|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
15.8.2009 8:08:36   
Nefretiti
Jutro!

Upam, da se bom tudi jaz lahko priključila aprilčicam.
To je moja četrta nosečnost, doma pa imam le eno deklico, ki bo vsak čas upihnila 2. svečko.
Zaenkrat je ta nosečnost drugačna kot vse druge, vsaj po slabostih. Sedaj mi je kar naprej slabo, prej pa niti 1x samkrat.
Torej podatki za seznam so:
user posted image  Nefretiti, 4.user posted image , 1 user posted image
19.4.2010

Berem vas že odkar sem izvedela za nosečnost, vendar sem si obljubila, da se ne bom priklučila, dokler ne grem na pregled. Ampak nisem morala zdržat. Tokrat imam tako dobre občutke, da se mi zdi, da bo vse OK.
Pregled imam čez kaka 2 tedna (odvisno, kdaj pride moja G iz morja).
Hodila bom pa na preglede v MB. Tudi prvič sem in tudi rodila sem v MB.

Lepe pozdrave vsem in čim manj slabosti!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.8.2009 9:51:15   
Claire2010
Ojla punce!

Včeraj sem imela zopet pregled in se zdaj javljam z dobrimi novičkami user posted image  user posted image  user posted image  Videla sem plodek, ki je velik že 6 mm in njegov  user posted image  kako bije!!!!!! Joj kako je bilo to lepo.. Saj sploh nisem mogla verjet kakšen napredek od prejšnjega tedna, ko je bila vidna res samo črna pikca in nič drugega, ginekologove napovedi pa tako pestimistične. Včeraj je takoj, ko je naredil uz tako zamišljeno gledal v UZ in nekaj meril (jaz nisem videla zaslona), potem pa končno čisto presenečeno rekel: "mislim, da vidim srčka" user posted image . Teh besed pa res ne bom nikoli pozabila. Potem je še moj fant stopil čisto k uz in oba sta gledala, potem pa je ekran pokkazal še meni in bilo je res taaaaaako lepo za videti - majhna glavica in mali telešček, točno tam, ko mora bit srček pa je nekaj utripalo... Uf kako lepo, saj ne morem verjet. Tiste, ki ste že mamice veste o čem govorim, tiste, ki ste pa prvič noseče, vas pa čaka na prvem pregledu eno tako lepo presenečenje user posted image
Ginekolog mi je še rekel, da nej vse tisto, kar je rekel prejšnjič pozabim, da je bil tisto le sum, in da je zdaj vse točno tako kot mora biti. Je pa zamika par dni, po uz sodeč, sem noseča 6 t in 4 dni, šteto od zadnje m pa 7 dni in 1 dan. Ta razlika je pa nastala, kot sva ugotovila, zaradi mojih malo daljših ciklusov.
No tako, vse se je srečno razpletlo (no vsaj upam, da bo tako tudi do konca), tako da očitno bom še čvekala z vami, kar si prej nekako nisem upala, ker nisem vedela kaj bo sledilo...

Vsem ostalim, ki še čakate na 1 pregled pa sreeeeeečno, pa hvala vsem za spodbudne besede, lepo je bilo prebrati...

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.8.2009 9:59:45   
Claire2010
Aja pa še to, Chi_Pita, na seznamčku prosim, če se ti da, da popraviš moj rok, ki ga je G določil na 2.4.2010. Zankrat ta rok ostaja (ne glede na razliko par dni). NP je pa 3.9.2010.

No ena je spraševala (mislim, da NATAŠA35) glede krčev oz. zvijanja. Tudi jaz jih imam in sicer že od vsega začetka. So pa kot menstrualne bolečine, čeprav kar dosti blažje - vsaj tako je pri meni. To je bil pri meni prvi znak (+ izostanek M), zaradi katerega sem bila prepričana, da sem noseča, še preden sem naredila test. No moj G mi je pojasnil, da je to čisto nekaj normalnega, pač maternica se širi, tako da se s tem ne obremenjujem preveč.

Joj kar se tiče pa trebuha, se je pa tudi meni včeraj zazdelo (po pregledu sicer, ne vem ali je bila samo psiha, ko sem zvedela, da je vse ok), da je že malo zrastel. In sicer sem imela oblečeno neko krilo, ki me ni čisto nikoli tiščalo, včeraj me pa je user posted image  In se mi je zdelo, da se mi že kar malo pozna.. user posted image  Saj najbrž je res prezgodaj, pa še kg nič ne kažejo več..  

