higuys -> RE: Pa kaj si ti nor????? (8.7.2009 15:38:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ja, povsod se najdejo napsihirani ljudje, ampak meni se vse, kar se trenutno dogaja, zdi butasto, ker hrvaški turizem tako ali tako ima nekje okoli 50% priliva od nas. In res - najverjetneje imaš lahko kar dosti pozitivnih izkušenj, ampak take negativne te pa 100% odbijejo. In ja, kriva je politika. Toda, a bo ta politika ljudem, ki živijo od oddaje apartmajev, dala kruha? A bo ta politika morda čez 5 let ugotovila, da je nekaj šlo narobe in da so zapravili dobršen del svojega lastnega turizma zaradi 10 cm zemlje, ker so v ljudeh spodbujali antipatijo do Slovencev? Pa saj zato ker je butasto , ne bom pri tej neumnosti sodelovala. iN RAHO, pišeš, da ima hrvaška 50% priliva od nas - od kje zdaj to ? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa vidiš, da še v hotel si nosijo hrano, pijačo. Da v apartmaje ne govorimo. Veš, politiki mešajo drek, mi, navadno ljudstvo pa moramo preživet. Pred dvemi tedni, ko smo bili gor v Ivaniću, sem imela eno tako lušno debato z gospodom Kezelejem ..., ki je strnil svoje misli v "vode se ovce u ćoporu,"
|
|
|
|