tassi1 -> RE: Pa kaj si ti nor????? (10.7.2009 18:07:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka ta teden sem hotela rezervirat apartma v istri_ pula, pa ko so lastniki slišali, da prihajamo iz Slo, naenkrat ni bilo več fraj!! dokler sem govorila hrvaško, je pa bilo vse v redu! Od 8 klicev, ni bilo nikjer nič za slovence!! Ma daj lepo te prosim. A govoriš tako perfektno hrvaščino, da niso takoj poštudirali, da si Slovenka? A so ti rekli: "Imamo fraj ampak ne za Slovence"? A je to samo tvoj občutek? Imam občutek, da če pokličete in vam rečejo da nimajo nič fraj, avtomatično pomislite da zato, ker ste Slovenci. Da bi pa pomislili, da mogoče v tistem terminu res nimajo nič prosto a to pa ne? Ker v službi delam pretežno z bosanci- šoferji in morama dosti službenih klicev opraviti v bivšo JUGO,se mi zdi da dobro gopvorim hrvaško in ja, termini so bili fraj, dokler niso hoteli mojih podatkov in tam je naenkrat pa bilo vse polno!! Pa še kar se tiče poceni destinacij: junija sem bila v Egiptu z možem- imela sva AL, zavarovanje, takse, plačilo parkinga na Brniku, riziko odpovedi, hotel 4* je bil na sami plaži( 50 m hoje navzdol po stopnicah) : 1200 eur!! Kar se tiče prijaznosti, čistoče, pa nebi, ker se lahko Hrvatje kar skrijejo!!
|
|
|
|