Hator
|
Malo sem vas prebrala za nazaj, pa da še jaz malo pokomentiram. Še prej pa Belen, upam, da se čimprej pozdravite. Pa sigurno bo vse ok in ni hudega, v bolnico dajo pač majhne bolj hitro zato, da ne dehidrirajo. Zdaj pa... - spanje: mi skoraj že od začetka na hrbtu, drugače noče -plavanje: uporabljamo plavalne pleničke iz DMa, pa ena je psraševala, če bi šel lahko njen zraven plavat-NE, ne pustijo, razen, če bi plačal karto. Lahko gre zraven v bazen, ampak dela z nami-dojenčkom, ne pa plava posebej. -sušilni stroj: jaz ga ne zamenjam za nič na svetu, meni je to ful dobra stvar. Krči malo, je pa res, da jaz prav ne pretiravam in prav vsega tudi ne mečem noter. Ne kupujem pa nič večjih oblačil zato, ker ni nobene potrebe. - Pralni prašek: frosch, namesto mehčalca raje kis. Itak se mi mehčalci ne zdijo glih kaj efektivni. Po novem pa uporabljam BioWashBall in zaenkrat zadovoljna. Včasih dodam zraven par kapljic praška. -plačevanje, če se kupuje po internetu, ni vedno po povzetju. Če se kaj pokvari-poškoduje, ni noben problem, se na pošti naredi zapisnik in zadevo vrne. Poštnino plača pošta. Prodajalec pa otem pošlje novo stvar. Nam se je to že 2x zgodilo, enkrat smo naročali v tujini, drugič pri nas, pa ni bil noben problem. Smmo pa takoj vse poslikali in kot pravim-zapisnik na pošti. - Bia-tudi mi še nimamo zobka, imamo pa zdaj 7m. -Hrana-tu nas pa vsi prekašate, vsaj kar se tiče GH. No, jaz vas pa prekašam z dojenjem-hehehehehe. Mi smo začeli uvajat pri 6m, pa ni hotel prav nič, niti žličke prazne. V zadnjem tednu smo pa začeli jest riževo kašico, to je pa tud vse. Pojemo jo zjutraj in zvečer, kakih 100-150 ml+dojenje. Drugih reči (korenje sploh ne, jabolko, hruška, krompir, svetača, banana) pa ne mara. Bom probala še sladki krompir. Bi pa jedel, vsaj tako se mi zdi, kako juhico, ki jo jemo mi odrasli, samo ga nebi rada navadila že zdaj na sol in vse skupaj, ker pol pa mi res nobene druge stvari ne bo jedel. Saj če bi on že jedel druge stvari, pol ne rečem. Pa sem mislila ne komplicirat s hrano, zdaj pa mam, ko nič ne je. Kak nasvet?
|