|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
6.9.2009 14:20:55   
DannyS
Hooj...

Evo mene... včeraj smo se malo potepali, bli v Lj na auto moto showu, ki me je kar malo razočaral, mah... in pol smo se kar na hitro vrnili v naše kraje in se sprehajali malo od Lucije do Pirana... Punce kaj vi daste kaj na rokice vašim pikcem in pikicam, tipo rokavičke al kaj? Ker včeraj je blo kar mrzlo, naš pa noče bit čez rokice pokrit, ker rad maha gor in dol z rokicami, pa ima pol vse mrzle prstke in dlani. V glavnem še dobro da nismo šli v Log pod Mangartom ta vikend, ker menda je včeraj gor snežilo...user posted image

Drugače jaz sem opazla, da če se čez dan dosti sprehajamo okoli, da potem Florijan prespi tudi 7 ur čez noč. Drugače pa spi vsak dan od 12.00-16.00 ali še kako urco več. Zgleda, da ima že nek svoj ritem. Spat pa smo začeli hodit za 21.00 ali 22.00, ker 23.00 je malo pozna urca, še zdej ki je vedno bolj zgodaj tema in kmalu bo tudi vedno bolj mraz in ne bomo bli več do takih poznih uric zunaj.

Aja os*je 06.08. rodila punčko Kajo... pol pa se nismo nič več slišale,... verjetno jo je Kaja polno zaposlila.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.9.2009 13:43:12   
Belen
ciao mame,
če ni mene, nobena nič ne napiše al kako??????? user posted image user posted image

danes je spet toplo.... prawo wreme, čepraw mi je že kr wroče....
zjutraj smo bli w waldoltri....za une ki ne weste, to je pač naša ortopedstka bolnica,kjer smo šli pogledat kolke..... super so...ne rabimo weč na široko povijat....HA HA HA... Ččepraw smo mi že nehali prewijat po 2 tednih na široko ker nam je patronaža rekla da če so kolki 1a ni potrebno w tej wročini

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.9.2009 14:41:08   
nena30
Belen vidim da si uživala na dekliščini!
Mi smo bili v soboto na gorenskem in je blo super frišno. Smo se vsi zadekani šetkali. Ma je pasel mal drugi zrak!
Spetko škoda k nisem prej prebrala da si imela likalno akcijo. Bi ti prinesla še svoj kup, k si se glih fino ogrelauser posted image . Hecam se. Saj, namesto, da bi likala in mal pospravila po stanovanju, pohajamo in sedim pred računalnikom. Pa itak me bo vse počakalo!!user posted image . In zobek? Je že pokukal na svobodo ?
DannyS- moja Lisa ima tud dostikrat mrzle rokice. Ampak kadar ji je resnično hladno jih po vešini drži pod dekico. Bo pa treba kmal kake rokavičke in kapiso, zna bit ta veter hinavski.
Mi imamo pa 23.9. kontrolo za kolke, pa mi že v tem izvidu piše naj na široko povijamo do 3,5 meseca. Kolki so 1A. To ma vsak dr. svoj prav. No naša DR je stare ko biblija in zgleda , da se drži še stare šole. Pa po večini ni treba nobennu povijat, ker !A je baje OK, kot si napisala že ti, Belen.
Grem kuhat dok mož in mala pančata!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.9.2009 21:45:34   
amaya
joj, prav sram me je, da se nič ne javljam, ampak enostavno nimam časa niti za prdnit user posted image Cele dneve sem v Izoli, ker moj še vedno pridno dela, jaz pa cel dan z malimi okoli. Zdej uvajam Etienna v vrtec in vam povem, da me že psihira zaradi tega. Emanuele pa je cela cartica. on bi samo na rokah zaspal, potem pa ko ga daš v voziček spi še cca pol ure in je že auf...user posted image user posted image tako da zame počitka ni...danes pa je sploh bil en dan za se zmešat!!!

