Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.8.2009 23:04:11
|
|
|
|
amaya
|
ah...mi smo v redu...samo jaz sem bolj lena za pisat... jaz moram tudi v šoping, ker grem 12 na poroko....pa ne vem kam še it kukat, ker to vreme je malo out...dnevi vroči večeri ledeni...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 9:29:36
|
|
|
|
saruška
|
jutro punce! eko pa smo šli spet u vrtec po skoraj 2 mescih in to celo brez joka, ne moreš verjet ... belen, kaj ti si mogoče igrala rokomet za izolo?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 9:33:12
|
|
|
|
Belen
|
jutro pupe, spet lep sonček za it wen.... tako da ... bia...js isto ko gledam w trgowini se mi zdii welikoooooooo, pol doma pa..lih za 1X oblečt... saruška: ja sm igrala ja.... ti tudi? momacus...no pa smo se srečale...se mi je mudilo, sm mela sestanek za dekliščino... zdej pa šibam wen na sonček...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 9:35:18
|
|
|
|
saruška
|
alora belen smo se že vidle in mogoče tudi stukle ... jst sem trenirala ful časa za burjo in izola nam je vedno delala probleme, vedno ste nas nabile da nismo imele za burek !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 10:29:46
|
|
|
|
momacus
|
jutro pupe !!! "končno" šola ajajaj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 10:31:53
|
|
|
|
momacus
|
belen ja smo se vendarle srečale , čeprav bolj leteče
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 10:49:06
|
|
|
|
saruška
|
momacus, kako je šlo?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 11:26:19
|
|
|
|
momacus
|
saruška kaj misliš kako je šlo? prvi dan šole al cepljenje. cepili se še nismo šele ob 14:20. prvi dan šole pa je bil kratek in že poslušam "raport"
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 11:34:18
|
|
|
|
saruška
|
sem mislila oboje... zakaj pa raport ?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 17:02:24
|
|
|
|
momacus
|
alora evo nas nazaj. situacija sledeča, zrasli z a7 cm in se zredili za 1030g. cepili smo se tudi in je blo brez posebnosti , upam da bo tako tudi ostalo saruška za raport pa sem mislila da je tavečji raportiral vse kaj je v šoli blo in ni blo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.9.2009 22:40:32
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. evo tudi mene... malo sem zabušavala ker smo za vikend imeli krst pa dokler smo vse pripravili nisem imela cajta za tuki čekirat.. kako ste? končno se je zvečer malo shladilo da je vsaj lažje spat... belen recept za bovlo sem rabla za krst..: ...naredila pa sem tako..breskve,sladkor,belo vino in vodko navadno...in je prišla odlična...16l bowle šlo takoj .. krst je potekal super...v cerkvi sploh ni jokal..ampak vse gledal okoli..pa župnika malo za gumb prijemal pa ne vem kaj še vse... belen in saruška..jaz sem tudi trenirala rokomet..in sicer tudi za burjo...saruška da nismo se midve tudi tam kej vidle mi smo tudi imeli pregled pri P in se je v roku slabih 2mesecev zredil za 750g in zrastu za 5cm tako smo zdaj veliki 81cm in 7850g težki .. ammm..ne vem kaj sem še želela komentirat... pa drugič .. lep večer
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 8:54:09
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, spet je toplooooo, male sm že spokala....gremo wen.... aja 20-24.9.gremo w čateške toplice,smo rezerwirali... komi čakam, pa še fulllllll ugodno!!!!!!!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 9:00:56
|
|
|
|
saruška
|
pr nas je pa že dober dan! sem že od 6 na nogih in samo laufam... spetko alora se sigurno poznamo, dej piši mi na zs kdo si, ker me valda zdej zanima1 tipično po babje ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 12:55:11
|
|
|
|
BIA79
|
Super Belen...boš vidla da se boste imeli lepo...in še razvajala se boš lahko..včasih prav zavidam mamicam, ki ne dojijo, ker imajo več "časa" na razpolago in lahko tata nahrani otroke... Eno vprašanje...kdaj mislite ve začeti z uvajanjem goste hrane?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 13:14:10
|
|
|
|
Belen
|
hehe... bia...bi te widla weč časa.... Z DWEMI ... ja mogoče manj porabim,ampak smo na istem... če ne weč, kr itak morem dwe nahranit ponoči pa itak mi gre 1 ura mimo.......brez spanja...mam srečo da se sam 1X zbudita... tata pa nina,ker ima zjutraj službo.... pa ga prišparam... čez dan pa HB, DA mi pomaga...sej swa jih skupaj naredila.... MAMA+TATA supernova....ti si bla w termah... kaj si rabla??? šlawf? kake kopalne kopalke za nih in pleničke???? pri kolik mes.si dala Marušo w ferdov obroč???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 13:14:54
|
|
|
|
Belen
|
aja bia... js upam,da čimprej pač po 4.mescu.... bom widla kakšno bo njihowo zanimanje...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 13:34:52
|
|
|
|
nena30
|
