|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
27.1.2010 13:54:38   
gia15
in še nekaj, kako spijo vaši user posted image , na boku, hrbtu, trebuhu? jaz dam mojo user posted image  vedno na bok spat, potem se pa obrne na hrbet ponavadi in tako spi do jutra...

kaj priporočate namesto sirčkov, ki jih ima tako rada in so tako nekoristni?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.1.2010 13:58:13   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

belen v petek so mi poslali mail, da sedež že potuje, danes mi je pa dostavljalec poslal sms, če sem doma in 3 ure kasneje ga tudi dostavil user posted image

zdej smo jih dobili user posted image user posted image user posted image
očitno so najprej dostavljali po KP-ju user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
27.1.2010 14:33:40   
BIA79
Eila...

Ne, Gia, nimam sušilca. Ga pa imata tašča in moja mama in ko je kriza nesem njim. Vložke plenic pa itak sušim na radiatorju, plenice pa se hitro posušijo.
Lupinica zaenkrat ostaja doma, moramo videt, če bo Klara kdaj dobila brata...ali pa sestrico...
Kar se tiče krčenja, pa je odvisno od materjala. Pliš pride ful lepo mehek, ampak mislim, da se tudi lepo skrči...

Klara je bila v spalni vreči, potem sem jo dala ven. Spi v bodiju in bombažnem pajacu in kovterček čez. V sobi ima okoli 18 stopinj, včasih tudi kako manj, ko je zunaj ful mraz. Mi imamo pa puh. Sam temu otroku je tudi naša postelja premajhna...To se obrača levo, desno, govori v sanjah, se obrača na trebuh, če je na hrbtu, hodi prej da se odriva z nogicami, pa se prime za nogice ...ne vem kakšne črve ima to dete v riti user posted image  Lahko da dela zobe, ma jih ni nikjer videt....

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
27.1.2010 14:35:57   
BIA79
Proti bolečini ji pa dajam homeopatske granule. Smo imeli tudi Calgel ma ne pomaga nič...tako da raje ji dajam te granule :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
27.1.2010 14:41:19   
momacus
bia kaj da ti rečem....en šnopc pred spanjem in boš vidla da bo spala user posted image
Gašper spi ko ubit, tako kot ga položim , tako ga dobim , sploh se en premakne. edino glavo premakne levo - desno in če hoče imet dudo si jo sam da v usta. drugače pa leži ko klada

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
27.1.2010 14:42:26   
Anonimen
Belen jupi za dostavo!!!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, bistvo Calgela je, da malce omrtviči dlesen, da jih ne boli toliko. Ah, vsak zdravnik svoje priporoča.

V srednji šoli sem imela predmet prehrana in res ne morete verjet kaj vse dajajo v hrano. Zato se jaz sploh ne sekiram kaj Tadei je. Probal je že Nutello, hrenovke (pa v hrenovkah je vsega boga) in sedaj smo izključno na naši hrani, razen zvečer dobi še Hippovo nočno kašo. Je pa res, da kupujem čim več bio izdelke.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
27.1.2010 14:49:24   
momacus
chiara ne me razumet narobe, nisem ena tistih mam ki ima otroka v "vetrini" ma vseeno mislim,da vsaj dokler so tako majhni naj imajo čimbolj zdravo prehrano , itak bojo z leti pojedli dosti "packarij". tudi jaz kupujem čimveč BIO in čimveč sama skuham, kr vem kaj dam not. jaz namesto sirčka uporabljam skuto, kislo smetano, pramiggiano reggiano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
27.1.2010 14:58:02   
Anonimen
Prav imaš momacus glede prehrane. Moraš pa vedeti, da to kar midva z možem jeva ni junk food. Seveda, da pazim kaj si dajam na krožnik, vendar sem pa mnenja, da naj otrok spoznava vse okuse. Malo Nutelle ga ne bo ubilo, pravtako sirčki (jaz mojemu jih ne dajem) tudi ne. Je pa prav za moje pojme, da se z hrano čim manj komplicira. Že v nosečnosti so mi govorili, da ker imam mačke je velika možnost, da se bom okužila z tokso, pa, da bom sigurno imela nosečniško sladkorno, ker pojem veliko sladkega,.... Ah, mislim, da vsaka mama mora najprej sebe poslušati.

