiju, tak da ... mogoče je to to. Pa je včeraj moj dragi roko gor držal, pa je tud rekel, da nekaj čudno čuti. Zdaj samo ne veva, če je to beba al prebava. nič, punce, lepo se imejte, uživajte Katy
|