|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
13.8.2009 7:50:29   
NATAŠA35
dobrodošla mamika25....

jaz zaenkrat nimam slabosti, sem pa utrujena, noge mi zatekajo, če preveč sedim, tako moram kar pogosto vstajat; nekako imam čuden občutek v želodcu; jem kadar sem lačna; trebuh se mi že vidi - kaj če bodo dvojčki; prsa so se povečala, kakšna šele bodouser posted image user posted image mož bo veseluser posted image user posted image

kako ste kaj ostale....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.8.2009 8:20:24   
azeleja01
Doro jutro user posted image

Pogrešam jutranjo kavo, ki sem jo ukinila doma in od zdaj spijem samo dve mlečni v službi. Počutje sicer ok, ampak se mi vleeeeeče, sploh zdaj, ko sem sama doma. Mož na službeni poti, hči pri babici. Jaz bi lahko uživala v druženju in pohajkovanju, pa mi ni do družbe dokler ne opravim vseh pregledov in nosečnost ne bo več skrivnosti.

V bistvu mi je najhujše ravno to čakanje in upanje, da bo vse ok...., komaj čakam preglede, da lahko vsem povem, sploh hčerki pred katero res nisem navajena skrivnosti. Potem se bo vsaj začela akcija, opremljanje, nakupovanje, čvekanje, izbira imen...komaj čakam. Vedno sem z grozo pričakovala konec počitnic, zdaj pa komaj čakam, da bo spet normalen ritem, da se malo zamotim.

Takole...moje skromno razmišljanje za dobro jutro. Grem čimprej v službo, da čimprej konec tedna user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.8.2009 8:38:49   
Chi_Pita

user posted image  APRILČKI 2010user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

2.4.2010
user posted image
jasna, 32, 2.user posted image , 1 user posted image ,
NP 01.09.2009
3.4.2010
user posted image mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.2009
4.4.2010
user posted image Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.2009
5.4.2010
user posted image 26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image
user posted image Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.2009
user posted image Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 14.08.2009
6.4.2010
user posted image Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 21.08.2009
7.4.2010
user posted image mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.2009
8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.2009
09.04.2010
user posted image  mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09.2009
user posted image azaleja, 40, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.2009
user posted image kai1, 30, LJ, 2.user posted image , 1 user posted image
12.04.2010
user posted image Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,
13.4.2010
user posted image majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.2009
user posted image Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,
14.04.2010
user posted image roža03, 3.user posted image , 2 user posted image ,
user posted image gugy, 26, NP 09.09.2009
15.4.2010
user posted image inch, 29, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,
18.4.2010
user posted image mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 24.08.2009
20.04.2010
user posted image NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image ,
user posted image katy83, 25, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,
22.4.2010
user posted image barvar, 28, Ptuj, 2.user posted image , 0 user posted image
23.04.2010
user posted image ŽanaTaja, 30, Lj, 3.user posted image , 1user posted image
X.4.2010
user posted image nejanejc

ZAENKRAT NAS JE 24 APRILČIC

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

hm mokca ... ne vem kako pred vsako napisat št. ker se itak non stop spreminja in dodaja user posted image , pol bi pa vrstni red zamešala ... če se kateri da naj to spreminja user posted image ... lahko pa samo tako na koncu beležimo, pa potem, ko nas bo dokončno število oštevilčimo vsako user posted image

[/quote]

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
  • Neposredna povezava do sporočila: 228
    13.8.2009 10:29:06   
    roža03
    živjo babike..v ponedeljek sem še enkrat naredila test,pa ni bil plusek..sej veste da sem rekla da se bolj slabo vidi,tisti prvi v petek...v sredo pa sem dobila M tako da nič ne bo..ampak se ne sekiram toliko ker tako že imam dva malčka,bomo pa spet poskušali,da pa bo mogoče maja...vam pa želim uspešnih 9 mesecev..

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 229
    13.8.2009 14:18:22   
    NATAŠA35
    roža03 pa ne nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje naprej..želim ti da čimprej ugledaš user posted image

jaz pa čutim nekakšne pa ne krče, ampak ne vem kako se izrazim, nekako premikanje malu tu malo tam v trebuhu...mogoče je maternica al kaj...če bi me vsaj zvijalo, bi spustila, pa bi bilo lažjeuser posted image user posted image

pa kje ste vse?

(odgovor članu roža03)
    Neposredna povezava do sporočila: 230
    13.8.2009 16:47:00   
    izgubljena_ovcka
    Uh, jaz sem pa zdaj kar s sinetom odsmrčala eno urco, me je pobralo prej kot njega user posted image . Zdaj se gremo pa verjetno z atijem vržt v jezero za kakšno urco...