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
27.1.2010 14:58:37   
Anonimen
Aja, pa nisem te razumela narobe. Prav je, da poveš svoje mnenje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
27.1.2010 15:30:27   
Belen
js tudi dan sirček not ... user posted image user posted image user posted image
drugače pa kot je rekla momacus....k.smetano, reggiano, skutouser posted image to še nism probala bom dans user posted image user posted image user posted image

aja bla w šparu dans in prašam za sladek krompir.... user posted image una trgowka me je gledala,kot da sm padla z lune user posted image user posted image user posted image user posted image halooooooooooooo

sm ga dobila pol w mercatorju user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
27.1.2010 15:37:22   
Belen
aja calgel nam ne pomaga un caz** user posted image user posted image user posted image
mamo iz italije dentedinale....je boljši... user posted image user posted image aja Naša vodi 2:1 proti Liji
Naša ma dwe enke spodaj, Lija eno enko zgoraj....w kratkem bo dobila še eno enko zgoraj... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
27.1.2010 15:52:37   
BIA79
Vsi imate zobke razen nas....user posted image

Belen, ma kje v merkatorju si dobila sladek krompir? Kp ali Izoli?

Momacus...poglej :http://www2.24ur.com/naslovnica/popklub/izdelki_4.html

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
27.1.2010 16:05:30   
DannyS
O ke pridne, ste se prav razpisale...:)

Jaz sem ravnokar prekopala pol vrta, medtem ko je Florijan spal in sem kot ena štraca. user posted image

gia15, kot je napisala Belen, je čisto odvisno od materiala... določene stvari je skoraj boljše kupit kako številko več, vsaj vidim da te poletne majčkeod mojega dragega so se sigurno zmanjšale za eno številko... za Florijana pa jaz itak kupujem vedno večje stvari, ker tako hitro raste.

Za Calgel sem jaz slišala, da menda učinkuje tistih prvih pet minut ko se namaže pol pa bi moral kao jovo na novo spet mazat... sploh pa jaz ne bi mazala, če ne bi bla 100% sigurna da so zobki.

Drugače mi v spalnici odvisno, kako noč sploh ne kurimo imamo pa ponavadi tam okoli 15 sopinj ali kako gor ali dol in se mi zdi to čisto dovolj, parkrat ko smo imeli v spalnici bolj toplo se mi je Florijan 100x zbudil... oblečen pa je v bodi z dolgimi rokavi, nogavičke in normalen pajacek čez, nič debelejšega... pokrit pa je s tanko pliš dekico in kovtrčkom.

Jajčka ne bom prodala, ko bom kupla nov avtosedež, saj načrtujemo še kakega user posted image  in se mi ne zdi smiselno prodajat in pol spet novega kupovat.

Mi spimo vedno na trebuščku in tako je skoraj že od rojstva... razen ko smo v vozičku zaspimo na hrbtu.

Namesto sirčka bi mogoče prišel bolj v poštev kak parmezan mogoče boo...

BIA79 sladki krompir se dobi v manjšem Mercatorju tam nasproti Lidla... se jim bo povečala prodaja tega sladkega krompirja te dneve hehe...:) Mi tudi nimamo nič zobkov in tudi ne kaže da bomo kakega kmalu dobili...:)

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
27.1.2010 16:17:01   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Vsi imate zobke razen nas....user posted image

Belen, ma kje v merkatorju si dobila sladek krompir? Kp ali Izoli?

hehe...ben jih boste dobili stalne -brez mlečnih user posted image user posted image user posted image user posted image

w kp...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
27.1.2010 18:10:59   
gia15
saj jaz ji tudi dam jogurt, skuto, kislo smetano, pa navaden sir, maslo in "te sirčke"; in jemo drugače kar zdravo hrano... sem pa tudi jaz mnenja, da čim manj komplicirat, če že ni treba zaradi kakšnih alergij in podobno...

aha večina vas razmišlja o drugem, tretjem user posted image , lepouser posted image user posted image . saj jaz bi tudi imela še enega ali pa dva, samo moj nočeuser posted image user posted image user posted image  in jaz se vedno bolj strinjam z njim...user posted image user posted image tako da, če katera pozna koga, ki bi kupil rabljeno lupinico, naj javi... jaz jo bom (upam) prodala in dala dinarčke na račun od user posted image , če pa se odločiva za še enga user posted image  pa bom kupila novo...

