gia15
|
heej dannys, veš da mi je pol "kapnilo", da si bila to mogoče ti (se te bolj slabo spomnim z motozbora - preveč alko. v krvi takrat )... sem pa bila zatopljena v pogovor z mamo... sorry, drugič me kar ustavi! ma niste na škofijah, al se greste v kp sprehajat? glede previjanja; jaz sem svojo previla enkrat tudi v hotelu kp v ženskem wcju, v portorožu v kakavu imajo na ženskem wcju previjalno blazino, drugače pa kar v avtu oz. v vozičku, ko je toplo ko greste ven, kam date hrano za svoje , da ostane topla? jaz sem danes gledala tiste "torbice" od tommie tippie in aventa, ima katera izkušnje s tem? pa še nekaj, ve vedno sterilizirate flaške za AM svojim ? jaz nimam izkušenj s tem (se dojimo, zdaj pa zmanjkuje mojega mleka pa bomo morali uvest AM, ko se mlekarne zaprejo ) belen, zdaj vidiš, kako je bilo nam, ko je imela mala "žur" od 1h do 5h ponoči in ni hotela spat, vse drugo ja; se igrat, čebljat, grist, prevračat, samo spat ne... to je parkrat "pičlo", potem pa ne več. nam je bilo to tudi taka muka, ki smo navajeni spat celo noč že od 1,5 mes., upam, da bo tudi pri vas čimprej mimo... aja, mi smo se takrat snemali s kamero in se skupaj z njo zabavali, jaz bolj, ker mi ni problem (nočna pitca), tati pa malo manj jaz sem dobila za valentinovo baci bonbonjero kar zjutraj v posteljo , sicer pa sem za tisto "obliko praznovanja" kot dannys - sladka mala presenečenja, ko jih najmanj pričakuješ grem počasi spančkat, lahko, mirno in dolgo noč vsem
|