Upam, da se tale utrujenost ne bo ndaljevala tako kot v prvi user posted image , takrat sem kar cele popoldneve prespala. Zdaj si tega seveda ne morem privoščit. No, vsaj slabo mi (še) ni, trkam!

Upam, da ste tudi ostale karseda okej in da uživate v poletju! Pozdrav!

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 231
    13.8.2009 18:06:30   
    katy83
    Pozdravljene aprilčice.

Midva z mojim dragim sva najprej mislila, da do prvega pregleda ne bova nobenemu povedala, pa nama ni ratalo. Vsem sva sčvekala. Še danes sem v službi povedala. Joj, imam kar malo čuden občutek.
    Drugače pa je zaenkrat še vse po starem, nič slabosti, nič glavobolov, spala pa sem tak že prej full rada.user posted image

nič, uživajte, lp, Katy

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
    Neposredna povezava do sporočila: 232
    13.8.2009 19:55:01   
    Nohtek10
    Zdravo!

joj, pri nas se je že začelo s temi slabostmi... user posted image danes sem zjutraj morala dati kri zaradi ščitnice in sem morala biti tešč, potem sem letela še po nekaterih opravkih in ko sem prišla domov, mi je tako slabilo... zaželela sem si enega jajčka, sem si ga naredila, potem pa mi je bilo še bolj slabo... in potem cel dan... za kosilo sem jedla osliča in krompir v kosih, kar sem s težavo pojedla, mi je skoz slabilo... potem pa sem se šla mal razmigat in je blo boljše... zdaj sem spet doma, pa spet tisti občutek v želodcuuser posted image ... pa utrujena sem tako... sem popoldne spala, pa ni nič pomagalo... upam, da se to ne bo stopnjavalo, ker sicer ne vem, kako bom šla septembra v službo user posted image

Tudi midva sva se osločila, da poveva ostalim šele potem, ko bom s prvega pregleda in ko bom vedela da je vse ok, čeprav se mi zdi, da doma že nekaj slutijo... pa nočem prej povedat, ker se bojim pol vsem razlagat, če bo kaj narobe... pa potem gledat tiste pomilujoče obraze user posted image . Sama pa vsako minuti mislim na mojo pokico in si želim, da je z njo vse v redu.

Nataša35, tebi pšraviš, da se že vidi trebuh? V katerem tednu pa si? kdaj se običajno začne poznati trebuh?

Bodite v cvetju in vse user posted image poklanjam polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naše pokice v trebuščkih, da je z njimi vse ok!

(odgovor članu katy83)
    Neposredna povezava do sporočila: 233
    13.8.2009 21:01:15   
    izgubljena_ovcka
    Joj, s tem trebuhom je križ... Meni se je v prvi user posted image  začel poznati šele v 22 tednu nekje (da so neznanci opazili, da sem noseča) potem sem se pa kar "razbalonila" in sem imela ogromen trebuh. Ker sem Jerneja nosila daaaleč spredaj user posted image  imam trebušne mišice še zdaj dober prst narazen in nikoli ne bodo šla v prvotno stanje. No, hočem to povedat, da me zdaj ko sem tako napihnjena hlače tiščijo. V drugo se absolutno hitreje pozna, kolegica pri 13t zgleda kot jaz takrat v 22t.

Je pa spet vse odvisno od človeka do človeka.

Midva sva zaenkrat povedala staršem, prijateljem bova po prvem pregledu, ostalim bo pa itak kmalu jasno...

(odgovor članu Nohtek10)
    Neposredna povezava do sporočila: 234
    13.8.2009 21:39:32   
    mokca
    ojla!
    a danes ste pa poniknile??.ja saj vm,vreme je ubitačno vroče,soparno.jaz komi čakam 20 st,pa tudi manj bom vesela!!!user posted image samo da ne bo dž vsak dan,ker pol so tu viroze.user posted image od malih pa vse do nas.user posted image
    je kateri slabo???

meni se je trebušček malo bolj poznal tam proti konc 4 meseca.zdaj se mi pa že zdi,da me vse veže!user posted image sem napihnjena ko žoga.
    a se vam kaj dogaja,da imate zelo izvine sanje???jaz sanjam cele romane ponoč.user posted image user posted image
    pri nas vejo v službi,moja priča,1 kolegica in danes sem povedala mami.je bila vesela.ostalim pa bova razbobnala tam okoli nuhalane!če se bo le dalo skirvat.user posted image user posted image

lp

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

Neposredna povezava do sporočila: 235
    14.8.2009 7:25:30   
    ŽanaTaja
    Jutro punce...