Oh, Belen Čateške so super. Mi imamo danes 2m in smo se šli v posvetovalnico tehtat. 4800 kar lepo napredujemo. Ja tile mali paglavčki rastejo kot gobe po dežju. Kdaj bomo začeli z gosto hrano? Sploh še nisem razmišljala o tem. Ma ve imate vse starejše otročke. Mislim pa da ne bom nič hitela. Je pa Lisa pravi jedec in se nič ne ve.Tam malo pred 5m je najbolj zgodaj začet, če se na motim. Morjo pokomentirat mamice ki že majo večje otroke.do kdaj pa boste na široko povijale? Predvsem tiste ki imate deklice. Mi smo sedaj prešli iz dveh tetre plenic na eno. in tako naj bi ostalo dosredi okt.. Kaj berem, da mamo tukaj same rokometašice!? Same športnice. Sama sem pa taka lenoba kar se tiče športa ! LP, pupe
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 19:58:21
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...Klari sem dala kopalne plenice in šlavf. ko smo šli v bazen...drugega ne rabiš,no poleg brisače...tako in tako je toplo v bazenih...lahko kupiš tudi kao nepremočljive hlačke, ma ne vem če se ti splača, ker jih bodo hitro prerastle... tako in tako jih ne boš imela ure in ure v bazenu, pa še voda je topla tam, tako da drugega ne rabiš... Edino, kar je, sam je odvisno od vode, ki je v bazenih, se jih splača dobro stuširat,ker klor lahko naredi svoje... danes imam že ves dan glavobol...imam občutek, da mi bo razneslo glavo...katastrofa...upam, da se bom lahko naspala in da bo minilo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 22:31:56
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. saruška imaš ZS... Belen...ooo super..jaz bi tudi šla...ampak to leto žal nikamor...bomo že drugo leto nadoknadli še za to... Bia79 jaz sem začela uvajat GH pri enih 5,5 mesecih...pravijo da če so na AM pol lahko začneš že pri 4mesecih,če pa se samo doji pa je priporočljivo od 6mesecev naprej....pol pa itak vsaka zase ve kdaj bo začela uvajat.. jooooj kdaj bo te vročine konec...prej je prav lepo zahladilo...zdej pa spet vročina.. mojega sončka pa verjetno mantrajo pošteno zobki...ker je danes imel vročino in zelloooo siten je bil...bomo videli..upam da se jutri kaj pokaže ven
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.9.2009 23:56:41
|
|
|
|
supernova2002
|
ola pupe!!! vas berem redno...ma se mi ne da pisat. ki nimam kaj povedat. maruša ima kaj več kot 66cm in 7 kg! kmalu začne hodit še na fizioterapevtske vaje, ker ima preveč mehke vezi (to pomeni da je kot elastika...in bo ruba da bo šla v cirkus si zvijat nogo preko hrbta k ušesu) hahahaha :)))-ni neke panike...to pač pomeni da bo kasneje shodila(tipo en mesec kasneje kot bi sicer) in da bo prej delala špage :))) drugače vse kul...jaz sem se vpisala v šolo in še delat grem kmalu. jeeeeeeeeee:))) maruša pa je tako zlata!!!! enostavno zaljubljena sva (z možem) v njo!!! v nedeljo gremo v moravske za 5dni :))) jeeeeeeeee:))) belen: jaz sem marušo dala v uni šlauf pri dveh mesecih in pol. dala sem ji sam plavalno plenico in šlauf. s seboj smo imeli še njen akapatojjo in to je to!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.9.2009 8:31:55
|
|
|
|
Belen
|
jutro mame, dež... končno al pa ne, to pomeni da bom mogla bit doma.... danes imamo prvič RA,da widim kaj prawijo, če je kej "narobe" z našimi ... supernova: kje si mela marušo w bazenih??? avtosedež? ležalnik? woziček? te pustijo da neseš kej notri??? al kako gre to??? moravske??? super.... pa ti sam okoli lutaš....se je prow
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.9.2009 9:38:48
|
|
|
|
momacus
|
jutro ! pa sem le upala na malo džja. moje cukete so na robu preživetja ben ben forše da bo ponoči. joj ko sm vam fouš ko berem da se vse nekam odpravljate oz ste nekje ble jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiii ma smo vezani na šolo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.9.2009 9:53:30
|
|
|
|
saruška
|
jutro mamice! alora nisem edina ki upam na dež... sej mogoče pa bo! bia79, mi smo začeli uvajat GH pri 4 m, in to samo dopoldne za začetek... pa mu je bla takoj všeč! spetko, nisem dobila tvojega sporočila, provaj še enkrat.... punce fajn se imejte jst pa grem na en doooolg sprehod z mojo mrcino!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.9.2009 14:09:45
|
|
|
|
nena30
|
Bojo ohladitve za vikend! HURAAAA!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 3.9.2009 14:19:44
|
|
|
|
Hator
|
Belen, kako to, da greste v RA? Kaj pravijo??? Mi smo tudi bili in so nas skoraj nakurili, da zakaj povijamo široko (ena plenica), če ima otrok kolke 1a. Mislim, naj se dohtarji med sabo zmenijo, vsi so rekli, da je treba tako povijat (materinska šola, porodnišnica, pediater, patronažna), razvojna, pa da ne bi smeli. Tako da smo sedaj nehali. Pregled kolkov pa imamo drugi teden. A vaši malčki tudi tako brcajo (oz. so pri 2 mes), če jih daste v igralni center, kjer so nad njimi igračke????????????? Moj jih tako opazuje in brca z nogicami, da je joj. Naš sinek ima pa sedaj pri 2 mes 5400 g , imamo pa drugi teden 2. pregled in bomo videli, koliko bo. Je pa kar priden za papat (upam, da tako ostane). Že ve, da je najlepše bit priklopljen k mami
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?