saj jaz tudi za svojo user posted image  kupujem večja oblačilca pa me zanima, če je treba še toliko večja kupit zaradi sušenja v sušilnem stroju??? meni je drugače najboljše, ko se perilo posuši na svžem zraku - tako lepo potem diši - vonj praška (in mehčalca) in burje... samo, ko je dež, je pa sranje, jaz takrat sušim noter in se hitro posuši zaradi klime, samo ni to to... drugače pa jaz skoraj nič ne likam, fajn stresem perilo, ko ga vzamem ven iz pralnega stroja in ga tako "zlikam", dobro no, razen kakšne srajce in podobnega... ma sušite prav vse od perila v sušilcu, tiste, ki ga imate? aja, kakšne praške in mehčalce uporabljate?

kakšne plavalne pleničke ste uporabljale-uporabljate na plavanju bia, dannys?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
27.1.2010 18:20:01   
BIA79
Za Klarine stvari uporabljam prašek Frosh. In tekoče in v prahu. Mehčalca ne uporabljam. Tu pa tam vržem malo kisa v stroj.

Gia, po mojem ni treba kupovat prevelike obleke, razen če jih nočes nositi več časa. Saj sušilni stroj ne uporabljaš vsak dan, ampak ko je kriza z vremenom.

Plenice za plavanje sem pa kupila v dm-ju, sam itak jih imajo povsod :)

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
27.1.2010 18:22:56   
BIA79
Danes sem srečala v Izoli, eno nona in vnukinjo, ki je imela to "oblečeno"...kaj ni smeh hahaha...kaj se vse spomnejo :)

http://www.otroski-planet.com/nahrbtniki.htm

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
27.1.2010 19:30:21   
gia15
ma zdaj pa mi ni več nič jasno glede tega sušilca; kaj se ne skrčijo oblačila že po prvem sušenju? saj potem nima veze, če ga samo občasno uporabljaš, če imaš potem premajhna oblačila?user posted image user posted image

frosh je eko prašek, ne? ma pereš ločeno vaše in klarino perilo, bia? jaz ne kompliciram, perem vse skupaj - najino in user posted image , tu pa tam dodam malo mehčalca, da ne pride ful trdo perilo, ko se suši na burji, v belo ne dodajam mehčalca, ker perem tudi krpice, s katerimi umivam mojo malo pa spodnje majčke, kar gre njej direkt na kožo pa zato...

ma kaj ni kako v sušilcu priporočljivo uporabljat mehčalca, ker se potem perilo ne zmečka toliko?user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
27.1.2010 19:33:26   
BIA79
Na začetku sem Klarine stvari prala ločeno. Tudi sedaj jih več ali manj. Imamo majhen stroj (4kg) in se hitro napolne. Klara je pa velik pujs, tako da kar imamo čez dan oblečeno gre lahko zvečer v pranje.

Ma roba se verjetno skrči, ampak več sušiš v sušilcu, bolj se krči po moje. Ne vem, ti bodo druge punce povedale, ki to več prakticirajo user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
27.1.2010 19:42:58   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: gia15

ma zdaj pa mi ni več nič jasno glede tega sušilca; kaj se ne skrčijo oblačila že po prvem sušenju? saj potem nima veze, če ga samo občasno uporabljaš, če imaš potem premajhna oblačila?user posted image user posted image

frosh je eko prašek, ne? ma pereš ločeno vaše in klarino perilo, bia? jaz ne kompliciram, perem vse skupaj - najino in user posted image , tu pa tam dodam malo mehčalca, da ne pride ful trdo perilo, ko se suši na burji, v belo ne dodajam mehčalca, ker perem tudi krpice, s katerimi umivam mojo malo pa spodnje majčke, kar gre njej direkt na kožo pa zato...

ma kaj ni kako v sušilcu priporočljivo uporabljat mehčalca, ker se potem perilo ne zmečka toliko?user posted image user posted image

gia...sorry,ampak kaj tolko komliciraš???? user posted image user posted image user posted image boš diplomirala iz tega sušilca user posted image user posted image user posted image

kupiš normalne oblekice,kot si dosedaj kupowala..... pač neki se skrči, dosti tudi ne.... pa sej ne sušiš non stop w sušilcu......

js perem skupaj z mojimi štracami in tudi mehčalec dam zadnje 3mes wedno...prej nism......
prawiš sama,da je bolje čim manj komplicirat-po mojem mnenju pa ti sama kompliciraš,kjer ni potrebno user posted image

p.s.pa brez zamere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
27.1.2010 19:43:29   
Belen

