|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
25.1.2010 20:31:54   
gia15
bia; saj sem kar ok, svojo user posted image  ne nosim dosti, mi drugi pomagajo, pač delam po počutju, mogoče malo več...se bo treba res malo umirit in okrevat za prav!

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.1.2010 21:01:47   
BIA79
Jaz kupujem marelo za nonote..in potem bo prišla prav tudi nam. Enkrat, ko začnejo otroci hodit, jim ni zabavno več se vozit, ampak ko so utrujeni je fajn, če imaš marelo sabo. Pa ko greš na dopust je fajn, ker vzame manj prostora v avtu...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.1.2010 21:04:38   
momacus
eko me nazaj.... ah ta puberteta....glava med oblaki 100 na uro.....

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.1.2010 21:34:02   
BIA79
Ma kaj je napalil Tjaš :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.1.2010 21:36:11   
momacus
kaj je napalil, ma nič, kr se mu nič ne da in mu je vse odveč user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.1.2010 21:37:34   
BIA79
Hahahaha..nikoli zadovoljne mame ;) Ma je obdobje, bo minilo :) In itak imaš Amayo ki ga lahko kontrolira

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.1.2010 23:10:14   
gia15
še eno vprašanjeuser posted image user posted image  ste že prej kupovale preko pramworlda ali ste zdaj prvič naročile avtosedeže?

bia: se strinjam s tabo glede "marele", samo meni se to zdi še tako daleč, ko bodo naši malčki šetali zraven nas in bili v vozičku le, ko se fajn utrudijouser posted image , drgač pa za k nonotom je pa fajn, pustiš voziček kar tam, ti ga ni treba vsak dan "tovorit" v avto, ven iz avta...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.1.2010 23:18:56   
gia15
bia: a ti copati so v redu, kvalitetni? so podobni unim robezz ali nekaj takšnega, le da so bistveno cenejši... jaz svoji obujem po dokolenkah ali pa žabicah še take debelejše nogavičke iz H&M in je super. sicer so mi ful všeč kake superge nike ali adidas, samo baje da ni dobro utesnjevat otroške nogice, tudi potem ne, ko shodijo, jih obuješ prvenstveno za zaščito...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.1.2010 9:41:42   
Anonimen
ojla vsem!

Včeraj smo dobili pustni kostim za Tadeička. FUUULLL mi je všeč, komaj čakam pustni torek! Pa še topel je.

Copatke sem jaz naročila na tej strani http://www.minisvet.si/mami-oci-p-1302.php in sem zelo zadovoljna. Pred novim letom je bila akcija za dva para 30€, zato sem mu kupila ene za sedaj, ene pa za naslednjo zimo oz. jesen. Ne morete verjet kako ima v njih tople nogice.

Aja! Za zunaj ima pa te mini snežke: http://www.minisvet.si/stonz-skorenjcki-dinozaver-p-1286.php z to podlogo:
http://www.minisvet.si/stonz-skorenjcki-dinozaver-p-1286.php
Sem tako zadovoljna, ker ima Tadei v njih pravtako tople nogice. Pa še vreče mi ni potrebno nositi s sabo, ko se vozi v vozičku.

Jutri se pa gremo v bazen se malce namakat. user posted image

Uživajte še naprej!

(odgovor članu gia15)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
26.1.2010 10:05:06   
BIA79
Gia, copatki so usnjeni in so fajn, sam kaj ko so Klari tisti od 0-6 mesecev še vedno preveliki :) Klara je doma v nogavicah, samo, če gremo vem (če ni v pajacu) ji dam čeveljčke. Mi smo v živ žavu kupili ene take usnjene, mehke z mucko notri in večinoma nosimo samo te.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.1.2010 13:08:46   
gia15
eeej

jaz pa se praw razvajamuser posted image ...sem v postli na netu, moj tata pa je zunaj z user posted image , verjetno ne bodo še dolgo pa da vas na hitro nekaj vprašamuser posted image user posted image

imate doma sušilni stroj, katere znamke, kolko kg, ste zadovoljne?

dosti kupujete preko pramworlda oz. drugih spletnih trgovin?

drugih vprašanj pa nimam, ko se kaj spomnim pa se javim...user posted image

aja, enkrat davno si me bia vprašala, kako dam svoji malčici sirček...kar z rokami - malo kruha (črnega ali koruznega) pa malo sirčka, danes je prvič tako jedla za dop. malico tudi maslo in domačo marmelado, ji je bilo kar všeč...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.1.2010 13:27:50   
momacus
glede sirčkov za mazanje (glej stran 14) in ostale pripravljene hrane user posted image
http://e-brojevi.udd.hr/prilozi/e_brosura_slovenija.pdf

