|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
16.8.2009 22:24:27   
tropical
ŽanaTaja zelo mi je bilo hudo ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo. Sama sem prestala podobno izkušnjo kot ti ~ 11 mesecev nazaj.  Dostikrat ko se spomnim pomislim na to, da narava že ve kaj dela in da naslednjič bo bolje. ŽanaTaja drži se bodi močna in veliko sreče ti želim

Jaz imena mam izbraana user posted image Lucija user posted image Luka ali Marko.

Danes me je zelo močno bolel trebuh kot da bi imela za dobiti menst. Zelo sem se ustrašila, da ne bi bilo spet kaj narobe. Zelo sem napeta. 
Ali lahko dvigujem dve letnika.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.8.2009 22:42:46   
mokca
čer punce!

Saj vas grem vsak dan brat,pa sem tako brez energije in še mali mi jo odnaša,da komaj čakam,da gre spat.user posted image itak pa jaz zraven.user posted image

ŽanaTaja: ,me je kar zvilo,glej,.... čas najboljše zdravilouser posted image

mene je tega tudi strah.in še cel teden do pregleda in večkrat  me stisne in me "daje" strah,kaj bo,....če bo vse ok.

clarie:user posted image  za user posted image

Chi-pita: user posted image in nove user posted image  dobrodošle

ma res se počutim na momente čist skozlano(pardon).en dan prekipevam od energije,drug dan sem že gotova.
ena je sprašvala se mi zdi za joškice.ne,...ni nujno,da brstijo,so napete,bolijo,....mene v 1.nos. niso kaj pretirano bolele,na intervale.in tudi zdaj me nič ne bolijo,so pa bolj polne in malenkost težje.in tudi nič mi ni bilo slabo.samo zgaga me je dajala,rigala in prdkala sem.pozneje  tam okol 6 meseca,pa so me začeli bolet kolki.ja,...o tem bomo v 6 mesecu.user posted image user posted image user posted image user posted image mamo še čas.

in moji mazolji,kar ven hodjo.sami drobni.obup,sicer sem jih tudi prej kakih 5 imela ampak malo puderčka in je bilo,zdej pa adijo pamet.user posted image
in koža se mi masti.pa lasje tudi,sicer pomoje tudi od te zoprne vročine.
bo treba it še na morje.user posted image

točno v ponedeljek čez 1 teden imam pregled.komi čakam.da se končno malo sprostim,ko bom vidla srček,ki bije.
ooooo pa pr imenih ste že!!!
no,jest nočem nič o tem preveč razmišljat.vem samo da za punco jih imava najmanj 5,za fanta pa nič.ker imamo enega 3 letnega doma in mi ima prečudovito ime.sicer pa danes težko odločaš,ker so vsi  ŽANI,JANI,TAI,TIMIJI,NIKI,LUKATI,GALI,VALI,.....prav šit.....pa TOMAŽI,GAŠPERJI,ENEJI,TILNI,....
kaki čudni dolgo imenski srednjeveški pa mi tudi niso ušeč.user posted image tako da res ne vem.

se jutri beremo.ker mi oči lezejo skupi.

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.8.2009 22:48:14   
mokca
še to: mi imamo 3 letnika(november) in ima dobrih 15 kg.nosim ga ne.ga je pa treba dvignit in oblečt,ko hoče kaj pogledat,ko ga dam v banjo,ven iz nje,....to delam.
samo nosim ga pa ne!!!tudi 10 m ne!

pušenkjak pravi,da če je vse ok,naj ne bi smelo bit nič narobe.s tem ni mislil verjetno,da lahko dvigneš 50 kg.vsaj mislim tako in da kake vrečke s trgovine v vsaki roki 3 kg tudi ne more škodovat.upam.

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 278
17.8.2009 7:09:27   
Nefretiti
Jutro!

ŽanaTaja....tudi meni je žal, da se je tako končalo. Popolnoma te razumem, kaj si preživljala, kajti sama sem podobno dala skozi par mesecev nazaj. Držim pesti, da naslednjič uspe.

