Claire2010
|
Ojla punce! Včeraj sem imela zopet pregled in se zdaj javljam z dobrimi novičkami Videla sem plodek, ki je velik že 6 mm in njegov kako bije!!!!!! Joj kako je bilo to lepo.. Saj sploh nisem mogla verjet kakšen napredek od prejšnjega tedna, ko je bila vidna res samo črna pikca in nič drugega, ginekologove napovedi pa tako pestimistične. Včeraj je takoj, ko je naredil uz tako zamišljeno gledal v UZ in nekaj meril (jaz nisem videla zaslona), potem pa končno čisto presenečeno rekel: "mislim, da vidim srčka" . Teh besed pa res ne bom nikoli pozabila. Potem je še moj fant stopil čisto k uz in oba sta gledala, potem pa je ekran pokkazal še meni in bilo je res taaaaaako lepo za videti - majhna glavica in mali telešček, točno tam, ko mora bit srček pa je nekaj utripalo... Uf kako lepo, saj ne morem verjet. Tiste, ki ste že mamice veste o čem govorim, tiste, ki ste pa prvič noseče, vas pa čaka na prvem pregledu eno tako lepo presenečenje Ginekolog mi je še rekel, da nej vse tisto, kar je rekel prejšnjič pozabim, da je bil tisto le sum, in da je zdaj vse točno tako kot mora biti. Je pa zamika par dni, po uz sodeč, sem noseča 6 t in 4 dni, šteto od zadnje m pa 7 dni in 1 dan. Ta razlika je pa nastala, kot sva ugotovila, zaradi mojih malo daljših ciklusov. No tako, vse se je srečno razpletlo (no vsaj upam, da bo tako tudi do konca), tako da očitno bom še čvekala z vami, kar si prej nekako nisem upala, ker nisem vedela kaj bo sledilo... Vsem ostalim, ki še čakate na 1 pregled pa sreeeeeečno, pa hvala vsem za spodbudne besede, lepo je bilo prebrati...
|