< Sporočilo je popravil momacus -- 26.1.2010 13:28:17 >

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.1.2010 13:42:56   
momacus
http://www.paparica.si/recepti_sladki-krompir-s-spinaco-in-grahom.html user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.1.2010 16:04:23   
DannyS
Hooj punce...

gia15 na plavanju je bilo meni in Florijanu ful všeč, res je kot je rekla BIA79, da so garderobe kar majhne in je vse bolj na tesno, ma enkrat ko si v vodi je super...:) Glede nakupa marele razmišljam predvsem zaradi tega ker se lepo zloži in ne zasede dosti prostora (poleti računamo it na kak dopust, zaenkrat pa avta še ne mislim menjat). Drugače sem s svojim vozičkom tudi jaz zadovoljna. Romer in Britax je enako ja...:) Preko pramworlda nisem še prej kupovala nič in zdaj mislim prvič naročit, sem si pa po netu že prej prebrala izkušnje punc, ki so že prej naročile... in ker sem vidla da nobena ni imela kake slabe izkušnje, sem se tudi sama odločila za nakup v tej trgovini... verjetno bom tudi marelo naročila tam... za prihranit 100 eurov in več se splača... Doma imam sušilni stroj Bosch, ne vem točno kolko kg in sem zadovoljna z njim, sploh zdaj pozimi je super. Aja in jaz kar dosti kupujem preko spletnih trgovin...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.1.2010 17:40:39   
gia15
tnx za obširen odgovor dannys!user posted image user posted image  

kako pa je kaj s krčenjem perila v sušilnem stroju pa z mečkanjem in "muckanjem"?user posted image  se odločam za nakup pa bi rada še kakšno mnenje, izkušnje...

glede sirčkov pa... je tudi v drugi hrani ful aditivov in raznoraznih "strupov", tudi v eko pridelani... tako da ne veš več, kaj in kako... moja mala obožuje sirčke in po moje ni nič narobe, če dobi sirček za večerjo 2 krat tedensko za večerjo... saj tudi v vrtcu dobivajo sirčke za malico pa jedilnike sestavljajo prehrambeni inženirji in drugi strokovnajki pa naj bi bila prehrana v vrtcu zdrava in varovalna... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.1.2010 17:41:29   
BIA79
Zadnjič sem iskala v sparu v Izoli ta sladki krompir vendar ga niso imeli...sem gledala že v knjigi ta recept...

Klara mi bo pojedla živce...ko je treba jest kosilo, mi vzame vsakič 5 let življenja...danes je "pojedla" zelenjavo, šelo ko sem ji jo polila s kefirjem...Zjutraj sem ji ga dala za zajtrk in izgleda da ji je všeč...mah...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.1.2010 18:22:40   
DannyS
gia15 Perilo se vsaj meni večinoma skrči prvič, ko ga dam v sušilni stroj eno več eno manj...:) Zadnjič sem perilo zložila takoj ko se je posušilo in ga potem sploh ni bilo potrebno likat. Določene stvari pa je potrebno zlikat, se mi pa zdi da gre likanje ful lažje s perilom ki je sušeno v stroju... muckanja pa nisem opazla, vse perilo namreč pred pranjem itak obrnem narobe.

Ah, glede sirčkov, jaz sem odvisna od njih že od nekdaj... pojem vsaj 2 na dan in če bi blo kaj tako slabega v njih bi me že zdavnaj moglo pobrat hehe, al pa bi mogla bit vsaj bolna...:)

BIA79 sladki krompir sem jaz zadnjič kupla v tem Mercator centru v Kopru tam nasproti Lidla...

Jaz pa moram potrkat, da zaenkrat mi še vse veselo pojemo... s sadjem ni blo mai še nobenih problemov... pri zelenjavi pa samo grah mu ne gre zaradi tiste lupinice, mogoče edino če bi mu pretlačla skozi "sito", da ne bi blo lupinice bi verjetno tudi to šlo... aja in tudi ajde ne maramo... 