Tudi jaz dvigujem svojo 2-letnico, pa vem, da ni prav dobro. Pa kaj, ko ne gre drugače. V avtosedež jo moram dati, pa tudi v banjo in v posteljo. Po moje ni taka kriza. Srečo imam, da tokrat nimam tistega zoprnega rjavega izcedka. Počutim se kar dobro, če odmislim občasne slabosti, praktično ne čutim nosečnosti.

Jutri grem ponovno v službo. Imam veliko dilemo, kdaj povedat. Nikakor ne pred 1. pregledom. Verjetno pa bom zaradi vseh prejšnjih težav nosečnost preživela doma.

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.8.2009 8:16:34   
tropical
Kdaj so se začele vaše slabosti. V moji 1 nosečnosti je bila od vsega začetka. Zdaj pa nič samo trebuh me boli.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.8.2009 8:19:19   
mausikaa
ah moje Aprilčice, jaz se tudi poslavljam od vas - vse lepo vam želim...prejšnji ponedeljek sem rahlo zakrvavela, potem je bil skraj cel teden mir, včeraj zjutraj pa ponovno tokrat v obilnejši obliki...

in da se mi nobena ne pridruži prosim...dovolj nas je že Aprilčic z angelčki

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.8.2009 8:38:04   
Claire2010
ojooooj... saj sploh ne vem kaj naj rečem mausikaa...... Žal mi je in veliko moči, da bo čimprej prebrodila tole! Pa eno user posted image  za srečo!

Tole sta pa že 2 žalostni novici v 2 dneh user posted image ... Punce dovolj je zdaj!!!

katy83 srečno pot in lep dopust!

Ej punce kje pa je Chi_Pita? Sem opazla, da seznamčka ni bilo že nekaj dni in da se ni nič javila... Upam, da je vse ok no...

Drugače pa pri meni je vse ok, le prsi me še vedno taaaaako bolijo. Ponoči se sploh ne morem premetavati, ker to nenormalno boli.. Ja pa zrasle so že, modrc mi je premajhen user posted image  Bom mogla kupit eno košarico večjega. Aja pa utrujenost.... joj to je za znoret. Jaz takoj zaspim pred tv zvečer, tako sem utrujena od celega dneva, pa v bistvu sploh nisem ne vem kaj počela oz. se naprezala... No tako, to so moje "tegobe", mogla sem se malo izkašljat user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.8.2009 9:47:12   
NATAŠA35
ŽanaTajauser posted image user posted image user posted image čisto brez besed sem...vem, da ti je hudo, samo vedno se nekaj zgodi z nekim razlogom...potolaži se in v nove boje, in verjamem, da boš kmalu zagledalauser posted image

nefretiti dobrodošla in ti pošiljamuser posted image , da bo tokrat vse ok...

tropical user posted image user posted image user posted image user posted image

mausikaa pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image

chi_pita z zamudo ti želim vse naj naj...

jaz bi rada bruhala, pa ne morem imam kar težak želodecuser posted image , noge mi malo zatekajo, začelo so me bradavice zelo bolet - modrc je tako ali že premajhen...moja G pa na dopustu, tak da moram na pregled še počakat..

a imena: za fante sem že ponucala in sploh ne vem kako bi mu dala ime, če bi bil spet fantek - eno izmed teh: simon, rok, klemen,...

punčke: po moje bo eva, druge pa so še lea klara, lara, lucija, aria (tako sem hotela dati ime, če bi bila v prve punčka - zdaj je pa to ime vzela Saša Landero user posted image user posted image ), ema, ela,patricija....

prvič imam več imen za punčke, kot fantke user posted image user posted image user posted image , kar je dober znak, tako da zagotovo nosim punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 283
17.8.2009 10:29:16   
mokca
dan!

jaz sem pa danes ustala doma.ful me je slabost zvila zjutraj in neka švohnost.user posted image mah,...zdaj je boljše,ko sem pojedla 2 jajčka umešana s kruhom.user posted image joj mami pazi se!!user posted image user posted image

mausikaa: user posted image user posted image user posted image

hja,bolj ko berem smo punce v najbolj kritičnih tednih,ko gre lahko kaj narobe.upam da zdržimo vse do 12 tedna,ko ta procent,da bi bilo kaj narobe pade na 3%.user posted image user posted image

no,pri meni se kuha juhica,malega je mož odpeljal v vrtec,ker nisem bila za nikamor.potem okrog 12 ga pa grem iskat in potem greva skupaj v mižule.ah komi čakam.

