![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.2.2010 20:40:55
|
|
|
|
BIA79
|
Ma Belen, hudo ali ne hudo, ne more bit lepo it s tako malim otrokom v bolnico. Kaj češ babe smo bolj podvržene temu, zaradi naše anatomije...vedno ga nasrkamo me...Sedaj je važno da je pupa boljše in da ste doma... Klara ima še vedno vročino. Ji je sicer padla, preden je zaspala je imela 37.5. Nekaj je pojedla in tudi popila. Je živahna, edino kar je drugače je da več spi čez dan. Bomo vidli kaj bo danes ponoči...Jutri bi morali tako in tako it v laboratorij dat kri in vodo,jo bom peljala vseeno sam da vidimo, če je urin ok. Potem pa bom poklicala zdravnico in vidla kako naprej... Belen uživaj v tušu in spanju v domači postelji!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 0:12:27
|
|
|
|
gia15
|
saruška; najbolj mi ni všeč, da kamorkoli grem, moram it z avtom in pokat tamalo not pa voziček...; dobro razen na sprehod proti tinjanu, zato avta ne rabim, ampak večkrat prekovnem ta hrib naprej, ni mi všeč, da vsi vse vejo o tebi oz., če ne vedo pa si zmislijo in sploh ne štekam, kaj se ima folk za ukvarjat z nekom, ki ga ne pozna in da ne moreš ven iz hiše, da prej ne razložiš vsem sosedom, kam, zakaj, kako, s kom greš...ufffa. sej se jim ne pustim tko zlahka in sem postavila meje, ampak se mi glih ne da se s tem toliko ukvarjat, se pol samo sekiram zaradi neumnosti... moja mala pa je bila danes zunaj pet ur vse skupaj - treba iskoritit tako vreme, ker že jutri-danes bo baje spet dež ,je bila s tatijem dopoldne na sprehodu, jaz sem pucala in hitela prat, sušit, zlagat perilo, popoldne pa smo bili skupaj, zvečer kopanje in je šla nedelja... kako pogosto kopate svoje ? jaz jo skopam vsak drugi dan. ajde pupe, naj se čimprej pozdravijo vaši in na splošno želim vsem nam čim manj oziroma nič bolezni!!! grem ninat, ln
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 9:21:59
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro.... Belen super, da ste doma... Joj, jaz sem tudi komaj čakala po porodu, da sem prišla domov in se v miru stuširala... gia15, meni pa je dosti bolj všeč na vasi... sem pa bla 25 let v Kopru v centru mesta v bloku... res je da je vse blizu in lahko greš peš, ampak ne vem ni da ki mi je to ful neka prednost... sosedi pa so itak povsod sosedi... je res da v mestu niso tako "radovedni in opravljivi" kot na vasi, ampak kaj čmo... ojej, ma jaz odkar sem na Škofijah nisem nobenemu nikoli razlagala kam grem, s sosedi se pozdravimo, kdaj pade kaka beseda in to je to... mi je pa ful všeč to, da imamo lahko živali pa da si lahko posadiš kaj na vrtu ali njivi... v Kopru pa si v 5 minutah, aja pa lahko greš tudi peš... mi smo že šli enih parkrat...:) Jaz našega črva kopam ponavadi na 3 dni, mi še ne plazimo tako da se nimamo kje umazat,... po vsakem obroku GH pa si umijemo rokice in obrišemo obrazek. No včeraj pa sem končno tudi jaz naročila avtosedeža,... na koncu sem se odločla vzet eno evolvo in enega tobija...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 10:09:51
|
|
|
|
BIA79
|
Danes sva zamudile laboratorij, sem navajena na koprski urnik kjer dela do 9.30..no po eni strani še prav, ker nismo prav veliko urina nabrali v tisto vrečko...Mah, ali katera ve koliko urina je treba dat? Spali nismo nič...Klara ima še vedno nekaj vročine, zaprt nos in boga celo hrapav glas..in je sitna in jaz z njo...in to vreme je še pika na i...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 10:56:43
|
|
|
|
momacus
|
ma daaaaaaj pa sej ne živimo v štali...še v bolnici ga ne jemljejo tako ej bia ma kaj se ne moreš zmenit da prineseš vrečkico ko se Klara lepo polula, čeprav je laboratorij že "zaprt" ?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 11:01:44
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus, danes smo bile tam ob 9.00 (takrat ko zaprejo) in nas niso hoteli sprejet, ker so poslali že vse vzorce naprej...Mah...ji bom jutri zjutraj dala ob 6 gor in potem bomo videli...ma eno stvar ne razumem, ma neseš vrečko dol ali preliješ v kozarček za urin...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 11:06:06
|
|
|
|
momacus
|
ma dej dej ke ....ma sej v laboratorij greš lahko tudi v KP če hočeš , samo ki moraš sama po izvide . veš da se en spomenm več, kako je s to vrečko. kaj se jo dat spet zapret ko jo odlepiš dol?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 11:54:24
|
|
|
|
BIA79
|
Ne boste verjeli kaj sem danes "našla" pri Klari....pokukal je prvi zob!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:01:40
|
|
|
|
momacus
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:12:39
|
|
|
|
