![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.11.2009 20:17:25
|
|
|
|
Belen
|
oooooooo mamice, widim da ste full aktiwne momacus eno wprašanje.... mi zdej enih 10 dana probawamo sadje...ugotowili smo da nam je jabolko in hruška najboljše.... po žlički jesta,ampak gre weč wen kot not.... sm jim probala dat w flaško to čežano jab-hruš.ki delam sama.... s tem cucljem za gosto hrano.... so wse pojedle wsaka 120ml sadja.... misliš da je to s cuclja fulll narobe??? da se mal nawadijo na drug okus,pol bom dala z žličko... next???s kje pa to naročate? ostale,kje ste??? saruška še bubana??? grem, papa
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.11.2009 20:35:16
|
|
|
|
saruška
|
čau mame! danes pa vlada neko zatišje tu... upam da se pridno cartate z vašimi žabicami in zato nimaste časa za pozdravit nas ostale ki se izogibamo drug drugemu po hiši zaradi bacilov ... belen, mi smo mogoče malo boljši, ma sem mislila da bomo v tem cajtu že dosti boljši... še vedno vsi trije mal vročine, da o kašljanju niti ne govorim ... momacus, kako ste vi? ste kej boljši? mene tudi zanima kaj je ta next... s kje je to? poceni?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.11.2009 21:14:35
|
|
|
|
momacus
|
čer, mi smrkamo in smo malo bolj sitkani, ma če ostane tako je super belen ni ti treba hitet s GH , na začetku je itak bolj igra kot obrok. če pa ti pojejo na flašo al na žlico je vseeno, saj so še mičkene in ne znajo še jest na žlico tako da eko link http://www.nextdirectory.eu/
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.11.2009 11:55:03
|
|
|
|
BIA79
|
Mi smo danes bogi...Klara je bila ves dan včeraj čudna, še na plavanju je jokala, kar se ni nikoli zgodilo...včeraj ko sem likala tetra plenice, sem si mislila zakaj jih imam toliko...no smo ugotovili ponoči zakaj...Klara je bruhala "vso" noč...danes zjutraj je nekaj pojedla, pa je zbruhnila vse spet ven... In kaj je? Naša pediatrinja je odsotna, nadomešča pa jo osnovnošolska zdravnica, ki je danes odsotna...sem poklicala patronažno, ki je rekla, naj jo opazujemo, na srečo Klara nima visoke vročine in tudi driske ne...je rekla patronažna da naj ji dam čaj po žlička, da se želodček umiri, ampak je zbruhnila tudi to... Zdaj je zaspala, če bo šlo tako naprej bomo šli k dežurnemu...ma katastrofa!!!! za next se pa zmenimo...Belen določene stvari so poceni, je pa fajn, ker nimajo vsi ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.11.2009 15:17:35
|
|
|
|
DannyS
|
Hoj... Ke grdo vreme... Jaz bi rada čimprej kaj naročila, ker naročat pol lih pred decembrom bo štala... tako, da ima katera kak predlog kako bi se to zmenli... sicer meni se zdi, da bomo več napora vložile v to, da se kaj zmenimo kot pa to kar bomo prihranle, namreč poštnina je itak samo 5 eur. BIA79, upam, da boste kmalu boljše.