Pupe, jaz sem vedno okoli, tako da če se dobite za kafe mi javte...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.9.2009 9:53:12   
saruška
jutro pupe!
jooj amaya, sploh si ne predstavljam kako je imet 2 tako mikena... jst imam samo z enim včasih toklo dela, da zvečer padem crknjena na kavč...

ja belen, očitno če ni tebe je bolj švoh tu vse skupaj...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.9.2009 10:33:00   
spetko
dobro jutro punce..

ja jaz sem od vedno govorila svaka čast mamicam z dvemi otroki in več al pa dvojčki...sicer si tudi jaz želim še enega..bomo videli kako bo takratuser posted image

momacus..sem vprašala in je žal že vse raztalala in naredila sama šalšo zase..mi je žal..za druge pa žal ne poznam

mi pa izkoriščamo te dneve ki je tako lepo..pihlja in sonček...najlepše vreme...
pa za perilo še boljuser posted image

nena30...hehehe...ja res sem se pripravljala psihično ker je bil en tak velik kup...da me še zdej prime slabo ko pomislimuser posted image ..
zobka pa še vedno od nikjer...user posted image ...sem mislila da bo prikukal ven ker smo imeli vročino in tečni in vse..pa nič..booo..bomo videli

belen..super za dekliščino...mi smo tudi bili zdej na koncertu od Lepe Breneuser posted image ..in mali je celo noč ninal pri tašči..ko pa spi pri meni pa je priklopljen celo noč na joškouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj bo spet kako srečanje?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.9.2009 20:47:43   
momacus
čer, kr ni nobene bom mela kar monolog. moram pohvalit mojega malega Gašperja kr se že sam obrne in hrbtna na trebuh in obratno user posted image user posted image user posted image
vidim da ste vse nekižurale za vikend, jaz pa sem mogla peljat moža n aurgenco kr mu je nekaj "padlo" v uč in je zdaj ko pirat user posted image na bolniški , nko vampir se izogiba svetlobe ,tako da me toka mene bit taxist tavečjemu sinu ....aja Gašperja ful srbijo dlesni tako da čakamo kje bo kaj prišlo vn, čeprav ni videt...pustimo se presenetit user posted image

spetko hvala ki si vprašala! nič, jaz grem skuhat do konca kosilo za jutri , potem nahranit Gašperja in spat .
pupe, uživajte !!!

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.9.2009 9:55:32   
BIA79
Dobro jutro...
mi vedno manj spimo...ne vem več kaj naredit...Klara je tako nemirna...danes ji bom poskusila po dojenju dodat še malo mleka bomo videli, če bo kaj pomagalo...

Včeraj smo šli na tečak za krst...in smo šli vsi trije, ker so zadnjič mojega gledali postrani, ker me ni bilo (že tako so gledali postrani, ker nimam nobenega sakramenta)..in se odpravimo...čakamo, Klara medtem spi...in nič...je pozabil pridet!?!? Klara se je seveda zbudila tisti trenutek, ko smo odšli ven, ker je bil velik ropot...in potem smo imeli doma cel šov...

Včeraj smo šle na telovadbo.Smo razstezali mišice. In sem ugotovila da nekatere že doooollgggo časa niso bile uporabljene in danes sem kot robokop...bo že, vaja dela mojstra...

Obožujem to vreme pero...Lepo se imejte...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 658
9.9.2009 9:59:51   
momacus
jutro! ej bia79 kam pa hodiš nabirat musclefibre ?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 659
9.9.2009 10:10:46   
BIA79
Na ogrlico, k Maji...poporodna telovadba z dojenčki :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 660
9.9.2009 13:10:29   
Belen
bia79...kolko šoldow daš???
kako je z dwojčki??? lahko z obemi naenkrat telowadim??? dwojna cena??? user posted image user posted image user posted image

