|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
20.1.2010 19:43:26   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

Ah, za pusta sem si omislila, da bo panda user posted image , so nežne živalice, hkrati pa tako velike. Tako kot moj Tadei. user posted image user posted image

ah js sm šla dans v BC gledat za pusta..... za tko mičkene nimajo dosti izbire....sam ušeskain slinček...tipo pikapoka, zajček, čebelica..... mah mislim da bom kr neki tazga wzela.... lih da imamo saj ušeska user posted image user posted image user posted image šiwat ne znban, da bi pa jima dala kej šiwat, za 1X oblečt pa no way...ni šoldow...že tako preweč porabim za njih user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.1.2010 19:48:25   
Anonimen
belen moj me je napadal kaj vraga ga bom oblekla, ker sem tako in tako shopping maniak. Ma je hotel otroka z mano? JA in vedel je v kaj se podaja. user posted image user posted image user posted image

Sem naročila preko spleta, 17 € je cel kompletek. To se mi ni zdelo preveč drago. Je pa res, ti imaš kar dva kompletka za kupit. Te razumem.

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.1.2010 19:56:29   
Belen
a ma to ni drago, sm mislila da je weč.... kje si naročila??? mi daš spletno stran, prosim user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.1.2010 19:57:20   
BIA79
Chiara kje si naročila kostum?

Če ne bo drugače, bom Klari poskusila naredit sama kostum. Čeprav me bo verjetno prišel dražje kot če bi ga kupila. Sem jo hotela oblečt v rožico, zelen pončo in kapico z rožico na vrhu hahaha

Banka...glede na to da so moji dohodki nizki, pač moram ful šparat, ma kaj ko za Klaro se ne znam brzdat. No sedaj sem se začela. Kupim malo večje da traja dlje časa ;) In tisto malo kar so nam posodili, čeprav je fantovsko skušam obleči. Za poleti se še nekaj najde potem bo treba kupovat počasi vse...groza kako hitro zgina ta denar...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.1.2010 20:04:10   
DannyS
Aja, to sem hotela vprašat... kaj je mogoče katera že kaj razmišljala o tistih vozičkih/marela... tipo ko bojo enkrat shodli naši user posted image ? Ki tipo rabiš kdaj pa kdaj in da ne vlačiš več teh velikih vozičkov s sabo... jaz sem razmišljala, da bi že pred poletjem vzela enega, ker če gremo kam na dopust, naš voziček zasede cel prtljažnik.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.1.2010 20:09:40   
BIA79
Danny jaz sem jih gledala. V Baby centru imajo vsake toliko kakšnega v akciji, od Haucka se mi zdi. Meni je všeč ta http://www.bebeconfort.com/collection/IT/prom_canne_mila.htm, glede na to da sem zadovoljna z našim vozičkom, bi vzela isto firmo, sam ga nikjer ne najdem (na netu). Cena pa je nekje okoli 130 eurov. Jaz bi ga mojim dala, ker bo Klara verjetno poleti veliko z mojimi in ko bi ga rabili bi ga dali nam... 

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.1.2010 20:11:22   
Anonimen
stran je tale:

http://www.little-star.co.uk/

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.1.2010 20:14:13   
Anonimen
Tudi mi se nagibamo,da bi kupili marelo, vendar ne vemo še katero. Pred poletjem jo bomo pa sigurno nabavili. Upam, da bo Tadei znal že takrat hoditi. user posted image

Uživajte dekleta, jaz moram še dokonca Tadeia porihtat.

