|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
20.10.2009 20:29:40   
saruška
čau pupe!

eko vas na hitro pozdravim... sej vas berem, ma ni cajta za kej napisat...
stara mama,  si se pa fajn potrudla z nasveti, pridna user posted image user posted image user posted image ...

belen, čestitke za 4 mesece user posted image , gre hitro, ne?

ajde, grem še na hitro kej pospravit, ki bajta je taka kot da bi treščla bomba not user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
20.10.2009 20:48:09   
Belen
saruška: posprawljat al na FB??? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.10.2009 20:50:11   
saruška
ma ja sej... se kr ne morem odlepit od tega user posted image računalnika user posted image user posted image user posted image ... mali itak spi, user posted image je na treningu in kaj čem... valda če izbiram med pospravljanjem ob tej uri al računalnikom.... je jasno user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
20.10.2009 20:54:34   
Belen
itak....

js če kej naredim , je to čez dan, zwečer sm sam za na kawč al pa pred rač .... user posted image

sej grem zdej,ki morem še neki najt toplega, dragega je stisnu hrbet in se komaj premika, je ku en nonič  

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.10.2009 9:08:51   
BIA79
Belen, kako je z dragim? Si je opomogel?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.10.2009 13:06:23   
Belen
ciao pupe,
eko nas s sprehoda, Naša že nina, Lija pa se igra ... user posted image user posted image

bia.... hwala, je boljši...ne boš erjela,wčeraj zwečer gre w službo,ki je pač sodelowec na dopustu....in komaj je hodu bil kot stare none,se ni mogu zrawnat...in tam je bil lih en bio energetik..... in mu kao pomagal....on ni hotu,ki kao ne werjame w te zadewe.... ej w 5 minutah je bil "kot now" no skoraj....saj dans lahko dela in ga še wedno boli,ampak se lahko saj zrawna .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.10.2009 13:43:46   
BIA79
Ma glej...niso vsi bioenergetiki lari fari...težko je dobit nekoga, ki ti bo res pomagal :) Vsekakor se mora primit v roke, it na kako masažo in bo pasalo...

Mi smo to noč, se popravim, del noči lepo prespali. Potem pa je bilo po starem, sem pa Klari začela redno dajat homeopatske granule proti "zobobolu" in je tudi podnevi mirnejša. Zdaj ne vem, če je to od granul, ampak stanje je boljše :) Tudi ponoči, če ji namažen dlesni calgelom takoj zaspi nazaj. Sem pa vidla da italijani imajo tudi homeopatske svečke...Momacus kaj praviš ti na to? Tisti sirup, ki si mi omenila dobiš na recept? Nam je pediater samo svečke predpisal.Počasi bom postala stručko kar se homeopatskih zdravil tiče hahaha...

No morem tudi malega prča pohvalit...Nekako vsak dan pojemo več goste hrane. Začela sem s kuhanim sadjem, ker sem vidla da ji tako najbolj paše. Zdaj bomo počasi šli še na zelenjavo...ampak mislim, da kar bo pustila, ne bom pojedla za njo...sadje je tako fino user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.10.2009 20:12:39   
momacus
eko mene da lih uletim .
belen sama imam že 20 let izkušnje z bioenergetikom in samo pozitivne

bia
calpol lahko dobiš na recept, lahko pa ga tudi kupiš je tipo lekadol samo prav za otroke. probaj dat tamali kuhan kaki . moj Gašper se oblizuje do ušes po njem user posted image

...in že me ni več user posted image se beremo jutri

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.10.2009 20:46:00   
saruška
čau ragazze!

samo na hitro, belen če rabiš številko od dobrega maserja, ti jo pošljem... mojega dragega je porihtal u nulo!

pridne bodte, jst se grem stiskat!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.10.2009 21:04:02   
Belen
bia...mi calpol smo dobili na recept,dala moja P po ceplenju če bomo kej rabli....

saruška: samo na hitro?????? ti?????? user posted image user posted image user posted image
ajde pejdi se stiskat da dobi Andraž sestrico... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.10.2009 19:26:47   
DannyS
Hoooj...

Ne morem verjet, da v celem dnevu ni nobena nič napisala... pa še ob takem vremenu...user posted image

Mi smo pa imeli danes prvo cepljenje, malo smo zajokali, ampak se takoj potolažli in za nagrado dobili Fehnove copatke user posted image . Drugače pa kar rastemo v dolžino, dolgi smo že 68 cm, težki pa 6.250 g. Zato mu pol oblačila za njegovo starost v dolžino sploh niso prav, kolko stvari ima tako novih, ki jih niti enkrat nismo mogli oblečt. Zdaj pa si grem delat gušte na Next.ovo spletno trgovino, že odkar sem bla noseča gledam da bi kaj naročila, pa se še zdaj nisem opogumla. Sej ne da bi zdaj kaj nujno rabil za oblečt, samo kaj ko je vse tako luškano. user posted image Aja, po njihovi sizing guide bi mogla naročat oblačila za 6-9 mesecev.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 22.10.2009 19:28:33 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.10.2009 20:23:32   
nena30
Smo vsi polenjeni v takem vremenu, haha.
midve z malo sva se pa 2 dni cartale pri mamici je bilo tako fino, da bi še kar podalšale počitnice... pa kaj ko nas tu v kopru pogreša možek, user posted image user posted image user posted image .
Tvoj Florijan je pa velik za 3m, pravi dečko!!user posted image Je bil priden  na cepljenju, DanniS. Lisa se je pa drla...user posted image user posted image user posted image , in potem je bila še celi dan bolj jokava in smo se na veliko cartal...ko je prespala zadevo pa je bilo vse po starem

