|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
4.1.2010 12:53:50   
Belen
hwala punce.... bom prebrala še to twoje momacus..... sicer pa,tudi dans razen malo keksolinota ni jedla..... edino kompot pije.....

moja P dela dans popoldan in jo bom pol poklicala.....je rekla tapča da se ji zdi da fulll čudno diha... user posted image user posted image ne wem ,bomo widli.... bom poklicala P....
spet ni nič jedla,edino prej par žlic sadja in mal keksolinota..... ena na dwojčkih prawi,da lahko zboli tudi brez wročine in driske.... user posted image user posted image user posted image user posted image
wam sporočim...

bia.... moj ima roženico al šarenico poškodowano...že dwa dni je kot slep... dobil naklofen II za bolečine, dobil TOBREX mazilo.... user posted image user posted image ju3 gre spe w bolnico na pregled.....

katasrtofa.... še dobvro da sm bla wesela,da so prazniki mimo, da je končno fraj....ta teden in eko bolniška....w soboto naj bi šči smučat za en teden na dopust.... user posted image user posted image user posted image user posted image še lija da mi zboli......... user posted image user posted image user posted image

nič grem kuhat mineštro,wam sporočim....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.1.2010 13:16:14   
BIA79
Najboljše je da greš k pediatrinji, tako boš vsaj mirna.

Pa ne skrbi,tvoj bo kot nov vsak čas (roženica rabi nekaj časa da se obnovi, na smučanju bo mogel pazit in nosit očala ali masko) in pupice bodo ok...eee...kar se tiče smučanja pa je sedaj za nekaj let vsak dopust vprašljiv...nikoli ne veš kaj bo tako da su con il morale in sporoči kako ste!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
4.1.2010 14:18:39   
gia15
hej

ma ja, vedno je kaj narobe, ko splaniraš kak dopust; pri nas je  bilo isto, ker je moj dobil gripo okoli božiča in tako letos nismo videli ne praznično okrašene ljubljane, ne zagreba, ne prijateljev...user posted image user posted image user posted image  

za svojo punčko pa le pokliči pediatra in povej, kako in kaj je, pa ti bodo svetovali, saj so zato tam! jaz vedno pokličem, ko so kake težave z mojim user posted image

bia, midve se tudi dojiva zjutraj in zvečer pred spanjem, včasih pa tudi še enkrat popoldne, ko želi; meni  je ql dojit, sploh zjutraj, jo prinesem k sebi v posteljo in poje na obeh straneh, ker nimam več toliko mleka in se potem še cartava in se kar zvalečeuser posted image user posted image , še posebno zdaj, ko se je že tretji dan zapored zbudila ob 10:30huser posted image user posted image user posted image

kaj date svojim 8-mesečnim user posted image  za jest zvečer od GH mislim?

aja, kaj je toliko bolj ugodno naročit avtosedeže preko neta???

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
4.1.2010 20:15:40   
Belen
torej.... za swaki slučaj smo šli k P... in itak sem wedla da ni nič...ampak..."meglio prewenire che curare " uglawnem nanka prehlajena ni-nič.... je rekla P da očitno ji aptamil ne paše weč....sej res fa kagar..... user posted image user posted image user posted image ampak ko je okusila drugo hrano noče weč mleka...sam to je bala....dans sm kupla novolac, babylowe, milumil, in beba....wsa možna na tržišču...noče nobenga user posted image user posted image baje jo je začelo metat in je fullllllll zbirčna,pa mogoče mal zaradi zobow...drugo glede bolezni...nada ne nada (HB),

zdej pa grem kinkat,ki je naporen dan za mano s 3 user posted image , edina razlika je,da 3 saj ne joče in zna počakat user posted image

noč....user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
4.1.2010 21:37:56   
momacus
belen probaj hipp to mleko ni slabo- preverjeno user posted image
mirno noč user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
5.1.2010 7:17:43   
Belen
še eno 6.mleko user posted image

bom probala,sam fora je da takoj čim ji dam flašo in začuti mleko wrže wen.... user posted image user posted image

aja jutro punce user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
5.1.2010 9:13:13   
BIA79
Belen, moja fina ritica Klara pije samo Hipp...sem naredila kot ti, poskusila vse in ji paše to mleko...z biškotkom seveda :) Ma sedaj ga pije tudi brez...mislim, da so si vsa ta mleka podobna, razlika je le v ceni...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
5.1.2010 9:40:40   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Belen, moja fina ritica Klara pije samo Hipp...sem naredila kot ti, poskusila vse in ji paše to mleko...z biškotkom seveda :) Ma sedaj ga pije tudi brez...mislim, da so si vsa ta mleka podobna, razlika je le v ceni...

bom probala še to... user posted image
sam aptamil fa res kagar..... še dobro da ga je pila 6mes user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
5.1.2010 19:51:22   
BIA79
Belen, ste kaj bolj ješči?

