|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
10.11.2009 11:52:45   
nena30
čestitke na kvadratuser posted image user posted image user posted image ! Danes ste pa zagotovo vse zunaj, ker je po dolgem cajtu toplo!! jao mi imamo pa psihične priprave na jutrišnji uz kolkov. Se lisa vedno dereuser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.11.2009 13:10:34   
BIA79
Nena mogoče se Lisa dere, ker se mamica preveč pripravljauser posted image ..boš videla da bo vse ok! Mi imamo cepljenje v petek, juhuuuu...

Momacus...zmenjeno...bo manj stroškov hehehe

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.11.2009 17:46:52   
nena30
Mah nekaj časa me je bla groza, ker se vedno dere po ambulantah...zdaj mi je pa že prev smešna. Tolk upije, da je kar hripava in cela flekassta po faci. Pa noben ji nič nočeuser posted image .
Pri 6m je že tretje cepljenje. Mi mamo pa v ponedeljek 2. cepljenje, pa tehtanje. naš piščanc ima ze čez 7 kg.Živi zato, da je!! K mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.11.2009 18:55:29   
saruška
čau punce! vidim da pridno klepetate user posted image user posted image user posted image ...

bia79, čestitke za 6 m, gre hitro ne?

eko jaz sem pa danes sama doma, moje fante sem poslala vsakega na svoj konc, jst pa bom imela malo mira... in bom uživala user posted image user posted image user posted image ...

nena30, vi ste pa pridni za jest user posted image user posted image ... mi smo bli tudi, zdej smo pa že enio leto na istih kilah...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.11.2009 19:50:02   
Belen
saruška: new foto, se widi da si sama, kaj dans boš wisela cel wečer na rač? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.11.2009 20:18:56   
saruška
ne belen, nimam namena... čeprav zaenkrat tako kaže user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.11.2009 20:55:01   
saruška
nič punce jaz user posted image , ki če ne me bo belen sku****ala  da nonstop tu visim user posted image ...

nočko, pa sanjajte kej khmmmm...  lepega ... user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil saruška -- 10.11.2009 20:56:22 >

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.11.2009 21:09:55   
nena30
ti samo sanjajuser posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.11.2009 23:04:05   
spetko
dober večer..

evo še mene malo da komentiram..:)

ja danes je bilo končno lepo vreme in kaj se meni zgodi...moj user posted image mi vzame avto kjer je not voziček in vse tako da sem prisiljena bila ostat doma..user posted image in valda sem izkoristla vreme za dat vso robo prat..kar je blo treba in kar ni bilo treba..

user posted image user posted image user posted image za vse bubane in da se čimprej pozdravite..

mi smo dobili še en zobek..tako da jih imamo zdaj 4...včeraj pa smo imeli 10mesecevuser posted image user posted image user posted image čas res hitro leti...jaz grem čez slab mesec delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak ok...se bomo že navadili..

zdej sem se odločila da še končam faks..tako da se že pridno učim kakšen teden...upam da mi bo ratalo vse naredit v roku 6mesecev...bomo videli..

amm...to je na kratko...
več pa naslednjič..ker je že pozno pa grem kr v horizontalo..
lahko noč

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.11.2009 13:34:18   
Belen
ciao mame,
kje ste???????? pohajate??? user posted image spite??? user posted image

spetko..tebi dostiX mož odpelje oziček,a? user posted image user posted image user posted image pa zakaj ga puščaš w awtu??? user posted image

saruška....pridna pridna si bila...moreš starejše poslušat user posted image

nč, da ne čwekam sama s sabo.... užiwajte,kjerkoli že ste user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.11.2009 20:03:59   
BIA79
Danes je tišina tu...danes si grem sama sebi na živce..rabim oddih...bo treba kaj k noni it :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.11.2009 20:46:30   
saruška
čau ženske! vas nahitro pozdravim....

danes spet vlada zatišje tu...

belen, jaz vedno poslušam starejše, čeprav spet nisi tooolko starejša, nisi naprimer kot naša stara mama, ki neki štrajka zadnje cajte user posted image ...

dugače pa mi je andraž danes na vprašanje če mu lahko spucam nosek zabrusu nazaj: nikakor! komaj 2 leti pa že neki sika, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image ...

