|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
16.2.2010 20:14:40   
momacus
ma bia mi nismo bli tešči kr smo dali kri samo za hemoglobin. user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.2.2010 20:15:04   
Belen
ejla.... ja saruška...enke spodaj-čepraw prawijo,da ne bolijo.... user posted image lija ima že obe enki zgoraj, jih nismo niti čutli da prihajajo, pač edino widlo se je.... spodaj pa cela štala že 2-3 dni..... ben dans je celo hitro zaspala, mogoče od joka.... user posted image  user posted image user posted image

Naša pa ima dwa spodaj, in jih tudi nismo "čutli".... danes smo po dolgem času meli spet fizioterapijo in bli pohwaljeni ,kr obe že lepo sedijo, sicer ne 100% ampaak jima gre user posted image user posted image user posted image glede na to da gledajo oni PDP imata 6,5mes.... user posted image

nič grem spat,da ne bo spet štala ponoči,kot prejšnjo noč..... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.2.2010 23:29:18   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002

Hator a to si bila ti? Škoda da se mi nisi predstavila...bi se te še bolj zapomnila...tako pa naslednjič ne vem če te bom prepoznala.

žal mi je prepozno vklopilo, da bi bila lahko to ti, drugače bi se ti sigurno predstavila
hmmm, in tudi jaz nisem sigurna, če bi te spet spoznala
joj, me babe user posted image user posted image

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.2.2010 9:44:10   
saruška
belen, ste se naspaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.2.2010 13:26:23   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

belen, ste se naspaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

ne se nismo..... user posted image user posted image user posted image

..in še pol popoldan gremo na en roj.dan.... user posted image upam,da ne bo Lija preweč tažila zaradi zobka in spanca.... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.2.2010 13:47:39   
saruška
bo boljše! oguljena fraza, samo je res user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.2.2010 13:55:10   
gia15
...ko greste ven, kam date hrano za svoje user posted image , da ostane topla? jaz sem danes gledala tiste "torbice" od tommie tippiee in aventa, ima katera izkušnje s tem? pa še nekaj, ve vedno sterilizirate flaške za AM svojim user posted image ? jaz nimam izkušenj s tem (se dojimo, zdaj pa zmanjkuje mojega mleka pa bomo morali uvest AM, ko se mlekarne zaprejouser posted image user posted image )

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.2.2010 13:56:33   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

bo boljše! oguljena fraza, samo je res user posted image

sej wem user posted image   user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.2.2010 14:42:21   
momacus
ej belen sm ti na FB napisala eno "rešitev" za zobke.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.2.2010 18:57:55   
krokar
oj!!! Po dooolgem cajtu se javljam- nena 30!!! Sem mal menjala kamuflažo, ker jih je blo 30 že zdavnaj. Mam eno novico!!! Lisa bo jeseni dobila user posted image !!!! Uhhh kaj me čaka!!! ne morem verjet. Prvič smo skor doktoriral, da smo zanosil. Zdaj je pa pršlo kot strela z jasnega....
Bodite v cvetju

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.2.2010 19:23:07   
momacus
nena - krokar ČESTITAM !!!user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.2.2010 20:02:59   
Belen
nena-krokar-sabina.... čestiiiiiiiiiiittttttaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image
seweda enga bratca za Lizo user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.2.2010 20:36:36   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

oj!!! Po dooolgem cajtu se javljam- nena 30!!! Sem mal menjala kamuflažo, ker jih je blo 30 že zdavnaj. Mam eno novico!!! Lisa bo jeseni dobila user posted image !!!! Uhhh kaj me čaka!!! ne morem verjet. Prvič smo skor doktoriral, da smo zanosil. Zdaj je pa pršlo kot strela z jasnega....
Bodite v cvetju

joooj, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

iskrene čestitke!

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.2.2010 20:43:44   
BIA79
Čestitke Nena -Krokar :)
user posted image  Zdaj pa enega bratca za Liso...

Katera bo naslednja? Saruška, bo kaj?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.2.2010 20:59:39   
saruška
eee BIA, pri nas je pa obratna situacija kot pri Neni - prvi zlahka, zdej bomo pa diplomirali user posted image ... trenutno sem na klomifenu.

kaj pa ti?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.2.2010 21:11:59   
BIA79
Ma osebno še razmišljam...veliko nimam več časa, ker saj sama vidiš se lahko namatraš za drugega...Po eni strani bi rada še enega, po drugi pa ne vem...Vsekakor bi počakala, da postane Klara malo večja. Zadnjič sem se glih pogovarjala s sestrično in je rekla, da je ona načrtno izbrala 3 leta razlike, da si otroka do neke mere guštiraš. Ne vem, pri svakinji, ki ima 18 mesecev razlike vidim da "ne deluje" ( z mojega vidika), vedno se mi zdi da  je en otrok "prikrajšan"...seveda je odvisno od tega tudi koliko pomoči imaš doma (in ta pri meni manjka, strani mojega seveda)...ne vem...Se morave še midva med sabo pomenit :) Ma spomladi bo začela akcija hahaha

