|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
5.11.2009 20:17:25   
Belen
oooooooo mamice, widim da ste full aktiwne user posted image

momacus eno wprašanje.... mi zdej enih 10 dana probawamo sadje...ugotowili smo da nam je jabolko in hruška najboljše.... po žlički jesta,ampak gre weč wen kot not.... sm jim probala dat w flaško to čežano jab-hruš.ki delam sama.... s tem cucljem za gosto hrano.... so wse pojedle wsaka 120ml sadja.... misliš da je to s cuclja fulll narobe??? user posted image user posted image da se mal nawadijo na drug okus,pol bom dala z žličko...

next???s kje pa to naročate?

ostale,kje ste???

saruška še bubana??? user posted image

grem, papa user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.11.2009 20:35:16   
saruška
čau mame!

danes pa vlada neko zatišje tu... upam da se pridno cartate z vašimi žabicami in zato nimaste časa za pozdravit nas ostale ki se izogibamo drug drugemu po hiši zaradi bacilov user posted image ...

belen, mi smo mogoče malo boljši, ma sem mislila da bomo v tem cajtu že dosti boljši... še vedno vsi trije mal vročine, da o kašljanju niti ne govorim user posted image ...

momacus, kako ste vi? ste kej boljši?

mene tudi zanima kaj je ta next... s kje je to? poceni?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.11.2009 21:14:35   
momacus
čer, mi smrkamo in smo malo bolj sitkani, ma če ostane tako je super user posted image

belen ni ti treba hitet s GH , na začetku je itak bolj igra kot obrok. če pa ti pojejo na flašo al na žlico je vseeno, saj so še mičkene in ne znajo še jest na žlico tako da user posted image

eko link http://www.nextdirectory.eu/

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.11.2009 11:55:03   
BIA79
Mi smo danes bogi...Klara je bila ves dan včeraj čudna, še na plavanju je jokala, kar se ni nikoli zgodilo...včeraj ko sem likala tetra plenice, sem si mislila zakaj jih imam toliko...no smo ugotovili ponoči zakaj...Klara je bruhala "vso" noč...danes zjutraj je nekaj pojedla, pa je zbruhnila vse spet ven...

In kaj je? Naša pediatrinja je odsotna, nadomešča pa jo osnovnošolska zdravnica, ki je danes odsotna...sem poklicala patronažno, ki je rekla, naj jo opazujemo, na srečo Klara nima visoke vročine in tudi driske ne...je rekla patronažna da naj ji dam čaj po žlička, da se želodček umiri, ampak je zbruhnila tudi to... Zdaj je zaspala, če bo šlo tako naprej bomo šli k dežurnemu...ma katastrofa!!!!

za next se pa zmenimo...Belen določene stvari so poceni, je pa fajn, ker nimajo vsi ;)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.11.2009 15:17:35   
DannyS
Hoj...

Ke grdo vreme... user posted image

Jaz bi rada čimprej kaj naročila, ker naročat pol lih pred decembrom bo štala... tako, da ima katera kak predlog kako bi se to zmenli... sicer meni se zdi, da bomo več napora vložile v to, da se kaj zmenimo kot pa to kar bomo prihranle, namreč poštnina je itak samo 5 eur.

BIA79, upam, da boste kmalu boljše.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 6.11.2009 15:18:45 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.11.2009 22:12:48   
nena30
Živjo, mamice!
Mi smo tud staknil prehlad...no Lisa! Ma čist zamašen nosek in kašla. Vročine k sreči nimamo...ma nam že ta nos dela probleme. Ko ji turim fiziološko se dere še pol ure..tako da smo samo po rokah in se cartamo. Edino v vozičku je bla danes mirna, ko smo pali ferbec po supernovi in malo zapravljali. Boga je in jaz neprespana in zoprna!
Ja next ma luštne stvari. Sem se s sestro zmenila da bi skupaj kaj naročle.
Da slišite štorijo! Mali od sestre je učeraj kar naprej jokal in bolj ko ga je pestovala in cartala, bolj se je dru. Kaj je bil vzrok? ko ga je preoblačila je v šivu pajacka našla zlomljeno iglouser posted image . No zbodla se je vanjo. Bogi Tian! Revčka je špikal pa je protestiraluser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.11.2009 11:19:17   
BIA79
Evo nas...mi smo dobili razširjen družinski paket, najprej je začel stric od Klare (čeprav pravijo da se je on samo prenajedel), Klara je včeraj bruhala, popoldne sem jaz dobila vročino, danes pa moja nona :)

