|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
14.11.2009 10:27:46   
DannyS
Ahoj...

Spet kislo vreme, tako da danes ne bova nič pomagala pobirat oljk... bomo vidli kako bomo zdržali cel dan notri v hiši, zdaj ko smo bli cele dneve na zraku.

Aja, kaj glede sadja je dobro verjetno začet s kuhanim (tipo jabolko)? Pol če dobro prenese kuhano, kdaj lahko daš samo naribano? Ker eni menda niti ne kuhajo, kar začnejo takoj z ribanim? Aja pa rabim še en nasvet, glede stolčka za hranjenje... mi smo se odločli za tistega lesenega, ampak ta nima nastavljivega naklona za hrbet,... medtem ko te drugi stolčki za hranjenje pa to imajo (te ala prima pappa ipd.),... zato sem malo neodločena... jaz bi rada začela počasi drugi teden z uvajanjem GH, pa ne vem kako bo to izvedljivo, če ga bom mogla npr. držat v naročju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.11.2009 10:32:17   
BIA79
Momacus hvala...

Evo Nena to me je zanimalo, če so tudi za spomladi :) No sedaj moram ugotovit, sam če sprejemajo viso elektron ;) Sam sem gledala in veliko stvari, ki mi je všeč so že razprodane...če ne bomo pa počakali spomladansko kolekcijo...Me je kar groza, ko bo Klara šla v vrtec in kako bo z oblekicami...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.11.2009 10:40:26   
momacus
ha ha nena ne skrbi toporišič ne prebira te strani user posted image

o poglej pogelj koga se vidi po dolgem času - jabolka user posted image tudi tvoja pikica ima zelenjavo raje kot sadje ha ha ha moj tudiuser posted image pazi kr paradižnik zna nardit rdečo ritko

chiara vidim da (sicer skoraj prijazno vendar) prešla v napad. glede razvoja smo tudi mi nadpovprečni in tudi mi jemo GH , ampak nam naša pediatrinja vseeno ni "svetovala" tako kot vaša....pač. kakorkoli , tvojemu otroku kakor tudi vsem ostalim želim le najboljše.

danny jaz sem ga za prvo silo hranila v gugalniku dokler nismo s podstrešja privlekli stolček. mam pa od peg perego (staaaar model ) in se hrbtišče lahko da v polležeči položaj. pa dobro je kr je obložen tako,da ne žuli in ga lahko obrišeš oz opereš (spužva oblečena v polivinil) ker poleg v ušesih se znajde hrana tudi po prostoru in stolčku user posted image

bia

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.11.2009 10:44:09   
momacus
joooj bia si mi zbežala user posted image alora glede oblekic in vrtca, moja izkušnja, sicer mam dva fanta ampak vseeno, ko je taprvi hodil v vrtec smo meli spodnji del trenirke od sparkya kr itak je šel vsak dan vsaj 1 par v pranje al smeti kr smo se igrali in metali na kolena user posted image in zgoraj kakšno tanjšo majco kr imajo not ful vroče.
tudi ko bo šel tadrugi v vrtec ne bom komplicirala, važno da je otročiček komot user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.11.2009 11:05:05   
DannyS
momacus ja, včasih so bli očitno pametni, samo menda te novejši oblazinjeni stolčki imajo vsi šive in se ti menda pol ta hrana vpije notri in jih ful težko ščistiš, razen če ima kak pralno prevleko al kaj takega...

Glede dlesni, s čim jih je najboljše mazat, s calgelom? Še kaj? Ker mi smo sitni 100 na uro, sem skoraj 100%da so zobki...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.11.2009 11:10:23   
momacus
a tako danny glede stolčkov, to pa nisem vedla ?!?!?
za zobke pa je Gašperju ful všeč če mu po dlesnih drsam s kosom olupljenje jabolke-surove. mu je všeč kr ga masira in ker je sladko user posted image od gela pa imam tudi jaz calgel

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.11.2009 11:11:51   
BIA79
Jaz ji mažem ponoči s calgelom...ampak sedaj mi niti ust ne dovoli odpret, tako da sem našla v lekarni tudi kapljice, ki jih lahko daš na vatirano palčko. Drugače podnevi imamo homeopatske granule, ki bi verjetno bolje delovale, če bi jih redno jemali...Danny granule se dobi v lekarni čez mejo (Chamodent). Imajo pa tudi ampule za enkratno uporabo Camilla, vse homeopatsko...Nam jih je zmanjkalo, jih moram it nabavit. So fajn, ker jih samo v usta zliješ...Calgel imamo za nočne joke, sam se mi zdi da ga več poliže kot pride na dlesni. Sem kupila tudi Calpol, sam kaj ki nisem sigurna da so zobki in potem ne vem ali ji ga dat al ne, da bi mirneje spala...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.11.2009 11:13:51   
momacus
bia če ji daš malo calpola ne bo škodilo. probaš 1x in vidiš če pomaga

