|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
26.10.2009 21:33:51   
momacus
čau bia :) glede cucljev , avent ima takega za GH http://www.lekarnar.com/izdelki/avent-silikonski-cucelj-s-spremenljivim-pretokom

Gašper se tudi ful vleče sedet anka z usti si pomaga user posted image zaenkrat ga mam še v gugalniku oz kadar ga mam v naročju sedi in tudi na kavču ga podložim s kušini da sedi, ma ne za dolgo . ma bo treba zvleč iz kantine stolček za hranjenje ki ne bo več dolgo v gugalniku , sm ga daneš že našla kako je lepo on sedel in se vlekel še bolj naprej, in sem ga mela na mizi v kuhnji mam sm skočla na WC in ko sm prišla nazaj ga najdem z glavo pri nogah a a a a a ke panika da bi cepnil dol z mize , če en bi bil zvezan bi bil sigurno na tleh user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.10.2009 21:48:49   
BIA79
Jih ni za pustit same Momacus...sedaj komaj vidim kakšna nevarnost preži...Klaro še samo na postelji ne smeš pustit, ker si zvleče povster na obraz, ker ga hoče pojest...Kar se tiče sedenja, pa se sili...tudi ko jo dojim, ko konča se ona kar dvigne gor...da ne rečem kako se odriva z nogicami...me je kar strah...tudi če ležimo, čim najde nekaj od česa se odrinit, se odrine...bog ne dej jo dvignit na noge...

Zadnjič mi je rekla ena novo pečena nona, ki imajo dojenčka starega en mesec, da komaj čaka da zraste...verjamem je bolj zabavno, pero koliko več časa imaš, ko samo spijo in jejo ;)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
27.10.2009 9:35:57   
Belen
ma belen to je tisti za GH od aventa http://www.lekarnar.com/izdelki/avent-silikonski-cucelj-s-spremenljivim-pretokom

momacus: ma kdo je reku da ne wem kateri so to cuclji???? wem js kateri so,ma jih ni blo.... user posted image user posted image

nena: GF10 je big brother... italijanski sewed.... očitno sam js to gledam user posted image user posted image user posted image

danes (ob 7.30h smo meli ceplenje dwojno.... drugič za rota + prwo ovezno cepljenje.... niti solze niso spustile,da se pohwalim user posted image user posted image baje 3/4 dojenčkow joče....to je rekla pediatrinja....

imamo obe 64cm in ena 6600g-Naša in Lija 7000g ... user posted image user posted image pridne, za dwojčke super, glede na porodno težo.... user posted image

nič užiwajte grem wen na sonček... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
27.10.2009 16:25:27   
BIA79
Ste težji od nas Belen :) Pridni pridni :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
27.10.2009 18:37:40   
Belen
Ste težji od nas Belen :) Pridni pridni :)

res??? user posted image user posted image
ja kajčeš...po familji, smo manjoni mi..... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
27.10.2009 18:39:29   
BIA79
Ne vem...mogoče imamo kakšnih 100 g več :) Ma ne se sekirat...Klara je fina ritica, kaj čem :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.10.2009 19:47:48   
Belen
ja sam maste kakih 10 cm weč wrjetno kot mi.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
27.10.2009 20:06:58   
nena30
A big brother! džabe men to gledat na italiji, k bi rabla prevajalca....drgač sam pa rada na hrvaški to gledala učas.
Glede cucljev vidim da ste prišle skupajuser posted image . Zdej grem pa albumček nardit. Moj buli tisto bedno kmetijo na pop, men gre pa kar na bruhanje ...tolk so glupi....user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
27.10.2009 20:23:55   
Belen
nena... meni je tudi brez weze kmetija ... kr neki..pa salome in co.... ma via... user posted image user posted image user posted image

prej smo pojedli wsaka 60g jabka& hruška... njamiiiiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
27.10.2009 20:33:10   
BIA79
E ne Belen...Klara nima po komu bit velika ;) Njen tata je čep kot mama :) Klara ima 68 cm gor al dol :) Ste veliki vi :)

Ma ta naša kmetija je prav bedna,še posebej, ker se ve kdo bo šel ven...kakšen smisel ima predvajat z zamudo??? Samo pri nas se lahko dogaja kaj takega :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
27.10.2009 20:39:19   
saruška
čau pupe...