bia...zakaj klara ne spi??? ma kaj ponoči?? moje so ble tudi zadnje dni nemirne...so fulll spale čez dan, zwečer pa so rable weč časa za zaspat....in se namesto ob 4h , zbujale že ob 2-3h.... wseeno so pole Hb zdržale do 8-9h.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 661
9.9.2009 14:49:30   
Hator
Evo nas, smo bolj leni za pisat, saj beremo še, samo pisat se nam ne da dosti user posted image
Smo bili že na spehodu in pridno spali. Je tako pihalo. ampak kaj čmo, tukaj bo pihalo non-stop, je treba tudi naše dojenčke na to privadit.
Tudi mi smo bili v Valdoltri, kolki so super, nič več široko ne povijamo. No, saj smo že kak teden prej nehali, pa vmes smo včasih za par urc razvili plenico.
Drugače pa se kar pridno dojimo, ta mesec smo pridobili 1250g, prejšnji pa 1700g. Pa tudi zrasli smo že precej.
Najrajši pa se "pogovarjamo" in smejimo user posted image user posted image user posted image Naš fantek tako uživa v "pogovoru", to se oglaša zraven, pa gruli in vriskauser posted image user posted image
Sicer pa še malo, pa gremo na prvi dopust. Do zdaj smo bili nekajkrat na plaži, zdaj bomo šli pa še na pravi dopust.user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
9.9.2009 15:27:20   
BIA79
Belen...veš ke muškoli, če boš z obema telovadila :) Ma sej večino časa so na blazini, par vaj se dela z njimi :) Cena pa je 37 eurov za dvakrat na teden...

Zakaj ne spi? Ne vem...ful težko zaspi, ko spi je ful nemirna...pa je treba spet prdet..skratka počasi me pobira...bom ji poskusila dodat nekaj mleka zvečer da vidimo če bo kaj boljše...

Pridni Hator :) Lepo da ste ok in da pridno rastete...kam pa greste na dopust?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 663
9.9.2009 15:54:17   
nena30
Ja jest sem tud že prejšnji teden klicala za telovadbo tako informativno. Pa se kar ne morem odločit, da bi šla.             Čeprav je naša mala buča ratala čisto drug dojenček, kot je bila še pred kratkim. Je pridna in ni več cmerava!!
Blagor ti Hator za dopust. Jest bi tud rabila mal spremembe pa moj ne dobi fraj. Je bil tisti mesec ko sem rodila skoraj cel mesec doma. Saj je prišel prev, ampak bi sedaj tudi pasalo!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 664
9.9.2009 15:57:32   
Belen
bia...misliš da premalo poje'''??? Da se ne nasiti dowolj??? user posted image možno weš....ker tako je blo pri frendici.... je dojila mislim še wedno doji + od 3.mes dalje daja zwečer in zjutraj dodatek....ker je njeni punčki premalo.... je rekla da sedaj weč spi + boljše in zjutraj spi do 9h.... hmmmmmmmm...sicer pa je odwisno od otroka do otroka....

37eur??' mah niti ni malo za 2X na teden user posted image user posted image
js grem sedaj w fitness malo se gibat...ki če ne bom zakrnela user posted image meni se je zdelo 45 eur dosti za wsak dan.... beeeeeehhhh... itak odkar je euro...je wse DRAGO!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 665
9.9.2009 16:05:14   
BIA79
Ne vem...mislim, da ni problem v količini mleka, ampak v tem, da Klara čeblja med dojenjem in se ne naje dovolj...Zdaj je ugotovila da lahko "kriči" in je prav pestro pri nas :) Ji bom poskusila dat polovica obroka po flaški, upam, da jo bo spila, ker flaške ne mara...

E belen...ti greš lahko...jaz v fitnes ne morem še ker dojim in tudi brez Klare ne morem it :) Moj zadnje dni dela do poznega in sem sama...Tako da edini način da se razmigam je taka telovadba :)

Nena...otroci morajo biti stari 3 mesece za it na telovadba...ti povem, da je Klara čisto drug otrok tam...ji je vse novo in vse gleda...pa tudi če maš za nahranit, preobleč ali kaj drugega sploh ni panike tam, ker smo vsi na istem :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
9.9.2009 22:02:37   
Hator
Nena, Bia: Jaz tudi gledam za it na telovadbo, samo čakam, ker moj sinek še nima treh mesecev, tako da bomo še malo počakali. Bom šla ene 2x za probo in če bo ok, bom plačala za cel mesec.

Drugače pa tudi pri meni kak fitnes ali kaj takega odpade, ker pač brez mojga sinka ne grem nikamor. Se namreč dojiva. Nočem pa, da bi si stisnila mleko in bi mu kdo dajal po flaški, da se ne navadi in potem ne odkloni dojke, pa tudi tako.