držte se,moram juhico pomešat in se pišemo.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.8.2009 10:29:43   
setag
Pozdrav vsem..
Pridružujem se vam tudi jaz, pa karkoli že bo.
Malo sem pač pod vplivom strahu, ker sem imela lansko leto prav v tem času SS v 8 tednu nosečnosti.
Sicer pa:
PDP: 09.04, Segat, 34 let, Kranj, 3. otrok, NP: 25.08.
Vsem želim, da bi čim lepše zakorakale v drugo trimesečje..in naj hitro mine teh kritičnih 12 tednov.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.8.2009 10:41:58   
mokca
Chi-pita!

sem hotla kopirat seznam,pa une zajce ne znam kopirat.mi razkriješ skrivnost???al sem tupa.user posted image
pa še popravi me! napiši mi 2user posted image (kot drugi otrok).

(odgovor članu setag)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.8.2009 10:54:38   
soncek_25
Evo, tudi mene lahko dodate na seznam, čeprav malo s strahom, da bi bilo spet kaj narobe.
To je moja 2. nosečnost, prva se je nažalost končala s SS. Sedaj upam, na najboljše in se veselim čvekanja z vami. aja, še PDP, ki naj bi bil 24.4. Za pregled še ne vem...

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.8.2009 11:10:01   
nadka30
hallo

pa saj to ne more biti res, sedaj sta že dve v dveh dneh user posted image user posted image user posted image .. obema želim da čim prej zagledata ponovni plus in da tokrat prideta do svojih zaželenih user posted image
počutje je ok, še malo in grem v službo, komaj čakam,na torek 25.8. ko imam pregled,
lp

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.8.2009 11:14:12   
mokca
 user posted image  APRILČKI 2010user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

2.4.2010
user posted image
jasna, 32, 2.user posted image , 1 user posted image ,
NP 01.09.2009

3.4.2010
user posted image mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.2009

4.4.2010
user posted image Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.2009

5.4.2010
user posted image 26AnejaA, 1.user posted image , 0 user posted image

user posted image Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.2009

user posted image Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 14.08.2009

6.4.2010
user posted image Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 21.08.2009

7.4.2010
user posted image mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.2009

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.2009

09.04.2010
user posted image  mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09.2009

user posted image azaleja, 40, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.2009

user posted image kai1, 30, LJ, 2.user posted image , 1 user posted image

12.04.2010
user posted image Venera, 34, MB, 2.user posted image , 1 user posted image ,

13.4.2010
user posted image majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.2009

user posted image Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,

14.04.2010
user posted image roža03, 3.user posted image , 2 user posted image ,

user posted image gugy, 26, NP 09.09.2009

15.4.2010
user posted image inch, 29, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,

18.4.2010
user posted image mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 24.08.2009

20.04.2010
user posted image NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image ,

user posted image katy83, 25, MB, 1.user posted image , 0 user posted image ,

22.4.2010
user posted image barvar, 28, Ptuj, 2.user posted image , 0 user posted image

23.04.2010
user posted image ŽanaTaja, 30, Lj, 3.user posted image , 1user posted image
user posted image 24.4.2010
soncek-25 2user posted image

X.4.2010

user posted image nejanejc

ZAENKRAT NAS JE 24 APRILČIC

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

• evo seznamček na hitro.sem malo čarala.naj me katera popravi.
  • Chi-pita ne bit huda.user posted image

(odgovor članu soncek_25)
  • Neposredna povezava do sporočila: 289
    17.8.2009 11:17:16   
    mokca
    user posted image  APRILČKI 2010user posted image

user posted image  

2.4.2010
    user posted image
    NP 01.09.2009

3.4.2010
    user posted image mamika25, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 23.09.2009

