|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
19.2.2010 19:31:23   
saruška
ma kaj z obemi pikicami je šla na hrib??? boge, user posted image da ozdravijo čimprej!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
19.2.2010 20:01:23   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: gia15

ma si sigurna saruška, da dr.jordan še sprejema?
kaj pa dr. hrvatin mahnič danica, "pozna" katera?

ojla!

za dr. jordanovo sem sigurna da sprejema, samo se čaka dosti na prvi pregled, razen seveda če si noseča. moja kolegica se je naročila na začetku oktobra in prišla na vrsto komaj zdej februarja. je bla pa zelo zadovoljna.

k dr. hrvatinovi pa hodi ena znanka in jo tudi hvali... pa tudi moja mama je imela nek poseg pri njej in je rekla da je super... če pa sprejema nove nimam pojma.

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.2.2010 20:30:50   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Jaz tudi nočem imet dosti razlike med user posted image , tako da bova šla verjetno poleti spet kaj v akcijo... mojemu ne morem rečt, da se ne trudi s Florijanom, sicer več kot tolko ne morem trenutno niti pričakovat, ker je dostikrat pol dneva v službi pol v šoli. Drugače pa sanjam o treh user posted image . Dosti bi jih reklo, da sem malo fru fru, ker jaz pa res nimam skoraj na nobenega računat, razen na mojega... pa sem se zadnjič pogovarjala z mamo od kolegice, ki ima že tri odrasle in je rekla da gre dosti lažje s tremi kot z enim in da je dosti bolj pomembna pomoč, ki ti jo nudi partner kot pa kake tašče, tete... no ja, najprej moramo videt kako bo šlo z dvemi...

DannyS, pri nas razmišljamo podobno, čeprav tudi mene včasih malo skrbi, ker sva z mojim dejansko sama, nimava nobene pomoči, varstva, nič!!!! Ampak po mojem se vse da. Vem pa, da bi se zaradi prvega trudila še toliko bolj, ker ne bi želela katerega za kaj prikrajšat. Joj, poleti zna bit poskočno user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.2.2010 20:43:09   
momacus
ne na saruška sm narobe razumela . je šla z Lijo . poglej na FBuser posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.2.2010 20:56:12   
saruška
sem vidla, ja... nimajo sreče user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.2.2010 22:01:18   
BIA79
Ta Belen...tudi če je ni poskrbi da se govori o njej...porka...upam, da si pridobi posteljo in da hitro pridejo nazaj...odkar so prišli s smučanja jim gre vse narobe...user posted image

Danes Klara spi pri nonotih...Njej ni problem, meni pa vsakič večji...ko bo šla v varstvo bo verjetno zame večji šok kot za njo...še staršem ne zaupam, kaj bom šele tujcu, ki jo bo čuval....grozna sem...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
20.2.2010 0:24:49   
gia15
heeej

spet eno vprašanje:user posted image user posted image  vi pustite svojim user posted image , da povsod plazijo za vami? moja se igra in plazi v dnevni-kuhinji na tleh, ko pa grem jaz npr. pod tuš, me pa kar iz vozička opazuje (btw. ni problema za se zavezat); se mi glih ne da vsak dan sesat celega stanovanja... sicer pa je povsod drugje več kot na puzlih in v svojem igralnem kotičku... aja, da se malo pohvalimo, že šteka, ko rečemo ne - ko začne odpirat predale, sicer proba 100 krat ampak po NE neha. zna pomahati na pa-pa, pa zaploskati na bravo, pa pleše in ploska ob muziki; skratka vsak dan bolj zanimivouser posted image user posted image kaj pa klara, drugi 9.mes. user posted image ? čisto tako sprašujem iz radovednosti, ne me narobe razumet, da želim s kom tekmovat glede user posted image ...