bye bye

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.1.2010 20:37:45   
BIA79
Chiara...ke luštna stran! Če poznaš še kako ti kar povej ;) Na tej strani imajo tiste nogavičke, ki imajo protizdrni podplat (ne samo bunkice, ampak cel podplat), ki so fajn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.1.2010 20:41:59   
Belen
kul stran chiara.... bom kasneje podrobno pogledala, grem zdej še neki dokončat user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.1.2010 20:57:16   
BIA79
Belen...sporoči, če boš naročila...magari naročiva skupaj...meni je všeč kostum od kravice ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.1.2010 21:08:29   
Belen
če sm iskrena me noben kostum ne priwlači preweč..... ne wem no...bom še kje prebrskala, če ne pa.... za letos,ki smo itak w wozičku bom kupla sam w BC ušeska in slinček tipo to:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.1.2010 21:10:42   
Hator
Sicer mislim, da je o tem že bila debata, ma zdaj niti pod razno ne najdem. Vidim, da vse naročate te sedeže na Pramworldu...kako to, da se nobena ni odločila za recaro??? Moj je pa na to mahnjen, ker imajo menda najboljše teste varnosti...ma mi je čudno, da potem ne kupujete te...me lahko prosim malo razsvetlite, da mu bom znala pojasnit, na čem je stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, za maškare smo pa kupili kar v BC za 5 eur kapico in slinček-čebelice. Mislim, da je za letos, ko smo še tako majhni, to kar v redu, bomo drugo leto kupili pa cel pajac.user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.1.2010 21:19:38   
BIA79
Recaro je tudi uredu firma avtosedež, ampak mi oz. jaz sem se odločila za Romer...ne vem zakaj tako...res pa je da ima recaro boljši materjal na avtosedežih, ker je mikrofibra in zdrži več....

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.1.2010 21:32:44   
Belen
ja sam microfibre js nikli nebi imela, kr se "lepo" vmaže in težko sprawit dol, ko naši malčki z rokicami tacajo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je tudi boljši romer, recaro noben (ki ga poznam) ne kupuje, z romerjem pa majo dobre izkušnje....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.1.2010 21:50:18   
BIA79
Belen, verjami da se lažje "čisti" mikrofibra ;) Je bolj vzdržljiva predvsem...kar se tiče tega imam mojstra doma...Recaro pri nas ni znan, ker se ne prodaja v trgovinah...zadnjič sem videla, da jih prodajajo na Porscheju...Glede na to da recaro dela športne sedeže, nekaj izkuženj le morejo imet s tem, pri otroških avtosedežih pač so manj znani kot  romer...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.1.2010 21:52:14   
Belen
res??? nism wedla.... ben lahko wam,ki imate "posebna čistila" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.1.2010 21:52:53   
Belen
p.s.
resnično srečna,že ki nas wečkrat bereš-napiši še kej zrawen user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 20.1.2010 21:53:05 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.1.2010 8:45:22   
BIA79
Za čiščenje prevlek prodajajo na bencinskih servisih take mokre robčke in s tistimi gre večina stvari dol ;)

A katera ve,če obstaja kje kak seznam uradnih zasebnih vrtcev?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.1.2010 9:22:58   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Za čiščenje prevlek prodajajo na bencinskih servisih take mokre robčke in s tistimi gre večina stvari dol ;)

ok user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.1.2010 9:31:34   
BIA79
Boš videla da ti bodo prišli prav, ko bodo tvoje pikice začele jest v avtu in hodit z umazanimi čevlji not ;);)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.1.2010 19:34:41   
Belen
mamma mia ke zatišje user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.1.2010 20:27:58   
BIA79
Belen..spet jaz in ti :)

So vsi na facebooku :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.1.2010 21:05:56   
Hator
Pa kaj je zdaj to, nič nima za prebrat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, FB, FB!!user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.1.2010 8:19:44   
nena30
Jutro, mama!! kaj nas nekaj burja straši, al še slabo vidim. Lisa njuri od 4h in se mal pred sedmo obupala in vstala. Včerej smo dobili 1. zobek. Zdaj mi je jasno zakaj je bla mala zadnje dni tečna.
mi bomo tud prešaltal na marelo, sam da mal toplo rata. Že mal čekeramo. Bi pa rada tako, da gre se da vzglavje regulirat. V PO v pokapolonci se vidla en fajn primerk, kjer se spusti naslon precej dol in mi je bil kar všeč. 150evrčkov!!!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.