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
27.1.2010 6:28:30   
Belen
jutro mame,
ja spet smo zgodnji... uffffffff....punce so zaspale že ob 18.30h , posledično tudi ustale user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe kwiz že na wse zgodi.... user posted image
ja js imam tudi sušilca.... si ne predstawljam bit brez-še posebej zdej pozimi in to obdobje ki je (3mes dežewalo) user posted image user posted image user posted image
mi imamo electrolux....je fajn, kaj pa wem...sej so wsi nekje isti glede na cen.razred....perilo skrči ja, ma odwisno od mater.... user posted image user posted image

uglawnem super je... user posted image

bia...w kolkem času si dobila sedeže??? mi jih še nismo...trgali so pa nam že šolde.... user posted image user posted image
chiara...si ga dobila???? user posted image user posted image

ufffffff....powejte mi kakšno dobro komb.hrane za male...meni se zdi da ma wsak dan wse isti okus user posted image user posted image user posted image user posted image

to z slad.krompirjem morm tudi js probat user posted image čepraw sladek krompir.... user posted image

grem spit user posted image , sam ta burja.... sploh ne neha pihat .... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 27.1.2010 6:30:19 >

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
27.1.2010 8:28:26   
momacus
sirčki so polno sili, ma ne klasične NaCL ampak soli za topljneje , ki ohranjajo sirček mazav in za povrh so mešanica raznoraznih sirov, tako da ne veš kaj otroku daješ in po mojem mnenju za tako majhne popolnoma neprimerni.....
user posted image

glede skladkega krompirja, jaz sem ga našla samo v tanovem merkatorju v kopru. v bistvu sploh ni kropmpir tak kot ga mi poznamo, ampka spada v ružino slakovk in ga imajo tudi za okrasuser posted image sploh ne izgled kot krompir in tudi "meso" je oranžno

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.1.2010 10:01:05   
BIA79
Mi smo imeli spet grozno noč...že dolgo ne pomnem tako grozne...Klara se preobrača, plazi, joče, njuri v spanju..ni ne lačna, dudo zavrača...jaz ne vem več kaj naredit...ponoči je imela čisto mokro glavico, sploh ji ne sledim pri njem odkrivanju in valda danes že teče z nosa...grave...njej se nič ne pozna, jaz sem kot cunja...ko pomislim, da moram it kmalu delat me preletava groza!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.1.2010 10:41:00   
momacus
bia ti prav nič en zavidam user posted image jaz sem dala šivat za ponoči tipo spalna vreča,samo da ima hlačnice in lahko dam dol rokave. je bolj debela , tako da ni treba dosti pokrivat in tudi če se odkrije ga en zebe. ti je nimaš v spalni vreči? ma kaj delate zobke ?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.1.2010 10:56:13   
Anonimen
belen mi smo pravkar dobili sedež.

bia ne bi bila na tvojem mestu. Če ti Klara dela zobke, imaš kakšno mazilo? Mi imamo Calgel in mu kar pomaga. Da se ti ne obrača toliko, ker ji je prevroče? Tadei je imel slabe noči, ko je bil v vreči. Sedaj je oblečen le v dolg bodi in pajaca in prekrit z dvema tankima dekicama in v redu spi.

(odgovor članu momacus)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.1.2010 12:47:02   
Belen
chiara..res??? mi še ne.... user posted image user posted image user posted image
ma so te klicali?? prišli na dom? kaj? kako gre to??? user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.1.2010 13:45:23   
Anonimen
belen v petek so mi poslali mail, da sedež že potuje, danes mi je pa dostavljalec poslal sms, če sem doma in 3 ure kasneje ga tudi dostavil user posted image

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.1.2010 13:50:32   
gia15
ej punce!user posted image user posted image

ma koliko se skrči perilo v sušilcu??? toliko, da je treba kupit eno številko večje za otročke in vas al manj?user posted image user posted image

bia: ti nimaš sušilca?
ma ne se sekirat za klaro; saj tudi mi ne spimo vsako noč na ful... mogoče so pa res zobki... moja spi od 1,5 meseca starosti celo noč in se je le parkrat zbudila in so bili verjetno zobki ali pa sanje...user posted image user posted image nam je pediatrinja odsvetovala calgel, ker ima noter tudi anestetik, so boljše api kapljice, probaj ji s tem pomasirat dlesni
drgač pa jaz moji user posted image  za noč oblečem bodi brez rokavov in pižamico, pokrita pa je z debelejšim kovterčkom in ji je ok, ko pa smo pri mojih pa spi v vreči, ker nimam kam zatlačit kovterčka v prenosni posteljici pa da ni čisto premražena, če se odkrije...

aja, kaj lupinice-jajčka ste prodale, tiste, ki imate nove avtosedeže za malčke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.