|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
10.9.2009 14:14:27   
BIA79
Belen, dejstvo je da tudi če ti preveč forciraš telo, ti enostavno lahko zmanjka mleka. Zato raje grem zjutraj s Klaro na vodeno telovadbo, kjer delam, kar mi rabi, kondicijo pa nabiram s sprehodi. Potem ko bomo šli na gosto hrano bom šla tudi drugam, ma če smo prišli do sem, bi rada dojila še naprej. Še posebej ker Klara noče pit iz flaške user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.9.2009 14:19:32   
Belen
hator: nobene zamere.... js sam wprašam.... user posted image pač ne dojim in poznam par ki jih doji, hodijo pa wseeno na telowadbo.... sam to.... nism pa wedla da ti in Luka jeste na 2 uri (še wedno).... nič zamere in upam,da tudi ti ne zameriš...js sm sam prašala,ker wem da je izvedljiwo.....mogoče zate ki si iz gor mal težje....

bia: nism wedla da ti pa lahko mleka zmanjka.... user posted image user posted image ker kot sm napisala.... poznam punce ki hodijo w fitness(in to wsak dan) pa wseeno polno dojijo.... user posted image user posted image
pač ene so bolj "mahnjene" na šport, postawo...bohwej kaj... očitno ni nič narobe, pa tudi njihowi otroci so ql... user posted image

pa brez zamere....moje punce, je blo sam prašanje... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.9.2009 14:24:13   
BIA79
Ma te dojke so kar nekaj...zvečer imaš vedno manj mleka, zato je boljše aktivnosti izvajat zjutraj...če se preforciraš, se zgodi da ti lahko zmanjka mleka...in pole je kažin, če ti otrok noče pit po flaški...eni zmorejo vse, imam prijateljico, ki odkar je rodila ni sekunde na miru in lepo doji, ter ji mali spi celo noč...jaz ko sem utrujena vidim da imam manj mleka zvečer zato raje "počivam"...

Na postavo pa nisem mahnjena, bo še čas za "hujšanje". Mislim, da si more tudi telo odpočiti od nosečnosti in poroda, malo razgibavanja pa paše,ker določene mišice niso delale dolgo časa. Kot pravim, srednja pot je najboljša user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
10.9.2009 14:26:15   
Belen
srednja pot je wedno itak najboljša user posted image

ben kot wedno rečeno: wsi smo različni, različna telesa, organizmi in predwsem imamo WSI RAZLIČNE otroke user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 679
10.9.2009 14:32:23   
DannyS
Hojla pupce... ufa jaz ne vem kaj je te dni odkar je mimo polna luna, ampak naš mikeni je ful nemiren, čez dan komaj da kaj spi, pa še ponoči se mi je začel zbujat bolj pogosto, tako da sem te dneve napol mrtva...user posted image  

Vidim, da debatiraste o telovadbi... jaz zaenkrat hodim samo na sprehode, fitness me itak ni nikoli videl, še manj zdaj... se pa bova s Florijanom, ko bo dovolj star udeležila poporodne telovadbe ali pa plavanja z dojenčki. Že tako ali tako se zadnje dneve skoraj dobesedno bašem s hrano, ker zgubljam kg.

Tudi midva se HB še vedno polno dojiva in tudi jaz si prizadevam da bi tako ostalo... pri dojenju pa pri nas ni nobenega "urnika"... kakšenkrat je lahko po podoju 3 ure mira, kakšenkrat pa bi že po pol urce spet jedel. Mleko pa lahko izgubiš če si preveč pod stresom in utrujen.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.9.2009 14:32:57   
BIA79
Ma kakršni koli so ti otroci, jih imamo najraje :)user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
10.9.2009 14:45:51   
Belen
Že tako ali tako se zadnje dneve skoraj dobesedno bašem s hrano, ker zgubljam kg.

lepo tebi..... meni se to ni nikoli zgodilo user posted image user posted image user posted image
ben ti si itak baje bla wedno bolj suhica,ne DannyS ? user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 682
10.9.2009 15:06:14   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

Že tako ali tako se zadnje dneve skoraj dobesedno bašem s hrano, ker zgubljam kg.

lepo tebi..... meni se to ni nikoli zgodilo user posted image user posted image user posted image
ben ti si itak baje bla wedno bolj suhica,ne DannyS ? user posted image user posted image

Suhica lih ne, recimo normalne teže za mojo višino (1.71)... preden sem zanosila sem imela 62 kg, zdaj jih imam 59. Mi mikeni pobira vse moje rezerve preko dojenja.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
10.9.2009 15:07:19   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ma kakršni koli so ti otroci, jih imamo najraje :)user posted image

Itak! user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 684
10.9.2009 18:44:53   
Hator
Ja, jaz se tudi kar poslilim jesti - zaradi dojenja, ne bi rada zgubila mleka zaradi tega. In ja Bia, imaš prav, ti kar počivaj. Tudi sama včasih premišljujem bi naredila še to, pa to, pa to... ma, na koncu si rečem, da ni vredno, maj ne znaš, kdaj lahko izgubiš mleko, pa zaenkrat še nočem tvegat, imamo komaj dobra 2 meseca.