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.8.2009 11:29:49   
ŽanaTaja
Bravo Clair2010user posted image user posted image user posted image user posted image ...resnično sem ful vesela zate in bi mi bilo zelo žal, če bi nas morala zapustiti...smo me takooo fffeeejjjjsst držale pesti, in vidiš, da je pomagalouser posted image user posted image user posted image

Vem pa o čem govoriš, so mi ti občutki tako znani, in tudi jaz že komaj čakam, da dobim datum za pregled....

Čestitke in čuvaj svojega pikeca....pa javi seuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
15.8.2009 12:08:32   
mausikaa
Claire user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.8.2009 14:07:34   
tropical
Jaz se bom priključilila tudi vam končno.  PDP 25.04. PO  MOJIH IZRAČUNIH.

Claire česitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.8.2009 14:09:58   
Claire2010
Hvala punce, sem full vesela user posted image  user posted image  user posted image

Še lepše pa mi je, ko vidim tak lep sprejem nazaj user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.8.2009 14:13:03   
katy83
hej, Claire2010. še z moje strani čestitke. Sem full vesela zate! zakaj te ne bi sprejele nazaj? SAJ SMO VSE VENDAR SREČKE NOSEČKE! user posted image user posted image No, jaz še imam kljub vsemu malo strahauser posted image , res bi rada čimprej dala skozi ta prvi pregled, da vidim, če je vse ok.

uživajte v vikendu!

Neposredna povezava do sporočila: 258
15.8.2009 16:04:05   
nadka30
hallo claire 2010 še od mene čestitke.
pravkar sem se vrnila iz logarske dolinie, bilo je super, da se vam malo pohvalim bila sem pri slapu rinka, tako da še imam kondicijo(ha-ha-ha)
komaj čakam na svoj prvi pregled, da vidim če je vse ok, imam ga 25.08.2009, pet dni prej kot ima moja hčerka svoj rojsti dan, upam da bo vse ok oziroma vem da bo.
en lep vroč pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.8.2009 17:11:36   
Nohtek10
Zdravo, srečke nosečke!!!

Claire, res sem vesela zate in za tvojo pikico, saj sem vseskozi čutila da bo vse v redu, tako kot se je nato zgodilo. RES LEPO, da tvoja pikica raste tako kot mora in da je z njo vse ok. IN dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj vam pa še povem, da se je pri nas začela sezona bruhanja... danes zjutraj sem vstala, se sprehodila do shrambe, da bi se odločila, kaj bi jedla, v trenutku se mi je obrnilo in sem šibala na wc, kjer sem dala iz sebe... kaj palahko zjutraj daš iz sebe: nič, sam žolč, se mi je vse obračalo, peklo me je po celem prebavnem toku, joj sem mislila, da znorim..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nato sem se malo ulegla še na kavč in po desetih minutah se je spet začelo, nato sem hitro pojdela dva krekerja, da sem zamotila želodec, čeprav mi še zdaj slabi... meso mi smrdi, nasplošno zelo malo jem... ampak želodec se kar ne umiri.. sem poizkusila s kamiličnim čajem pa nič...

upam, da je bil to izredni dogodek in da mi jutri želodec uspe pretentati s krekerji že v postelji, sicer znorim, če bom vsako jutro bruhala.

Poleg tega so se mi vnele še zunanje sramne ustnice, vse me peče in srbi... ima katera kakšen nasvet, kako se to pozdravi?

grem šše malo na zrak.

uživajte

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.8.2009 17:21:10   
nadka30
hay

pa dajmo malo debatirat o imenih. ali imate katere imena že izbrane. katera so vam všeč.
meni so všeč naslednja imena;
zauser posted image marisa, loti, ariana, selina,fiona
zauser posted image pa če bo fant bo miha

(odgovor članu Nohtek10)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.8.2009 18:14:25   
azeleja01
Zdravo aprilčice..

še pozdavček z moje strani. Najprej čestitke Claire user posted image , sicer pa opažam, da se jih še nekaj s seznama ne oglaša. Držim pesti, da bo vse OK.

Pri nas je počutje še vedno pvsem ok, razen utrujenosti, kar pa je normalno za ta letni čas. Dopoldan sva bili z mojo prvorojenko na bazenu, kasneje pa na lovski veselici na poznem kosilu. Zdaj pa počivam na kavču in malo brskam po webu. A mislite, da laptop v naročju, lahko kaj vpliva na nosečnost. Opažam, da ga imam dostikrat na trebuščku, ko ležim na kavču in spodnji del računalnika s ečez čas pošteno segreje...zdaj sem si namontirala blazino, da ni neposredno na trebuhu.