vreme pa je bilo danes katastrofa, sem bila popoldne v kp (moj je čuval najino user posted image , sta oba spala popoldne tri ure - ni kaj, ima srečo, ko jo on čuva; zato pa je meni dopoldne "sitnarila" in nikakor zaspat notri v stanovanju; vreme za it ven pa škifo) in me je takoj začela bolet glava od vremenauser posted image ... sem šla kupit darilo za prijatla, ki je kupil stanovanje v gorici in se tja preselil in ga gremo jutri obiskat, komaj čakamuser posted image
naslednji teden pa gremo z mojo mamo in bejbiko k frizerju v zagreb (njenjo prvo striženje; me prav zanima, če jo bodo sploh uspeli ostričuser posted image user posted image ) "ukrotit" njene in moje lase, je po mami-mala čupavauser posted image

lep vikend!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
20.2.2010 9:08:35   
BIA79
Gia, Klara daja papa (ampak ne ko ji rečeš,kasneje), pokaže velika,velika..igrače stiste in naredi moja moja (če si predstavljaš)pa dela bau bau ko vidi kužka oz. mačko, ploska, pokaže lučko, uro,da buc (to pomeni da gre z glavico proti tebi) pa daje že pd 7 meseca...razume besedo ne,ker me pogleda in se vstavi, je pa ne upošteva hahaha Tatija že kliče, besed na m pa noče govorit...mama ne obstaja in zato tudi muca laja, namesto da bi delala miao.... Sedaj vadimo hojo oz.plazenje po stopnicah, da se nauči in z ritjo dol, ma nam nekako še ne gre

Jaz jo pustim da gre kamorkoli...stanovanj ne sesam vsak dan,zvečer , ko gre spat grem z vlažno krpo čez...če grem pod tuš jo pa v stolček ali v posteljico dam...

Danes je prišla teta s krvavca na obisk...ciklus je res manj boleč, ampak sem jo dobila po 40 dneh...kdaj se je vam uredil?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
20.2.2010 17:58:24   
saruška
BIA79, alora ni blo nič z romantičnim večerom v dvoje če je prišla user posted image ?

meni se je cikel po porodu totalno zmešal, imam bolj boleče menstruacije, da zdaj ko jemljem klomifen sploh ne govorim user posted image !

aja, zakaj pa ne zaupaš staršem? imaš slabo izkušnjo?
jaz imam slabo izkušnjo  tastom, mu je padel andraž aprila meseca v morje, ki je imelo 13 stopinj! sem mislila da me bo kap...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
20.2.2010 18:55:14   
BIA79
Saruška odkar so te olimpijske igre, nima časa za romantiko...nikoli ni zgubljal časa za gledat tv, ampak ko so olimpijske in podobno, ga ne premakneš...še curling bo gledal...sej zato je te dni ko zombi, ker ne spi nič...

Ni to da staršem ne zaupam, za Klaro skrbijo ful lepo, ampak jaz imam vedno občutek da ni dovolj,sej sem rekla se moram jaz navadit da ne bo Klara z mano, ne obratno...

Uuu...padel v morje...še sreča da ni bilo nič hujšega mu...verjamem da se to lahko zgodi, ma če se zgodi komu drugemu s tvojim otrokom mora bit grave...

Punce kaj delate v tem deževnem dnevu...meni je uspelo vse zlikat,še sreča da ne morem sušit, drugače bi se košara spet hitro napolnila :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
20.2.2010 20:19:32   
saruška
eeeee ta user posted image user posted image šport user posted image user posted image user posted image ! ma ja ben, če gleda samo olimpijske je še dobro... ma če prišteješ še vse ostalo...

meni pa kljub takemu vremenu ni uspelo polikat nič user posted image user posted image user posted image ...

bežim na kavč, danes se ne rabim borit za daljinca user posted image !

< Sporočilo je popravil saruška -- 20.2.2010 20:33:23 >

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
20.2.2010 20:51:36   
BIA79
Kljub dežju ni nobene...ja ne gledate vse skoke ;) Jutri baje bo sonce...držim pesti, da se zbudimo v sončno jutro...

