|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
13.2.2010 19:40:05   
Belen
kaj je bla Klara??? user posted image user posted image nism štekala..... user posted image Bia...krawca.... hehe a wime so že prazne,a??? user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.2.2010 19:52:38   
momacus
klara je bla fluorescenti user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.2.2010 19:52:50   
Hator
Ja, joj se opravičujem, sem mislila supernovo, ne bio user posted image user posted image soriiiii...ma ta imena mi ne grejo najbolje

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.2.2010 19:53:03   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

čau pupe!

belen, andraž tudi noče it k mojim... sklepam da zato, ker se ne vidijo glih vsak dan, namreč živimo pri tašči, na taščo in tasta je pa nor... najbrž se je bolj navadil na njih in nikakor da ga spravim še malo k mojim... moji so pa malo užaljeni, samo kaj češ...

ciao pupa,

ja in kaj nardiš??? ben ti maš za zbirat...js nimam....mam samo taščo in tasta kjer jih pustit'''!!!!!user posted image user posted image
upam,da čimprej mine user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
13.2.2010 19:54:10   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

klara je bla fluorescenti user posted image

aaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.2.2010 0:18:37   
gia15
ne belen, jaz sem vedno prva - dočakam novi danuser posted image user posted image

bia, sem te spoznala čisto slučajno (po fotkah na FB) in sem potem premišljevala, če te čem it pozdravit (če si prava) al ne...user posted image  lepo, da sva se spoznali in enako - upam, da bo še kdaj prilika za kak malo daljši klepet...

stajica pa je tudi meni faljen nakup - mi jo imamo za okras v dnevni in, da nam zavzema kar neki placa, je fanj velika (Goether), pa še cena je bila zasoljena; zdaj mi je tako žal, da za ta denar nisem vzela airex-a... če pozna katera koga, ki bi jo kupu...

moja mala ima iste fore kot klara; če se tati igra z njo na tleh in pridem jaz v dnevno in grem potem stran, mala v jok in obratno, ko pride tati z dela in se ji "slučajno" pokaže in si gre potem samo umit roke, ona že joka...

glede tvojih pikic belen pa... nekje sem prebrala, da obstaja 3 in 8 mesečnikov strah pred "tujci", ki pa tudi izzveni...

kje ve previjate svoje male, ko ste npr. na sprehodu na obali? jaz sem svojo previla kar v ženskem wc-ju hotela koper, smo bili tam na kosilu, ki je bilo (mimogrede) bljak...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.2.2010 9:07:06   
Anonimen
DannyS in GIA bazen sem kupila že leta 2006, tako da vama znamke ne znam povedati. Enakega ima tudi INTEX. Kupila sem ga v Obi- ju in bil je tam okoli 350 € + solarno pokrivalo 40 € + pokrivalo proti dežju 12€ + kemikalije skupaj s testerjem 50 €. Po moje so sedaj cene znižane. Ko sem se jaz odločala za ta bazen, so bili še dokaj novost. Ja, jaz sem se tudi odločila zaradi mačk in psov. user posted image

Midva z mojim sva srečno poročena. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.2.2010 9:10:02   
Anonimen
Aja! Mi imamo tisto blazino, ki jo fizoterapevti priporočajo. Smo zelo zadovoljni z njo. Tadei je skoraj non stop na njej. Dobili smo jo pa od nečaka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.2.2010 20:17:05   
BIA79
Hator, verjetno si klepetala s Supernovo...Klara je bila metuljček, čeprav so vsi govorili kako lepa čebelica...res je bilo v Kopru polno čebelic ;) Verjetno najbolj aktualen kostum ;)

Mi smo danes malo jajčk po vasi pobirali ;)

Belen, pri nas mlekarna dela samo ob jutranjih urah...

Aja...pri nas se je zgodil čudež...gospodična Klara je po 9 mesecih in 3 dneh prvič prespala noč...kdo ve kdaj se bo to spet zgodilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.2.2010 20:52:05   
saruška
čau punce!

da vas na hitro pozdravim dokler se borim s to malo beštjo da zaspi!

