|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
23.10.2009 12:59:48   
Belen
saruška: super.... če te vidim na FB.... user posted image user posted image user posted image  user posted image

lepo se mej... papa

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
23.10.2009 21:10:18   
momacus
ojla babe žabe, jaz nisem še nič kupla v next am tudi jaz bi tisti bižičnio body user posted image samod ane bo potem obala polna majhnih božičkov ha ha ha

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
23.10.2009 21:14:30   
BIA79
Za Klaro bi žensko oblekico hahaha...dej se bomo zmenili kdaj kaj oblečt :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
23.10.2009 21:29:39   
momacus
e bia se moremo prvo zmenit kaj kupit ;)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
24.10.2009 7:31:52   
Belen
jutro mame,
eko mene že pokonci .... user posted image

moje pupe 2-3X teden noč sprepijo in pol so ob 6.30-7h že pokonci.... js bi še spala...one naspane,kr so šle spat ob 19-20h..... OK ajde da bi šla tudi js,ma ki ne grem.... user posted image

če sm iskrena, mam raje da se zbudijo 1X ob 4-5h in pol spimo do 9h.... user posted image user posted image

mai kontenti... user posted image

nič grem skuhat user posted image

lep weekend user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
24.10.2009 10:19:37   
Anonimen
Pozdravljene mamice!

Naj vam povem, da so Nextove oblekice fuuullll kakovostne. Jaz sem naročila dva kompleta hlačk z naramnicami (bodije dobiš zraven) in dvojne čeveljčke. Super vse. Je pa ena fora pri Nextu. Velika Britanija nima davka na otroške stvari, zato so v funtih dosti bolj poceni kot v evrih. Jaz naročim prijateljici, da mi ona kupi gor in potem mi pošlje. Je pa super, da če že naročite, da jih naroči več, ker tudi poštnina ni tako poceni. Kar se pa velikosti tiče, je pa tako. Tadei je velik že 74 cm, pa še vedno nosi hlačke velikosti 3-6 months. So mu vlih prav. Naj povem, da sem ga oblekla že pri dveh mesecih v to velikost. Ko mu bom pa sedaj naročala, bom sigurno vzela 9-12 months. Veliko sreče pri nakupih.

Kar se prehrane tiče. Tadei je že jedel prvo kašico pri 3,5 mesecih. Začela sva pa z zelenjavo. Sedaj poje že 60 ml goste hrane (sadje/zelenjava). Če ne dobi svoje dnevne doze goste hrane, je tečen kot hudič.

No, uživajte še naprej.

Bye, bye!

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.10.2009 20:38:03   
saruška
dober večer, mame!

kje pohajaste da se niste nič oglasile tu?

midva (dragi dela) sva bila danes na igralih v vanganelu in sva se kar pobrala stran ki je bla tam ena tako nevzgojena mati s še manj vzgojenimi tremi otroci... pa nisem delikat, ma ena meja mora bit! punčka je mogla imet okoli tri leta in je vreščala, se ihtala, metala potleh, metala kamnje u mojega, ga hotela porinit dol z gugalnice... mati pa nič user posted image !!! ona je kadila svoj čik in jo je prav malo bolu k... kaj dela ta otrok... me je tako  user posted image user posted image user posted image , bi ji z veseljem povedala ene dve, ma smo se kar pobrali stran... groza! mah, svašta vidiš...

malo sem se sfugirala, upam da nisem preveč zatežila user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
24.10.2009 20:43:14   
Belen
saruška: zato si na FB...dragi dela.... user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
24.10.2009 20:45:14   
saruška
ja user posted image ...
bomo vidli če je vaja včeraj uspelauser posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.10.2009 7:59:34   
Belen
jutro dans smo bli pokonci že ob 6.30h.... user posted image (realno 7.30h kot nekje ponawadi)

ma kaj otrokom nihče ne powe,da se da uro nazaj?????? user posted image user posted image

po moje bo še cel dan štala...še bolj za spanje zwečer.... user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.10.2009 8:07:31   
BIA79
Mi smo pa danes normalno spali, res se je Klara zbudila 2x, malo pojedla in zaspala nazaj, brez joka, monologov...da kar žarim od sreče...no seveda sem jaz prebledela pol noči, ker nisem mogla zaspat...vedno je tako :) Klara še spi, včeraj smo bili pozni. Smo bili na razstavi ptic v Udinah, smo dosegli eno prvo in eno tretje mesto (moj kanarin) :) Klara bi tiste ta pisane kanarine kar ven iz kletk potegnila :)

