|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
13.9.2009 20:53:23   
BIA79
Belen, naša sestrična bo manekenta, 57 cm in 3650g je imela...ma take dolge, suhcene noge...in potem vidiš uno rit (ma so jo same plenice) :)

Zadnje dva dneva se s Klaro šetava po trgatvah...samo na marende hodimo in pokušino grozdja...več škode kot koristi :)

Jutri pa gremo v Celje na sejem...no bomo vidli, kakšna bo noč :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.9.2009 21:11:56   
Belen
saruška...bentornata user posted image ...eh ne... moj dela tudi danes....ju3 je pa fraj... user posted image  user posted image
itak gremo w Lj w shopping,ker w sob.gremo na poroko..... tako da ne wem kdaj se bomo stiskali user posted image user posted image user posted image

bia...ja ma res-prawa manekenka .... user posted image
eh to se lahko wse spremeni....js sm bla tudi vitka in wisoka.... wčasih user posted image   user posted image

pikice spijo, js pa na kawč.... user posted image upam,da je kej po TV ....
noč user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.9.2009 14:56:07   
spetko
uu bia..res prava manekenka...že zdej..user posted image

belen kako je bilo v šopingu..kej najdli?
mi moramo tudi it v šoping..ampak za stanovanjeuser posted image ...baje da so v rutarju dobre stvari?..katera mogoče kej ve?

saruška WB.
mi pa to leto nič dopusta..drugo leto pa sigurno...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.9.2009 16:35:51   
nena30
Spetko kdaj boš pa zvedla če dobiš vrtec? Te že kaj črviči za v službo it? Jest sem tolko odmislila službo, da se mi zdi kot da nikol nisem hodila delat. Sploh si ne predstav ljam službo in to malo žabo- bo dan prekratekuser posted image user posted image user posted image !
Saruška hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image ! Ampak maš kar prav, da starejše otroke še teže obdržiš med štirimi stenami. Saj veš po svojih izkušnjah, valda...
Belen kaj še vedno nisi našla obleke za poroko? Ja veliko sreče vLJ!!
čestitke za sestrično, Bia. Ima pa res mereuser posted image user posted image user posted image . Lisa še pri enem mesecu ni mela tolko cm. Mi smo bolj pri malih in okroglih. Ima mala vsakdan kako gubo večuser posted image user posted image
Me je pa zadnjič kmal spustilo pospravljat, drugače bi zihr prišla še do tebe Belenuser posted image user posted image user posted image . Grem pa zlikat kar je še ostalo, čisto zares!! Če bo naš piščanc še pančal, seveda.
LP

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.9.2009 17:15:47   
momacus
evo na , pa smo ga fasali prvi prehlad v sezoni user posted image . Tjaš je prišel iz šole in čiha ko mašina !!!! upam da ne bo okužil še Gašperja . kr pol bo kažinuser posted image
moram pa pohvalit Gašperja. danes je pokušal slivo in jabolčno čežano. slive sm jedla jaz in me je tako lgedal da nisem mogla drugače kot da sem mu dala pokusit, jo je talo lizal user posted image je stegoval jezik do ušes in poem sm mu dala še malo jabolčne čežane , jej bla tudi fina, ma sliva je bla boljše , bolj sladka user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 705
15.9.2009 8:56:00   
BIA79
Dober dan...danes nas je spet zbudil sonček....

Včeraj smo šli na celjski sejem in moram pohvalit Klaro..je bla pridna, pridna..sam ko je počil en balon je zajokala, ker se je vstrašila...
Drugače smo vidli vsega in svašta...ma nič kar bi mi padlo v oči...no ja,edino reklama za solarne panele...kao pridobite si zastonj energijo...ma o tem da se moraš zakreditirat za jih kupit ne duha ne sluha...

Počaso se odpravljava s Klaro na telovadbo...in potem si bom privščila še eno pedikuro, ker sem se toliko zanemarila odkar sem rodila da je jojjj...bo treba vse hitro nadoknadit...

Momacus, ma ti si začela že z uvajanjem goste hrane?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 706
15.9.2009 10:23:50   
momacus
Jutro. BIA79 vidim da se razvajašuser posted image ma v bistvu nism začela z GH , samo malo mu dam da občuti nove okuse. včeraj je pojedel 3 kavine žličke jabolčne čežane, danes pa 1/2 slive in mu je fino user posted image po moje bo kmalu treba kaj finega na žlico, kr samo mleko mu je premalo. poje po 210 na obrok in je lačen na 4do 4,5 ure. ima že okoli 7,5kg pri 4 mesecih user posted image in samo mleko kmalu ne bo zadosti, pa sm probala dat not riževo sluz , ma mu ne gre lih....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 707
15.9.2009 13:50:06   
Belen
helooooooo helooooooo
widim da pridno čwekate...

