|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
12.11.2009 20:05:44   
lija34
Spet jaz, že drugič danes, pa saj me ni bilo nekaj časa brat. Vedno ko se spravim, da kaj napišem me kaj zmoti.

Lepi trebuščkiuser posted image , jaz svojega raje ne bi kazala ker je že to moja tretja nosečnost in ...mam že znamenja nosečnosti od prej.

Tudi meni diši vse kar naj ne bi uživale, sem pa bila pred nosečnostjo prava kafetarka, zdaj pa še samo kakšen nescafe z mlekom spijem.

Konec prejšnjega meseca sem imela pregled in gin. mi je na hitro naredila tudi uz, naslednji pregled in morfologijo pa imam 2.12., preglede imam vsake 4 tedne. Sestra pa me je kregala, da naj malo pazim na prehrano +7kg.

Za spol še ne vem, po dveh fantih pa navijava zauser posted image , fanta pa bi seveda imela raje bratcauser posted image , tako da nekomu se bo uresničila želja.

Drugače se počutim v redu, problem je edino spanje, cele noči se premetavam. Pa še to me zanima, ali mogoče katero peče  stranskem predelu pod trebuhom, user posted image ne vem ali je to mogoče zaradi prejšnjih carskih rezov, morem naslednjič vprašat. Mal me pa tudi panika, kdaj se bodo začele brcike.user posted image

user posted image Lepo se imejte!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
12.11.2009 20:49:55   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Mi smo večerjo že pojedli!
Jz pa zdej mal po netu skačem!user posted image user posted image

Lepi lepi in veliki bušiji!user posted image user posted image user posted image

Jutri pa končno pregled!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 21:23:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
12.11.2009 21:37:30   
Kepica83
Hej cojka. Ja kepica se načofotala. No v vsem času na bazenu sem se namakala samo max 6min. Nisem upala več. Ostalo pa sem sedela na robu zraven mojega, Pa nogice namakala. Jaz pa sem zdaj krofeka popala.

Verjamem da ti je pokvarila dan. user posted image  Kako pa si drugače?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
12.11.2009 22:12:52   
dacy
cojka mene je tud pozresnost doletela ... ampak zal se ni obdrzalo nic od tega v meni user posted image
Sem se verjetno prehitro veselila da me je slabost minila ... ocitno se otrok se kar zbuni ko mu kaj ne pase, hvala bogu se ne buni vec tak pogosto kot prej user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 22:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
12.11.2009 22:32:02   
memole
Ejla!

Jaz sem izpod tuša!
Moja dva spita!user posted image

Tako imam mami zdej mal mira!user posted image user posted image user posted image

Meni je pa čips zadišal in sem si ga kupila po poti iz službe pa še na kraju zločina sem si zraven pogledala kot bi bla v kinu!user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
12.11.2009 22:37:26   
dacy
cojka zgleda bo moj otrok izbircn pri hrani tak kot njegov ata ... moj dragi ce bi bil se malo bolj izbircen, bi ze zmanjkalo hrane za njega , ne bi imel sploh vec kaj za jest user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3158
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 22:46:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.11.2009 8:24:44   
Chi_Pita
Dobro jutro babe user posted image - pa brez zamere user posted image

Kako je kaj na petek 13. A ste kaj vraževerne? Hm, jaz nisem niti malo in mi je ta dan čisto enak vsem ostalim, le da sem vesela, ker je petek ... juppi ... ah, veselim se a me čaka naporen vikend - imamo trgatev oljk ...upam, da nam v 2 oz. 3 dneh uspe vse pobrati. user posted image

Drugače pa ste kar pridne pri čvekanju ... user posted image ... vas je prav lepo brati user posted image

Ja ja, včeraj pa sem si vzela večer zase in za kolegice ... smo šle malo po čajčkih, pol pa smo pristale v šotoru vina Koper ... martinovanje traja cel teden user posted image ... in sem se pregrešila - spila sem 1dl refoška ... moram priznati da mi je kar pasal vinček user posted image , po pol leta posta user posted image ... pa naplesala sem se, so igrali mambo kingsi user posted image

Napisala sem malo o meni, zdaj pa ne vem kaj naj vas pokomentiram:

cojka ... upam, da si popravila teste in dajala same dobre ocene user posted image

lija ... jaz ti ne bi vedela pomagati ... res ne vem zakaj te pri strani špika, mogoče pa res od carskih rezov ... jaz bi vprašala, da se potolažiš user posted image

memole ... uspešen pregled user posted image

nič kaj, se vam še oglasim - je treba delat,  ve pa uživajte user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.11.2009 9:30:09   
Anonimen
Uf.... sem porabila kar nekaj časa, da sem prebrala vse, pa me ni bilo samo en dan!!user posted image