ajde nočko vsem, jst user posted image na kavč...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.11.2009 20:50:20   
Belen
ejaaaaaaaa saruška...anka tej otroci niso weč kar so bli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.11.2009 9:38:45   
momacus
no pa nam je tudi sonček prišel čestitat za 6 mesecev user posted image

jooooj kakouser posted image ta časssssss

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.11.2009 10:01:47   
BIA79
Momacus, čestitke ;);)

Momacus, eno vprašanje, vi ki ste tako veliki, ste še v lupinici ali ste v avtosedežu?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.11.2009 10:03:56   
momacus
bia hvala. mi smo še vedno v lupinici.
naša je do 13kg. vi?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.11.2009 13:32:51   
Belen
čestitke momacus.... oz.Gašper user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.11.2009 13:34:26   
DannyS
Ojla, samo da se vam na hitro javim in vas pozdravim, smo namreč začeli pobirat oljke in smo skoraj cel čas v njivi.

Drugače pa smo dobili danes zjutraj že robo od next. So res hitri, ponavadi ko sem naročila kaj v spletni trgovini od BC sem dosti več čakala... aja pa poštar je pustil kar pred vrati vrečko, ker nas pač ni blo, tako da še dobro, da je ni kdo vzel.

Aja, moj mi zadnje tri dni ful več poliva kot ponavadi, kaj bi blo lahko narobe?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.11.2009 13:44:57   
DannyS
Aja pa vse naj naj Gašper! Zdej se bomo kar vrstili en za drugim, zdaj so od Belen na vrsti če se ne motim, pol pa moj...:) Aja pa še Lisa pride prej kot moj...:)

< Sporočilo je popravil DannyS -- 12.11.2009 13:55:14 >

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.11.2009 14:45:29   
Belen
eja dannyS praw imaš-še en teden in bo 5mes....sam gre hitro čas.... user posted image user posted image
na začetku prwe 2-3 mes.mi je šlo počasi...zdej pa.... user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
12.11.2009 19:38:36   
BIA79
Momacus naša lupinica je tudi do 13 kg, vendar je bolj ozka, tako da Klara v pajacu notri stoji na knap. Sam se mi še zdi malo premajhna za sedež, bomo počakali še mesec,dva v upanju, še da znižajo kakšen dober avtosedež :)

Danny...a si naročila mogoče kakšen spalni pajac?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
12.11.2009 20:39:39   
saruška
momacus, čestitke user posted image user posted image user posted image ...

moja izkušnja lupinica - avtosedež:  mi smo ga dali v avtosedež malo prej kot bi po kilih kao lahko, ma je blo za andraža čisto vse drugače; lepše je sedel, ker je bil bolj komot, in bolj priden je bil kot v lupinici...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
12.11.2009 21:23:07   
BIA79
Mi smo tudi posedli enkrat Klaro v avtosedež,ker smo šli pač z drugim avtom in za par km oddaljeno in je bila vsa očarana, ker je gledala ven in se ni mogla načudit...

sam ti avtosedeži imajo ene cene...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
12.11.2009 21:43:56   
nena30
DannyS tud naša je imela pred kratkim obdobje, ko je kar naprej polivala. Pa je po kretkem času minilo samo od sebe. Ja mi smo tud dobil dans vrečko od nexta. So expresni. Naročil smo v nedeljo in glej ga zlomka pošiljka je že tu. No pršla je v Logatec k sestri. Pa me je tolk ferbec matral, da so mogl danes prpelat robo na obalo. Je super lepo in kvalitetno...no vsaj vidit je tako!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.11.2009 7:47:34   
Belen
jutro,
super 5ek, 13.dobro se je začelo....napisala en pos in mi je wse zbrisalo user posted image user posted image

uglawnem glede lupinic...punce ne hitet:naswet strokownjakow in pediatrow...čimweč časa kar se da w lupinici, ker je najwarnejši otroški awtosedež... user posted image

ja dragi so pa tij awtosedežie j... nekje 200eur mal boljši(saj po renomeju) in js wse X2 .... user posted image user posted image uffffffffffffff....ko bo čas za to bomo o tem razmišljali user posted image user posted image

danes babe party.... gremo wen brez možow, najprej neki pomanjat,pol martinowat w šotor user posted image user posted image pride še katera???? saruška???
po tolkem času, odkar smo 4 člani, grem sama wen...upam,da bojo pike pridne s tatijem in ninale user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.