|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
28.7.2009 12:00:44   
momacus
sej so vsi zlati, ampak mama nima konkurence user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.7.2009 14:10:56   
amaya
jaz tudi ga lahko pohvalim, ker drugače ne bi imela še enga...no zdaj je bolj odsoten ker dela...nam štalco user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.7.2009 14:23:11   
BIA79
Uffa...mi je vse zbisalo..

Aja, punce,kaj pravite da bi tam enkrat po septembru poskusile se vse dobit na enem sprehodu in kavi? Takrat bodo girice že mal večje in tudi toplo, naj ne bi bilo??

Sem prišla s pregleda. Moj doc. Lav je šel v penzijo...user posted image  in seveda nihče ne ve, kdo ga bo nadomestil...doc.Vitezica pravi, da je šlo vse na svoje mesto, za stranske učinke pa je rekel da bodo minili s časom...Ni kaj bomo počakali še malo...

Nena...počakaj da mine prvi mesec in potem bo vse lažje.Ne takoj ampak s časom. Liza ti bo ponoči več spala, uredil se bo sistem hranjenja...Vem da je težko, ampak boš zdržala. Zapolni si pa samo eno stvar, ko otrok spi, pojdi počivat tudi ti. Ni važno ali je pospravljeno, čisto ali zlikano. Ti poskusi čim več počivat. Stvari te bodo počakale tam. Meni je edino to pomagalo. Prijateljica pa je že po dveh mesecih z vozičkom in rolerji skalala naokoli, mene pa je en kratek sprehod "ubil". Vsak odreagira drugače, ene rabimo več časa kot druge za pridet k sebi,ampak prej ali slej vse zalavfa. Ampak mi ni žal nobene neprespane noči...važno da je naša girica zdrava in da se pridno redi...

Grem naredit en pisolino...ti jutranji sprehodi, so nočna mora zame, ki rada spim zjutraj.Klara pa je že ob 6 kot čukec...Zanimivo..tudi v trebuhu se je "zbujala" v tej uri hehehe

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.7.2009 14:30:42   
Belen
ja komot za paseđato, sicer Bia js sm pronta tudi prej... mi bolj pozno popoldan zwečer lutam, ker zjutraj "spimo" user posted image user posted image user posted image

danes smo čistili noska s sesalcem....prwo nism werjela da se da s tem....sm se bala,ker so mičkeni user posted image , pole mi rečejo da to "wsi delajo" ko drugače z nawadnim respiratorjem ne gre.... je res super zadewa...sam sm ugotowila da očitno moja pikica ni prehlajena,amapk ima mogoče zaprte kanalne poti,ker globoko diha pa "smrči" ponoči user posted image user posted image user posted image sm mislila da je moj mož sprwa user posted image

morem naslednjič prašat P kako in kaj user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.7.2009 15:24:50   
mulan
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

V italijanskem je rekla, da če odprejo še eno sekcijo, jo bodo mogoče sprejeli aprila drugo leto, če ne pa šele septembra. V slovenskem smo šli mimo, sem pozvonila, ma se mi ni nihče oglasil. Bom poslala po pošti. Mislim, da mi bodo imeli več težav, ker vstopamo med letom in ne na začetku šolskega leta....

Kliči upravo na 05 641 8744 ali 041 712426. To je vrtec mavrica, enota školjka. Enota v Livadah je namreč poleti zaprta.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.7.2009 15:37:10   
BIA79
Hvala Mulan :) Bom poklicala :)