Od izpita sem se odjavilauser posted image Sem zvečer ob skripti zaspala, zjutraj me budilka ni zbudilauser posted image Grem januarja v nove bojeuser posted image

Danes sem vstopila v 16. teden. Se počutim, ko tak mulček, ko sem zadnja med vamiuser posted image user posted image

Midva imamva od opreme že skoraj vse. Imam radodarno teto, ki nama bo podarila vse stvari od njenih malčkov. Edino kar morava storiti je, da preurediva otroško sobo (je soba še čisto prazna) in kupiva previjalno mizo, ki bo kasneje postala komoda in eno večjo omaro. Najin user posted image bo najprej spal v zibelki, nato pa v posteljici.

Chi_Pita: luškan bušek imašuser posted image

aprilski hrošček: jaz sem tudi grozno vraževerna, moja mama pa še bolj, pa sta nama že prejšnji teden kupila voziček. Bolje, da smo prej pripravljene, kaj če slučajno rodimo prej. Nikakor ne mislim po trgovinah skakati zadnja 2 meseca.

cojka: user posted image user posted image user posted image super buši

tatly: user posted image user posted image user posted image še en super buši

Kepica83: wauu, pa imaš že res črtouser posted image

Mene vedno malo ˝stisne˝, ko pomislim na petek 13, ampak še nikoli ni bilo nič narobeuser posted image

Moj user posted image še nič ne brca oz metuljčka, sva pa včeraj poslušala njegov user posted image z Angel Sound-om in sem sedaj pomirjenauser posted image

Bom dala gor slikce mojga bušija, samo, da pogruntam kako se ustvarjajo albumiuser posted image

Lepo bodite, dan je čudovit!

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.11.2009 9:32:45   
Wannabemommy
Pozdravljene

Da se se jaz malo javim, no pri nas je vse ok, od vceraj naprej smo ze v predcasni porodniski, mi je kr malo tecnouser posted image kr sem dopoldne zmeraj sama pa mi ne preostane drugega kot internet. Kak mate lepe busije, res .
Upam da ste se vse pozdravle in da vam gre na bolje, jaz se cist ok pocutim pa moram bit doma, bed ni kaj. Nic lepo se mejte pa bozajte svoje busije.user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.11.2009 9:53:01   
nincy29
waaw kepica...ful mi je ušeč ta tvoja fotka..pa ta črta...nekje sem prebrala naj bi se že v 16. tednu pojavila..ampak do zdaj ni še nič pri meni,pa vidim da tudi ostale še nimate.imaš pa res ful sexy buši a..hihi...
tatly tut tebi se že fuul pozna.meni vsi pravijo da mam kar velik trebuh ampak če pogledam tebe se lahko skrijem.user posted image user posted image ful je lepuser posted image
aja punce kaj če bi se me dobile kje??tako en celodnevni "izlet"user posted image user posted image
glede na to kolk si pišemo itd. bi se lahko še v živo spoznaleuser posted image

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 13.11.2009 9:59:59 >

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.11.2009 10:38:06   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

waaw kepica...ful mi je ušeč ta tvoja fotka..pa ta črta...nekje sem prebrala naj bi se že v 16. tednu pojavila..ampak do zdaj ni še nič pri meni,pa vidim da tudi ostale še nimate.imaš pa res ful sexy buši a..hihi...
tatly tut tebi se že fuul pozna.meni vsi pravijo da mam kar velik trebuh ampak če pogledam tebe se lahko skrijem.user posted image user posted image ful je lepuser posted image
aja punce kaj če bi se me dobile kje??tako en celodnevni "izlet"user posted image user posted image
glede na to kolk si pišemo itd. bi se lahko še v živo spoznaleuser posted image

Hvala nincy.  Ti dam jaz sexy bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ideja ni slaba.user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 10:56:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.11.2009 13:13:57   
NATAŠA35
madonca babnice ste pa prave čveke rataleuser posted image user posted image marš delat, e zabušavat - pa brez zamereuser posted image user posted image

mi smo ok, samo zvečer padem kot hlod in mrknem, da me ne morejo več zbudituser posted image , drugače pa jem kar mi paše, čeprav mogoče ne bi smela...kilaža je tako ali tako v - , pa jo je treba malo v plus spravituser posted image

sonček je pa še petek user posted image user posted image user posted image in to 13-tega...jaz zaključujem delo s papirji - končala bom po moje čez kako uro, pa nič zato, da vse lepo končam, da ne prelagam na naslednji teden...

