Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 12:27:46
|
|
|
|
Belen
|
bia79.... hwala enako... zdej sm wstala.... ker sm zaspala ob 9h koma... celo noč sm spala na obroke, oz.nič.... Naša ni hotla spat sploh od 4h dalje.... w mojem naročju ja, ko sm jo položila w posteljo pa jok in stok kaj je bla luna??? no uglawnem ob 9h sm zalegnila do 11.30h saj nekaj...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 13:09:59
|
|
|
|
amaya
|
Bia: zakaj pa h kardiologu???? Ma moj je priden za otroke pedenat...ostalo pustimo stat. Mi ni pa pomembno sploh, da mi poslo pospravlja...raje vidim, da kakce previja in vstaja ponoči
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 13:36:55
|
|
|
|
nena30
|
Hator dogovorjeno! Moji kolegi imajo že vsi na pol odrasle otroke in zadne cajte kar nekak ne gremo skupaj! Mene so sami dojenčki, kakci in bruhci...oni so to že zdavnaj dali skozi in jim verjetno kar mal morim ! Hočem povedat da bo super mal čvekaz z nekom, ki je na isti valovni dolžini! Bomo si zmenale tel.!!! Bia kaj pa je s tvojo malo, da morta h kardio? Ja Belen res si zadela terno. Lisa se je naninala tako da....papa!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 14:03:00
|
|
|
|
BIA79
|
Pediatrinja ji je na prvem pregledu slišala šum na srcu...in zdaj gremo pogledat kako je to...baje ji bodo naredili UZ srčka...kot sem prebrala obstaja velika možnost da šum izgine tam nekje do prvega leta starosti, ma prevenire e meglio che curare :) Jaz sem danes kot zombi..mi je uspelo spat eno urco...al doma kaj razbijajo ali spodaj pod hišo, kjer postavljajo ene temeljne...danes ni dan...grem, ki Klara se buni...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 17:59:21
|
|
|
|
momacus
|
bia79 te smem vprašati kdo je vaš pediater? tudi mojemu prvemu sinu je pediatrinja iz izole (ne bom omenjala imena , ma mislim vsi vemo kdo je ) ugotovila šum na srcu. jaz sem bla vsa iz sebe in smo šli v LJ, ko smo prišli gor, so nas vprašali da kaj sploh počnemo tukaj , da s tem otrokom ni nič narobe :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 22:33:21
|
|
|
|
BIA79
|
Momacus, tudi mi hodimo k pediatrinji v Izoli. Veš kako, raje grem "zastonj" v Ljubljano, da mi rečejo, da je vse ok, kot pa da npr. bi ji toliko kasneje kaj ugotovili. Da vsaj izkoristimo to vigneto :) Jooojjj...spet ni sapice vetra...spet ne bomo spali nič..lahko noč punce
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 22:49:39
|
|
|
|
Belen
|
hehe js bom danes klimo pustila tudi čez noč.... je itak w dnewni in do sobe komaj pride.... wčeraj nismo spali ama ništa, upam,da bomo saj danes.... čepraw slabo kaže.... nekam dosti se bunijo.... baby phone že poje.... bia79, srečno za ju3, ampak itak bo in je wse ql
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.7.2009 23:25:19
|
|
|
|
supernova2002
|
weeeeeeeeejla eko nas iz dopusta. smo bli v termah Laško-v novem hotelu :))) bilo je super!!! Maruša je uživala fuuuul! vsakič nam je zaspala po dveh minutah v vodi...edini dojenček ki je spal v šlaufu...ostali pa vsi veseli čofotali :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.7.2009 8:39:40
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...gremo v ponedeljek k pediatru...danes počasi začnem pakirat...bi bilo skoraj najboljše da vzamem sobico od Klare sabo, ker ne vem,če bom kaj pustila doma No danes smo se vsaj malo naspali.... ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.7.2009 12:44:56
|
|
|
|
Belen
|
bia79,kdaj pa greste>? ta weekend? srečna ti.... mi od 5h nismo spali.... zdej pa...spijo ko rakete
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.7.2009 12:53:31
|
|
|
|
Hator
|