kako ste preživele današnje valentinovo user posted image user posted image ? ste dobile kej lepega al ne praznujete? jst sem dobila en velik nič user posted image ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.2.2010 6:52:16   
Belen
jutro mame,
katastrofa noč je za nami....če bi ji sploh lahko rekla noč...kr smo bli wečina budni od 1h dalje.... user posted image user posted image user posted image
najprej je Naša se zbudila ,kr ni wečrejala in je bila lačna.... in w tem času dok sm js priprawila hrano-mleko, se je začela tako dret da je zbudila Lijo..in gotowo je blo, ko se lija 1X zbudi je konc.... do 4h je bla w dnewni pokonci in se igrala in smejala user posted image user posted image in ne wem kaj.... Lija drugače že od 5mes.prespi celo noč.... user posted image uglawnem lih ob 4h zaspi, se zbudi spet Naša naspana in wsake 5min.smo ustajali za dudo.... zdej swwa js in Naša že pokonci, Lija in tata spita....se dajata kateri weč smrči user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ni blo nič tazga, da bo ju3 kul....pa tudi prdela je kot strela user posted image

bia...brawo Klara.... user posted image čimweč prespanih noči

saruška: ma js sm dobila lih ene ferrero roscher ,ko je šol iz dela se je spomnu, da obstajajo benzinske in tam lih neki kupu user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa....ni weč dosti romantike user posted image user posted image user posted image

grem kuhat user posted image , dwojno dozo user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.2.2010 15:10:28   
supernova2002
Hator a to si bila ti? Škoda da se mi nisi predstavila...bi se te še bolj zapomnila...tako pa naslednjič ne vem če te bom prepoznala.

kmalu grem v šolo. juhuuuuuu :)))

danes sem vidla na daleč DannyS-jaz sem kuhala mineštrono za mojo pupo, Dannys pa se je pridno sprehajala po kp....sem te špijonirala skoz okno! te ne morem falit :)))

drugače pri nas vse ok. ju3 imamo pregled.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.2.2010 17:54:25   
DannyS
Ojla...

gia15 jaz razen v Intersparu in velikem Mercatorju še nikjer drugje nisem videla, da bi ga lahko kje previla. Na srečo, nam ga do zdaj ni blo še tako nujno treba previt, razen enkrat. Ko bo pa topleje bomo to počeli, kar pod milim nebom...:) Danes sem te pozdravla, sem se hotela ustavit, ma pol si tako resno odzravla, da sem se kar ustrašla in šla kar naprej...:) Si pa bla tam blizu centra z eno teto...

Chiara82 hvala za vse info glede bazena, tudi mi se bomo raje odločli za tega s kovinsko konstrukcijo, čeprav je malo dražji, dobiš kup stvari še zraven.

BIA79 čestitke za prespano noč...

saruška jaz ne praznujem valentinovega... raje bi dobila kak drugi dan kaj, ko niti ne pričakujem... aja pa včeraj nisem nič dobila... te moderni moški... :)

supernova kje si pa ti sploh točno doma po novem? Da vem od kje me špioniraš... ja sej, z našim vozičkom nas vidijo tudi na 3 milijone km...:) Ma ja mi si lepo napravimo kosilo zjutraj doma, damo v kozarček in za 11 smo zunaj, pol pa nekje do 15-16ih ne gremo domov...

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.2.2010 20:36:26   
Belen
čeeeeerrrrrrrrr

mi smo še pokonci, no saj Lija, zadnje 3 dni imamo celo štalo za jih dat spat....ponawadi so ob 19h že spale....no sej, Naša spi, Lija pa sitnari, grize, joče, se smeje, noče dude cuzat ampak jo grize, po moje so zobi, zgornje enke že ima, spodnje pa se ji delajo-sam ponawadi spodnje naj ne bi bolele.... user posted image
prejšnjo noč nismo nič spoali..... kaj bo šele dans user posted image user posted image žal tega nismo nawajeni,kr spimo že od 2.mes user posted image user posted image user posted image user posted image so mi rekli,da pač 1X te prime al na začetku al kasneje..... user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.2.2010 1:00:31   
gia15
heej

dannys, veš da mi je pol "kapnilo", da si bila to mogoče ti (se te bolj slabo spomnim z motozbora - preveč alko. v krvi takratuser posted image )... sem pa bila zatopljena v pogovor z mamo... sorry, drugič me kar ustavi!user posted image user posted image  ma niste na škofijah, al se greste v kp sprehajat?

glede previjanja; jaz sem svojo previla enkrat tudi v hotelu kp v ženskem wcju, v portorožu v kakavu imajo na ženskem wcju previjalno blazino, drugače pa kar v avtu oz. v vozičku, ko je toplo

ko greste ven, kam date hrano za svoje user posted image , da ostane topla? jaz sem danes gledala tiste "torbice" od tommie tippie in aventa, ima katera izkušnje s tem? pa še nekaj, ve vedno sterilizirate flaške za AM svojim user posted image ? jaz nimam izkušenj s tem (se dojimo, zdaj pa zmanjkuje mojega mleka pa bomo morali uvest AM, ko se mlekarne zaprejouser posted image user posted image )

