![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 10:21:58
|
|
|
|
BIA79
|
Čestitke Nena za prvi zobek :) Za marelo pa sem gledala so cene res tam okoli 150 eurov...tiste od Hauck imajo tu pa tam v baby centru v akciji za enih 70 eurov, ma je treba pogledat kakšne so. Pa tudi čez mejo bo treba it pogledat ;) Na netu pa zaenkrat tistega modela, ki gledam jaz ceneje ga nisem našla...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 12:10:16
|
|
|
|
gia15
|
hej evo mene, danes so me operirali (odstranili žolč) in sem kr ok; drgač diagnoza žolčni pesek... posredujte mi prosim stran novih testov avtosedežev, če ima katera! imajo ta vikend v BC akcijo za 50eurov nakupa bon za 10eurov pa bi tam kupila avtosedež, samo se nisem še odločila katerega... preko spleta pa se ne upam preveč kupovat-dokaj slabe izkušnje dannys-kako je bilo na plavanju?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 15:13:54
|
|
|
|
Belen
|
gia...upam,da boš kmalu w redu in seweda doma....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 19:22:44
|
|
|
|
nena30
|
Boga Gia! Kolko te je moglo pa to bolet.!? Ti napadi so baje ubijalski... Gija kakšne slabe izkušnje si pa imela s kupovanjem na spletu? No, sej pr men je podobno. Mi smo kupili voziček preko spleta. Vizualno.... po mojem okusu. Tud imel je vse kar je pisalo. Ampak je bil štorast za pop... in sem ga podarila na podarim.si, še pod garancijo. Sama pa sem vzela voziček od sestre, kateri ima že na stotine km ampak je funkcionalen-cicco!!! Joj Lisa pa je še kr tečna in ima še vedno otečeno spodnjo dlesen. Ne vem, al bo še 2. pokukal ven, al kaj hudiča.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 19:31:27
|
|
|
|
nena30
|
aja, Bia! Sem si ogledala stran os tistga voza k ti je všeč!!! Ma je res fin in še vzglavje gre dol. Edin spredi ni varovala. Kompliceram!! Bog ve kolk stane?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 19:59:04
|
|
|
|
Belen
|
uffffff punce, we ste že na marelah.... js mislim,da mi ne bomo še dolgo.... do poletja sigurno ne...sicer pa-ne morem wrjet, imam na izboro weč marel za dwojčke , kot nawadnih wozičkow
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 21:45:34
|
|
|
|
BIA79
|
Nena...vidiš sploh nisem pomislila na varovalo, ma kaj ga imajo sploh te marele? Koliko stane? Na netu sem vidla cene tam okoli 150 eurov in naprej...Tista firma ima 2 modela, ta drugi je cenejši..bo treba še preštudirat :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 16:15:43
|
|
|
|
gia15
|
ej pupe sem že v domači oskrbi , sicer bom pri mojih še par dni, ker ne smem dvigovat male, moj pa dela in mi doma potem nima kdo pomagat! ma bo že... bolečine ob napadu so pa bile ubijalske, popadki niso nič proti tem bolečinam , je pa zdaj ok, nič bolečin, se sploh ne more operacija primerjat s sekcijo! še enkrat vas sprašujem: ima katera link spletne strani novejših testiranj otroških avtosedežev? belen, bia: ve ste kar po netu naročile...brez poskusit kako se počutijo vaše pupike v sedežih? katere ste pol vzele - od 9 do 18kg? verjetno ste vse prečekirale in so ti sedeži med taboljšimi? napišite še enkrat katere modele ste vzele, da ne iščem za nazaj...prosim! mi marele vozička za enkrat ne bomo kupovali, jaz sem ful zadovoljna z našim GT3 in ga bom še naprej uporabljala; res je malo neroden za v avto - vzame kar nekaj prostora, a imamo v načrtih zamenjat moj avto pa bo potem super!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 16:20:28
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gia15 še enkrat vas sprašujem: ima katera link spletne strani novejših testiranj otroških avtosedežev? belen, bia: ve ste kar po netu naročile...brez poskusit kako se počutijo vaše pupike v sedežih? katere ste pol vzele - od 9 do 18kg? verjetno ste vse prečekirale in so ti sedeži med taboljšimi? napišite še enkrat katere modele ste vzele, da ne iščem za nazaj...prosim! gia...po pisanju sledeč, widim da si w redu js nimam nobenga linka...če ne bi ti ga že prilimala ne nism naročila brez probat...ampak smo bli w BC in tam probali in pol naročili....OK??? moj sedež: http://www.pramworld.co.uk/product/6504/Britax_Safefix_Plus_TT_Group_1_Car_Seat_Olivia dowolj podrobno???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 17:15:37