Jaz imam ime zbrano, pa ga raje ne bi povedala dokler ne bo 100%, da je fant. ime je od bližnjega pokojnega sorodnika, ki ga nisem nikoli spoznala. Zato res upam,da bo fant (ker za punco pa sploh nimam ideje :))

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.8.2009 20:31:00   
ŽanaTaja
Hej...

mi smo pa bili na enem lušnem izletu....smo šli Postojnska jama in predjamski grad...
Jutri pa na morje...smo hoteli v Čateške toplice, pa smo raje izrali morje...ziher je ziher...

Pri nas bo pa takole...če bo fantek bo Liam...če pa bo punčka, pa ne vem še čisto ali bo Kiara, Inaja ali pa Anali....men osebno je ful lepo še LUNA LI.....

Pozdravčke....user posted image

(odgovor članu azeleja01)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.8.2009 20:42:48   
Claire2010
Oooo pri imenih smo že - jaz bi prvo rada zvedla spol, potem bova pa o imenu razmišljala (tako sva se danes zmenila)... Je pa res, da ko sva se 1x pogovarjala o tem sva našla kar nekaj primernih predlogov za punčko, za fantka pa nič user posted image ... pa mi niti sedaj ne pade na pamet niti eno ime za fantka, ki bi mi bilo všeč... No pa ko smo že ravno pri spolih? A za spol boste vprašale ali se boste pustile presenetiti do konca? Pri meni bo pomoje to prva stvar, ki jo bom vprašala, tako me zanima user posted image . Da bi pa čakala do poroda, me pa kar pobere od samega firbca pomoje user posted image

Počutje je drugače ok, edino prsi me taaaako bolijo, da sem danes ponoči, ko sem mogla na wc, misila, da ne bom prišla do kopalnice brez modrca user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 264
16.8.2009 6:43:16   
Nefretiti
Jutro!

Claire2010.....čestitke.user posted image Res lepe novice. Sedaj pa se je treba še pridno pazit do 12T, potem pa je nevarnosti znatno manj.

Jaz pa nekako vem, da bo punčka. Močnejši spol je ženski in če razmišljam, da je pri meni tolikokrat že šlo narobe, sem prepričana, da bo punčka.
Kar se imena tiče: imam še od 1. nosečnosti prišparanega za fantka, za punčko pa sem totalno brez idej.
Tudi jaz bom na prvem možnem pregledu vprašala, če bo res punčka. Moja svakinja ni nikoli vprašala, pa so ji v porodni sobi povedal, da je njena deklica zelo velika in da bo težko rodila user posted image

Moje prsi pa sploh ne reagirajo na nosečnost, izgledajo prav kot posušene hruške.user posted image Jih je dojenje čisto posušilo.user posted image Niti pred M niso nikoli reagirale. Spomnim pa se, da sem v 1user posted image  ravno po prsih vedela. Grozljivo so me bolele.
Sedaj pa me mučijo le slabosti.user posted image Včeraj zvečer sem malo bruhala. Tako slabo mi je bilo, da niti stati nisem mogla. Uboga hčerkica pa je želela solidarnostno bruhati z menoj.user posted image Smo ji komaj dopovedali, da ni treba.

Lep konec vikenda želim vsem......pa brez slabosti!

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

Neposredna povezava do sporočila: 265
16.8.2009 8:28:43   
ŽanaTaja
Dobro jutro user posted image

Zame je bila ta nedeljska noč najbolj žalostna doslejuser posted image  Mojega malega angelčka ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh nisem sposobna pisat, ampak vam moram, ker sem brez volje do vsega...edino kar imam je moj 4 letni sonček...

Zdaj razumem vsako, ki je to doživela...

Včeraj zvečer okol 21.30 me je začelo zelo bolet spodaj pri jajčnikih...šla sem na  wc lulat in ko sem se vsedla, je bila v trenutku školjka vsa v krvi...kar kosi so šli iz mene....

Nato me je moj mož odpeljal na urgenco, kjer so me takoj sprejeli, naredili UZ, kjer se najinega angelčka ni več videlo....ostali so samo še mali delčki ploda...vse ostalo je šlo z groznimi bolečinami iz mene....

Obdržali so me čez noč, me na živo čistli...ker sem jedla in mi anastezije niso mogli dat...tko so rekli...da te mučijo ko živino...tega ne bom nikdar pozabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No ob 8 uri so me spustili domov, ker je moj Žan tako jokal, brez mamice...tako da sem doma in počivam...upam, da se mi ot+ptimizem kmalu povrne...čeuser posted image

V glavnem, poslavljam se od vas z veliko bolečino...user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim, da se kaj takega ne zgodi nikomur, da boste aprila vse pestovale svoj mali čudež...čudež, ki meni ni bil namenjenuser posted image user posted image

Aprilčiceuser posted image vse najlepše na vaši 9 mesečni poti..