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.7.2009 15:38:54   
BIA79
Belen...enkrat upam,da bomo uskladili te urnike...mi se ob 21 že odpravljamo spat user posted image  zjutraj smo aktivni...be bo že :) Komaj čakam da vidim tvoji pikici :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.7.2009 15:46:31   
mulan
Ojla!! Zdaj končno malo za nazaj berem, pa sploh vam ne sledim več... Smo imeli pestro prejšnji teden, naš mali je v ponedeljek zakuhal na 40.5 vročine (kljub hlajenju pod tušen in voltarenom v riti) user posted image , v torek pa magično brez temperature, ma sem vseeno peljala k dr. Pa dali kri in... na podlagi krvnih izvidov smo šli kar v bolnico.. user posted image  Je imel začetek pljučnice. Ma sem mislila, da bomo imeli poleti več miru s temi boleznimi (ki naša zima je bila preživeta pri osebni zdravnici, ORL in 3 x v bolnici...), ma očitno ne. Zdaj je mali čisto živahen (ma sej tudi prej - v bolnici - je bil kar dobro, saj so mu zgodaj odkrili in začeli zdravit) in se zjutraj dere, da hoče v vrtec user posted image user posted image user posted image  In to se dere otrok, katerega sem mogla zelo doooolgo uvajat v vrtec, ker mu ni in ni bilo všeč...
Za konec pa še to, Belen: Še veliki otroci ratajo tečni, če jih lačne kopaš, verjemi mi user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.7.2009 16:54:03   
Belen
bia79, danes grem cc. ob 18h pojejo, ob 18.30h nekje sm zunaj ... do 21h...pole spet manjada user posted image

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.7.2009 21:43:57   
BIA79
Pridne tvoje pikice Belen..moja Klara zvečer je ful pogosto...skoraj na uro in pol...in potem ob 21 zadnji obrok in cartanje...Vas bomo poskusi izsledit kje po Izoli :)

Še eno vprašanje? Kako oblečete vaše pikice za spat? Jaz dam Klari bombažno lahko pidžamo z dolgimi rokavi in jo pokrijem le z rjuhico.Mi imamo savno pero v spalnici in včasih se mi zdi da je potna....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.7.2009 22:23:27   
Hator
Jaz pa našega pustim kar v bodiju s kratkimi rokavi, pokrijem pa nogice z lahno dekico ali tetra pleničko. Rokic pa ne mara imet pokritih. Pa nogavičke mu damo. Imamo pa ok. 25st.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.7.2009 22:33:23   
Belen
moje so tudi w bodiju,al pa še hlačke če je boljhladno....sam zdaj je wroče za pop... user posted image ...pa seweda dekico neko bombažno....ki jo seweda zbrcajo user posted image user posted image

bia79, jah js bi raje da mi spijo kot tvoja Klara,magari ob 9h,sam da se anka js naspim malo...ne pa bujenjenje na 3-4 ure... user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.7.2009 9:56:41   
BIA79
Jutro...danes smo zaspali jutranji sprehod...smo se zbudili ob 8...(brez skrbi, vmes smo se tudi podojili)...

Mi imamo tudi 25 stopinj v spalnici...Klaro pa res mogoče malo preveč oblačim, a kaj, ko nobena dekica ali rjuha pri njej ne zdrži veliko časa na njej....

Danes se nam obeta spet en lep vroč dan...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.7.2009 10:16:54   
Hator
Ja, saj tudi naš je večinoma kar odkrit, tudi zbrca dol, ampak ga pol potipam na zatilju, pa se mi zdi vseeno čisto ok.
Jaz sem pa danes čisto koma. Včeraj popldne se je začel jok in kar ni hotel nehat. Ne vem, mogoče kolike? malo sem ga sicer vmes za par minut uspela potolažit, sicer pa non stop na rokah in jok, pa pol na joški...ajoj, spet joče...grem

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.7.2009 10:22:44   
Belen
eko druščina dwojčk, mama in tata bežijo wen na sprehod, čepraw je že wroče.... ampak dobro da naša Izola premore sence.... gremo wen, ker nočejo zapančat,neki so sitne, w wozičku pa zaspijo w sekundi... user posted image

morem,ki če ne,zadnje dwa dni so ble tečne pole smo jih meli po rokah,da se ne nawadijo, gremo raje na sprehod....

ciao mamice user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.7.2009 18:13:24   
nena30
momacus:Kako vem? Na vhodu nožnice jo lahko zatipam. In predvidevam, da je to to! Ne vem kaj druzga bi lahko bilo!user posted image
Belen, Amaya: Kaj ve ste že v paketu dobile take pridne možičke, al ste jih same strenirale?
Ga je pa moja Lisa zdaj 2 dni biksala in sedaj že celi dan spi !? Bo ponoči veselouser posted image ! Jo pa dam spat samo v bodi s kratkim rokavi.
Ja bi se res mogle dobit, sam da se mal vročina poleže. Ma, Hator kaj nisi ti iz Kopra? Bi se lah kdaj dobile na sprehodu.