zdej sem se razpisala na dolgo in široko pa mi je vse zbrisalo user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
27.10.2009 20:48:17   
Belen
saruška....js ko pišem roman, da pol kopy,ki mi je že parkrat zbrisalo.... user posted image user posted image

bia..ja js newem kak je ta reality show....da snemano w naprej...to je lahko sam slo.zmislijo user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
27.10.2009 20:50:08   
Belen
ciao lola11, že ki nas bereš, opogumi se,pa neki napiši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
27.10.2009 21:01:22   
saruška
e vidiš belen, to so ti tvoji triki... ej vse mi je zbrisalo in se mi ne da še enkrat vse pisat user posted image ...
v glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje pikice... legende!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.10.2009 9:21:57   
Belen
ciao mamice,
kome wa??? wse zaposlene s swojimi škrati?? moje že spijo, oz.počiwajo preden gremo wen... smo mal menjali urnik... user posted image user posted image
zdej namesto ob 8h ustajamo ob 7h.... ben isto Po stari uri... user posted image čepraw bi js lahko še malo spala...

2 stroja sta že oprana,en se suši in to je to....

kdaj se bomo dobile za ta drink????
momacus??? poštelaj kej user posted image user posted image user posted image

momacus, boš kej w điru danes... js bom do 14h nekje zunaj.... sej weš ne, nek kafe je bil ubljubljen user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.10.2009 9:48:06   
BIA79
Belen ne bi prišla še k meni? Klara se sedaj zbudi okoli 8, sam se meni ne da vstat. In ona govori, govori, govori in jaz njej aha..ma kaj res...Nočem govorit prehitro, ampak zadnje dve noči sta bili v mejah normale...prav paše...tudi če se zbudi, poje in zaspi nazaj...

No danes bova s Klaro šle vohunit za vami allora....user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.10.2009 9:52:35   
supernova2002
oooooooooooo ma vi ste vsi še aktivni?!
mene ni bilo tu že dooooooooolgo!

vidim da vsem vse fajn laufa. pri nas tudi vse laufa. imamo se fajn. ful se imamo radi. ne moreš verjet kaj vse si zmožen naredit za ta mikena lepa bitja! če Bog da bom avgusta ponovno zanosila....bomo vidli kako bo z mojim zdravjem.
zdaj se neki menimo da bomo gradili hiško...hm...bo potrebno ja, če mislimo imet še kakšen naraščaj. ker zdaj smo v mišji luknjici-32kvadratov. mini stanovanje-izkoriščeno na fulll...sam ne že spet tako ful da bi nas lahko tolko živelo noter:)
kar se pa tiče naše Maruše...ima že krepko čez 7500g in je večja kot 68cm...manjša pa kot 74 za kak centimeter. ful čeblja...najraje ponavlja zloge ba-ba-ba-ba in ful veselo vriska :) vsak dan sem z njo vzunaj. zdaj se neki učim na flavto-kljub napakam me pozorno posluša:) 3x na teden je pri noničih popoldan. jaaaaa kmalu pa bo imela 6 mesecev.

lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.10.2009 9:59:29   
Belen
oooooo supernowa..... ki si wede ....user posted image user posted image user posted image

eja me smo pridne, fulll aktiwne....

bia...ti kr pridi, js bom nekje po izoli od podbelvederja do swetilnika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.10.2009 10:05:32   
supernova2002
jaz sem aktivna sam na fb.
vas pridem kaj prebrat ma se mi ne da nič pisat. ker nisem še imela o čem debatirat...zato se pridem sam javit da vse fajn poteka...
belen tebi itak sledim tudi na fb...pa ne sam tebe...tudi bio, dannyS....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
29.10.2009 7:59:44   
Belen
jutro wsem user posted image   

user posted image   kuhat    user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
29.10.2009 10:01:15   
saruška
dobro jutro še z moje strani...

belen
, čin   user posted image ...

lep dan, punce!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
29.10.2009 10:04:36   
momacus
jutro. sonček je že visoko in mi smo že zaspali user posted image včeraj smo papali brokole in so bli takooooo fini user posted image sm se že bala d ane bo maral zelenjave

kako ste mame in mladički ?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
29.10.2009 10:04:47   
DannyS
Kaj zdej šjore, kdaj se dobimo kaj, dokler je še tako lepo vreme????

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
29.10.2009 10:05:31   
DannyS
Momacus ti samo gušte delaš, si postala kot Belen...:)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
29.10.2009 11:01:43   
momacus
ma kaj, ko se menimo se takoj zberejo oblaki ;(
res ap bi se lahko zmenle dokler je tako lepo vreme. alo dejmo zavihat rokave in določi datum kraj in uro in kdor pride pride kdor ne pa ...drugič

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?