Klara tudi zadnje dni je malo, zelenjave sploh ne da v usta, vsak sadje je po obrokih...ko sem jo danes gledala se mi je zdela tako suha....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
5.1.2010 20:11:18   
Belen
jap dans smo celo mleko jedli in to spet aptamil..... booo ne wem zakaj...mogoče zato kr sm ji menjala flašo.....user posted image user posted image user posted image mi jemo iz flaš od aventa,zdej ni hotla...sm šla w omaro iskat druge,ki sm jih na začetku kupla,ki nism wedla katere bojo imele rade.... torej probala NUK (noče), probala tomi tapee (noče)in pol je hotla od chicco-ta (očitno je edini ki nima silikona za culja (je iz kawčuka) in je jedla spet mleko....očitno.... ne wem kaj si mislit user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
čemo widet.....

ja mi w 2 mes smo šli gor samo 400g user posted image user posted image user posted image user posted image (lija), naša (600g) ju3 mam poswetowalmico mi bo P sigurno kej rekla.... a kajčmo to je ko začneš z uvajanje GH user posted image user posted image ben če bi ble lačne bi že jokale.....

kakšnX sm gledala zdej lijo, in se ji praw rebra poznajo user posted image user posted image se mi zdi fulll suha..... user posted image user posted image ni po familji še.....prej pa je jedla wse...zdej pa naša wse je.... user posted image user posted image

bia.... jah tko pride.... mi zdej jemo zelenjawo, prej jo nismo.... tudi jogurt in skute so že jedle od plasmona.... user posted image sam še meso moremo začet user posted image user posted image

kje ste  ostale????

saruška?????????? user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.1.2010 9:06:22   
saruška
dobro jutro punce!

evo mene, belen... te dni nisem utegnila nič napisat, sva z dragoim imela isti urnik pa smo klatli okoli...
kako je tvoj dragi? kolegici se je isto zgodilo pred enim mesecem, ji je mala zapičla prst v oko in ga z nohtom poškodovala, tako da je bla kr en cajt na antibiotikih... ma smučat greste vseeno, ne? držim pesti user posted image !

momacus, akcija steče danes user posted image ! ti poročam...

čin user posted image pa lep dan!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.1.2010 11:01:09   
BIA79
Ma sej je normalno Belen, da ne napredujejo več po kg na mesec.. Moram kupit baterijo za tehnico, ker Klaro že lep cajt nisem vagala, posvetovalnico pa imamo komaj februarja...

Klari sem ugotovila paše bolj "mrzla" hrana, mleko mora biti mlačno, ker drugače ga ne bo spila...mah...

Belen, si začela pakirat user posted image

Ma kaj to vreme bo kaj boljše ali ne?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.1.2010 12:33:32   
saruška
aja, belen kako je blo v posvetovalnici?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.1.2010 13:01:23   
Belen
ola,
eko nas.... ja bli w P in wse w redu.... 2.cepljenje za obwezno, spet nič jokali.... user posted image user posted image user posted image sej ne da se hwalim,sam res so zlate...še nikoli w P niso jokale....user posted image user posted image user posted image ko widim otroke druge ene ki se tam derejo,kot da jih režejo wen s kože... user posted image

Lija ima 8kg, Naša 7,6kg...welike 68 in 71cm...sam to je mirla neka študenta in po moje nedrži,kr sta bile wedno isto nekje welike user posted image user posted image super smo... kri smo dali, hemoglobin ena 123, druga 120...baje da super za to starost....hmmm..kaj še??? aja Lija spet neki se afna...noče mleka.... nobenga, nanka flaše weč noče....mah bomo pa papali na žlico,kot welike user posted image

bia, saruška.... ja gremo na smučanje, učko od moža je mal bolje,zdej ima lahko saj uno zdravo celo odprto,da lahko sploh kej vidi user posted image user posted image user posted image , če rabiš tehnico,mam js, ja ja wem grejo po nekje 400g je rekla....ali manj...odwisno.... tudi js mam tega dežja pune b... user posted image user posted image

aja smo na PW naročili avtosedeže,dokler so "bolj poceni ", w BC je 400 eur user posted image user posted image user posted image kaj so vija???!! user posted image user posted image

kaj še???? user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.1.2010 17:47:16   
BIA79
Super Belen! Mi bomo dali kri šele februarja, ko bomo dopolnili 9 mesecev. Mah...Bo že, me prav zanima kako je kri in če je železo ok...

Belen hvala, ma imam sam baterijo za kupit za tehnico, ma s tem vremenom me je primil en lenoritis in še Klara, ki noče jest ničesar in so bitke za vse in si pulil lase...ne vem ali je prehlad ali so zobki (ja vem to govorim že dolllgo časa) ali se kuha kaj drugega...

Ben dej, ko boš šla na smučanje, boste imeli sneg namesto dežja ;) Sam brez tebe bo zamrlu ta forum...