Moj je šel na razstavi s Klaro naprej, ko ga vidim pri štantu od hrane in en gospod, ki drži Klaro v rokah...sem se že vstrašila da jo je zamenjal za eno leto hrane zastonj hahahahauser posted image

Aha...nekaj slišim...ta ta ta prihaja iz postelje...kdaj bo ma ma ma?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.10.2009 16:02:12   
nena30
Bia čestitke za dosežke vaših tičkovuser posted image ! Ja tile malčki so nepredvidljivi. Lisa me je danes ene 15x dvignila iz postelje in ob 2h sem se odločila da jo dam k sebi v postlo...pa ni bilo nič bolje....celo noč se je nekaj ****kala ta uš mala. danrs sem imela še obiske. pa kuhaš kosilo, pa kavo pa strešt, pa potem pospravit....čisto sem fuč in komaj čakam noč- ma ne take kot je bila današnjauser posted image user posted image user posted image . Oh Bia tud mama bo kmal. Lisa pa skoz govori: aqa,aqa.
Saruška te čist štekam da si pouser posted image nad vedenjem onih na igralih. Jest učas opazujem folk tu v KP. Ja eni so kot da bi z gozda ušli...prav necivilizirani. ah, sto ljudi sti čudi....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.10.2009 18:50:49   
Belen
čer....
ekola na...mi že spimo.... sm jih probala potegnit,da bi zdžali do 19h po nowi uri, ma ni šlo.... so ble že sitne....tako da že spijo.... 10minut, upam,da ponoči ne bo galame, oz.da zjutraj ne bojo preweč zgodnje... user posted image

bia...čestitke za ptiče.. user posted image

momacus...si se zgubila?? ozdrawela??? user posted image

saruška: čuwaš moža? user posted image

nena..kaj spet imate kažin???

js morem rečt,da ponoči spimo,ampak čez dan nismo weč pridni,kot smo bli.... malo smo tečni, malo bi bli po rokah, no uglawnem-ko wsi otroci spijo w wozičku one nočejo weč.... user posted image
ben raje čez dan kot ponoči..... user posted image

mož dela, (spet), js pa user posted image w hladilnik kej pomanjat user posted image user posted image user posted image

ajde pupe, mejte se.... user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.10.2009 8:40:11   
Belen
ciao mame,
widim da ni nikjer nobene.... user posted image

ju3 mamo drugo cepljenje za rota + ostalo.... upam,da ne bomo spet tečni... user posted image user posted image

zanima me, kaj waši otroci papajo te kašice od hippa, milupe itd....mešane z wodo??? dans sm jo hotla probat,sam tam po nawodilih kao 3 žličke + 120ml wode...se mi je zdelo fulll redko-probala sm in mi je blo škifo... user posted image user posted image
katere we kupujete? user posted image

wčeraj sm jim dala prwič sokec od breskve od hippa.... sm mislila da ne bojo in je bil jim fin...sam pol je Naša nawalila...in spila skoraj deci, če ne weč...in walda wse zbruhala... user posted image tudi js mona,ki ji tolko dajem.... user posted image sm mislila ah jejo-pijejo jim ne bo nič... po 4 mes.mleka.... user posted image user posted image

bia..kako gre wam GH? si mela neke težawe, si prawla? user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
26.10.2009 9:08:32   
momacus
eko mene, da me ne boste preveč pogrešale user posted image smo fešteđirali ki je mal nona80 let in smo se zbrali na kupu vnuki in pravnuki user posted image

vidim da se ni kaj dosti spremenilo s temi vašimi črvički...sej bo sej bo , zdaj jih je vrgla ura s tira user posted image

belen jaz gašpreju večinoma sama nardim sok in papice in če so preredke dodam riževe kosmiče. in vedno vse poje ki je takoooo fino user posted image
je prav gušt mu dajat jest . zdaj imamo 3x dan flašo in 1x na žlico