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.7.2009 18:54:42   
Hator
Nena30, ja, se strinjam, da se kak dan dobimo. Sem iz KP oz. okolice. Ponavadi gremo ven zvečer, po 19h, parkiramo na tržnici ali na parkirišču nasproti Unicredit banke ali pa pri mokri mački, pol grem pa mal po mestu ali ob obali. Res pa je, da nisem vsak dan v KP, ker si sama z Lukcem še ne upam v avto. Ampak ni problema, se bomo zmenile, pa bo. Po mojem najlaže, da se zmenimo tukaj oz. se pokličemo. Saj vemo obe, da je težko planirat nekaj vnaprej, ker naše pikice, še nimajo čisto točnih urnikov user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.7.2009 19:08:29   
Belen
nena30.... na srečo je moj en redkih no saj kar jih js poznam,da je praw priden. Z man nahrani naše otroke (kar sta dwe) dojim itak ne,tako da nama gre hitreje. Ponoči tudi ustane z mano, eno turo pa ga preskočim,ker itak dela w gostinstwu in ima polno dela,pa da se mal naspi....saj 6 ur skupaj user posted image
pa mi kuha, posprawi, gremo na sprehod...no uglawnem wse.... je bil že prej tak...očitno sm zadela na loteriji....ker prej sm imela same... h,mmmmm kako se reče... "šfigate "  user posted image user posted image

ja če je spala cel dan, boš mela mejbi zwečer weselico al pa.... bo ninala ... moje al so zbujene al ne čez dan je isto...ponoči se wseeno zbujajo na 3-4 ure... user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.7.2009 19:10:53   
BIA79
Sej za sprehod se lahko še malo počaka.Enkrat ko bodo večje pikice, bo lažje vse programirat. Sam si predstavljate koliko metrov, bi naredile, če bi mogle girice ena za drugo jest?

Jaz ko grem  na sprehod, grem vedno rada tam kjer so kake klopce ali zidki, da če je lakota, se lahko vsedem in Klaro nahranim. Še dobro, da smo se začeli dojit :) Čeprav ima flaška tudi svoje prednosti...

Mogoče gremo naslednji teden za par dni v Kranjsko goro...Da se moj dragi nabiciklira,s Klaro pa se bova navžili malo alpskega zraka..V ponedeljek pa moramo it na pediatrično kliniko, h kardiologu...

Ufff...je vroče!!!!!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.7.2009 19:13:03   
BIA79
Moj je bil tudi priden ko sem ga spoznala...Je čistil, pral, ko je bilo treba tudi likal...ampak se je kmalu pokvaril....user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.7.2009 20:22:16   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Moj je bil tudi priden ko sem ga spoznala...Je čistil, pral, ko je bilo treba tudi likal...ampak se je kmalu pokvaril....user posted image

tudi likal? dobro si se ti oženla... bom poslala malo mojega na inštrukcijeuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.7.2009 20:27:15   
BIA79
Saruska...k Belen ga pošlji na inštrukcije...moj se je hitro pokvaril :(

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.7.2009 20:49:22   
saruška
ja sej... na začetku so vsi oh in sploh, potem pa...
belen, kolko računaš?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.7.2009 23:03:22   
Belen
hehe user posted image
mojga ne dam.... da ne zbeži h kateri drugi user posted image user posted image user posted image
pole če bo pri was delal, ne bo hotu doma.... user posted image      
mislim,da bo kr pri meni ostal... aja še mal guštow da wam naredim... je kuhar... zna anka kuhat in to specialno..... 100000X boljše kot js user posted image    user posted image

noč mamice user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.7.2009 7:48:34   
BIA79
Ma sej ti ga pustimo Belen...sam en par vzgojnih lekcij naj da našim dragim...user posted image

Danes smo pa mi spali katastrofa. V spalnici je bla savna, Klara se je zbujala od 3 naprej...Jaz nisem in nisem mogla zaspat...Sedaj sem morala pa vstat,ker moram plačat akontacijo za dopust...Upam, da bomo tam lepše spali, ker drugače ne bomo imeli veliko od dopusta user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?