Saruška, ma vaša ušesa so boljša?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
20.2.2010 22:05:04   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: saruška

IZVIRNO SPOROČILO: gia15

ma si sigurna saruška, da dr.jordan še sprejema?
kaj pa dr. hrvatin mahnič danica, "pozna" katera?

ojla!

za dr. jordanovo sem sigurna da sprejema, samo se čaka dosti na prvi pregled, razen seveda če si noseča. moja kolegica se je naročila na začetku oktobra in prišla na vrsto komaj zdej februarja. je bla pa zelo zadovoljna.

k dr. hrvatinovi pa hodi ena znanka in jo tudi hvali... pa tudi moja mama je imela nek poseg pri njej in je rekla da je super... če pa sprejema nove nimam pojma.

Čao.
Sori, da uletavam v vašo temo, ma glih ki sem tu...user posted image
Jordanova ne sprejema več, ima vse polno. Sem se probala vpisat k njej, ker je "moj" Milošević zbežal v penzijo, pa mi je Jordanova povedala, da do nadalnjega nema ništa. To je informacija od par mesecev nazaj, mislim, da nekje novembra/decembra sem ji pisala mail. Škoda. Sem jo imela pri prvem porodu, zelo v redu.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.2.2010 0:28:04   
gia15
hej

belen, kako ste?

bia, ja moja mala tudi nekje od 7. mes. da buc - no mi rečemo tuc, ko se "udarimo" z glavami, pokaže na lučke in na žogo, nas poboža, ko rečemo boža-boža, maha z glavo levo - desno - ne, ko je sita, naveliko kriči ta-ta-ta-ta, ma-ma-ma-ma, ba-ba-ba-ba, nje-nje-nje... njej je trenutno zanimivo se kobacat čez mene ali tatija, ko sva na tleh z njo.
jaz sem dobila mens. po 6. mes., me boli manj, so pa bolj obilne in trajajo kak dan dlje, pa dobim tam na 30 dni, prej sem imela ful redne - na 28dni. kdaj ste ve dobile user posted image  po porodu?

mi smo bili danes pri mojih na kosilu in popoldan na obisku pri kolegu; je bilo super... sicer vreme ubitačno, nova ac čez rebrnice itak zaprta zaradi burje, tudi snegec je padal, tako da smo se fjakali po stari, ampak ok. joj, kako si jaz želim živet v mestu, ne pa v selu na teh škofijah!user posted image user posted image user posted image  prav zavidam kolegu - ima stanovanje v centru mestu, vse blizu, avta skoraj ne rabi, ko se mu zahoče kam v svet - gledališče, kino, knjižnica, gre vse peš, itd. jaz pa rojena meščanka zdaj spoznavam čare vasi, ma nikakor me še niso še uspeli očaratuser posted image user posted image user posted image

saruška, tudi jaz držim fige za sončno jutro!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.2.2010 10:48:14   
BIA79
Sonček je...in mi smo zakuhali...Klara se je komaj pozdravila prehlada in spet imamo poln nos, ponoči nismo nič spali, zjutraj je imela 38 vročine...in ne vem od kje...je možno, ker so sosedi vsi prehlajeni...mi gre tako na živce, ko me moj sili dol, ker so vsi pri tašči, a oni vsi prehlajeni...Sej vem, da je lepo da se otroci družijo, ma kaj ko se nikoli ne pozdravijo zaprav tam? Mah...Edino dobro je  da je nekaj malega pojedla in da mi čaj pije...no je treba dat tudi to skozi...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.2.2010 10:57:13   
momacus
bia ma kaj danes bom sama po Izoli? user posted image ni belen, ni tebe ni edith, ??? uffffaaaaa in tudi saruška ima bolanega tamalega ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.2.2010 10:59:13   
momacus
nič se grem obleč, zbudim Gašperja in via vn še za vse ostale ki ne morejo user posted image še dobro da so počitnice gre lahko moja sestrica z mano user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.2.2010 11:00:27   
BIA79
Joj Momacus...sem komaj čakala lepo vreme in evo...in še moj mi pride in reče, da on ne bo zaprt cel dan v hiši s takim vremenom, tako da sem dala "odpoved" za danes in naj se lepo on ukvarja s Klaro...meni je lahko bit "neprestano" doma...aaaaa...ke jeza in še fešto imam user posted image  Sem kot zmaj

