![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.2.2010 20:14:40
|
|
|
|
momacus
|
ma bia mi nismo bli tešči kr smo dali kri samo za hemoglobin.
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.2.2010 20:15:04
|
|
|
|
Belen
|
ejla.... ja saruška...enke spodaj-čepraw prawijo,da ne bolijo.... lija ima že obe enki zgoraj, jih nismo niti čutli da prihajajo, pač edino widlo se je.... spodaj pa cela štala že 2-3 dni..... ben dans je celo hitro zaspala, mogoče od joka.... Naša pa ima dwa spodaj, in jih tudi nismo "čutli".... danes smo po dolgem času meli spet fizioterapijo in bli pohwaljeni ,kr obe že lepo sedijo, sicer ne 100% ampaak jima gre glede na to da gledajo oni PDP imata 6,5mes.... nič grem spat,da ne bo spet štala ponoči,kot prejšnjo noč.....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 16.2.2010 23:29:18
|
|
|
|
Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: supernova2002 Hator a to si bila ti? Škoda da se mi nisi predstavila...bi se te še bolj zapomnila...tako pa naslednjič ne vem če te bom prepoznala. žal mi je prepozno vklopilo, da bi bila lahko to ti, drugače bi se ti sigurno predstavila hmmm, in tudi jaz nisem sigurna, če bi te spet spoznala joj, me babe
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 9:44:10
|
|
|
|
saruška
|
belen, ste se naspaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 13:26:23
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška belen, ste se naspaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? ne se nismo..... ..in še pol popoldan gremo na en roj.dan.... upam,da ne bo Lija preweč tažila zaradi zobka in spanca....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 13:47:39
|
|
|
|
saruška
|
bo boljše! oguljena fraza, samo je res
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 13:55:10
|
|
|
|
gia15
|
...ko greste ven, kam date hrano za svoje , da ostane topla? jaz sem danes gledala tiste "torbice" od tommie tippiee in aventa, ima katera izkušnje s tem? pa še nekaj, ve vedno sterilizirate flaške za AM svojim ? jaz nimam izkušenj s tem (se dojimo, zdaj pa zmanjkuje mojega mleka pa bomo morali uvest AM, ko se mlekarne zaprejo )
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 13:56:33
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška bo boljše! oguljena fraza, samo je res sej wem
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 14:42:21
|
|
|
|
momacus
|
ej belen sm ti na FB napisala eno "rešitev" za zobke.
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 18:57:55
|
|
|
|
krokar
|
oj!!! Po dooolgem cajtu se javljam- nena 30!!! Sem mal menjala kamuflažo, ker jih je blo 30 že zdavnaj. Mam eno novico!!! Lisa bo jeseni dobila !!!! Uhhh kaj me čaka!!! ne morem verjet. Prvič smo skor doktoriral, da smo zanosil. Zdaj je pa pršlo kot strela z jasnega.... Bodite v cvetju
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 19:23:07
|
|
|
|
momacus
|
nena - krokar ČESTITAM !!!
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 20:02:59
|
|
|
|
Belen
|
nena-krokar-sabina.... čestiiiiiiiiiiittttttaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm seweda enga bratca za Lizo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 20:36:36
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: krokar oj!!! Po dooolgem cajtu se javljam- nena 30!!! Sem mal menjala kamuflažo, ker jih je blo 30 že zdavnaj. Mam eno novico!!! Lisa bo jeseni dobila !!!! Uhhh kaj me čaka!!! ne morem verjet. Prvič smo skor doktoriral, da smo zanosil. Zdaj je pa pršlo kot strela z jasnega.... Bodite v cvetju joooj, super ... iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 20:43:44
|
|
|
|
BIA79
|
Čestitke Nena -Krokar :) Zdaj pa enega bratca za Liso... Katera bo naslednja? Saruška, bo kaj?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 20:59:39
|
|
|
|
saruška
|
eee BIA, pri nas je pa obratna situacija kot pri Neni - prvi zlahka, zdej bomo pa diplomirali ... trenutno sem na klomifenu. kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 21:11:59
|
|
|
|
BIA79
|
Ma osebno še razmišljam...veliko nimam več časa, ker saj sama vidiš se lahko namatraš za drugega...Po eni strani bi rada še enega, po drugi pa ne vem...Vsekakor bi počakala, da postane Klara malo večja. Zadnjič sem se glih pogovarjala s sestrično in je rekla, da je ona načrtno izbrala 3 leta razlike, da si otroka do neke mere guštiraš. Ne vem, pri svakinji, ki ima 18 mesecev razlike vidim da "ne deluje" ( z mojega vidika), vedno se mi zdi da je en otrok "prikrajšan"...seveda je odvisno od tega tudi koliko pomoči imaš doma (in ta pri meni manjka, strani mojega seveda)...ne vem...Se morave še midva med sabo pomenit :) Ma spomladi bo začela akcija hahaha
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 21:13:31
|
|
|
|
BIA79
|
