gia15
|
hej pupe, evo me, spet zadnja tu gor, ve verjetno vse že spančkate mi 3-je smo bili v ljubljani popoldan na obisku pri kolegih, smo se meli ful fajn dannys, glede še enega otročka; moj ima svoje mnenje glede še enega (ni za), jaz pa svoje (včasih ja, spet drugič, kaj pa vem... če bi imeli še enega ali pa dva , bi želela zanost že poleti, da se rodi (spet) nekje spomladi in, da ni velike starostne razlike med njima; če se že gremo neko planiranje... kot pravim, moj ni za to in kako se češ pol zmenit?! ) belen, midva najine ne bova cepila proti pnevmokokom; se nisva odločila niti za cepivo proti rota virusu, ker sva nasploh bolj proti tem cepivom kot pa za, oziroma že tako ali tako se preveč kemikalij vnese v tako malo, drobceno telo s cepivi pa se potem nisva odločila še za ta "dodatna". sem pa za, če se pokaže, da ima otrok pogosta vnetja ušes in podobno in se mu na tak način (s cepivom) to prepreči ali pa olajša, zmanjša morebitno trajanje in jakost vnetja. saj obstaja zloženka in je not kot ena anketa, da oceniš riziko obolevanja in se potem lažje odločiš... glede srečanja, nama bolj paše popoldan, ker zjutraj pozno ustaneva, ampak ni panike, se prilagodiva. potem torek odpade, ki momacus ne more? aja, midva planirava it konc meseca na šank rocke pa bo takrat najina pikica spala pri mojih (drugič. prvič je spala gor kar cel teden, ko sem bila jaz v bolnici), da se midva lahko malo zdivjava, gre še kdo??? grem , lahko noč
|