Dopust... mislili smo it kam na morje ali v toplice, zdaj jo bomo pa mahnili za kak teden na Gorenjsko. Bomo malo šetkali okoli in mogoče šli v kak wellness. Nisem glih navdušena nad tem, da bi našega otročka že zdaj vozila v kake množice ljudi.. ala toplice...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 667
9.9.2009 22:12:45   
spetko
dober večer..

jaz sem hodla k maji na poporodno telovadbo z dojenčki..ampak takrat je bilo samo 1x na teden in 20eur..
bla sem zelo zadovoljna..ker je na koncu tudi pokazala kako se spodbuje dojenčke..pa pogledala njihovo motoriko...
edino kar je bala..če je otrok postane ful nemiren pol ne moreš oddelat vaje do konca oz. tako dobro...drugače pa je super...razmišljam da bi šla tudi jaz spet..
katere dneve ima telovadbo?

danes smo bili cel dan okoli...prišli smo šele pred kakšnimi 2emi urami..in tian spi kot top...HBuser posted image
bomo videli kdaj se bo zbudu...zdej smo tudi mi imeli nemirne noči...pa upam da bo kakšen zobek kaj kmalu vzunaj...da malo več odspimo...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 668
9.9.2009 22:23:40   
BIA79
Telovadba je v torkih in četrtkih ob 10.30 :)

Nič dodajanja...Klara niti povohat noče flaške...grem spat, da bom imela kaj od noči...lahko noč...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 669
9.9.2009 22:26:21   
spetko
Bia79 upam da se boš naspala..

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.9.2009 8:14:54   
BIA79
Danes je bilo malo boljše...bomo videli, če bo kaj izboljšave...nosek imamo še vedno poln in nikakor ga izpraznit...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 671
10.9.2009 8:50:01   
BIA79
Da se pohvalim...danes imamo 4 mesece, čeprav naš slonček kaže drugače user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 672
10.9.2009 9:21:46   
Belen
user posted image bia....
ma kako gre hitro.....mi tudi čez 9 dni 3mesce.... še pred kratkim sm bla z bušom... user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 673
10.9.2009 12:15:13   
Belen
bia, hator.... OK, če nimate warstwa razumem....ma izgowor da ne moreš na telowadbo-ne more bit dojenje...sorry.... kaj to pomeni da wsi ki dojijo,ne "morejo nikamor" user posted image  user posted image
sej podojiš, greš na telovadbo al kamor koli....pa sej wse oprawiš w 2 urah...na manj pa wam itak ne jejo al ja? user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
10.9.2009 14:09:53   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

bia, hator.... OK, če nimate warstwa razumem....ma izgowor da ne moreš na telowadbo-ne more bit dojenje...sorry.... kaj to pomeni da wsi ki dojijo,ne "morejo nikamor" user posted image  user posted image
sej podojiš, greš na telovadbo al kamor koli....pa sej wse oprawiš w 2 urah...na manj pa wam itak ne jejo al ja? user posted image user posted image

Ja, Belen, žal to ne gre tako hitro. Mi se dojimo na 2h, to pomeni, previjanje, dojenje-vzame pribl. 30 min, potem se moram usest v avto in odpeljat do kopra, parkirat, do telovadbe, pa spet nazaj... bi te rada vidla, da vse to opraviš v 2h + še to: otroka nahranim takrat, ko je lačen, ne pa da bi mu dala ful prej, samo zato, da bom šla nekam. Ampak meni ni težko, midva z mojim sva že v naprej vedela, da nimava varstva in bova za vse sama in sva to vzela v zakup. Ker pa dojim, sem vezana še na to. Mi pa ni problema, ker moja želja je, da bi dojila čim dlje, in zaradi neke telovadbe ali pa zato, da si grem malo zluftat glavo, tega ne bom ogrozila. Sploh pa...saj ni noben rekel, da zaradi tega ne morem na telovadbo... le težje je vse skupaj izvedljivo.
Pa brez zamere, samo odgovorila sem ti.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?