P.S. Chi_Pita - iskrene čestitke, vse najlepše ob tvojem dnevuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
16.8.2009 8:31:55   
azeleja01
Sem ostala brez besed user posted image user posted image user posted image
Veliko poguma še naprej.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.8.2009 8:39:16   
nadka30
dobro jutro, kaj še vse spite,,,,,

počutje ok razen da ponoči ne spimuser posted image tako da se včasih vprašam če sem resuser posted image
tudi mene zanima spol samo lahko, da se mi bo naredilo tako kot v prvi nosečnosti, ko se vse do konca ni videl spol, vendar je moj že od vsega začetka rekel, da bo punca in res je bilauser posted image in tudi zdaj pravi da je delal puncouser posted image tudi prav samo da bo otrok zdrav, mislim da bomo kar težko izbrali ime za punco, za fanta ne bi bil problem, ker imam ime izbrano še iz prve nosečnosti

lpuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
16.8.2009 8:44:01   
nadka30
sorry ŽanaTaja šele sedaj sem prebrala,en velik objem od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.8.2009 9:32:26   
izgubljena_ovcka
Claire, super da je vse v redu!

ŽanaTaja, tebi pa en velik objem in veliko moči. user posted image

Mene bo počasi začelo slrbet ker razen zgage nimam čisto nobenih znakov. Če ne bi bilo pozitivnega testa se mi sanjalo ne bi, da sem noseča (itak nismo načrtovali in po pravici sem morala fejst računat in tuhtat, da sem se spomnila, kdaj sem imela nazadnje M, ups). Upam, samo, da je vse okej, boli me nič, slabo čisto nič, spim malo slabše (kar je pri nas itak povsem irelevantno glede na to da se nam naš 14 mesečnik še vedno zbuja ponoči), utrujena nisem bistveno bolj kot ponavadi... Upam sampo, da sem 25. vrnem z dobrimi novicami.

(drugače pa itak nikol ni dobro, a? Mene bi skrbelo če bi me ful kaj bolelo, če me nič ne boli, če bi mi bilo slabo ali ne... ) user posted image

Lep dan!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.8.2009 10:19:18   
jasna
ŽanaTaja sem se zjokala ko sem prebrala tvoj post zeloooo zeloooo mi je žal da se ti je to zgodilo in vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je počutje še vedno obupno tako da samo čakam dan po dan da bo bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
16.8.2009 11:07:59   
Claire2010
ŽanaTaja saj sploh ne vem kaj naj napišem ob teh težkih trenutkih! user posted image Mislim, da itak ni besed, ki bi te v tem trenutku potolažile... Tako mi je žal zate in za tvojo pikico. Upam, da boš čim lažje vse prebolela in šla čez to... Mogoče ti bo lažje, če ti napišem, da sem se jaz v tistem tednu ko nisem vedela kako in kaj, tolažila z mislijo, da narava itak ve kaj dela in da se vsaka stvar zgodi z razlogom, za katerega v tistem trenutku še ne veš, ampak kasneje vidiš, da je že moglo biti tako. Sicer pa vem, da ni besed, ki bi te potolažile, edino s časom bo malo boljše in ko boš vse to dala ven iz sebe.

Želim ti veliko sreče še naprej in upam, da kmalu spet zagledaš magični plusek!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.8.2009 18:28:23   
katy83
pozdravljene!

Žana Taja sploh nimam besed, ne vem kaj naj rečem. Full mi je hudo zate...joj, ne morem, se mi kr oči solzijo. Drži se, pa čimveč sreče ti želim v življenju.user posted image user posted image

Drugače punce moje, pa se z moje strani vidimo komaj 23.08, ker grem zdaj za 1 teden za spremljevalko deklici s cerebralno paralizo.
Držite se, čim manj težav vam želim, pa vedite, da mislim na vas.

LP, Katy

Neposredna povezava do sporočila: 273
16.8.2009 21:18:32   
Nohtek10
Chi pita vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.8.2009 21:38:36   
kai1
Claire česitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽanaTaja user posted image user posted image user posted image  pa veliko moči in čimprejšnje okrevanje.

Mi smo se prejle vrnili iz morja. Bilo je enkratno. No, sicer sem pa nostop zaspana, tako, da komaj čakam, da gre moj Anže popldne spat in seveda zvečer. Jaz pa poleg njega.
Prsa me že zelo bolijo, sicer pa še nimam težav z bruhanjem. V 1.user posted image mi ni bilo nič slabo.
Dobila pa sem datum za pregled 28.8.
O imenih se še nisva pogovarjala.

Želim vam lep večer

(odgovor članu Nohtek10)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?