4.4.2010
    user posted image Nohtek10, 24, gorenjska, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 02.09.2009

5.4.2010

user posted image Chi_Pita, 24, obala, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 25.08.2009

user posted image Clarie2010, 27, Lj, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 14.08.2009

6.4.2010
    user posted image Chloe, 29, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,  NP 21.08.2009

7.4.2010
    user posted image mokca, 31, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 24.08.2009

9.042010
    user posted image setag 3user posted image ,3user posted image

8.04.2010
    user posted image izgubljena_ovčka, 26, gorenjska, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 25.08.2009

09.04.2010
    user posted image  mausi, 40, Gorenjska,  5.user posted image , 2 user posted image , NP 08.09.2009

user posted image azaleja, 40, Lj, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.2009

12.04.2010

13.4.2010
    user posted image majas, 2.user posted image , 1 user posted image , NP 02.09.2009

user posted image Getreal, 23, primorska, 1.user posted image , 0 user posted image ,

14.04.2010

15.4.2010

18.4.2010
    user posted image mojca976, 1.user posted image , 0 user posted image , NP 24.08.2009

20.04.2010
    user posted image NATAŠA35, 34, Stahovica, 4.user posted image , 3 user posted image ,

22.4.2010

23.04.2010
    user posted image ŽanaTaja, 30, Lj, 3.user posted image , 1user posted image

X.4.2010

ZAENKRAT NAS JE 24 APRILČIC

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

PREGLEDI           

• Še nekaj strani:

• nosečnost in delo:

vloga S-1/1
    priloga S-1

vloga S-1/2
    Priznanje očetovstva

(odgovor članu mokca)
  • Neposredna povezava do sporočila: 290
    17.8.2009 11:41:44   
    nadka30

naj me ena dopiše, nekam sem se zgubila, po mojih podatkih imam rok 15.04.2010
    lp

(odgovor članu mokca)
    Neposredna povezava do sporočila: 291
    17.8.2009 11:52:23   
    NATAŠA35
    mokca superca za seznam...

punce meni se več ne da delat, najraje bi šla na bolniško, ali je100% al kako? jaz v prejšnjih sploh nisem bila na bolniški, tako da ne vem...

(odgovor članu mokca)
    Neposredna povezava do sporočila: 292
    17.8.2009 12:16:09   
    jana84
    Živjo aprilčice 2010!
    Naj vam najprej povem, da se z veseljem javljam tudi jaz med vas! Zadnjo M sem dobila 14.7.09, tako da smo v petek delali test in je pokazal user posted image ... To je moja 3.user posted image (prva se je žal končala po 5.tednih, druga pa s čudovitim sinčkom oktobra 2009). Glede na nosečniški koledarček tukaj na RR bi bil moj PDP 18.4.2010. Bi bila prav vesela če me uvrstite na seznamček. Upam, da bom imela ob našem desetmesečniku, ki ima očitno preveč energije in študijskih obveznostih absolventke kaj časa za malo počvekati tukaj... Glede starosti: septembra bom imela 25 let.
    V prejšnji nosečnosti sem kar veliko previsela na forumu, po porodu, pa je nekako zmanjkalo časa...Tako da me sedaj čaka obveznost, da dokler sinek spi skočim pozdravit mamice oktobrke 2009, ker jih verjetno nisem že kaka dva meseca user posted image  

lepo se imejte in se kaj kmalu slišimo...

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 293
    17.8.2009 13:09:51   
    tropical
    Pozdravljene ,
    mene ste pozabile dat na seznam  Moj PDP je 25.4.2010 doma imam 1. otroka, ki je star 2 leti in žal enega angelčka. To je moja 3.user posted image .

