DannyS
|
Ojla punce... BIA79 se strinjam s tvojo izjavo "ma bom jaz v špar šla che e meglio" vsaj glede kupovanja za mikene, ker se mi zdi škoda odštevat tipo 20 eurov za en pajac ipd. pol pa ga mogoče 2x obleče in mu ni več prav. Glede shoppinga pa sem jaz na istem kot vas je večina, mislim da sebi že dolgo dolgo nisem kupla nič, ampak kaj čmo, če so te mikeni bodiji in pajacki dosti bolj lušni . Čestitke za sestrično manekenko . Drugače pa komaj čakava, da se vam pridruživa na poporodni telovadbi, še en mesec pa se vidimo. Aja nena30, jaz čeveljčkov sploh ne kupujem, mislim da bomo mi kar v nogavičkah do kakega 1 leta, mogoče bomo kake copatke prej probali. Belen mi ko smo doma tipo tako kot danes, se malo nosimo po rokah, kar je pri tvojih dveh pupicah malo težje izvedljivo, razen če si hulk... že meni pri mojem skoraj odpadejo roke,... smo se zadnjič doma tehtali in še kak teden pa bo imel 6 kg. Drugače pa se Florijan že zamoti z igralnim lokom, vrtiljakom in igralno blazino... tako da lahko zjutraj dam komot posodo prat, pojem zajtrk, vmes se malo pogovarjamo in pojemo... tudi TV mu je ful zanimiva (to ima tudi po tatiju) samo ga ne puščam, da jo gleda. spetko mi smo že dali vlogo za v vrtec tu v Škofijah, samo verjetno bomo za vsak slučaj dali še v Koper, tako ali tako imam jaz v Kp še vedno prijavljeno stalno bivališče, ki ne vem kaj bomo če ne dobimo nikjer. saruška upam, da je gor zdržalo vreme kaj več časa kot tu. Glede GH mislim, da bomo mi začeli počasi s kakimi sokci (domačimi) tam po 4 mesecu, sicer smo še daleč, ampak itak gre čas tako hitro, da bo to tik tak tu. Drugače pa je bla invazija mušic včeraj tudi pri nas, prav neprijetno moram rečt. Drugače pa naš še vedno vztraja na trebuščku, upam da zaradi tega ne bo imel nogice na O, ker že tako ali tako ima malo na notri stopalca obrnjena.
|