5ra_28 -> RE: Pa kaj si ti nor????? (8.7.2009 14:00:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ah, to so kreteni, obsedeni nacionalisti, kot jih tud pri najdeš kar neki. na splošno pa mislim da stanje ni tako grozno. je pa res, da ti primerki mečejo slabo luč na celo nacijo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Na hrvaškem sem bila že nič koliko krat, pa še nimam ene slabe izkušnje!! Če greš z slabim odnosom tja, kaj lepšega tudi ne moreš pričakovat nazaj!!!!! Mi smo ravno prišli iz Makarske riviere, 10 dni lepišh izkušenj! V lokalu, kjer sva vsak dan jedla, sva dobila sladico gratic pred odhodom domov, zaradi malega otroka (7 mescev) sva dobila apartma za 4 osebe (v dveh nadstropjih, klima, terasa, 100 m od morja) za 35€/dan namesto za 55 kot je bila cena. Glede situacije pa...da se slovenska vlada izgovarja, da Hrvaška ne more v EU, ker ni porihtana zadeva glede meje??!! Kaj ko pa je slo vstopala v EU, pa je bila, ali kaj??? Glede nacionalistov pa... zgodovina naredi svoje in premalo je slovencev, ki bi bili tako ponosni da so slovenci, pozanli svojo zgodovino in vse ostalo. Jaz imam same lep izkušnje, z ljudmi in cenami. Da je doli drago govorijo samo tisti, ki hodijo v Istro. V portorožu daš več za pico in pivo kot v središču Dubrovnika!! Pa Portorož sploh M od morja ni!!
|
|
|
|