belen, zdaj vidiš, kako je bilo nam, ko je imela mala "žur" od 1h do 5h ponoči in ni hotela spat, vse drugo ja; se igrat, čebljat, grist, prevračat, samo spat ne... to je parkrat "pičlo", potem pa ne več. nam je bilo to tudi taka muka, ki smo navajeni spat celo noč že od 1,5 mes., upam, da bo tudi pri vas čimprej mimo... aja, mi smo se takrat snemali s kamero in se skupaj z njo zabavali, jaz bolj, ker mi ni problem (nočna pitca), tati pa malo manjuser posted image
jaz sem dobila za valentinovo baci bonbonjero kar zjutraj v posteljouser posted image user posted image , sicer pa sem za tisto "obliko praznovanja" kot dannys - sladka mala presenečenja, ko jih najmanj pričakuješuser posted image

grem počasi spančkat, lahko, mirno in dolgo noč vsemuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.2.2010 15:12:26   
BIA79
Mi imamo malo bolj mirne noči sedaj (pomeni da se zbudimo manj kot 5x na noč), ma na srečo Klara ne plazi, se ne dviguje, ne čeblja in tako naprej...Bomo vidli koliko časa bo še to trajalo...

Danes mi je moj dvignil pritisk na 220 in še kaj več...ma ni omembe vredno...

No vglavnem danes smo imeli pregled. Imamo celo 8,5 kg in 73,5cm...zelo počasi rastemo mi ;) Na mamimo veselje, tako ni treba veliko kupovat za obleč. Cepili se nismo, ker smo prehlajeni. V ponedeljek moramo dat urin in kri. Klara ima malo ranico na spolovilu in sedaj moramo videt, če je mogoče krivo vnetje...Upam, da ni nič hujšega. Me je pa pohvalila pediatrinja da imam razgledanega otroka, kaj bi to pomenilo ne vem, ampak dobro ;)

user posted image  Verjetno pa mi bo odpadlo varstvo pri teti...tako da smo di nuovo nella merda...26.april se hitro približuje...če ima kdo kak nasvet kar na plan :)

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.2.2010 15:36:21   
BIA79
Aja, Gia jaz še vedno steriliziram flaše Klari. Če se mi mudi, ji pa sam cucelj vržem v vrelo volo in ciao... :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.2.2010 16:36:38   
momacus
dan
bia če ti kaj pomaga, sm tudi jaz mela danes pritisk na X00000 sm šla zjutraj z Gašperjem v Izolo v laboratorij in sva čakala skoraj 1 uro !!! ma ne moreš verjet ej, sm bla prav jezna !!! polna čakalnica penzionistov ki imajo cel dan čas in delajo gužvo vse povsod in niti eden da bi reku da me spusti, al pa recimo da bi kakšna sestra rekla....graveuser posted image res velika sramota, da nimajo dojenčki in nosečnice prednost. se moram pozanimat če grem lahko v KP kjer imajo tako prakso.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.2.2010 16:41:09   
BIA79
Mi imamo za it v ponedeljek v laboratorij...bo še pestro...momacus, kdo kdaj dela laboratorij v Izoli?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.2.2010 16:43:35   
momacus
bia mislim da do 9:30 mi smo bli danes tam od 8 do 9in je bla stalno ful gužva . pozanimaj se če greš lahko v KP , itak glede parkiranja ti je isto sranje....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.2.2010 16:59:52   
BIA79
Jojjjj...ne mi o parkiranju danes...res ne razumem zakaj delajo zdravstvene domove sredi centra in brez parkirišč...aaaa...danes sem ponorela...seveda moj ni mogel zgubit 5 min časa da bi naju peljal...user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.2.2010 17:05:33   
BIA79
Če slučajno niste videle:
http://www.baby-center.si/AnnouncementsAdvanced.aspx?ModuleID=183&TabIndex=0&TabID=62&ItemID=243

So odpoklicali par igrač od tiny love...če jih kdo slučajno ima...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.2.2010 17:07:13   
momacus
ne mi govorit...sm peljala Tjaša v šolo in potem ko mona minut iskala parkirišče da grem v ZD . in ko sm tam čakala ki nism mogla ne not ne vn pride ena s svežim kruhom in gre v avto parkiran na parkirišču ZD tam kjer se plača user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.2.2010 18:02:41   
BIA79
Grave, grave,grave...

Momacus, še eno vprašanje...ma ti mali morajo biti tudi tešči, ko dajo kri ali ni panike?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.2.2010 20:05:27   
saruška
ojla punce!

kako smo? mislim da je luna u giru, zato imamo vse danes pritisk nad 200 user posted image ...

belen, kaj tvojo pupo mogoče mučijo zobki? pri nas je blo to obdobje za čimprej pozabit, nočna mora...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.