Včer se nisem nič oglasila, mi je bilo tako slabo, da sem mislila, da bom umrla...ne vem al od piškotov, al se je tudi pri men začelo...v službi tttaakkaa gužva, ni se mi dalo ma čisto nič..posledično niti, da vas mal pozdravim...

Upam, da se ni začelo...tega se pa res najbolj bojim, ampak kaj hočmo, tudi to spada k nosečnosti...user posted image

Nič punce šibam v službo, pa se še kaj od tam javim, če bo okuser posted image

(odgovor članu mokca)
    Neposredna povezava do sporočila: 236
    14.8.2009 8:10:59   
    NATAŠA35
    jutro vsem...tudi sama sem napihnjena, vse me tiščiuser posted image , pa ta utrujenost, zaspanost noče minit...včeraj sva z mojim imela obletnico poroke in sva šla v kitajsko retsvaracijo (dobila darilo od njihuser posted image user posted image ), potem pa sem zaspala kot ubitauser posted image ...ne vem no, prej se mi to ni dogajalo, zdaj pa se uležem in že grem v deželo sanj, ja jaz tud veliko sanjam in je vse kot film...

slabo mi je po hrani, bolje rečeno imam kar težak želodec in nogice mi kar zatekajo, tako da bom mogla malo začet telovadit, drugače bom vse prespalauser posted image user posted image

kako ste ostale? danes je petek iiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 237
    14.8.2009 8:18:46   
    mojca976
    Dobro jutro želim vsem, jaz bi tudi cele dneve spala, zvečer me tudi zmanjka, a kaj ko moram vsaj 4-5x vstat da grem na wc, okrog 4.ure pa že gledam ko čuk. Sicer me pa danes neki krči dajejo, sem vzela že Buscopan (kot da čakam user posted image ),križ me boli, slabosti nobene-upam da bo pri tem ostalo. komaj čakam 24.8. UZ. Lep vikend vsem skupaj

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 238
    14.8.2009 9:06:31   
    nejanejc
    Hejla,

mene tud neke slabosti dajejo, ce jem ni prav, če ne jem pa spet ne...  bruham ne, sam obcutek je pa grozen vseen...

guzva na vseh frontah, sem cel teden okol skakala, vcerej pa pocivala, je blo dost....

pa prsi so vsak dan huj, grrrrrrr

Ma je petek, bo lepše, pa jutri bo se vreme lepse, danes je mal bl dezevno, pa tud to more bit :)

Papa

(odgovor članu mojca976)
    Neposredna povezava do sporočila: 239
    14.8.2009 9:36:08   
    Anonimen
    joj tudi meni je non stop slabo....pa ne da bi bruhala samo neskončno slabo. O tem da sem čisto brez energije in da bi samo spala nebi govorila.
    V prvi nosečnosti sploh vedela nisem kaj je to slabost ali utrujenost. Do zadnjega dne sem na polno delala, hodila na telovadbo.
    Sploh nevem kako bom tale vikend zdržala ko dobimo celo žlahto na obisk jst pa kot cunja. Ampak res še govorit se mi ne ljubi. Na kakšno virozo se bom morala izgovorit in se malo umaknituser posted image

Jaz sem že imela prvi pregled pa mi PDP še ni znala točno poveda, nekaj jo je pri velikosti motilo. Naslednjič zopet meri pa takrat pove.

Ko ste vozičke omenjale....mi bomo imeli še vse od prvega. Sem prav vesela da mi nebo treba cele znanosti spet delat, ker pri prvem sem skoraj doktoriralauser posted image user posted image pa itak nisem na koncu bila popolnoma zadovoljna. V drugo sem veliko bolj skulirana in mislim da ne bom toliko komplicirala.

