BIA79
|
Nena niti čas za se spoznati nismo imele, ti pa že bežiš iz Izole... Kar se tiče drugega otroka, pa imam podobne pomisleke kot ti.Moj dragi mi ni v veliko opomoro, in morem reč, da je Klara zlati otrok, ker drugače bi se mi zmešalo. Sicer so dnevi, ko sem totalno na dnu, ampak potem pridem k sebi. Ne vem, očitno očetovstvo ne spremeni toliko kot postati mama. Sicer bom vidla kako bo sedaj pri svakinji, ki septembra pričakuje drugega. Bosta enih 18 mesecev razlike...Sej pravijo,da je vedno drugi otrok prikrajšan in ne prvi, sam še vedno mislim, da moraš imeti pomoč, ker drugače lahko zapostaviš oba otroka in sebe. No...sicer bo minilo še nekaj časa preden se odločim za drugega,ker vidim da tudi jaz (telesno) še nisem prišla k sebi...Čišča mi še vedno ni popolnoma prenehala. Na srečo imam jutri pregled (po dveh mesecih in pol je bla ura, ampak so mi ga neprestano prestavljali), da vidimo če je šlo vse na mesto... Hehehe Amaya...moram slike pokazat Klari da vidim kaj pravi Kriza momacus...Zate prepozno, ampak mi je patronažna rekla, da se bo odprla klinika za mleko, kjer bodo mamice, ki dojijo lahko darovale svoje odvečno mleko. To bi lahko rešilo marsikateri problem, ne vem zakaj čakajo s takimi projekti. Ne se smejat, ma jaz sem slišala, da v primerih alergije pride prav mleko oslice, ki je najbolj podobno materinskemu mleku. Kje bi se ga pa pri nas dobilo pa nimam pojma...
|