supernova2002
|
bia: mi smo nesli vrečko, nismo prelivali v lonček. kako to da šele zdaj ste nesli urin? mi smo ga pri 6ih mesecih. čestitke za zobek! belen: tvoji mali iz srca želim da ne bo imela več problemov z ledvicami....jaz sem doktorirala z mojimi ledvicami.... pa nekaj o maruši: bliža se 10.mesecu, ima 3zobke...četrti se nekaj buni da bi pokukal..., velika je 77cm, težka 9150g, govori mama, am-am-am ko je lačna oz ko ima za jest, ba-ba-ba, ta-ta-ta, zaljubljena v živali in v sovrstnike...zaenkrat še nič bolna. pa nekaj o meni: pridno študiram naprej, po končani porodniški bom verjetno doma do septembra z njo, pol pa bomo vidli kako z delom, zdaj neki se ubadamo z gradnjo (na škofijah), poleti bo verjetno akcija za sestrico ali bratca... dannys: kdaj ste pol prišli domov včeraj? mi ob 19h....smo prav uživali!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:28:46
|
|
|
|
supernova2002
|
aja sem pozabila dodat da maruša počne še druge stvari...ma se mi ni zdelo neki tko pomembno...ma že ki vse omenjate bom še jaz: se plazi za nazaj, vstaja-se dviga ob predmetih na noge, ploska, boža, pozdravlja, pokaže na luči, upali sireno veselih krikov ko od daleč zagleda kakega psa, obvlada pincetni prijem-še posebej ko krade hrano iz krožnika,...itd. njena najljubša igračka so knjige.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:28:53
|
|
|
|
momacus
|
tudi mi imamo 9 mesecev ma nismo še dali urina. v vrtec itak ne bomo še nekaj časa šli - na srečo, zdravi ap smo tudi . smo dali samo kri in je hb 138
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:30:47
|
|
|
|
saruška
|
čau ženske! se vidi da je slabo vreme, ki smo vse tu ... belen, naša ušesa so dobro. smo bli danes na kontroli, smo pa fasali povrhu še virozo, je rekla pediatrinjada najbrž kar med čakanjem v čakalnici. nič čudnega, smo čakali samooooo skoraj 2 uri ... BIA, čestitke za zobek ... alora je bla ta vročina najbrž zaradi tega... mi vedno nesemo urin v posodici, ki jo pred tem prekuham in ga tam prelijemo v njihov lonček... kaj supernova bo tudi škofjotka? zdej pa že skoraj prevladujemo !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:31:41
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus tudi mi imamo 9 mesecev ma nismo še dali urina. v vrtec itak ne bomo še nekaj časa šli - na srečo, zdravi ap smo tudi . smo dali samo kri in je hb 138 momacus, to je pa fulll dobra kri... ke pridni!
< Sporočilo je popravil saruška -- 22.2.2010 12:32:05 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:34:38
|
|
|
|
supernova2002
|
saruška jaz uradno sem škofijotka že 7 let...:)))
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:36:11
|
|
|
|
momacus
|
saruška imamo srečo da imamo vsi 4 dobro kri imamo radi mesko
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:40:26
|
|
|
|
saruška
|
?
< Sporočilo je popravil saruška -- 22.2.2010 12:45:54 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:42:22
|
|
|
|
saruška
|
maaaaaaaaaaaaaaaaa napišem roman in mi vse zbriše ! supernova, mogoče se pa poznamo pa niti ne vemo? jaz sem tudi na škofijah že en lep cajt... momacus, pri nas ima samo tata dobro kri, meni se je po CR full poslabšala in se mi nikakor ne popravi...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:42:40
|
|
|
|
saruška
|
maaaaaaaaaaaaaaaaa napišem roman in mi vse zbriše ! supernova, mogoče se pa poznamo pa niti ne vemo? jaz sem tudi na škofijah že en lep cajt... momacus, pri nas ima samo tata dobro kri, meni se je po CR full poslabšala in se mi nikakor ne popravi...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:42:52
|
|
|
|
saruška
|
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:43:07
|
|
|
|
saruška
|
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:44:09
|
|
|
|
supernova2002
|
jaz imam slabo kri že od rojstva-podedovala po očetu. tik preden sem šla rodit so mi hoteli dat transfuzijo... ma se niti ne sekiram če bo tud marušina kri slaba....jo ima moj oče, jo imam jaz pa sva še vedno živa in kul :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:46:41
|
|
|
|
saruška
|
se opravičujem za zgornje poste, ma me heca računalnik!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.2.2010 12:48:28
|
|
|
|
supernova2002
|
saruška jaz na škofijah poznam le par oseb : mesarja Brunota in njegovo familjo, Aleša Segulina, Matejo Zadnik in Aniko Stančič. sej forši poznam še koga...ma mi ne pride na pamet. ko bom šla na škofije bom pogrešala koper-kjer imam vse na dlani. sovražim bit odvisna od avta. in še ki na škofijah bom tam bogu za nogo....skoraj na tinjanu! :)
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.