včeraj šla na zavarovalnico, uštimala, čeprav sem čakala eno uro, da sem prišla do cenilca, zdaj pa še moram avto odpeljat na popravilo...mi niso nič težili, ker je od nesreče minilo 3 tedneuser posted image user posted image user posted image

vikend bo pester, jutri imamo drva za uštimat, so bila že zdavnaj naročena, pa ali midva nisva našla nekoga za pomoč ali pa ta ni mogel pripeljat...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.11.2009 13:36:14   
dacy
Dober dan dekleta :)

... danes sem si privoscila malo daljse spanje... skoraj do kosila, pol me je pa prebudil vonj po cuftih v paradiznikovi omaki (njam, njam) user posted image Zdaj po kosilu pa se malo pocakam da se hrana vleze, pol pod tus, potem pa pocasi na pot .. do Bleda je se dalec, pa nocem se zvecer vozit...

cojka se ti javim ko bom nekje v blizini Bleda , pa ce bos pri volji grema na kafe.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 13:41:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.11.2009 13:46:10   
nincy29
sem videla pri marčevkah 2010 da si so take fajne majice z napisom pridem marca naredila in zraven take dve nogice..če koga zanima naj na njihovo debato pogleda.
in jaz bi itak rada mela tudi majičko pridem aprila in verjetno kar bomo skupinsko naročile nebomo z napisom me zanima če se mi kdo pridruži pri nakupu?izbiram naročila izključno samo za z napisom pridem aprila.

lp,nina

Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.11.2009 14:05:48   
mamika25
Pozdrav še od mene... Vidim, da ste dobro razpoložene... jst sm pa bolna, mam virozo. Boli glava, nos zamašen, hropi v pljučih... slabotna sem, pa posledično bolj malo jem...user posted image  ležim že dva dni skupaj. Zdele sem se mal dvignila, samo da sem dala juhco kuhat, ker edin to me bo mogoče mal na noge spravlo. Od čaja se mi že bruha. user posted image

Torej, pregled sem imela v sredo. Mali je težak okoli 300g. Ves čas je gledal stranuser posted image . Je rekla, da je z malim vse videt okej. Da pa z mano ni. Hemoglobin iz pregleda v pregled samo pada. Zdaj je le še 105 user posted image . Dala mi je tablete (železo) od katerih vsako jutro bruham. Kupila sem si že magnezij (ostale že kej pijete) - zaradi krčev. Tudi voda je še vedno slaba in je rekla, da lahko vsak hip še kej fasam na mehur. Ojoj, nič kej dobrega torej. Zdej pa še bolezen. Bolniško mi je odprla do 9. decembra. A katera ve slučajno: 9.12 mam pač pregled pri G, in če mi ona reče za podaljšat bolniško, morem preko komisiije. Kaj pa če prekinem bolniško 10.12., pokličem v šiht in mi napiše kao da ure koristim, sam me pač ni delat, a pol spet lahko grem na bolniško brez komisije? Kako je s tem?

Kako se bomo zmenle za majčke? Kje so vse ostale... ene se niste javle že en lep čas. Predvsem tiste od "začetka". Kje ste?? Kako ste?user posted image

Čuvajte se, držite pesti da se kaj kmalu spravim v "formo"user posted image . Čaw

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.11.2009 14:11:30   
mamika25
Aja, za seznamček: NP 9.12.2009.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.11.2009 14:28:10   
dacy
mamika25 fajn je ce pijes tudi kalcijeve tablete... jaz pijem magnezij in kalcij in mi je G rekla da lahko tud po 3 tablete na dan...
Glede bolniske pa je moja kolegica ponavadi bila cel mesec na bolniski , potem je kak teden ali pa dva delala in je sla spet za mesec dni na bolnisko... za kri pa le pridno pij zelezo saj bo sigurno pomagalo...

...prekopirano iz ene interneetne strani ...
V tem času pogosto pride do anemije, slabokrvnosti, ki je posledica tega, da se v nosečnosti poveča volumen tekočine v krvi za okrog 30%, medtem ko se volumen rdečih krvničk poveča le okrog 20 do 25%.

