Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen bia, hator.... OK, če nimate warstwa razumem....ma izgowor da ne moreš na telowadbo-ne more bit dojenje...sorry.... kaj to pomeni da wsi ki dojijo,ne "morejo nikamor" sej podojiš, greš na telovadbo al kamor koli....pa sej wse oprawiš w 2 urah...na manj pa wam itak ne jejo al ja? Ja, Belen, žal to ne gre tako hitro. Mi se dojimo na 2h, to pomeni, previjanje, dojenje-vzame pribl. 30 min, potem se moram usest v avto in odpeljat do kopra, parkirat, do telovadbe, pa spet nazaj... bi te rada vidla, da vse to opraviš v 2h + še to: otroka nahranim takrat, ko je lačen, ne pa da bi mu dala ful prej, samo zato, da bom šla nekam. Ampak meni ni težko, midva z mojim sva že v naprej vedela, da nimava varstva in bova za vse sama in sva to vzela v zakup. Ker pa dojim, sem vezana še na to. Mi pa ni problema, ker moja želja je, da bi dojila čim dlje, in zaradi neke telovadbe ali pa zato, da si grem malo zluftat glavo, tega ne bom ogrozila. Sploh pa...saj ni noben rekel, da zaradi tega ne morem na telovadbo... le težje je vse skupaj izvedljivo. Pa brez zamere, samo odgovorila sem ti.
|