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.2.2010 21:13:31   
BIA79
Gia, kot sem ti že napisala. Klari še vedno steriliziram flaške, hrano pa dam v lonček in to v tuperware s toplo vodo. Imam tudi tiste torbice od tomme tippie, sam v tem mrazu ne pomagajo kaj veliko...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.2.2010 21:23:33   
saruška
to glede pozornosti se strinjam s tabo... sem si pa želela da bi bla razlika v letih od 2,5 do 3 let, ma je že mimo...  ben, bo ko bo, samo že malček obupujem user posted image ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.2.2010 21:28:08   
BIA79
Ma kaj češ obupat? Si mlada pupa!!! Najslabša stvar, ki jo lahko narediš je da se začneš sekirat, ni slabšega...Moja sestrična se je leta in leta mučila in nič...so šli na tri umetne oploditve in nič..potem sta se odločila za posvojitev, s fantom sta si kupila psa, se posvetila študiju naprej...in sedaj bo maja rodila :) Bolj se sekiraš, študiraš, slabše bo. Uživaj v dvoje in ko bo, bo ;) Konec koncu je kar zahtevna stvar zanosit, treba trefnit pravi timig :)

Joj...jaz si moram še ginekologa najdet...kdo ve kaj se dogaja v ZD v Kopru...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.2.2010 21:32:49   
saruška
najslabše je če se sekiraš in jaz se, priznam... mah, v "najslabšem primeru" bomo pač imeli enega. bomo vidli.

nič, bežim jaz na kavč, lep večer še naprej!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.2.2010 21:38:03   
BIA79
Pazi da na koncu ne bodo trije ;)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.2.2010 1:14:14   
gia15
čestitke za user posted image  nena - krokar!

tiste, ki razmišljate o drugem otročku - fajn... jaz sem si od vedno želela tri otročke in imam še vedno to željo, samo je moj nima!user posted image  njemu je naša mala čisto dovolj, jo obožuje vsak dan bolj, a pravi, da ne bi imel živcev za še enega, kaj šele za tri!user posted image  mogoče so kriva leta - je 12 let starejši od mene, kaj pa vem?! ali pa si želi čez nekaj letuser posted image (ko mala postane bolj samostojna) svojo svobodo nazaj (tudi jaz včasih zahrepenim po tem)...user posted image user posted image  je pa tudi res, da se vedno bolj približujem njegovemu mnenju, bo user posted image  (zaenkrat) ostala kar edinka, verjetno me bo uspel prepričat...

bia,  kje si kupila tisto varianto s toplo vodo za zadrževanje toplote hrane?

jaz si tudi moram najti drugega ginekologa, prej sem bila pri dr. reševi v postojni, samo zdaj nima več tam ambulante, je po novem samo v lj, to pa mi je predaleč... kam hodite druge k gin. na obali, kako ste zadovoljne?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.2.2010 8:15:52   
BIA79
Gia, jaz vržem v navadno posodico, ki jo uporabljam za shranjevanje hrane.

Punce, ste videle našo Majdičevo...ma vsaka čast punci...z zlomljenimi rebri pridet do medalje!!! user posted image  

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.2.2010 9:15:31   
DannyS
Ojla.

krokar-nena30 čestitke juhuhu... se mi zdi da sem te dva dni nazaj srečala na semedelski, mi smo imeli tak živo oranžen voziček in smo se nosli v naročju... kakšenkrat smo pač malo sitni preden imamo za zaspat...:)

Jaz tudi nočem imet dosti razlike med user posted image , tako da bova šla verjetno poleti spet kaj v akcijo... mojemu ne morem rečt, da se ne trudi s Florijanom, sicer več kot tolko ne morem trenutno niti pričakovat, ker je dostikrat pol dneva v službi pol v šoli. Drugače pa sanjam o treh user posted image . Dosti bi jih reklo, da sem malo fru fru, ker jaz pa res nimam skoraj na nobenega računat, razen na mojega... pa sem se zadnjič pogovarjala z mamo od kolegice, ki ima že tri odrasle in je rekla da gre dosti lažje s tremi kot z enim in da je dosti bolj pomembna pomoč, ki ti jo nudi partner kot pa kake tašče, tete... no ja, najprej moramo videt kako bo šlo z dvemi...

BIA79 mene tudi ful zanima kaj se dogaja v ZD Koper... mah če bo kakšen levi ginekolog bom pa šla kam samoplačniško. Čeprav je prav žalostno, da plačujemo vsa ta zavarovanja in na koncu si niti enega dobrega ginekologa ne moreš privoščit, ker so vsi polno zasedeni.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.2.2010 10:41:14   
momacus
jutro. vidim da ste vse pridne in če že še ne delate , že razmišljate o novem user posted image mi že imamo dva , čeprav sta dva edinčka (glede na razliko v letih) sej jaz bi imela še enega , ampak še en carski ??? ma če bi bila 300% sigurna da bo punčka bi se strinjala.

ko smo rekli da bomo naredili prvega, se je primlo prvič ko smo brez zaščite. ko smo naredili drugega pa je bila kot se rada pohecam "začetniška napaka" v bistvu ga nismo delali , ma nismo meli niti zaščite user posted image

glede ginekologa sm tudi jaz v krizi. moj je šel v penzijo in zdaj ne vem kako se bojo organizirali v ZD KP (tam je bil moj Miloševič)
sm skoraj razmišljala , da ki za it 1x na 2 leti mogoče bi šla kar v postojno. kaj pravite vi? nardimo tako. se vpišemo vse v postojno in potem gremo vse na isti dan gor z bus-om user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.