mi smo bli že na sprehodu,ker wčeraj je blo wreme di m....dobro lih prow smo ga zbrali za shopping... user posted image z dragim swa šla w LJ...končno swa neki našla za poroko... user posted image ni blo lih kar sm si zamislilia...ampak....če porč user posted image

moje pikice so ble prwič same pri tašči za par ur.... user posted image smo malo probali,ker w soboto gremo na poroko, in zwečer jih bomo k njim odpeljali,da bodo tam prespali.... pridne , zlate so ble..... res prawi cukri.....tako prawi tašča.... hehe...sej ji werjamem, so moje user posted image
ben tudi če bi jokale, bi rekla da so ble zlate,sam da jim jih dam čimwečkrat user posted image user posted image

seweda swa z mojim spet zaprawla weč za kupitzt za njih za oblečt...kot za nas... user posted image user posted image user posted image ben meni je wšeč da so lepo oblečene user posted image

kaj nowga?? momacus...widim da že papate GH....
bia ti si ji že kej probala dat?

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 708
15.9.2009 14:34:31   
momacus
ojla belen , sm kontenta da ne boš šla naga na poroko user posted image
včeraj ki nism vedla akj počet cel dan sm jedla in Gašper me je tako gledal,da sm mu mogla dat malo pokusit user posted image in kr je blo fino sm dala še danes user posted image bodala tako malo po malo lih da proba nove okuse, ki stalno mleko...dooolgčas

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
15.9.2009 19:29:00   
BIA79
Momacus...Klara ne vem, če ima že 7 kg :) Jaz bom počakala še ta mesec...tam pri 5 mesecu ji bom poskusila dat sokove in potem počasi naprej...zdravnica je rekla, da bi lahko že sedaj, ampak glede na to da mi se itak dojimo na 3 ure in lepo napreduje na teži, bom počakala...pa še lažje je...

Belen kje si nakupovala? Jaz si moram kaj za Klarin krst obleč...nase itak ne dam nič kar sem nosila pred nosečnostjo...no hlače že, ma majc ne :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 710
15.9.2009 20:56:24   
Belen
bia... js pa hlač ne....ker je trebuh wečji... user posted image user posted image ... drugače pa na rudniku w lj.... H&M itd.....
ti ma komaj sedaj si šla tam za krst???? ob 20h ??????? s klaro??? user posted image user posted image pa kaj ne spi že ob tej uri??????? user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 711
15.9.2009 20:56:55   
saruška
dober večer, pupe!

eko končno malo mira da lahko kej napišem...

belen, lepo da sta našla stvari za poroko... kaj je ful izbire gor? in cene? jst sem šla danes mal u kp u šoping, ker dejansko nimam kaj oblečt! hvala bogu da imam uniformo da si ne rabim še za službo rihtat cujnuser posted image ... ma valda sebi nisem kupla nič, sem pa mogla malemu, ker imam vedno občutek, da ima premalo za oblečt. pomoje kar se tiče kupovanja za otroke smo vse iste, itak da rad vidiš svoje dete zrihtanouser posted image user posted image user posted image ...

eko, jutri se odpravljam na sindikalni izlet in že komaj čakam, tako da se grem zdej mal dragemu posvetit, da ne bo užaljen ker me jutri cel dan (in pol nočiuser posted image ) ne bo doma... imejte se fajn pa pridno se cartajteuser posted image !

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 712
15.9.2009 22:36:24   
BIA79
Ma glej...niti ne me spomnit na krst...moj gre ven s Klaro, ker se je nekaj bunila in mene notri pusti molit??? Jaz ki sem čisti ateist...user posted image

Na rudniku je luštno..mi je boljše kot v BTC-ju...se moram jaz z mojo sestro odpravit gor. Moram naredit en radikalen premik v mojem looku....user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 713
16.9.2009 9:17:32   
Belen
hehe bia... user posted image
ma wedno mate w tako poznih urah???? weš kaj,twojga nism widla s tabo w awtu,sm mislila da si sama s Klaro.... user posted image user posted image

ja men je tudi boljše kot BTC-je manj gužwe in weč najdem user posted image user posted image user posted image

spet kaže slabo wreme....uffffffff.... moje pikice so papale, zdej jih še mal skopam,ker zwečer zadnje 3 dni kr cedijo in ni časa stuširat in gremo mal wen preden dežuje....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 714
16.9.2009 10:30:34   
spetko
dobro jutro...

danes res zgleda da bo deževalo..a včeraj tak lep sonček...
sploh ne vem več kako oblečt mojga čmrla..ki malo toplo,malo vroče...to obdobje je najhujše..