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.10.2009 20:27:35   
momacus
danny dej jaz bi tudi nekaj vzela, kaj če naročiva skupaj in si deliva poštnino?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.10.2009 20:33:43   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

danny dej jaz bi tudi nekaj vzela, kaj če naročiva skupaj in si deliva poštnino?

Komot.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.10.2009 20:41:51   
BIA79
Kaj lahko še jaz :) Meni je tudi par stvari na nextu všeč...še posebej oblekica za božička :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.10.2009 20:47:43   
DannyS
BIA79 komot, več nas je boljše je... se magari zmenimo za en dan da naročimo in je... 

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.10.2009 20:51:54   
BIA79
Še dobro da sem rekla, da ne bom šla do decembra v trgovine za Klaro...sam so res lušne stvari...DannyS...Hator pravi da so številke "normalne", eni pravijo da so manjše, si ti kaj slišala? Momacus ti si že tam naročala?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.10.2009 21:12:36   
Belen
ciao pupe,
en šalut, widim da pridno skupinsko "zaprawljate".... mi smo dans spet...od 10h dalje ble w kp..... do wečera, pol smo se skopal, pojedli in punce so kome.... user posted image user posted image user posted image

aja zdej se bašem s palačinkami user posted image , mož je na birri s kolegi.... user posted image
in js se "kregam" z rač.  ,

lep wečer user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.10.2009 21:20:48   
DannyS
BIA79, jaz sem gledala sizing guide in piše:

3-6mths 62-68 teža 6-8 kg
6-9mths 68-74 teža 8-9,5 kg

Zdaj pa ne vem, če je moj dolg že 68, bi mu skoraj skoraj naročila že to za za 6-9 mesecev, ker kot sem rekla mu pol stvari nisem niti enkrat oblekla, zaradi tega ker so mu ble v dolžino prekratke.

< Sporočilo je popravil DannyS -- 22.10.2009 21:25:46 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.10.2009 21:29:09   
Belen
danny.... HB mu naroči od 6-9... itak,ki če ne ne boš sploh oblekla, al pa mejby 1X... če bo mal preweliko zawihaš rokawe-hlače.....ki če ne kupuješ kot js....wsak teden nekaj..... user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
23.10.2009 10:22:12   
saruška
dobro jutro pupe!!

eko da vas pozdravim! danes grem končno delat popoldne in sem že upala da se bom kej naspala... en d*** sem se naspala, ob 5 in pol smo že brali knjigice user posted image ... naspani, kot da bi spali 15 ur skupaj... ma  vsaj do takrat se pa ni niti premaknil... ah, bo boljše!

dannyS, jaz ti tudi svetujem, da kupiš večje, ki če ne bo tako kot je napisala belen... boste enkrat oblekli in via...

zdej sem po hotla it ven z mojo beštjo že ki je tako vreme ma je imel včeraj operacijo in mora bit doma user posted image !

uživajte, lep dan!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
23.10.2009 12:26:38   
Belen
ciao mame,
eko nas s sprehoda....ju3 gre ura nazaj.... user posted image bom mogla cel sistem menjat.... prej bo tema...mah.... non mi piace....

dans smo 1.probali frutek od jabolke....par žličk po mleku.... user posted image user posted image brawo moje pupe, mislim da bo šlo nam od rok...ampak POČASI........... prwo jim ni blo najprej wšeč.... ampak se bojo počasi nawadile.... user posted image user posted image user posted image

saruška: čuj sej si se naspala ... user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
23.10.2009 12:37:23   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška: čuj sej si se naspala ... user posted image

belen, naspala? naspala?!? NOOOOOT! ma se bom ben jutri, danes gre spat k noni, tako da bova z user posted image sama... in jutri bom valda kokodakala po hiši že ob 7 user posted image user posted image user posted image ... vsaj tako je ponavadi, ko planiram spat vsaj do 10ih user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.10.2009 12:43:24   
Belen
belen, naspala? naspala?!? NOOOOOT! ma se bom ben jutri, danes gre spat k noni, tako da bova z user posted image sama... in jutri bom valda kokodakala po hiši že ob 7 user posted image user posted image user posted image ... vsaj tako je ponavadi, ko planiram spat vsaj do 10ih user posted image ...

opaaaaaaaaaaaa.... prihaja sestrica.... eko, če jo zdaj nardita(tako sm jih js lani) bos rodila konc julija.... super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
23.10.2009 12:53:07   
saruška
evo, podpišem takoj user posted image !

se bova res potrudla, ok? alora danes me ne boš vidla na FB user posted image user posted image user posted image ...

ajde bodi pridna, jst grem pa delat!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?