Danes sem srečala v Izoli, eno nona in vnukinjo, ki je imela to "oblečeno"...kaj ni smeh hahaha...kaj se vse spomnejo :)

http://www.otroski-planet.com/nahrbtniki.htm

smeh.... kaj se ne bojo še zmislili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
27.1.2010 21:56:45   
gia15
ma ja vem, da malo pretiravam glede tega sušilca, samo se ne bi rada spet zaj. pri nakupu... ko smo naročili spalnico, je bilo vse belo steklo na predalniku in omarici popokano, pri kuhinji so nam zaj. montažo, ko je prišel pralni stroj, je bil poškodovan... sej smo vse reklamirali in bili potem zadovoljni... samo to mi poje toliko živcev, da se prav "bojim" naslednjega nakupa!user posted image user posted image user posted image  tako da raje še malo okoli povprašam za izkušnje... ker kaj mi bo sušilec, če mi potem ne bo več nič prav za obleč... ne me narobe razumet...user posted image user posted image

in še nekaj, ko naročate preko spleta stvari, a ni povsod možnosti plačila po povzetju??? ker jaz sem bila tako zmenjena za plačilo pralnega stroja... pa sem ga pred dostavljalcem odprla in videla, da je poškodovan in zavrnila prevzem in plačilo in je bilo končano, nismo več nič naročili preko te trgovine. ne vem, kaj bi bilo, da sem plačala vnaprej, verjetno bi šli popravljat stroj in pitaj boga kaj še?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.1.2010 7:47:57   
Belen

Mi smo imeli spet grozno noč...že dolgo ne pomnem tako grozne...Klara se preobrača, plazi, joče, njuri v spanju..ni ne lačna, dudo zavrača...jaz ne vem več kaj naredit...ponoči je imela čisto mokro glavico, sploh ji ne sledim pri njem odkrivanju in valda danes že teče z nosa...grave...njej se nič ne pozna, jaz sem kot cunja...ko pomislim, da moram it kmalu delat me preletava groza!

eko danes smo bili mi taki.... ampak X 2 user posted image user posted image user posted image user posted image če te kej bia potolaži....pa še Naša je mela malo wročine 38C .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.1.2010 9:38:20   
Anonimen
ojla!

Naj povem, da je tudi Tadei to noč grozno spal. Šel je spat za deseto zvečer in se zbudil ob dveh. Potem se je pa non stop obračal in jokal v spanju. Ker nisem mogla gledati kako joče, sem ga vzela, da je zaspal pri naju in kar naenkrat je bila ura pet. Zjutraj sem ga položila nazaj v svojo posteljico in tako je zdržal do sedme zjutraj. Ah, jaz mislim, da so pri nas zobje. Drugo si ne znam predstavljat kaj bi lahko bilo.

DannyS pridna za okopavanje vrta. Midva se morava z mojim tega še lotit.

Včeraj je Tadei prvič sedel v novem avtosedežu. Mislim, da mu je všeč.

Midva bova kupila pralno sušilni stroj. Vsi, ki jih poznam, ki ga imajo so zelo zadovoljni z njim. Glede na to, da sem letos imela potrebo po sušilnem samo enkrat, sva se odločila, da bova kupila kombiniranega.

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.1.2010 12:37:07   
momacus
jaz sušilca niam, sušim na pokritem balkonu al pa v kurilnici če je grdo vreme. ne perem ločeno , uporabljam woolite gel za pranj, brez mehčalca ( ga nisem nikoli uporabljala)in če je potreba dam not napisan da malo "razkuži"

bia sm vidla tisti link že prej ja, ma ki ne vem koliko je ta reč velika , če gre not steklenička od hipp-a al frutka. se bojim da je ko vsi ostali, da daš hrano direkt not ??? moram vprašat, če bojo znali povedat user posted image

ko vas berem glede spanja pa user posted image od veselja, moj fantina je tako priden. zaspi okoli 8-8.30 in ga ni do 7.:30-8. zaenkrat imamo 4 zobke , ma nas že srbi dvojkica zgoraj, damo calgel in je okuser posted image na srečo.... je pa začel počasi bojkotirat flašo, ima rajši žilčco, tako da mu zjutraj dam mleko , am spije lih ene 20-40 ml in potem moram dat not riž in na žlico in poje do konca še tistih 200 ml. pa tako korajžno koraka po stajici in maha čau čau user posted image pravi možek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.