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
26.10.2009 9:28:37   
Belen
momacus... sam 4 obroke???? čaki 3X mleko in sam 1X GH.... ??? pol kdaj dajaš kašice? user posted image  user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.10.2009 9:38:46   
momacus
ja belen 4 obroki.
alora
zjutraj med 7 in 8 - 240 ml mleka z rižekom
kosilo med 12 in 13 190ml na žlico
med 17 in 18 spet 240 mleka
in med 22-23 spet 240 mlek az rižem
vmes pa valda še pijača in to je to user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.10.2009 9:40:37   
momacus
e zdaj sem se spomnila belen raje začni s takimi sadji ki ponavadi niso alergeni ala jabolko hruška sliva grozdje...breskva potencialni alergen, banana zapira.....

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.10.2009 9:43:52   
Belen
ahaaaaaaaaa....aja poje tolko twoj mleka user posted image user posted image user posted image .. mi smo na 150-180ml odwisno... 5 obrokow na 4 ure nekje.....

ja sej sm dala prwe 3 dni frutek od jabolke.... ma tko-blo in niblo user posted image user posted image user posted image
ma kak rižek dajaš??? une tipo kašice od hipa al sam riž????

kdaj si ga začela dajat? ma ta rižek je na flašo , ne??? user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.10.2009 9:44:29   
Belen
in kake frutke in sadje, zelenjawa??? nič ne daješ??

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.10.2009 9:50:59   
momacus
samo kadar nimam sadja doma za nardit al pa "pride kaj vmes" včeraj sm recimo skuhala rdečo peso in jabolko in spasirala in danes bomo to papalali. mogoče bom dodala še bučko (že ki so še na vrtu ) . sok pa sem nardila z grozdja na vrtu m m m ko mu je fin in take barve je da zgleda ko da pije refošk ha ha ha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.10.2009 9:53:50   
Belen
ja OK,sam kdaj daš to sadje???? wmes med kakim obrokom ali je to obrok(žlica) kosilo mislim??? ne wem če štekaš kaj hočem powedat....

une 4 obroke ki si naštela + sadje in zelenjawa ali ?????
kdaj si začela dodajat ta riž???

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.10.2009 9:54:44   
Belen
ahaaaaaaaaa....aja poje tolko twoj mleka user posted image user posted image user posted image .. mi smo na 150-180ml odwisno... 5 obrokow na 4 ure nekje.....

ja sej sm dala prwe 3 dni frutek od jabolke.... ma tko-blo in niblo user posted image user posted image user posted image
ma kak rižek dajaš??? une tipo kašice od hipa al sam riž????

kdaj si ga začela dajat? ma ta rižek je na flašo , ne??? user posted image user posted image

riž, momacus??? user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
26.10.2009 9:57:50   
momacus
"kosilo" je GH na žlico torej kuhano sadje la zelenjava v katero dodam riževe kosmiče za zgostitev in da je hrana bolj "forte"
riževe kosmiče pa sem začela dodajat ko je mel cca 4 mesece., kr sm vidla da je samo mleko prešvoh , zdaj mamo mleko za tiste od 6 mescev naprej , čeprav še nimamo 6 mescev , ma imamo 8 kg pasanih in rabimo bolj kalorično mleko user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.10.2009 9:59:34   
Belen
a ekoooo..ki se mi je zdelo čudno,kkako mu je dowolj sam sadje in zelenjawa za 4 ure,,, nism štekala da so kosmiči w điru....

sorry user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?