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.2.2010 11:12:40   
momacus
ha ha ha bia kako te razumem. dva moja moška sta šla na "njivo" jaz pa sm pripravla za kosilo in zdaj grem vn in me ni do teme . in tudi jaz mam fešto uffffffff sm ko ena šrtaca, včeraj sm skoraj padla skupaj kr je bil še nizek pritisk uffff . ma če ne bo mela tamala lih vročine probaj it malo na zrak ko bo najbolj toplo. najdeš en kotiček kjer je sonce in zavetje pa si tam 15 minut lih da prezračite pljuča, bo dobro tudi za tamalo za nosek. evo zdaj pa res grem čauuuuuuuuuuuuu
držite se !!!! user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.2.2010 11:29:47   
saruška
čau pupe!

želim vam eno lepo lepo nedeljo!
izkorisite to vreme, mi ga ne moremo, čeprav smo boljši, ma za sigurno... se smilim sama sebi, ki ne morem it nikamor user posted image ...

gia, zakaj ti ni všeč naše selo user posted image user posted image user posted image ? jaz ga ne menjam za nobeno mesto...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.2.2010 11:54:58   
saruška
ooo BIA, komaj zdej sem prebrala da ste tudi vi bolani user posted image ... ma sej, kaj je čudno, s tem blesavim vremenom, en dan dežuje, en dan sonček in spet toplo... mah!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.2.2010 18:37:19   
Belen
eko mene smo doma, sam da se jawim.... mal weč kasneje,ko punce sprawim ninat.... neki menjawamo urnik user posted image

hwala wsem,ki ste držali za nas pesti user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.2.2010 18:53:08   
BIA79
Belen, welcome back...lepo da ste spet doma...ma povej mi,so doktorji gor ugotovili zakaj sta tvoji pikici zboleli ali je treba doctor Housa poklicat?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.2.2010 20:06:38   
saruška
belen, dobrodošle user posted image !

ben zdej ki so obe pikice sprovale usluge s hriba bi lahko bil en cajt mir, a?

BIA, kako je Klara?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.2.2010 20:32:17   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Belen, welcome back...lepo da ste spet doma...ma povej mi,so doktorji gor ugotovili zakaj sta tvoji pikici zboleli ali je treba doctor Housa poklicat?

bia...hehe, ne tokrat ne, ampak raje bi ga poklicala.... sicer ni tko huda zadewa,ampak je lahko ponowljiva.... no imela (ima) unetje ledwičk-uroinfekt user posted image user posted image user posted image to je bakterija,ki napade majhna ledwička,in če otrok ne pije lahko dehidrira, lahko tko hudo poškoduje ledwica da ima trajne posledice..... user posted image user posted image user posted image prenese se s bakterijo, gliwicami, prehlad ledwic in itd.... ponawadi je reku DR.da je wečina punčke okženih, možno,da je tudi dedno, lahko se pojawi še marsi kdaj w žiwljenju....pač je treba take otroke bolj pazit.... (tipo bazen itd....)
no sej nočem strašit, ni nič groznega.....ampak eni so bolj podwrženi temu.... zdej nimamo weč wročine-so nas poslali domow,ampak moramo hodit wsak dan na terapije w B, antibiotik še wedno w žilo..... user posted image user posted image user posted image da se pozdrawi....

bia...tudi vi ste biolni? kaj vam je??

saruška...ja hwala.... mislim da imam B za nekaj časa dowolj user posted image user posted image wsaj upam
vi ste se pozdrawli???

momacus... glede spanja, prawic..... w zakonu(na žalost) ni definirano,da ti pripada postelja....ampak ležišče in hrana user posted image   user posted image user posted image user posted image

nič letim pod tuš,ki mi prow manjka..... ki dajem prow po kislem user posted image user posted image user posted image

noč user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.