Raho -> RE: Pa kaj si ti nor? (8.7.2009 19:53:38)
|
Meni so v Povlji 2 dni lovili hobotnico, ko sem bila noseča in sem hotela crni rizoto.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Da ne rečem, da nama je en tip nazaj anrihtal verigo na motorju, ker se je nategnila - smo se zvečer pogovarjali, da imava razrahljano verigo in je zjutraj s čistega mira prišel in rekel, da bo pogledal verigo. Smo pa tudi tam doživeli aroganco - pa je to 6 let nazaj. Naša kolega sta se poročila na Braču in je bil en lep zalivček, kje je imel en privatnik tako lepo gostilnico iz braškega kamna, pa tja se lahko pride samo s čolnom - v glavnem tam se srečujejo sami z jahtami. In smo mi z enim starim ribiškim čolnom uleteli 2 dni pred poroko tja in ga vljudno vprašali, če bi se lahko onadva v zalivčku poročila, pa nas je mrtvo hladno odjeb**. Še sreča, da je zalivček bil dovolj velik. Sta se vseeno šla tja poročit, zraven je bila ena razmajana bajta, kaoda gostilna. In matičar (ki je na čolnu poročno knjigo držal ko največji zaklad in ponavljal: E, Slovenci moji, koje vi imate ideje...) sredi obreda obstane - iz te gostilne v napol propadajoči bajti se zasliši: Mate, pa di si ti???? JaO pa da ne vjenčavaš! ČEkajte, odmah ču.... Pa prileti en tip z buteljko v roki in s šestimi kozarci. Ajde da nazdravimo... Kar sredi obreda. SMo na hitro končali poroko in žurali pri tem tipu, ki je imel kaoda kmečki turizem do večera.
|
|
|
|