zobka še vedno ni nikjer...ponoči pa se še kr zbuja..upam da bo čimprej vzunaj ki..user posted image

nena30 za vrtec zvem 2mesca pred vpisom..torej zdej oktobra...
delat pa začnem začetek decembra in si sploh ne predstavljam...jooojjj..res kot si rekla..bo dan prekratek...
in še ko čujem da je cela štala v službi..me še bolj mine..user posted image user posted image user posted image

momacus..lepe mere..priden...
mi imamo 8mesecev in 1teden in je težek 7900g user posted image ...

jaz tudi hlač ne dam nikakor gor..ki prej so ble XS zdej so L user posted image user posted image user posted image user posted image
no sej se bomo že vrnili v formo..kot pravijo 9mesecev prihaja 9mesecev odhaja (upam da resuser posted image user posted image )

lep dan vam želim in čimveč cartanja in uživanja

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.9.2009 12:48:00   
BIA79
Belen, včeraj sva bili sami s Klaro, on je prišel za nami :)

Danes sem srečala Amayo :) Ma je kokolo njen fantič :)

Res čudno vreme, tudi jaz ne vem kaj Klari obleč...mah...

Ma ne vem kako je drugje, ampak v Izoli so celi roji mušic oz. neke leteče mravlje...mah...ne vem koliko sem jih pojedla danes na sprehodu :)

Grem kuhat kosilo...in obrnit Klaro...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.9.2009 13:05:01   
Belen
hehe.... obrnit Klaro.... user posted image se že obrača a???? js opažam,da zdej nočeta bit weč na hrbtu, še posebej Naša... in začne po določenem času tulit,jo obrnem na buš...in je kul user posted image user posted image

ja fulllllllllll mušic je dej..... ne wem kje so se našle.... user posted image user posted image ... mi smo pa dans po supernovi pohajale.... ahhhhhh....so nas gledali,ker sm mela obe w wozičku...ma unem za špežo ne našem...ko da smo z marsa padle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 717
16.9.2009 13:46:09   
momacus
dan pupe. kaj počnete v takem vremenu? jaz sm štufa same sebe, zjutraj kuham, kr gre mož delat v popoldansko in ko je kuhanje mimo začne dž aaaaaaaaaaaaaaaa jaz se ne grem več te igrice user posted image p aše tavečjega mam doma ki je malo bubkan in se preklada s kavča na fotelj in obratno....

no danes sm dala gašperju malo nektarine in je reku da je fina user posted image upamd a mu bo sadje fino tudi ko zrase in ne bo ko tavečji ki je edino sadje ki ga je banana in vse kar je iz kakava user posted image

vidim da se tudi vi "borite" s premajhnimi hlačami. tudi jaz upam da gre dol 9 mesecih , še raje prej. moram skidat vsaj 5-6m kg da se stlačim v staro garderobo. ta vražji trebuh ne gre nikamor, ma ni varianta želatina ampak je kar trd tako da ne vem kdaj in kako ....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
16.9.2009 17:48:56   
DannyS
Ojla punce...

BIA79 se strinjam s tvojo izjavo "ma bom jaz v špar šla che e meglio" vsaj glede kupovanja za mikene, ker se mi zdi škoda odštevat tipo 20 eurov za en pajac ipd. pol pa ga mogoče 2x obleče in mu ni več prav. Glede shoppinga pa sem jaz na istem kot vas je večina, mislim da sebi že dolgo dolgo nisem kupla nič, ampak kaj čmo, če so te mikeni bodiji in pajacki dosti bolj lušni user posted image . Čestitke za sestrično manekenkouser posted image user posted image user posted image . Drugače pa komaj čakava, da se vam pridruživa na poporodni telovadbi, še en mesec pa se vidimo. Aja nena30, jaz čeveljčkov sploh ne kupujem, mislim da bomo mi kar v nogavičkah do kakega 1 leta, mogoče bomo kake copatke prej probali.

Belen mi ko smo doma tipo tako kot danes, se malo nosimo po rokah, kar je pri tvojih dveh pupicah malo težje izvedljivo, razen če si hulk... že meni pri mojem skoraj odpadejo roke,... smo se zadnjič doma tehtali in še kak teden pa bo imel 6 kg. Drugače pa se Florijan že zamoti z igralnim lokom, vrtiljakom in igralno blazino... tako da lahko zjutraj dam komot posodo prat, pojem zajtrk, vmes se malo pogovarjamo in pojemo... tudi TV mu je ful zanimiva (to ima tudi po tatiju) samo ga ne puščam, da jo gleda.

spetko mi smo že dali vlogo za v vrtec tu v Škofijah, samo verjetno bomo za vsak slučaj dali še v Koper, tako ali tako imam jaz v Kp še vedno prijavljeno stalno bivališče, ki ne vem kaj bomo če ne dobimo nikjer.

saruška upam, da je gor zdržalo vreme kaj več časa kot tu.

