![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 21:39:27
|
|
|
|
BIA79
|
Od mandarin ...in mleka...na srečo, sadja z jogurtom še nekaj poje...ma drugo ji ne gre v rit...vse te kašice niti ne povoha...mah...mogoče se je štufala...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 21:44:47
|
|
|
|
momacus
|
ima pa izbran okus ni kaj očitno ji bolj paše kislo oz "sveže" nima smisla se sekirat, prej al slej bo jedla, ko ji bo pač pasalo. smo vsi zrasli
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 21:53:35
|
|
|
|
BIA79
|
Kislo sem že opazila da ji paše in "mrzla" hrana...sam ne vem če je to dobro...Dokler redno lulamo in kakamo je vse ok :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 21:58:57
|
|
|
|
momacus
|
ma čuj važno da ni iz hladilnika da ne faše kaj, če je sobna temperatura ni panike. ji pač daš jest kar ji paše in kot si rekla, važno da lulamo in kakamo in zdaj germo še ninat. Gašper je v svetu sanj že od 8 , jaz pa grem še malo peštat kavč alo pupa lepo ninajte
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 11:53:11
|
|
|
|
modrina08
|
Oj, sem opazila, da se v barčku pri ZD Lucija zbira kupček mamic z vozički. Ali katera izmed vas mogoče hodi tja?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 15:09:56
|
|
|
|
BIA79
|
Mi ne, za ostale punce pa ne vem...ja, bi bil čas da se spet kaj zberemo ne? Belen je šla v Ikeo...lumpa ni povedala nič, drugače bi ji kaj naročila ;) Jaz morem spet mojega dragega prepričat da nas pelje...ma kaj, ki je denarnica prazna...je avto treba zavarovat... Ma danes je grše vreme, bi se lahko kdo oglasil ne...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 15:16:40
|
|
|
|
modrina08
|
so mi luštne te ki se zbirajo, sam se mi je nerodno zraven rinit, ker jih ne poznam
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 15:42:12
|
|
|
|
Belen
|
eko mene...eko nas iz ikee.... ma kar smo rabli nismo našli, kljub temu je šlo 300 eur podrobnosti zwečer...zdej grem kuhat za moje modrina08...welcome.... p.s.js se ne zbiram, sm iz izole..... mislim da se nobena od nas
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 15:43:20
|
|
|
|
gia15
|
evo mene, da vas kaj vprašam belen, kaj si lepega kupla v ikei, tudi kej za svoje otročke? dannys, kako je bilo na plavanju? zakaj pa se vse odločate za nakup vozička "marele"? vam niso ok vaši sedanji vozički? mi smo bli v nedeljo v BC in smo kupili avtosedež romer 9-18kg, moram še malo prebrat navodila in potem ga bo moj zmontiral v avto, sej bi ga sama pa ne smem, se moram še malo čuvat po operaciji in mi je to tako utrujajoče , komaj čakam, da bom spet ok...počakajte še kakih 10 dni s srečanjem, da se vam lahko pridružim...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 16:27:36
|
|
|
|
momacus
|
...ma kaj bo spet snegovalo ???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 16:31:53
|
|
|
|
momacus
|
modrina...v tisto smer mislim da ne zahaja prav nobena, razen izjemoma...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 16:42:01
|
|
|
|
modrina08
|
škoda momacus, ker jaz pa ravno prav daleć ne pridem, ker nimam avta
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 16:43:36
|
|
|
|
momacus
|
ufff to pa mora bit sranje , če si peš
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 16:54:08
|
|
|
|
momacus
|
pupe uživajte, na govorilne ure
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 17:03:59
|
|
|
|
modrina08
|
brez avta in z je res sranje
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 17:21:39
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus pupe uživajte, na govorilne ure hehe kje je še to js sm se wedno bala,ko je hodla moja mama na goworilne
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 18:29:25
|
|
|
|
BIA79
|
Pri nas je mama hodila na govorilne v osnovno, tata v srednjo...ma si imel vedno bonus- preden je kdo šel, je vprašal, če imamo kaj za izpovedat...in potem je bilo pol oproščeno hahaha Belen...kaj ste kupili lepega ...ma sej tam greš in en dva tri nabereš en kup stvari...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 18:50:50
|
|
|
|
Belen
|
hmmm... ben bia...twoj oče je bil itak tam (na srednji mislim) mah smo kupli nowe pentole-cel set + dodatki, sklede..(uglawnem dosti za kuhinjo) mal preurjamo,kr smo meli wsega po malo(wse skupi nič) prawi moj dragi,ki se spozna, če bi blo zame-je w redu kar imamo pol dwa atolčka za k nonam (tašči) antilop, neke tam še rjuhe za njih, škatle, te plastične za sprawljat robo, pol une mreže za igrače, neke police..... ma se nabere
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 18:53:15
|
|
|
|
Belen
|
http://www.trgovine.net/?c=17&o=2&start=10 še en link,če vas kej zanima....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 19:24:08
|
|
|
|
Belen
|
gia15...kakšnega romerja si wzela???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 20:18:57
|
|
|
|
BIA79
|
Na copatki.si sem naročila Klari copatke, ko se je rodila, kao od 0 do 6 mesecev in jih nosimo še sedaj (še vedno so preveliki). Dobro, če je tvoj kupil pentole v Ikei allora so dobre...tudi jaz rabim enih par novih loncev Gia, moja tašča je imela enako operacijo kot ti, res počivaj...tudi znanka je bila operirana za isto in je prehitro šla delat, pa je imela še 2 meseca težave potem. Počivaj in se pusti razvajat ;) Je pa zoprno, ker ne smeš dvigat težkih stvari, niti svoje pikice ne verjetno...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 20:26:12
|
|
|
|
gia15
|
romer king plus alex kot ta http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193932, samo črne barve, sva se odločila brez isofixa, ker ga jaz v avtu nimam, ko pa zamenjam avto bova kupila drugega, tega pa dala v dedkov avto... aja, kaj romer in britax je čisto enako? še enkrat; zakaj kupujete vozičke "marele", vam niso ql sedanji vozički, meni je naš GT3 super!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 25.1.2010 20:30:32
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gia15 aja, kaj romer in britax je čisto enako? še enkrat; zakaj kupujete vozičke "marele", vam niso ql sedanji vozički, meni je naš GT3 super!!! ja romer in britax je isto.... sam odisno za "kateri trg" tko so meni razložili kdo kupuje marelo??? js ne... meni je moj Jane zakon - lahek in pridem we powsod
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.