Lep vikenduser posted image

(odgovor članu nejanejc)
      Neposredna povezava do sporočila: 240
    14.8.2009 9:43:33   
    Chi_Pita
    Pozdravček še od mene ... in moje pikice user posted image

Juppi petek je, moj zadnji delovni dan ... sem si vzela 1 teden dopusta, ker ne zdržim več user posted image ... za pisalno mizo bi kar spala user posted image , res sem čisto v svojem svetu že cel teden ...

roža03 tebi pošiljam močen močen user posted image ... drži se user posted image   user posted image user posted image user posted image

Hja, midva še nisva nobenemu povedala (razen jaz 2 najboljšim prijateljicam) ... mislim pa da ne bova dolgo zdržala, bova vsaj staršem povedala .... dragi jih vsak dan pripravlja na to s kakimi smešnimi izjavami: "ja mami bom pospravil iz mize" - moji so sam debelo pogledali ali pa "moram nabavit knjigo z imeni, kmalu bo rabila" ... user posted image user posted image user posted image   V glavnem mislim, da ne bova zdržala do pregleda, bova kar prej raztrobila user posted image

Priznati moram, da je pri meni boljše, v bistvu, bolj ko sem aktivna boljše se počutim ... tako da ko pridem iz dela direkt kuhat, pol pospravit, pa malo rože in okolico zrihtat, zvečer še kak sprehod ... res pomaga aktivnost, to sem šele včeraj ugotovila user posted image

Glede trebuha pri meni pa ne vem kaj naj si mislim user posted image ... meni se zdi da se mi že pozna (verjele ali ne) ali je možno da sem se zredila? Ali pa napihnjenost ... v glavnem, danes si hlač nisem mogla zapet, ker me je tiščalo ... zdaj imam odprt gumb user posted image ... sej ne vem kaj naj si mislim ...
    sem pa tudi že pomislila, da sem mogoče user posted image že 1 mesec več ... Ker ta zadnja M je bila res drugačna ... pa tudi test je 1 dan po zamujanju (29.dan) pokazal tako močno črtico, da nisem mogla verjet user posted image , nekaterim pa še 10 dni po zamujanju ne pokaže močno user posted image ... počakamo na pregled ... mogoče bosta pa 2 ali 3-je user posted image

Uživajte user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nejanejc)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    14.8.2009 9:52:21   
    NATAŠA35
    jaz sem klicala v Zd in kakor se mi je zdelo, je pač na dopustu in tako v ponedeljek spet poskusim...jaz svojim ne bom še povedala, razen če se ne bom izdala...moj še vedno misli, da nikakor nisem noseča in da samo bluzim, čeprav mi zamuja, kar mi ni nikoli, ponavadi je kak teden prehitela, user posted image user posted image

jaz upam, da sem samo napihnjena in da mi trebuh ne raste tako hitro, pa upam, da niso slučajno dvauser posted image user posted image ...kaj bomo pa potem še en avto kupili, a imamo novega a samo s 6-imi sedeži...sem rekla da nam manjka en član, ker ko sedimo za mizo, je en stol prazenuser posted image ...pa en član mora biti rojen uradno v zakonu,do sedaj so vsi kao nezakonski, ker nisva bila poročena...

včeraj sva praznovala šele 4-to obletnico poroke user posted image user posted image , na 10 podlage življenja na koruzi...

vidim, da nisem samo jaz zaspane sorte...res pa je, ko se spravim nekaj naredit, naredim to do konca, tako da bo treba malo migat...

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 242
    14.8.2009 10:03:29   
    Chi_Pita
    NATAŠA čestitke ob vajini obletnici poroke user posted image  user posted image

To je pa dobro, pri tebi niti mož ne ve, da si user posted image ... user posted image ... ke faca si ...

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    14.8.2009 10:20:51   
    nadka30

hallo
    ali me vzamete med sebe, tudi jaz imam rok aprila, po mojih izračunih  15.4.2009, to bo moj drugi otrok, doma že imamo skoraj petletno hčerko.
    zaenkarat še nimam nobenih posebnih znakov, razen da me občasno bolijo prsi, ter rahle bolečine v križu

lpuser posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    14.8.2009 10:34:11   
    Chi_Pita

user posted image  APRILČKI 2010user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

2.4.2010
    user posted image
    jasna, 32, 2.user posted image , 1 user posted image ,
    NP 01.09.2009
    3.4.2010
    user posted image mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.2009
    4.4.2010
    user posted image Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.2009
    5.4.2010
    user posted image 26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image
    user posted image Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.2009
    user posted image Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 14.08.2009
    6.4.2010
    user posted image Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 21.08.2009
    7.4.2010
    user posted image mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.2009
    8.04.2010
    user posted image izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.2009
    09.04.2010
    user posted image  mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09.2009
    user posted image azaleja, 40, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.2009
    user posted image kai1, 30, LJ, 2.user posted image , 1 user posted image
    12.04.2010
    user posted image Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,
    13.4.2010
    user posted image majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.2009
    user posted image Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,
    14.04.2010
    user posted image gugy, 26, NP 09.09.2009
    15.4.2010
    user posted image inch, 29, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,
    user posted image nadka, 2.user posted image , 1 user posted image
    18.4.2010
    user posted image mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 24.08.2009
    20.04.2010
    user posted image NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image ,
    user posted image katy83, 25, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,
    22.4.2010
    user posted image barvar, 28, Ptuj, 2.user posted image , 0 user posted image
    23.04.2010
    user posted image ŽanaTaja, 30, Lj, 3.user posted image , 1user posted image
    X.4.2010
    user posted image nejanejc