< Sporočilo je popravil DannyS -- 6.11.2009 15:18:45 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.11.2009 22:12:48
|
|
|
|
nena30
|
Živjo, mamice! Mi smo tud staknil prehlad...no Lisa! Ma čist zamašen nosek in kašla. Vročine k sreči nimamo...ma nam že ta nos dela probleme. Ko ji turim fiziološko se dere še pol ure..tako da smo samo po rokah in se cartamo. Edino v vozičku je bla danes mirna, ko smo pali ferbec po supernovi in malo zapravljali. Boga je in jaz neprespana in zoprna! Ja next ma luštne stvari. Sem se s sestro zmenila da bi skupaj kaj naročle. Da slišite štorijo! Mali od sestre je učeraj kar naprej jokal in bolj ko ga je pestovala in cartala, bolj se je dru. Kaj je bil vzrok? ko ga je preoblačila je v šivu pajacka našla zlomljeno iglo . No zbodla se je vanjo. Bogi Tian! Revčka je špikal pa je protestiral
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.11.2009 11:19:17
|
|
|
|
BIA79
|
Evo nas...mi smo dobili razširjen družinski paket, najprej je začel stric od Klare (čeprav pravijo da se je on samo prenajedel), Klara je včeraj bruhala, popoldne sem jaz dobila vročino, danes pa moja nona :) Klara se je hitro pobrala, zadnjič je bruhala včeraj zjutraj, potem smo se na 2 uri malo podojile, da ne bi forsirale želodčka pa je bilo ok...ona je veselo brcala, jaz pa sem začela kurit in bolečina v želodcu...sem kar moje poklicala, ker moj dragi ni štekal da mi je slabo... ponoči sem pa vzela tableti, ker glede na to da se je Klara zbujala na 2 uri in še kaj manj, ne bi zdržala. ker mene je treslo od mraza ...danes je že bolje. Sam, ne vem, če me je doletelo kaj hujšega s Klaro, kot sedaj to njeno bruhanje. Sem bla čisto nemočna, nisem vedla kako jo postavit...skratka ne želim nobenemu... Nič punce uživajte...jaz se grem vlešt...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.11.2009 13:27:27
|
|
|
|
momacus
|
ma orka la pipa, ma kaj je to ??? same neke viroze ?!?!? mi na srečo "samo" smrkamo , tako da je zaenkrat dovolj da pucamo nos in na srečo ni vročine. ma vidim da ste druge prav bogice upam da se kmalu postavite spet an noge. bia ma kako da tvoj ni štekal??' ajaaaaa kr je moški se hecam !!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 7.11.2009 14:46:04
|
|
|
|
Belen
|
ufffffff bia upam,da se kmalu pozdrawite........
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 11:21:42
|
|
|
|
BIA79
|
Evo mene...mi manjka še kaka ura spanja, ma drugače sem ok...včeraj popoldne sem šla k moji mami, pa naju je s Klaro počuvala...Belen včeraj zvečer smo te vidli na križišču...kaj ste se vračali iz fešte? No danes, ki sem boljše me čaka pranje...se mi je nabralo toliko robe zaradi dežja in bolezni, tako da perem doma, pri tašči in še mama mi je odpeljala en stroj...kaj čmo če imamo mali stroj ;) Kaj bo šele potem za likat, ne bo kam zložit perila ;) Hmmm...kar se tiče nexta pa ne vem...jaz nočem mame vprašat za mastercard, ker za mojo viso elektron ne vem če jo sprejmejo ;) Da vidi da spet kupujem za Klaro me bo spet "okarala"...Ma kaj čem, če ne morem...dobro da smo imeli prejšnji mesec s krstom in ostali stvarmi velike stroške, da se moram res brzdat... in zdaj je čas že novoletni daril...kaj boste podarili nonotom? Jaz razmišljam klasično darilo koledar s Klarinimi slikicami ;);)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 13:21:04
|
|
|
|
Belen
|
eko nas... še smo tle, kljub vremenu smo bli zuanj do 12h dokler ni dežewalo, punce so zdej pojedle in spijo...upam,da čimweč kr zadnječase nekam malo spijo podnewi in ob 19h so kome.... bia...smo bli mi, šli iz fešte kjer smo bli fulll pridni že če ti mama in tašča perejo,naj ti še zlikajo ja js sm tudi razmišljala, al koledar, al kaka šalca, al podlaga za miško w slikah mojih dweh tudi znamke bom nardila,če stre dobili domow od pošte w kaselc za spomin,ki pošiljaš te čestitke za NY sorodnikom in družinam... nič grem kuhat polento, sipo z omako mam že... lepo nedeljo,kljub wremenu
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 14:57:21
|
|
|
|
BIA79
|
