Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.1.2010 20:22:24
|
|
|
|
Belen
|
js graha še nism dala,ampak prawijo,da že lahko.... tudi če bereš,ko punce na forumu pišejo recepte tam pod uvajanje GH.... sicer pa probaš....če se kej pokaže, umakneš....sej weš ne Nena, kako to poteka? aja js sm jima dala tudi jogurt in skutke od plasmona že.....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.1.2010 20:29:29
|
|
|
|
BIA79
|
Mi smo grah začeli hitro, pomembno je da ga spasiraš, ker olupek napenja...Čebulo tudi uporabljam, čeprav uporabljam bolj pogosto por za prepražit stvari....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.1.2010 20:36:14
|
|
|
|
Belen
|
aja ne bomo wegetarjanci...mesek nam je tudi fin
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.1.2010 20:50:40
|
|
|
|
Belen
|
en zabimiw link, če latero zanima http://www.najhrana.si/
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.1.2010 21:54:49
|
|
|
|
Hator
|
Sem vpr. glede graha, čebule...zato, ker sem mu dala za polizat juho, ki sem jo skuhala za nas odrasle, pa mu je bila ful všeč oz. bistveno bolj všeč, kot karkoli drugega. Ma mu nisem upaa dat več kot 2 žlički, ker je bila začinjena, soljena. Ma kaj vse hodite v RA???? Kako pa to??? Ne vem, a imam samo jaz ta občutek, ali se mi pa samo zdi, da nekam ful vse pošiljajo v RA in ta razvojna Semičeva.... ne vem no, kako ste zadovoljne z njo, če imate njo???? Jaz nisem preveč. Bia79-ja to je tsti vhod, kjer je tudi labaratorij.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 8:44:36
|
|
|
|
DannyS
|
Hoj... gia15 kakšno operacijo pa imaš? Kak slepič mogoče? Ki ta se zna pojavit iz danes na jutri... Aja glede plavanja, je blo v ponedeljek samo uvodno predavanje, s plavanjem pa začnemo jutri,... glede tiste olajšave za dohodnino pa mislim, da se lahko odda do konca tega meseca, če se ne motim,... naj me katera popravi, če ve... Belen, čestitam tudi jaz za včerajšnjih 7 mesecev. Hator čebulo in por sem jaz Florijanu že dala, popražim malo na olju,... ampak mu ne dajam več, ker se mi zdi da mu pol ni bla všeč zelenjava oz. takoj ko je dobil prvo žlico v usta je bil jok... pa sem dala ful malo booo... mogoče je bolj primerno začet s porom... tudi grah smo že jedli ampak nam zaradi tistih olupkov ne gre preveč... aja mi ne hodimo v RA. Belen pa mislim, da je enkrat napisala da mora hodit zaradi tega ker so en mesec prej rojene njene pikice. Mi smo bli včeraj cepljeni in nismo niti malo pojokali... priden moj fantič... Drugače pa imamo 74 cm in 8100g. Naslednji pregled pa imamo zdaj čez 3 mesece in smo dobili tudi vrečkico za urin hehe... sem gledala kaj mi daje to medicinska sestra...:) Aja Hator, tvoj Luka je pravi simpaticon... :)
< Sporočilo je popravil DannyS -- 20.1.2010 8:46:52 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 12:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla ojla! Kako so vaši dojenčki? Mene pa zanima, če boste praznovali pusta hrusta z vašimi malčicami in malčki? Mi bomo in se že prav veselim pustnega torka, da se bomo lahko prišli pokazat. Bia79 mogoče ti Klara manj je, ker se ji delajo zobki? Tadei zelo slabo je teden dni prej preden dobi nov zobek. Se pa veliko več doji, ko ne je goste hrane. Glede avtosedeža. Sem včeraj klicala pramworld in so mi rekli, da so poštnino odbili kot garancijo za nakup, avtosedeža pa še ne, ker je out of stock. Torej, ko bo v skladišču in odposlan, mi bodo nakup odbili s kartice. Mogoče me boste spet prekomentirale, da to ni prav, vendar Tadei je že vse kar jaz skuham za nas. Preden solim mu pač vzamem ven. Je pa veliko raje "normalno" hrano. Že narejenih sadnih papic, ki jih je prej tako oboževal ne nameravam več kupiti, ker jih potem samo stran mečem. Danny S tvoj Florijan je pa tako luškan. Aja, ste govorile o copatkih. Jaz sem Tadeiu naročila preko interneta mehke usnjene copatke in so super (podobne Robeez copatkom, vendar precej cenejše). Uživajte še naprej v tem sončnem dnevu.