Gia, kot sem ti že napisala. Klari še vedno steriliziram flaške, hrano pa dam v lonček in to v tuperware s toplo vodo. Imam tudi tiste torbice od tomme tippie, sam v tem mrazu ne pomagajo kaj veliko...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 21:23:33
|
|
|
|
saruška
|
to glede pozornosti se strinjam s tabo... sem si pa želela da bi bla razlika v letih od 2,5 do 3 let, ma je že mimo... ben, bo ko bo, samo že malček obupujem ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 21:28:08
|
|
|
|
BIA79
|
Ma kaj češ obupat? Si mlada pupa!!! Najslabša stvar, ki jo lahko narediš je da se začneš sekirat, ni slabšega...Moja sestrična se je leta in leta mučila in nič...so šli na tri umetne oploditve in nič..potem sta se odločila za posvojitev, s fantom sta si kupila psa, se posvetila študiju naprej...in sedaj bo maja rodila :) Bolj se sekiraš, študiraš, slabše bo. Uživaj v dvoje in ko bo, bo ;) Konec koncu je kar zahtevna stvar zanosit, treba trefnit pravi timig :) Joj...jaz si moram še ginekologa najdet...kdo ve kaj se dogaja v ZD v Kopru...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 21:32:49
|
|
|
|
saruška
|
najslabše je če se sekiraš in jaz se, priznam... mah, v "najslabšem primeru" bomo pač imeli enega. bomo vidli. nič, bežim jaz na kavč, lep večer še naprej!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 17.2.2010 21:38:03
|
|
|
|
BIA79
|
Pazi da na koncu ne bodo trije ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.2.2010 1:14:14
|
|
|
|
gia15
|
čestitke za nena - krokar! tiste, ki razmišljate o drugem otročku - fajn... jaz sem si od vedno želela tri otročke in imam še vedno to željo, samo je moj nima! njemu je naša mala čisto dovolj, jo obožuje vsak dan bolj, a pravi, da ne bi imel živcev za še enega, kaj šele za tri! mogoče so kriva leta - je 12 let starejši od mene, kaj pa vem?! ali pa si želi čez nekaj let (ko mala postane bolj samostojna) svojo svobodo nazaj (tudi jaz včasih zahrepenim po tem)... je pa tudi res, da se vedno bolj približujem njegovemu mnenju, bo (zaenkrat) ostala kar edinka, verjetno me bo uspel prepričat... bia, kje si kupila tisto varianto s toplo vodo za zadrževanje toplote hrane? jaz si tudi moram najti drugega ginekologa, prej sem bila pri dr. reševi v postojni, samo zdaj nima več tam ambulante, je po novem samo v lj, to pa mi je predaleč... kam hodite druge k gin. na obali, kako ste zadovoljne?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.2.2010 8:15:52
|
|
|
|
BIA79
|
Gia, jaz vržem v navadno posodico, ki jo uporabljam za shranjevanje hrane. Punce, ste videle našo Majdičevo...ma vsaka čast punci...z zlomljenimi rebri pridet do medalje!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.2.2010 9:15:31
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla. krokar-nena30 čestitke juhuhu... se mi zdi da sem te dva dni nazaj srečala na semedelski, mi smo imeli tak živo oranžen voziček in smo se nosli v naročju... kakšenkrat smo pač malo sitni preden imamo za zaspat...:) Jaz tudi nočem imet dosti razlike med , tako da bova šla verjetno poleti spet kaj v akcijo... mojemu ne morem rečt, da se ne trudi s Florijanom, sicer več kot tolko ne morem trenutno niti pričakovat, ker je dostikrat pol dneva v službi pol v šoli. Drugače pa sanjam o treh . Dosti bi jih reklo, da sem malo fru fru, ker jaz pa res nimam skoraj na nobenega računat, razen na mojega... pa sem se zadnjič pogovarjala z mamo od kolegice, ki ima že tri odrasle in je rekla da gre dosti lažje s tremi kot z enim in da je dosti bolj pomembna pomoč, ki ti jo nudi partner kot pa kake tašče, tete... no ja, najprej moramo videt kako bo šlo z dvemi... BIA79 mene tudi ful zanima kaj se dogaja v ZD Koper... mah če bo kakšen levi ginekolog bom pa šla kam samoplačniško. Čeprav je prav žalostno, da plačujemo vsa ta zavarovanja in na koncu si niti enega dobrega ginekologa ne moreš privoščit, ker so vsi polno zasedeni.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.2.2010 10:41:14
|
|
|
|
momacus
|
jutro. vidim da ste vse pridne in če že še ne delate , že razmišljate o novem mi že imamo dva , čeprav sta dva edinčka (glede na razliko v letih) sej jaz bi imela še enega , ampak še en carski ??? ma če bi bila 300% sigurna da bo punčka bi se strinjala. ko smo rekli da bomo naredili prvega, se je primlo prvič ko smo brez zaščite. ko smo naredili drugega pa je bila kot se rada pohecam "začetniška napaka" v bistvu ga nismo delali , ma nismo meli niti zaščite glede ginekologa sm tudi jaz v krizi. moj je šel v penzijo in zdaj ne vem kako se bojo organizirali v ZD KP (tam je bil moj Miloševič) sm skoraj razmišljala , da ki za it 1x na 2 leti mogoče bi šla kar v postojno. kaj pravite vi? nardimo tako. se vpišemo vse v postojno in potem gremo vse na isti dan gor z bus-om
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.