Glede GH mislim, da bomo mi začeli počasi s kakimi sokci (domačimi) tam po 4 mesecu, sicer smo še daleč, ampak itak gre čas tako hitro, da bo to tik tak tu. Drugače pa je bla invazija mušic včeraj tudi pri nas, prav neprijetno moram rečt. Drugače pa naš še vedno vztraja na trebuščku, upam da zaradi tega ne bo imel nogice na O, ker že tako ali tako ima malo na notri stopalca obrnjena.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.9.2009 14:46:40   
nena30
Halo!!! Nikjer žive duše. Kaj pa počnete vse? Ste izkoristile trenutek brez dežja in šle na sprehod?
Bia so preživeli doma brez tebe, ko si šla k pedikuri? Jest grem pa danes h kozmetičarki, da mi mal postima faco. Ker kozmetičarka rada govori, vsaj 2 uri ne bom gotova. Zdaj grem prvič nekam brez male ? Da vidim kako se bosta porihtala z možem. Sem se pa dogovorila z mamo da bom malo večkrat peljala k njej. Bi blo fino da se navadi nje in okolice. mal je zoprno zaradi velike razdalje. Ampak če je pripravljena kdaj mal pomerkat Liso, da greva z dragim za kako urco sama kam.... bi blo super!
Grem se počasi poštimat, da ne zamudim!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.9.2009 15:07:13   
BIA79
Nena..pedikura je trajala malo več kot pol ure in ves čas je Klara spala, pa so jo čuvali nona in nono in bisnona :) Bomo vidli kako bo, ko bom šla za dalj časa. Glede na to da začnemo s plavalnim tečajem se morem "uredit"... Tako vsaj ne bom se zapustila več :):):)

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.9.2009 15:35:48   
momacus
pupe, kam se hodite razvajat ( pedikura,kozmetičarka....) jaz sem do zdaj to počela sama , zdaj pa se mi ne da user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 722
17.9.2009 20:40:43   
Belen
momacus,dans cc.okoli 17h sm te widla s twojima fantoma w izoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.9.2009 20:52:27   
nena30
momacus jest hodim v Izolo na Smrekarjevo ulico. Salon se kliče SILHUETTE. Jest sem se do pred kratkim tud sama rihtala. Itak imela cajta na pretekuser posted image . No tam nekje 1-2x na leto sem šla na nego obraza. V salonu sem bila slabi 2 uri. Mi je fino prečistla kožo, uničla ogrce, maska... za piko na i pa še zmasirala obrez, vrat, dekolte in rame. Full zadovoljna. Ja pa obrvi mi je mal posmukala so bile že kar neki...Kam pa hodiš ti Bia? Ma jest sem tud kar pozabila nase. Tja pa sem si z britvico mal po nogah in pod pazduho potegnemuser posted image user posted image user posted image . Zdaj sem se pa naročila na pedikuro in bikini. A si je kera že rihtala bikini v salonu? Mene ne kar mal groza, gotovo boli za pop....!sam takale šuma pa ni za nikamoruser posted image .
Je mel pa moj srečo in je mala skoraj ves čas ko me ni bilo spala. samo mami se prikaže že je bila sirena. Upam da od sreče, haha.
Lisa je že v postlci. Jest grem pa na balkon na kozarec pive, mi že cel dan dišiuser posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 724
18.9.2009 11:10:12   
momacus
belen makje pa si bla ti? jaz te nism vidla. drugič me pocukni za rokav user posted image

nena30 vem kateri salon je to. jaz sm bla do zdaj samo 1x na pedikuri ko sm bla noseča in nisem več mogla sama to rihtatuser posted image depilacijo pa hmhmhm raje rešim sama , tudi bikini varianto z voskom delam sama. bi mi blo nerodno da bi me kdo drugiuser posted image in sm se že navadla da me skorak ne boli.
moram pa obvezno na kakšno dobro masažo ma ne božanje! pravo masažo ,tako da jo čutim.

kako so kaj vaši mladički? gašper je začel protestirat mleko-novalac tako da moram zamenjat, kr mamo cele ceremonije da poje user posted image včeraj se mi je skoraj zmešalooooo začel je tudi silit v sedenje, čeprav mislim da je še premlad, kr premajhen ni ,lih danes sm ga vagala in ima 7,7kg , pa je mel v soboto šele 4mesece. taprvi je bil hiter za sedet in hodit in ta mala beštja bo zgleda tudi zelo hitra user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poudarek v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (53%)

Martin z poudarkom na I (47%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!