|
|
|
|
momacus
|
oj belen mi smo za pusta dali šivat eni pupi v korte in bomo pingvinčki samo Gašper ti si našla kaj?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 18:55:38
|
|
|
|
gia15
|
tnx belen koliko pa si plačala za enega? kaj pa cena za isofix sistem?( ne morem ven iz svoje kože ) a ima katera svoje 8,5 mesečnike sploh še v lupinici? moja je še vedno komot v lupinici, le ko ima bundico-kombinezonček je malo bolj na tesno, ma se še nekako zapnemo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 18:56:36
|
|
|
|
gia15
|
...saj lupnica je do 13kg in je baje do takrat tudi najbolj varna...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 19:23:40
|
|
|
|
Belen
|
kaj pa Tjaš in ti? ne bosta nič? mi (Naša-bo čebelica, Lija-zajček), ma za tko male nimajo dosti izbire..... šiwat pa ne bom dala....za en dan al mogoče dwa mi je preweč šoldow..... zdej smo bli na smučanju, pa avto, pa nowi avtosedeži...... ect.... next year momacus in ostale...kje se pa kej dogaja za pusta?? kej za otroke? w kp? izoli?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 19:26:32
|
|
|
|
Belen
|
gia...pa sej tej imajo moji isofix..... en je bil 180 funtow.... 200 eur.... + ppt....w BC so 395eur...en sedež js jih mam še pri 7m w lupinici in se jih bom mela...saj do 8mes...pol pa bomo widli..... eni majo lupinice do 9kg..... in tudi so otroci težji in večji....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 20:10:31
|
|
|
|
momacus
|
mi smo v lupinici oe roemerj aki je do 13 kg in je še mesta. ja ja Tjaš bo maškara - scream (iz filma ) ma njemu je ful dobro ... ma sej ne bo tako drag kostum , po naročilu je 25 eur. kaj je dosti? čeprav tebi je X 2 ma forše ti nardi količinski popust kaj se dogaja p ane vem , je še prezgodaj dej, še 1 mesec....če se en bo dogajalo nič , bomo nardile mi povorko na 4 kula
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 23.1.2010 22:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
belen nam so trgali s kartice, tako da bomo ta teden dobili avtosedež.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 7:31:48
|
|
|
|
Belen
|
jutro eko nas po dolgem času,ko smo se zbudili je bla 7h.... končno chiara82....ja upam,da mi tudi ....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 20:44:04
|
|
|
|
momacus
|
ma kaj danes nima nobeden elektrike
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 20:46:51
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ma kaj danes nima nobeden elektrike mislim,da nobena nima kej za napisat "pametnega"
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 20:49:13
|
|
|
|
momacus
|
to bo ja ma niti za vprašat nima noben nič
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 20:51:24
|
|
|
|
Belen
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 21:15:23
|
|
|
|
BIA79
|
Zadnje dni res vlada zatišje :) Danes smo šli v Sečovlje, se sprehajat po potki okoli solin..je bilo prav fajn..škoda, ker ni bilo sončka kot včeraj...napovedi niso rožnate, upam, da se motijo.. Klara mi noče jest več zelenjave, ne mesa, ne pašte, ne riža ne nič...mah...ne vem več kaj naredit, sem ji celo solila, ampak nič...očitno res slabo kuham zobkom pa od nikoder... jutri moram klicat v razvojno, ker sedaj ne vem ali imamo pregled 27 ali 28...je minilo toliko časa odkar so nas naročili ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 24.1.2010 21:35:56
|
|
|
|
momacus
|
ha ha ha bia bo treba an tečaj kuhanja ha ha ha ma od česa živi a tvoj otrok če nič ne je
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.