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 12:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa od mlečnih proizvodov ima Tadei najraje grški jogurt. Katere jogurte ve dajate vašim dojenčkom?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 14:00:41
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 Glede avtosedeža. Sem včeraj klicala pramworld in so mi rekli, da so poštnino odbili kot garancijo za nakup, avtosedeža pa še ne, ker je out of stock. Torej, ko bo v skladišču in odposlan, mi bodo nakup odbili s kartice. chiara nam se je isto zgodilo....katero barwo si naročila??? mi smo črno in črno rdečo...nobene nimajo.... bom zbrala drugo barwo,kr bohwej če te barwe še pridejo....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 14:03:37
|
|
|
|
momacus
|
JOOOJ s temi avtosedeži....sm bla v babycentru in vprašala če bojo meli kaj popusta na EVOLVi pa je rekla, da se tako dobro prodajajo, da jim ni treba delat škontov .... katera mi "posodi" kartico da naročim sedež na pramworld
< Sporočilo je popravil momacus -- 20.1.2010 14:09:24 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 14:31:17
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus JOOOJ s temi avtosedeži....sm bla v babycentru in vprašala če bojo meli kaj popusta na EVOLVi pa je rekla, da se tako dobro prodajajo, da jim ni treba delat škontov .... katera mi "posodi" kartico da naročim sedež na pramworld ma si jota, eč bi mi prej rekla bi še zate naročila.....sm tudi kolegici wzela.... ma ti si rekla da je nočeš,da hočeš kiddy al kaj je že
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 14:36:22
|
|
|
|
momacus
|
belen ma sm nardila celo diplomsko nalogo iz teh sedežev. sej kiddy je ful dober, ma ne vem kako bi otrok dolgo sedel not in poleti mu mora bit fanj vroče . zdaj sem 100% za evolvo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 14:48:18
|
|
|
|
Belen
|
ben alora spetta e spera...mogoče ga bo še katera naročila.... žal....lej da bi mi zjutraj še powedala, bi lahko dodatno twojga naročla,kr sm jih dans spremenila barwo,ki niso mojih meli na zalogi...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 14:51:00
|
|
|
|
momacus
|
ufa ufa ufa
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 16:56:59
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus...lahko krstimo mojo novo viso :) Ti sam povej! Sam na naši banki so face, najprej mi pošljejo kartico in čez mesec dni pin kodo ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 18:21:55
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla... Chiara82, hvala hvala... tvoj Tadeiček je pa že pravi velikan... ah rastejo prehitro te otroci... mi bomo vidli kako bo za pusta hrusta, sem bla ful navdušena da ga bomo kaj našemli, ma me je malček minilo po pravici, bom verjetno mu oblekla tisti pajac, ki ga imamo oblečenega vsak dan za ven, ki je tipo medvedek (kapuca z ušeski)...:) Aja, pa enkrat tolko te ne bom vsaj jaz nič pokomentirala, ker tudi sama sproti vidim, da glede hrane je boljše čim manj komplicirat, mi se bomo sicer še malo držali določenih smernic, ker smo pač malo mlajši, ma tudi jaz bom Florijanu kmalu postregla tisto kar jemo mi, pač samo nezačinjeno... momacus jaz nisem še naročila, tako da lahko računaš name... samo ker zdaj mi ni jasno, dej mi ti BIA79 povej, ki si naročila 2 avtosedeža, kolko te je prišla stat poštnina,... moram preračunat če pridem bolj ugodno skozi tu na pramworldu ali na o-baby, pač ker se mi zdi da je na o-babyu poštnina 10 eurov na naročilo.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 18:34:32