ZAENKRAT NAS JE 24 APRILČIC

Dobrodošla nadka user posted image
    Zdaj sem videla, da ima danes Clarie spet pregled ...
    uspešno opravi
    punca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    14.8.2009 11:07:15   
    sasa7
    Ojla

Upam da vzamete še mene med sebe, namreč spadam v klub nosečnic april 2010, rok naj bi imela 1. aprila, vse bom pa zvedela 20. 08. na prvem pregledu.

Je to druga nosečnost, doma imamo 2 leti staro punčko, ki se že veseli dojenčka.

Slabosti (bruhanje) pri meni so bile v prvi nosečnosti prisotne do 8. meseca, zdej pa se mi je v tem tednu spet začela sezona bruhanja (pa naj kdo reče da je 2 nosečnost drugačna od prve, ja no sej je res, sam ta je še huj ko v prve), upam pa da to čimprej mine, pa da bo pol počutje tako kot mora biti.

Spol še ne vemo če bomo vprašali, mogoče bova vprašala pa ne bova povedala. Če bova vprašala bova zgolj za to, da hčer privadiva da bo dobila bratca ali sestrico. K zdej se veseli dojenčka, bratca ali pa sestrice pa noče imeti user posted image

Povedala sva pa zaenkrat tašči, zato ker pri njej delam pa da me ne gleda čudno kaj mi je, pa sestrični in moji sestri to je pa to. Sej bojo vsi ta prav čas zvedel a ne.

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 246
    14.8.2009 11:57:04   
    jasna
    Dobrodošle nove user posted image .

Vidim, da ste se mi pridružile glede slabosti, zdaj vsaj ne bom edina jamrala kako mi je slabo in hudo user posted image .

Dobro da sem na bolniški ker nbi mogla hoditi v službo.

Je pa to res očitno je druga user posted image  res hujša vsaj pri meni je za user posted image . Človek se še veseliti ne more.

Potem pa še ta vročina jojoj jo res težko prenašam pa še kar je napovedano vroče. Danes ima tašča rojstni dan pa pripravlja kosilo mi vsaj kuhat ni treba. Prav trpim ker mi hrana smrdi.

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    14.8.2009 12:41:25   
    NATAŠA35
    hvala chi_pita...

jaz sem mojmu pokazala test, pa ne verjame, dokler ne bo moja G potrdila nosečnosti....glede na to koliko se slabo počutim - spim, mislim da mi počasi verjameuser posted image

po moje ga je malo strah, ker bo kmalu očka 4-ihuser posted image

dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image meni je vsaka naslednja nosečnost, bila boljša od prejšnje razen ta tazadnja, je čisto drugačna od vseh trehuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 14.8.2009 12:42:35 >

(odgovor članu Chi_Pita)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    14.8.2009 19:02:11   
    izgubljena_ovcka
    Vidim, da ene debatirate o napetih prsih, jaz bi jih tudi spet kaj imela! user posted image  Jaz sem namreč komaj nehala dojit (sem se odločila, da bom tamalega odstavila, ko sem zvedela, da sem noseča, že zdaj sem suha, potem bi bla pa sploh...) in od mojih jošk so ostale samo "čajne vrečke" LOL po 14m dojenja... Jah, kakšne bodo šele po drugem si ne upam niti mislit... user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    14.8.2009 22:10:42   
    katy83
    Pozdravljene aprilčice 2010, predvsem dobrodošle nove. user posted image user posted image user posted image

Da vas  še danes vse skupaj malo pozdravim. Vidim, da imate nekatere že kr nekaj znakov, jaz zaenkrat še nič kaj user posted image . no, ampak, saj ne da se pritožujem.
    Res pa je, da sem danes v restavraciji, kjer delam preko študenta že 3 leta, prvič doživela, da mi je bilo 7 ur preveč. Včasih sem delala po 10 ur, pa nič, danes pa sem se mogla parkrat pošteno spočit.

komaj že čakam, da pride ginekologinja z dopusta (24.08), da se lahko naročim na prvi pregled. Sem že firbčna. user posted image

no. uživajte, lp. Katy

Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
    Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?