Belen-ja, mi dojimo v povprečju na 2h oz. takrat, ko otrok hoče, ponavadi je to na 2h, včasih (redko) že po 1h, zgodi pa se, da potegne tudi 4-5h. Ampak kot pravim, v povprečju in ponavad je na 2h kar lačen user posted image Res, da tako ni nekega ustaljenega ritma in se težje zmeniš s kom za kako stvar vnaprej, ki bo ob določeni uri, ampak se mi zdi, da je tako najbolje, da se prilagodim otroku. pa še glede teže se je dobro obneslo, fullll lepo pridobiva na teži. Ponoči pa spimo tam nekje 5h, potem pa spet ustaljeno dojenje. Enih dvakrat smo pa prespali noč in so me pol cel dan joške bolele, ker so bile polne mleka in vajene, da se tudi ponoči spraznejo user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 685
10.9.2009 21:27:34   
BIA79
Hehehe...meni se pa sala samo nabira...dojenje ne pomaga nič...nikoli nimam prave sreče user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 686
11.9.2009 8:39:16   
saruška
dobro jutro punce!
hehe, Bia, meni se tudi to salo nikamor ne premakne, alora smo podobne (ne)sreče kar se tega tiče user posted image

No, včeraj smo bli v posvetovalnici, in smo ugotovili, da se nam teža nikakor ne premakne... v enem letu je šel gor samo za en kil. Tam se ni noben sekiral zaradi tega, očitno se samo jaz... Ma ben, rajši malo bolj suh...
So pa bli glih eni dvojčki takrat tam, sta imela RA, sem se takoj nate spomnila Belen... Maaaaa, te prime volja za jih imet, ko vidiš take cukre user posted image , še moj je reku da bi jih imeluser posted image

Popoldne se pa odpravljamo na krijši oddih, lepo se imejte!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 687
11.9.2009 14:02:21   
Belen
saruška užiwaj na weekndu user posted image user posted image user posted image

p.s.res dwojčki so nekaj posebnega user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 688
11.9.2009 15:06:53   
supernova2002
elouuu!
smo doma! in smo super vsi trije! bili smo v moravskih, sam se nismo nič kopali, edino aljoša in maruša so šli 1x se kopat, drugače pa smo samo hodili naokrog. res lepo je bilo! Maruša je ful uživala :))-in to je glavno!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
11.9.2009 22:38:04   
BIA79
Supernova, welcome back!!! Te pokličem en dan, da mi poveš kako je gor in kateri hotel izbrat...

Mi čakamo novega bratranca ali sestrično vsak čas...

Danes smo šli v Udine...smo bili v citta fieri...punce, ko sem jaz gledala gor cene mi je bilo slabo...še h&m se mi zdi da je vse zvišal, pa še nič niso imeli, ker so komaj končali s popusti...sem vidla, 90 eurov za bundico 3 letnega otroka...ma kaj se mešamo....Klari sem kupila 3 stvari in je šlo en kup šoldov...ma va kagar...in sem iskala zabice (hlačke, ne žabice žabice) in ni šans da jih najdeš v teh fensi trgovinah...bodije so imeli vse na kratek rokav...ma bom jaz v špar šla che e meglio...

Gremo čakat...Klara očitno tudi čaka ker noče zaspat...bo pestra noč :)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.9.2009 9:13:08   
Belen
jutro pupe....
wreme ubija....joj že widim kaj bo jeseni in pozimi,ko ne bomo mogli it wen.....
glede na to da sm wsak dan zunaj zjutraj + popldan.... user posted image
kaj delate z otroki, ki še malo-nič ne štekajo ko ste doma, ko ne pohajate pri 2-3mes??? user posted image user posted image user posted image