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.11.2009 11:13:56   
BIA79
Danny...še to..jaz sem Klaro v ležalniku na začetku hranila..verjami je težko jo imet v naročju in jih hranit...s Klaro bi potem še pelerino rabila...Mi zaenkrat, ker nekako ona "sedi", smo v stolčku od Ikeje, opereš in greš...sam še papir bi mogla dat potleh, ker se točno vidi kje Klara je....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.11.2009 11:15:50   
momacus
ha ah bia ma kaj vidve imata prav vojsko pri hranjenju ha ha ha nam joje škoda "razmetavat" naokoli jo raje vso popapa ha ha ha moj požeruhec

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.11.2009 11:19:59   
momacus
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189977 ej danny ta mogoče ne bi bil napačen, pa tudi cena je "sprejemljiva "

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.11.2009 11:24:49   
BIA79
Ma glej Momacus, ko vas berem kar postajam zelena od zavisti...Klara ne pije na flaško, ne na kozarec..na nič...sem poskusila vse možne stvari, ki samo nabirajo prah doma...sicer jaz še vedno vstrajam, ampak brez uspeha...ne mara čaja, ne kompota, ne vode, tu pa tam mi spije kakšem ml aptamila, če imamo srečen dan..
Uvajanje goste hrana je bitka, pa ni važno ali je frutek al domača hrana...par žlic gre v usta, potem jih zapre...in če hočem da še kaj poje, je samo tako da čakam da ona da kako igračo v usta in jaz izkoristim odpiranje ust... Skratka obup, no saj na začetku je bilo tako tudi z dojenjem, pa nam je zalavfalo, tako da upam, da nam bo tudi to...Kar me skrbi je da sedaj moje mleko ni več dovolj, na srečo je bolj majhne sorte, sam nočem da bi postala slabokrvna al kar koli drugega...Aptamil če ne drugo ima vse vitamine, materino mleko je res dobro, ampak kar se tega tiče pomanjkljivo včasih...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.11.2009 11:31:30   
momacus
ma lej bia ne se pretirano sekirat. eni otroci prej sprejmejo novosti eni pač rabijo svoj čas. ne pomaga nobeden in nič. daj jo čas in predvsem imej potrpljenje , kr drugega ti itak ne preostane. važno da tamala lepo napreduje. ti si fouš nam jaz pa tebi kr dojiš ...vsak ima svoje . ma na kraju krajev vsi zrasejo user posted image glede adaptiranega mleka pa , mogoče ji aptamil ni fin, našemu požeruhcu je všeč hipp 2 ....da ti povem koliko mlek smo probali na račun kvazialergije......

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.11.2009 11:34:27   
BIA79
Bom poskusila še s Hippom ;) Zakaj pa ne, smo poskusili že vse :) Zdaj imamo baby love, ki nam ostaja, pa delam kašice z njim, da ga porabimo...no itak po 3 tednih ga moraš vreč stran...

Zdaj me je prav strah kaj bo na pregledu, doma ne dela vaga in ne vem, če je kaj pridobila, ker bolj slabo je ta mesec..ah bo že...kdo ve kaj bo potem rekla naša pediatrinja :):):):)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.11.2009 11:35:13   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189977 ej danny ta mogoče ne bi bil napačen, pa tudi cena je "sprejemljiva "

Ja samo mislim, da tudi ta nima nastavljivega hrbtišča, vsaj ne piše.

Jaz grem v lekarno. :(

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.11.2009 11:36:58   
momacus
e bia ne mi govorit koliko mleka smo mi zmetali stran kr ni šlo ne gor ne dol (me kar scre boli - poleg denarniceuser posted image ) kaj bo rekla pediatrinja pa ajajajaj glede na ato katera je user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.11.2009 11:38:54   
momacus
aja danny to pa sm spregledala , ma š prav. ma po eni strani če je 20 min v stolčku dokler ga hraniš mislim da en bi smelo bit nič narobe itak je že "velik" in bo vedno več sedel user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.11.2009 12:01:24   
BIA79
Bežim...mali črv se je zbudil :) Še dobro da mi je uspelo pomit po tleh in posesat :) Punce, uživajte kolikor se da v tem dnevu...