|
|
|
|
BIA79
|
Poštnina Danny je 36 funtov na avtosedež v povprečju. Meni je prišlo ceneje na pramworldu kot na nemških straneh. Za evolvo pa pride tam tam cena, odvisno je od cene avtosedeža (če dobiš kakšen popust)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 18:37:14
|
|
|
|
BIA79
|
Chiara...mi smo tudi vzeli duo, ampak varjanta je ali isofix ali pas..ne vem, če pomaga, če oboje skupaj daš. Poleg tega, če imaš tak avto ga lahko privežeš v prtljažnik, tisti pas pa dokupiš.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:22:27
|
|
|
|
nena30
|
Bia na banki skrbijo zate, da je kartica čim dal cajta netaknjena!! ZATO so ti poslal pin kodo šele po enem mescu. Joj jest se teh kartic kar bojim. Če nimaš zavor jih nafilaš tik tak....vsaj pr men je tako. Zato sem se jih losala. Ampak za spletne nakupe jo pa nucaš. Za next sem uporabila sestrino kartico. Ampak to ne bo šlo v nedogled. Si bo treba omislit svojo, pa doma puščat, da v keri štacuni SLUČAJNO NE UIDE z denarnice. Mi čebule, soli,,,nobenih začimb še nismo poskuli. Lisa poje brez problema samo kuhano zelenjavo +prikuha. Kdaj ste ve nehale miksat hrano? MI še kar uporabljamo palični mešalnik. Sam če je riž in paštico bi verjetno tud zelenjava že šla dol, da ni čisto gladko zmiksana!? Chiara kolko je že tvoj star?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:33:56
|
|
|
|
DannyS
|
Ja BIA79, sem preračunala in se kljub višji poštnini splača še vedno dosti bolj v Pramworldu... nena30 jaz sem kar disciplinirana in šparovna, mastercard sem do zdaj uporabla samo 2x, enkrat za Next, drugič pa za o-baby.de, kjer sem vzela stolček. Niti je ne nosim s sabo in je vedno doma, ma ne zato da ne bi zapravljala, ampak ker je ne rabim nikoli drugače in bi jo lahko samo še kje zgubila... Mi zaenkrat še miksamo hrano, probaj magari en dan samo z vilicami zelenjavo pretlačit... jaz moram počakat en dan na grdo vreme, ker se mi ne da zunaj na prostem delat teh poskusov, namreč midva sva vedno zunaj v času kosila in mu vnaprej kosilo pripravim doma in pol poje zunaj. Jutri bomo probali zelenjavo s teletino.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:38:40
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Chiara...mi smo tudi vzeli duo, ampak varjanta je ali isofix ali pas..ne vem, če pomaga, če oboje skupaj daš. Poleg tega, če imaš tak avto ga lahko privežeš v prtljažnik, tisti pas pa dokupiš. praw imaš...al eno al drugo.... zato smo mi wzeli TT isofix plus,kr imaš še uni pas zadaj, sicer mal dražji,ampak.... drugač je isto kot duo plus,sam par funtow dražji.....edino me jezi,ki nimajo weč barw ki js hočem.... ben sm zbrala druge, sm si šla w BC w zivo pogledat,kako zgledajo...čist drugače kot na spletu .... sicer pa, barwa itak nema weze,sam da nuca namenu..... dannyS - meni na e baby se ni splačalo kr je 100 eur dražji kot na PW.... nena...srečnica...moje dwe špelci pa ne jesta če je sam kuhana na wodi zelenjawa fine guzice bia...še dobro,da maš weze na banki
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
DannyS ja res je moj mišek kar velik. Sedaj kupujem oblačila št. 80. Prav imaš, manj kompliciraš, bolje je. Nena30 Tadei je dopolnil 8 mesecev 13 ega, ima pa že 10kg. Rastemo, rastemo. Ah, za pusta sem si omislila, da bo panda , so nežne živalice, hkrati pa tako velike. Tako kot moj Tadei.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.