gia15
|
hej belen, kako ste? bia, ja moja mala tudi nekje od 7. mes. da buc - no mi rečemo tuc, ko se "udarimo" z glavami, pokaže na lučke in na žogo, nas poboža, ko rečemo boža-boža, maha z glavo levo - desno - ne, ko je sita, naveliko kriči ta-ta-ta-ta, ma-ma-ma-ma, ba-ba-ba-ba, nje-nje-nje... njej je trenutno zanimivo se kobacat čez mene ali tatija, ko sva na tleh z njo. jaz sem dobila mens. po 6. mes., me boli manj, so pa bolj obilne in trajajo kak dan dlje, pa dobim tam na 30 dni, prej sem imela ful redne - na 28dni. kdaj ste ve dobile po porodu? mi smo bili danes pri mojih na kosilu in popoldan na obisku pri kolegu; je bilo super... sicer vreme ubitačno, nova ac čez rebrnice itak zaprta zaradi burje, tudi snegec je padal, tako da smo se fjakali po stari, ampak ok. joj, kako si jaz želim živet v mestu, ne pa v selu na teh škofijah! prav zavidam kolegu - ima stanovanje v centru mestu, vse blizu, avta skoraj ne rabi, ko se mu zahoče kam v svet - gledališče, kino, knjižnica, gre vse peš, itd. jaz pa rojena meščanka zdaj spoznavam čare vasi, ma nikakor me še niso še uspeli očarat saruška, tudi jaz držim fige za sončno jutro!
|