Spet ta ustrani dež...počasi mi gre že na živce...jaz imam kupe perila za posušit...še dobro da ima tašča sušilni stroj... Sem začela zbirat slikice za koledarje, sam...preveč tega...kdo ve kdaj bom našla čas za naredit Klari album...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 20:11:10
|
|
|
|
Hator
|
Joj bolniki, želim vam čimprejšnje okrevanje Glede next-a: jaz večinoma kupujem tam, je super!!!! Glede naročanja pa ima ...(katera je že napisala) prav, se skori ne splača naročat skupaj, pa pol barantat, ker je poštnina res samo 5 eur. Znamke - naše se že delajo, jih bomo dali k vabilom za krst
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 20:55:25
|
|
|
|
momacus
|
eh , jaz nimam en vise ne mastecard....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 21:27:14
|
|
|
|
Belen
|
js pa mam mastercard...na žalost.... ampak sm 100X rekla da jo bom ukinla....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 21:28:24
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus...bomo uredili, najbolj bi se nam splačalo dobit koga, ki je v Angliji...sem primerjala cene...vse je dražje kot pri nas...Bomo uredili Sem gledala vremensko napoved...ke merda od vremena, ki nas čaka....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 8.11.2009 22:32:24
|
|
|
|
nena30
|
OJ! Mi tud ostajamo samo pri smrkavem nosku in nič vročine. Hvala bogu! BiA VE STE ŽE BOLJE? Smo bili danes pri sestri in sva skupaj naročile cotke pri next. Plačaš lahko z viso ali mastercart. Sem naročla 7hlač, 5 mikic, 3pižame in me pride 82eur+ poštnina. Meni se zdi poceni! Rok dobave je pa 10 dni...komaj čakam! Jah, pocajtajte se, držite pesti za lepo vreme, jest grem pa likat
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.11.2009 7:10:56
|
|
|
|
Belen
|
jutro pupe, eko dans sm mela budnico že ob 6.30h.... Naša ni hotla spat, 100X sm ji dudo turila w usta in sm widla,da je očitno naspana in smo mogli ustat.... ke baleee....kaj da zdej delam wreme ubija, kawa je že popita, če likam Našo moti,ker se boji pare, LIja se zdej neki prebuja.... nič grem,da čekiram situacijo.... nena...ob tej uri si šla likat==? swaka ti čast....js že spim takrat
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.11.2009 8:04:58
|
|
|
|
momacus
|
jutro. mene pa so vrgli pokonci delavci ki so prišli že ob 7:10 , čeprav sem bla zbujena že ob 7 ki moram tavečjega spokat v šolo, Gašper pa je pridno ninal do zdaj vreme itak škifo...kot na povedano bia praviš da bi morali dobit koga v angliji se strinjam , kaj čmo pisat kar Elizabetki
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.11.2009 10:57:55
|
|
|
|
BIA79
|
Ja ne vem Momacus...mogoče je boljše klicat Charlasa, ker Elizabeta ma malo več dela kot ona ;) UUUU....Nena...povej mi kaj ste kupili da ne kupimo enako hahaha...ne so pa luštne stvari in poleg tega je veliko tudi "spomladanske robe" vmes...sam določene stvari se pa vidi da so angleške stila, ker so malo preveč načičkane ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.11.2009 11:37:07
|
|
|
|
nena30
|
Ja danes ste ble pa vse zgodne!MI2 sva produžile do 9.30. In preden e porihtava in pojeva je bil že ati doma...pa sva se delele, da sva že dolgo budne . Jaz sem od nexta naročla bolj pomladansko robo...hlače tipo trenirkic, ker bodo najboljše za puzat. Ma za fantke se mi zdi, da majo bolj angleško vse. kar neke kravatke .... Bia če bomo imele enake cotka si bomo nardile urnik kdaj in kje se katerapojavi...da se nebi SLUČAJNO srečali
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.11.2009 11:40:11
|
|
|
|
BIA79
|
Še dobro da ste se preselili, Nena!!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 9.11.2009 22:28:41
|
|
|
|
nena30
|
Ja, šesti čut mi je govoril naj se preselim ....zdaj vem čemu. Ma kaj ta dež kar ne misli pojenjat?!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.11.2009 9:30:30
|
|
|
|
BIA79
|
Sonček je....in mi jih imamo 6!!!! Danes pihamo pol svečke , bravo mi...kako čas leti...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 10.11.2009 9:40:57
|
|
|
|
momacus
|
čestitke pupa mi pa jih imamo 6 pojitrišnjem bosta lahko delala skupaj fešto ko bosta velika
< Sporočilo je popravil momacus -- 10.11.2009 9:41:30 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.