bia....
sicer tam nism še bila,ma so mi rekli da je drago.... mah... H&M je tudi podražal ja...sm bla zadnjič ww TS-nič ni weč pod 10 eur....fulll drago wse....aja bodiji so 10 eur...to je wse.... še pajac za spanje je 13 eur ... user posted image user posted image
ah kajčmo....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.9.2009 13:33:50   
nena30
Oj!
Ja otroške cotke so res drage. Potem jih pa 3x oblečeš in že je premajhno. Pa čevelčki so tud dragi ko žafran. Tisto mikeno....
Ja Belen mene je tud kar groza slabega vremena, k smo skoz zunaj. Danes dopoldan je Lisa kar nekam nejevoljna. Pa ne vem al zarad vremena al zato k nismo šle ven. Ko je zbujena ji je prav tžko ugodit. Vsake reči se full hitro naveliča. Vsi še najbolj uživamo, ko smo zunaj. Ko bojo mal starejši bo laže jih zamotit, upam!
Me pa danes neki fleši dajajo- se mi pospravlja in lika. Madona, prava gospodinjauser posted image user posted image user posted image ! Grem kaj j naredit da me prej ne mine!!!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.9.2009 14:23:06   
Belen
nena30, če te daje... pridi še k meni.... user posted image user posted image user posted image
mene me sploh nikoli ne prime.... uffffffffff.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.9.2009 20:10:39   
Hator
Mi smo pa danes ful pohajali, 4h po Kopru okrog in okrog user posted image user posted image
Jaz sem pa prav vesela, da je malo hladneje, ker ko je bila vročina, nismo bili toliko zunaj, le zvečer za kako urco, dve, zdaj pa dosti več pohajamo.user posted image Samo dežja ne sme biti.

Belen, kaj kakšen igralni cemter, pa razni vrtiljaki oz. mobili, ki visijo nad otrokom, tvojih pikic ne zanimajo. Moj je ful navdušen in se kar zamoti za nekaj časa. Pa dosti se tudi pogovarjava. To tako uživa, čeblja in se smeji user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
12.9.2009 20:53:31   
Belen
igralni center....gresta w jok user posted image ...drugače nikoli ne jokata...., wiseče igračke jih še ne zanimata, razen če ponesreči udarita z rokico al nogico ko brcata.... user posted image user posted image   upam,da jih bodo kmali.... pa pogowarjam se itak,ampak weč kot tolko....
upam,da bosta kmalu začele se "igrat" user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.9.2009 22:34:13   
BIA79
Mi smo pa dobili sestrično! Prava velikanka, 57 cm!!! Bo prerastla Klaro v par mesecih user posted image

Danes smo bile ves čas naokoli...Klara je pred kratkim zaspala...jaz grem tudi, ki snoči nisem spala, ker smo čakali :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.9.2009 23:12:01   
spetko
ciaoo..

da se še jaz malo javim...
meni tudi paše tako vreme da piha in da ni tolko vroče..ker se da več sprehajat in preživljat čas vzunaj..
danes smo spet cel dan bli naokoli...zato pa moram vse zdej delat kar me je čakalo doma..user posted image

bia ..čestitke za sestričnouser posted image

sej počasi se bojo začeli zainteresirat za stvari...
ne moreš verjet kako čas hitro beži...zdej smo mi že stari 8mesecev...čez 3m grem delat..user posted image user posted image user posted image

upam da dobimo vrtec...
ve ste že dale vlogo za vrtec?

lahko noč

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 697
12.9.2009 23:14:06   
spetko
aja še touser posted image
kar se tiče telovadbe in dojenja...vse je v mejah normale..če se malo rekreiraš ne zgubiš mleka...ne rečem pa da se nekdo mora..vse ob svojem času..jaz sem tudi raje malo počakala...začela sem s telovadbo pri 5mesecih..
pa tam pri maji na poporodni telovadbi lahko tudi dojiš vmes..prej al po...
mi smo tako delale tam..user posted image user posted image

zdej pa res lahko noč

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.9.2009 9:37:02   
Belen
jutro wsem,
eko zunaj je lepa nedelja, ker so strašli z nekim dežjem.... moje pupe so že popapale, preoblečene in gremo wen pohajat pa seweda na nedeljsko kawico... user posted image

ja js sm vlogo za wrtec dala prejšnji teden....bomo widli kaj in kako.... uffffffff....ampak če pač ne dobim, ni tko hudo...mamo taščo doma.... ben čemo videt.... user posted image user posted image

aja bia...čestitke....sam je pa res welika... user posted image težka??? 4kg? user posted image

lepo nedeljo wsem user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.9.2009 20:21:41   
saruška
eko nas nazaj!
oddih je bil prekratek, ma je pasal... je pa lepo tudi prit domov, edino teh komarjev nisem pogrešalauser posted image ! smo že popikani!

nena30, ko so otroci starejši, jih je še težje zmutit za ostat v hiši, ne pa lažjeuser posted image ... takrat že štekajo, da se zunaj vedno kaj dogaja, tako da...

bia79, čestitke za sestrično, mamma mia ke velikankauser posted image user posted image user posted image !

belen, kaj danes dragi tudi dela al bosta nadoknadla romantiko še za včerajuser posted image user posted image ?

ajde pupce imejte se lepo, mene čaka gora cujn za oprat in pospravit (slaba stran dopustauser posted image ), nočko...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?