Momacus...kdaj imaš namen dajat ribo? Verjetno je najboljše file vzet,ne?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.1.2010 17:57:08   
Belen
bia.... ja sej prawim, sej če ne jejo naši user posted image , ne weš kaj si mislit al so bubani,al so zobki al....... jim sam pač ni wšeč in w tem trenutku jim ne paše user posted image  user posted image user posted image

ja bo forum zamru....hehe....mogoče res....mogoče se kej jawim, rač bom mela sabo,sam ne wem če bomo imeli warless.... user posted image user posted image upam ... user posted image

ej meska še niosmo dali, ko pridemo iz skijanja bomo imeli 7mes....kdaj si začela ti dajat???

ostale??? kdaj?? katero mesko? na kak način???

sirčke, jogurte, parmezan sm že dala.....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.1.2010 19:34:10   
nena30
Živjo, primorke!
Kt ponavad berem pa nič ne napišem- lena ko fux!!
Belen gre na rileks. Uživajte maksimalno!
Vsi neki štrajkate jest! Liso pa ne morem nasitit. V pon smo imeli posvetovalnico in ima 8 kg! Zdravnica je rekla naj pazimo kolko pojemo. Bogi otrok! komi na svet je pršla pa ji kar naprej prepovedujejo jest.
Bia kako ste vi s spanjem. Lisa ima že 3 noči konference in predavanja. Groza. Smo pa z zobi na istem kot vi. Pediatrinja pravi, da jih še ne bo. BUUU!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.1.2010 19:50:15   
momacus
čer. no pa da se še stara mama malo oglasi. je mraz pa jo zebe v prste user posted image
mi imamo o novem 4 zobeke, jemo ko mali slončki, najrajši na žlico, ma niti flaša ni slaba user posted image pa tudi hodimo že malo "kao2 ma še vedno se ne znamo usest in vstat user posted image mah narobe svet

belen, super da je z vami vse ok. otroci imajo pač muhice. kako pa bo tvoj dragi vozil če ma fentano uko? kako bo s takim ukom na mrazu? mi meso damo zaenkrat zajčje in telečje. ga fajn skuhaš, razkoščičiš in potem mix z minipimer. tako delam jaz.

bia mi nismo še jedli ribe , eko en link http://paparica.si/domov_katerejedi.html

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.1.2010 19:54:41   
momacus
belen ta je zate http://paparica.si/kako-izbircnemetke.html

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.1.2010 20:05:16   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

belen ta je zate http://paparica.si/kako-izbircnemetke.html

hwala,ampak tle ne piše kako začet spet jest mleko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.1.2010 20:30:04   
momacus
e zdaj belen....user posted image mogoče pa menjava zraka...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.1.2010 21:22:46   
gia15
hej
eko pri nas tudi user posted image  neki štrajka pri hrani; drugače pa jogurta ne mara kaj preveč,mešam s svežim sadjem pa nekako poje par žlic, skuto je, sirčke obožuje, meso ji dam puranje, teletino in govedino iz juhe (piščanca ne sme-alergija kao), ji pa samo zrežem na ful drobne koščke da mal tudi žveči-ima 4 zobke, ribo mi je alergologinja odsvetovala do 1. leta zaradi možnosti alergije... je tudi kosmiče-ovsene in ostale-jih zmeljem v prah in dodam v jogurt ali sadje...mleko polnomastno prekuhano sem ji probala danes dat s plazma keski je nekaj pojedla, jaz glede tega ne bom komplicirala, ker tudi ona noče jest-pit nobeno AM-sem probala vse, kar se da dobit!!!

alora belen, bia so avtosedeži bolj poceni preko neta? jaz jo imam še vedno v lupinici-imapa zdaj nekaj čez devet kg-itak je do 13kg...

kako so tvojim vzeli kri-iz žile belen?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.1.2010 21:24:28   
gia15
aja meso puranje naredim tipo na žaru z malo oljčnega olja in vode, solim malo, drugo pa iz juhe in mleto meso s paštico...

kje se dobijo jogurti od plazmona belen?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.1.2010 1:58:48   
gia15
...še par vprašanj:user posted image user posted image

-h kateri pediatrniji hodite?

-ste pri porodu shranile matične celice? mi smo se odločili za javno banko ampak ni uspelo, ker so odvzeli premalo krvi (sem imela CR pa so verjetno kaj tam zamutiliuser posted image user posted image )

-belen, kaj obstajajo jogurtki od plazmona, kje se jih kupi (mogoče bi pa te moja user posted image  raje jedlauser posted image user posted image )

-preko katere spletne strani ste naročile  avtosedeže bia in belen, kako je z garancijo oz. v primeru kakšne napake?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.1.2010 2:01:22   
gia15
...in še eno (ne morem iz svoje kože belenuser posted image user posted image user posted image )

-kje kupujete svojim user posted image  za oblačilca??

grem spat...moja dva spita že od 23h pa da ujamem vsaj nekaj uric spanja...user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.