(odgovor članu jana84)
    Neposredna povezava do sporočila: 294
    17.8.2009 13:18:30   
    NATAŠA35
    jana_k dobrodošla, glede na to da si imela zadnjouser posted image 14.07. tako kot jaz, sem na veliko forumih zasledila PDP 20.04.2010 in ne 18.04.2010 kakor si zapisala - mi je malo čudno

pa še a sinček je rojen v letu 2008 in ne 2009 - si se malo zatipkala...user posted image user posted image ja kaj vse lahko naredi user posted image user posted image user posted image

aja pa še tropical na seznamuser posted image

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 295
    17.8.2009 13:23:22   
    jana84
    Ja, nataša, hvala za opombe...No na RR sem v koledarček vpisala tako in mi je napisalo da naj bi bil PDP 18.4... Verjetno je odvisno tudi od tega kako dolge cikluse imaš, kaj ne?
    V glavnem, imaš prav in bi res zaenkrat lahko izračunali kar tako kot pravijo stare mame: prvi dan zadnje menstruacije plus 7 dni minus 3 mesece --> to pa pride 21.4.2010!
    Ne vem, nekaj napišite, ko grem na prvi pregeld bom pa sporočila kako in kaj! Zaenkrat je moja G na dopustu, naslednji teden jo pokličem in se dogovorimo za datum!

Ja, imaš prav tudi glede letnice kdaj sem rodila! Tepka, oktobra 2009 pa res ne bi mogla rodit, kaj ne?!

lepo se imejte, jaz grem zdaj pogledat kaj je z našim fantičem da mi spi še dve uri in pol...da mi slučajno ni nehal dihati...Šala mala

papa

(odgovor članu NATAŠA35)
    Neposredna povezava do sporočila: 296
    17.8.2009 13:29:50   
    Nefretiti
    Tudi mene prosim uvrstite na seznam.

19.4.2010
    user posted image  Nefretiti, 4.user posted image , 1 user posted image , NP 27.08.2009

(odgovor članu jana84)
    Neposredna povezava do sporočila: 297
    17.8.2009 13:49:06   
    mokca
    APRILČKI 2010user posted image

user posted image  

2.4.2010
    user posted image
    NP 01.09.2009

3.4.2010

4.4.2010

5.4.2010

6.4.2010

7.4.2010

9.042010
    user posted image setag 3user posted image ,3user posted image

8.04.2010

09.04.2010

12.04.2010

13.4.2010

14.04.2010

15.4.2010

15.4.2010:
    nadka 30,1user posted image

18.4.2010

19.4.2010:
    nefretiti,4user posted image ,1user posted image ,nasl.pregled-27.8.09

20.04.2010

20.4.2010:
    jana-k: 3user posted image ,1user posted image

22.4.2010

23.04.2010 
    Žanuser posted image aTaja, 30, Lj, 3.user posted image , 1user posted image

25.4.2010
    user posted image tropical 3user posted image ,1user posted image

X.4.2010

aprilčic nas je   30 !!!user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

PREGLEDI           

• Še nekaj strani:

• nosečnost in delo:

vloga S-1/1
    priloga S-1

vloga S-1/2
    Priznanje očetovstva

• Neposredna povezava do sporočila: 298
    17.8.2009 13:50:16   
    testianka
    A me vzamete v svojo družbo, sem morala danes zapustit marčevke. se mi je vse skupaj lepo zavleklo,
    ker nisem imela redne user posted image .

ce bo katera popravljala seznam naj me prosim doda.

03.04.2010
    Testianka 4user posted image , NP 17.09.2009

Neposredna povezava do sporočila: 299
    17.8.2009 13:52:49   
    mokca
    pa sem spet malo čarala.če še kaka kaj najde da narobe piše,naj popravi ali napiše.!

nataša 35: meni se popolnoma nič ne da,ravno razmišljam,če bi bila doma,na bolovanju.klinc pa služba,noben me nav pogrešu,hvala pa ti danes itak noben ne reče.user posted image user posted image kaj pravš???

jaz sem bila prvo nosečnost doma od dneva ko sem zvedla za user posted image ma je bilo fajn.malo doma,malo po kafetih in sokih,kaj nardiš in najbolj pomembno je,da možeka in otroke počakaš spočit in z dokaj energije.no jaz jo pa ko pridem iz šihta nimam.user posted image

tako da ravno kličem osebno zdravnico,da mi jo odpre.upam,da nav komplikacij.
    se tipkamo.

(odgovor članu mokca)
    Neposredna povezava do sporočila: 300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?