... te probleme bomo verjetno imele vse, ene mogoce prej druge malo kasneje, tak da ne se obremenjevat prevec, saj psiha tud vpliva na otroka, lepo pridno pit zelezo in stanje se bo sigurno poboljsalouser posted image

Glede viroze pa lepo pridno pocivaj in probaj jest tud dosti sadja , da pridobis cim vec vitaminckov... zelim ti cim prejsnje okrevanje ;)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.11.2009 14:33:27   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Pozdrav še od mene... Vidim, da ste dobro razpoložene... jst sm pa bolna, mam virozo. Boli glava, nos zamašen, hropi v pljučih... slabotna sem, pa posledično bolj malo jem...user posted image  ležim že dva dni skupaj. Zdele sem se mal dvignila, samo da sem dala juhco kuhat, ker edin to me bo mogoče mal na noge spravlo. Od čaja se mi že bruha. user posted image

Torej, pregled sem imela v sredo. Mali je težak okoli 300g. Ves čas je gledal stranuser posted image . Je rekla, da je z malim vse videt okej. Da pa z mano ni. Hemoglobin iz pregleda v pregled samo pada. Zdaj je le še 105 user posted image . Dala mi je tablete (železo) od katerih vsako jutro bruham. Kupila sem si že magnezij (ostale že kej pijete) - zaradi krčev. Tudi voda je še vedno slaba in je rekla, da lahko vsak hip še kej fasam na mehur. Ojoj, nič kej dobrega torej. Zdej pa še bolezen. Bolniško mi je odprla do 9. decembra. A katera ve slučajno: 9.12 mam pač pregled pri G, in če mi ona reče za podaljšat bolniško, morem preko komisiije. Kaj pa če prekinem bolniško 10.12., pokličem v šiht in mi napiše kao da ure koristim, sam me pač ni delat, a pol spet lahko grem na bolniško brez komisije? Kako je s tem?

Kako se bomo zmenle za majčke? Kje so vse ostale... ene se niste javle že en lep čas. Predvsem tiste od "začetka". Kje ste?? Kako ste?user posted image

Čuvajte se, držite pesti da se kaj kmalu spravim v "formo"user posted image . Čaw

A ješ kej rdeče pese in rdečega mesa,pa ribezov sok!
Meni to najbolj pomaga  da imam dobro kri da mi ni potrebno tistih tablet žret!
Probaj ker če ti je po tabletah slabo potem z njimi ne boš rešla nič!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.11.2009 14:35:43   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

mamika25 fajn je ce pijes tudi kalcijeve tablete... jaz pijem magnezij in kalcij in mi je G rekla da lahko tud po 3 tablete na dan...
Glede bolniske pa je moja kolegica ponavadi bila cel mesec na bolniski , potem je kak teden ali pa dva delala in je sla spet za mesec dni na bolnisko... za kri pa le pridno pij zelezo saj bo sigurno pomagalo...

...prekopirano iz ene interneetne strani ...
V tem času pogosto pride do anemije, slabokrvnosti, ki je posledica tega, da se v nosečnosti poveča volumen tekočine v krvi za okrog 30%, medtem ko se volumen rdečih krvničk poveča le okrog 20 do 25%.

... te probleme bomo verjetno imele vse, ene mogoce prej druge malo kasneje, tak da ne se obremenjevat prevec, saj psiha tud vpliva na otroka, lepo pridno pit zelezo in stanje se bo sigurno poboljsalouser posted image

Glede viroze pa lepo pridno pocivaj in probaj jest tud dosti sadja , da pridobis cim vec vitaminckov... zelim ti cim prejsnje okrevanje ;)

Jaz morem rečt da ne v prvi in niti v tej nimam problemov z krvjo in imam zelo dobro kri!
Jaz raje pojem hrano ki vsebuje železo in je dobra za kri kot pa da posegam po vseh unih tabletah!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.11.2009 14:38:23   
NATAŠA35
mamika jaz pijem mg tablete zaradi krčev...piti moraš veliko tekočine zaradi slabega urina...kar se tiče železa, jaz sem jih dobila pri prejšnji user posted image , pa so mi tak začele noge zatekat, da sem lepo nehala, pa več solate in ostale zelenjave pojedla, tako tud tebi priporočam....

majčke bi bilo treba že naročiti, saj jih bomo nosile samo nekaj mesecev...kje pa je ela - mislim, da si se ti menila za majčke - drugače jo bom sama naročila....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?