Klara se je hitro pobrala, zadnjič je bruhala včeraj zjutraj, potem smo se na 2 uri malo podojile, da ne bi forsirale želodčka pa je bilo ok...ona je veselo brcala, jaz pa sem začela kurit in bolečina v želodcu...sem kar moje poklicala, ker moj dragi ni štekal da mi je slabo...

ponoči sem pa vzela tableti, ker glede na to da se je Klara zbujala na 2 uri in še kaj manj, ne bi zdržala. ker mene je treslo od mraza ...danes je že bolje. Sam, ne vem, če me je doletelo kaj hujšega s Klaro, kot sedaj to njeno bruhanje. Sem bla čisto nemočna, nisem vedla kako jo postavit...skratka ne želim nobenemu...

Nič punce uživajte...jaz se grem vlešt...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.11.2009 13:27:27   
momacus
ma orka la pipa, ma kaj je to ??? same neke viroze ?!?!? user posted image mi na srečo "samo" smrkamo , tako da je zaenkrat dovolj da pucamo nos in na srečo ni vročine. ma vidim da ste druge prav bogice user posted image upam da se kmalu postavite spet an noge.
bia ma kako da tvoj ni štekal??' ajaaaaa kr je moški user posted image se hecam !!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.11.2009 14:46:04   
Belen
ufffffff bia upam,da se kmalu pozdrawite........ user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.11.2009 11:21:42   
BIA79
Evo mene...mi manjka še kaka ura spanja, ma drugače sem ok...včeraj popoldne sem šla k moji mami, pa naju je s Klaro počuvala...Belen včeraj zvečer smo te vidli na križišču...kaj ste se vračali iz fešte?

No danes, ki sem boljše me čaka pranje...se mi je nabralo toliko robe zaradi dežja in bolezni, tako da perem doma, pri tašči in še mama mi je odpeljala en stroj...kaj čmo če imamo mali stroj ;) Kaj bo šele potem za likat, ne bo kam zložit perila ;)

Hmmm...kar se tiče nexta pa ne vem...jaz nočem mame vprašat za mastercard, ker za mojo viso elektron ne vem če jo sprejmejo ;) Da vidi da spet kupujem za Klaro me bo spet "okarala"...Ma kaj čem, če ne morem...dobro da smo imeli prejšnji mesec s krstom in ostali stvarmi velike stroške, da se moram res brzdat... in zdaj je čas že novoletni daril...kaj boste podarili nonotom? Jaz razmišljam klasično darilo koledar s Klarinimi slikicami ;);)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.11.2009 13:21:04   
Belen
eko nas... še smo tle, kljub vremenu smo bli zuanj do 12h dokler ni dežewalo, punce so zdej pojedle in spijo...upam,da čimweč kr zadnječase nekam malo spijo podnewi user posted image in ob 19h so kome.... user posted image

bia...smo bli mi, šli iz fešte user posted image user posted image kjer smo bli fulll pridniuser posted image
že če ti mama in tašča perejo,naj ti še zlikajo user posted image user posted image user posted image

ja js sm tudi razmišljala, al koledar, al kaka šalca, al podlaga za miško w slikah mojih dweh user posted image user posted image
tudi znamke bom nardila,če stre dobili domow od pošte w kaselc za spomin,ki pošiljaš te čestitke za NY sorodnikom in družinam... user posted image user posted image user posted image

nič grem kuhat polento, sipo z omako mam že... user posted image

lepo nedeljo,kljub wremenu user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.11.2009 14:57:21   
BIA79
Spet ta ustrani dež...počasi mi gre že na živce...jaz imam kupe perila za posušit...še dobro da ima tašča sušilni stroj...

Sem začela zbirat slikice za koledarje, sam...preveč tega...kdo ve kdaj bom našla čas za naredit Klari album...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.11.2009 20:11:10   
Hator
Joj bolniki, želim vam čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede next-a: jaz večinoma kupujem tam, je super!!!! Glede naročanja pa ima ...(katera je že napisala) prav, se skori ne splača naročat skupaj, pa pol barantat, ker je poštnina res samo 5 eur.