Pero Belen je včerajšnji večer prav zdelal, da se ni še nič oglasila :) Na fb se pritožuje o nekem glavobolu ;)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.11.2009 12:05:06   
momacus
bia pridna , jaz pa grem previt usrano rito user posted image user posted image pa srečno pri "kosilu"

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.11.2009 12:27:45   
jabolka
momacus .. haha jaja tudi moja ima rajši zelenjavo kot sadje in to naj raje špinačo+korenček+krompir mjamii

BIA79 - bi provala to verižico , ki jo imamo mi - Poglej na inter.Jantarjeva verižica -provaj nevem.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.11.2009 13:41:44   
momacus
BELEEEEENNNN ups ne smem kričat user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.11.2009 14:01:51   
Belen
ciao pupe, widim da ste se razpisale.... bom zwečer umiru prebrala,ko dam pupce spat.....
moj glawobol je HB pasal,ampak lakota je welikaaaaaaaaaa.... zdej se kuha skleda pašte z šalšo in parmezanom.....

wčeraj smo se imele super babe, w gostilni karjola je zakon(malo reklame), muzik w žiwo, vino, hrana.......... user posted image
danes zjutraj pa.... moj je šol delat,js pa z dwojčicami na sprehod....ke muka... zdej spijo,js upam,da bom tudi po manjadi,ki če ne.... user posted image user posted image

grem kuhat user posted image user posted image     

user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.11.2009 19:58:40   
saruška
čau pupe!
eko vas še jaz pozdravim... mater ste se razpisale, pridne user posted image user posted image user posted image ...

momacus, si ga vsekala mimo user posted image ... tisto kar si ti napisala (da mora bit otrok v stolčku do 12 let oz. do višine do 150 cm) velja za vožnjo na zadnjem sedežu, glede stolčkov pa ni nobenega predpisa... pač, vsak se po svoje odloči, kdaj ga bo nehal uporabljat, jaz bom gledala na težo (približno, glede na to, da so eni stolčki do 36 kg)...

belen, glavno da ste se imele fajn, paše malo zažurat z babami, ne user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.11.2009 20:10:05   
Belen
eko mene, pupe spijo, js bom kmali user posted image pismo sm stara ej-ni weč kondicije za wse....wčasih sm spala po par urc in zurala 3 dni...zdej ??? user posted image  user posted image

chiara82: js mislim da momacus ni mislila nič slabega, to je itak forum in wsaka powe swoje mnenje in naswete, če hočeš upoštewaš, če nočeš-ne user posted image itak da wsaka mama hoče samo dobro swojmu user posted image   user posted image

js ne štekam zakaj se ene počutijo takoj napadene,ko kej poweš???? pa sej smo tle za izmenjamo mnenja.... sicer jih upoštewaš al pa ne.... user posted image user posted image

glede zobow, šenimamo težaw... user posted image saj mislim,ampak zdej ko dobim ta colagen al kaj je že...bom začela mazat.... user posted image

mi z GH neki trokiramo...razen hruške in jabolke in to moje narejene čežane nočejo druo... po 4-5 žlicah-zaprejo barako(usta) user posted image user posted image ne wem.... drugo ne jejo.... zelenjawo pa sploh user posted image user posted image upam,da bojo kmali....

aja,pa moja P prawi da naj bi wseeno s 6.začela.... ben čemo widet user posted image

saruška-ljubawi moja...gde si ti??? user posted image user posted image

bia... sam ta twoja klara je hujša kot od Nene na začetku user posted image user posted image user posted image
p.s.da se ne bo kera spet užalila user posted image

dannyS-stolček je boljši uni z nasatwljiwim...w sparu en mes.nazaj so meli neko akcijo za 50 eur.... sam baje so zginli w enem dnewu user posted image user posted image

jabolka: pridna twoja pupa..... še boljše da ma raje zelenjawo... user posted image user posted image

mislim,da dans mi nanka začetek škatel ne bo zneslo gledat... user posted image user posted image user posted image
moj dragi dela (za spremembo) ...pupe spijo....

user posted image mal posprawit...
papa user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.11.2009 20:13:28   
BIA79
Belen imam fino ritico kaj čem :) Ma je ne zamenjam ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.