Znamke - naše se že delajo, jih bomo dali k vabilom za krst user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.11.2009 20:55:25   
momacus
eh , jaz nimam en vise ne mastecard.... user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.11.2009 21:27:14   
Belen
js pa mam mastercard...na žalost.... ampak sm 100X rekla da jo bom ukinla.... user posted image  user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.11.2009 21:28:24   
BIA79
Momacus...bomo uredili, najbolj bi se nam splačalo dobit koga, ki je v Angliji...sem primerjala cene...vse je dražje kot pri nas...Bomo urediliuser posted image

Sem gledala vremensko napoved...ke merda od vremena, ki nas čaka....

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.11.2009 22:32:24   
nena30
OJ!
Mi tud ostajamo samo pri smrkavem nosku in nič vročine. Hvala bogu!
BiA VE STE ŽE BOLJE?
Smo bili danes pri sestri in sva skupaj naročile cotke pri next. Plačaš lahko z viso ali mastercart. Sem naročla 7hlač, 5 mikic, 3pižame in me pride 82eur+ poštnina. Meni se zdi poceni! Rok dobave je pa 10 dni...komaj čakam!
Jah, pocajtajte se, držite pesti za lepo vreme, jest grem pa likatuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
9.11.2009 7:10:56   
Belen
jutro pupe,
eko dans sm mela budnico že ob 6.30h.... user posted image user posted image Naša ni hotla spat, 100X sm ji dudo turila w usta in sm widla,da je očitno naspana in smo mogli ustat.... user posted image ke baleee....kaj da zdej delam user posted image user posted image
wreme ubija, kawa je že popita, če likam Našo moti,ker se boji pare, LIja se zdej neki prebuja.... nič grem,da čekiram situacijo....

nena...ob tej uri si šla likat==? user posted image swaka ti čast....js že spim takrat user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
9.11.2009 8:04:58   
momacus
jutro. mene pa so vrgli pokonci delavci ki so prišli že ob 7:10 , čeprav sem bla zbujena že ob 7 ki moram tavečjega spokat v šolo, Gašper pa je pridno ninal do zdaj user posted image

vreme itak škifo...kot na povedano user posted image
bia praviš da bi morali dobit koga v angliji se strinjam , kaj čmo pisat kar Elizabetki user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
9.11.2009 10:57:55   
BIA79
Ja ne vem Momacus...mogoče je boljše klicat Charlasa, ker Elizabeta ma malo več dela kot ona ;)

UUUU....Nena...povej mi kaj ste kupili da ne kupimo enako hahaha...ne so pa luštne stvari in poleg tega je veliko tudi "spomladanske robe" vmes...sam določene stvari se pa vidi da so angleške stila, ker so malo preveč načičkane ;)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
9.11.2009 11:37:07   
nena30
Ja danes ste ble pa vse zgodne!MI2 sva produžile do 9.30. In preden e porihtava in pojeva je bil že ati doma...pa sva se delele, da sva že dolgo budneuser posted image .
Jaz sem od nexta naročla bolj pomladansko robo...hlače tipo trenirkic, ker bodo najboljše za puzat. Ma za fantke se mi zdi, da majo bolj angleško vse. kar neke kravatke .... Bia če bomo imele enake cotka si bomo nardile urnik kdaj in kje se katerapojavi...da se nebi SLUČAJNO srečaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
9.11.2009 11:40:11   
BIA79
Še dobro da ste se preselili, Nena!!!!!user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.11.2009 22:28:41   
nena30
Ja, šesti čut mi je govoril naj se preselimuser posted image ....zdaj vem čemu.
Ma kaj ta dež kar ne misli pojenjat?!!!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
10.11.2009 9:30:30   
BIA79
Sonček je....in mi jih imamo 6!!!! Danes pihamo pol svečkeuser posted image , bravo mi...kako čas leti...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
10.11.2009 9:40:57   
momacus
čestitke pupa user posted image mi pa jih imamo 6 pojitrišnjem user posted image bosta lahko delala skupaj fešto ko bosta velika user posted image

< Sporočilo je popravil momacus -- 10.11.2009 9:41:30 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.