Mi tudi danes ponoči nismo dosti spali, se je non stop zbujal naš Lukec. Nič čudnega, če je pa prej ves dan prespal Upam, da bo ta noč boljša, da pridem malo k sebi. ker podnevi mi kar nekako ne rata zaspat. Je toliko za naredit, pa še težko zaspim, čeprav sem zaspana kot nevemkaj.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.7.2009 14:31:51
|
|
|
|
Belen
|
hator...ja hwala enako, js tudi podnei ne morem spat... cepraw wčeraj sm, kr sm si prižgala klimo, w wročini pa nikakor ne gre....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.7.2009 18:26:27
|
|
|
|
nena30
|
Ma kje bo človek spav v taki sparini!! Nam v mansardi tud klima več ne pomaga. Lisa je čist fertik. Supernova kaj se na štajerskem kaj laže diha? nam je danes zadnji dan v Izoli in mamo kar krizo in cel rastur v stanovanju! Komaj čakam, da mine ta vikend in se končno ustalimo. Je tolko dela, da imava komaj cajt za bogo dete!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 31.7.2009 20:50:28
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. upam da vas ne moti če se vam jaz tudi pridružim..sicer sem že prej neki pisala..ampak sem začela pisat brez da bi sploh vprašala če se lahko pridružim..:) res ta vročina ni normalna.. mi najprej vklopimo klimo da se ohladi in pol jo ugasnemo in je naštimana da se še enkrat ponoči vklopi za kakšno uro in pol izklopi nazaj..ker če ne ..ne vem kako bi zdržali.. ker tudi Tian ne zdrži...najprej težko zaspi ker mu je vroče..pol pa ko je klima mu je lih prav...pol pa spet malo postane vroče..in se začne zbujat....tko da...zadnje čase ustajam tudi jaz tko...po 3x na noč al manj no..odvisno... bia79 vso srečo...pa da je res zmota ...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 8:19:34
|
|
|
|
nena30
|
Dobrodošla spetko in Tian ! Več nas je boljše je ! Sej jest tud enkret kar naprej visim na forumu potem pa zginem ko kafra za en cajt. Pač se prilagajamo situacijam in našim malim. Se pa popolnoma strinjam glede te vročine- kar za popi.... je!!! Mi tud ne vemo več kaj počet s to klimo!? Morem pa pohvalit našo LISo. Okoli 20 ure sem jo kopala in pred 21to mi je že ninala. IN TO CELO NOČ!!!! 2X SMO SE V POL SNU NAFUTRALE.... JA TO JE TO!!!!! Zlati naš otrok ve,da je danes selitev in mora bit mati spočita !! Kaj ima katero dete probleme s kakanjem? Moja se zadnje dneve ful matra kakat. Joče, kriči ....šele ko masirava trebuščka nam uspe. Full na trdo kaka in jo to čist zmuči. Ne morem razumet kaj jo tako matra. Papamp NOVALAC1 ( AC smo prekinile, ker je bruhala ), pijemo vodo in občasno čajček. ji pa dajem SAB kapljice ( nam kar omilijo krče ) in občasno vetrovne kapljice-- da naredimo mal prepiha v ritki. No, saj imamo 5.8. pediatra pa bom vprašala za nasvet. Evo kolega s kombijem je tu...Ja gremo kuhat kavo in se selit!! Full me panika grabi!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 8:51:01
|
|
|
|
BIA79
|
Spetko...ni treba dovoljenja za pisat tu :) Nena včeraj sem poklicala supernovo,da jo vprašam, kako je bilo Maruši na dopust (baje je uživala sto na uro) in mi je rekla, da so spali s kovtrom :) Potem si lahko predstavljaš kako je gor...Baje se nam tudi v Kranjski gori vsaj ponoči obeta svež zrak... Danes ponoči je vsaj malo pihalo, tako da smo spali...čeprav se jaz še vedno zbujam vsa mokra. Nikoli se nisem toliko potila, kot sedaj po porodu.Upam, da se bodo hormoni kmalu umirili... Ma veste kaj mi je čudno...ko grem na sprehod ali pa na plažo, vidim mamice z malimi otroki, ki so tam preživeli ves dan?!?! Kako jim znese? Jaz umiram še pod klimo..se bojim da se mi bo še mleko skisalo
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 8:53:29
|
|
|
|
BIA79
|
Nena Klaro tudi ful napenja, ko mora kakat ali prdet...sam pri nas ne pomaga nič...potem, ko pa se reši je tako olajšanje...Mora tudi črevesje "dozoret"...Pazi samo na to, da niso čaji oz.voda pretopli ali premrzli... Pa so srečo s selitvijo!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 11:43:32
|
|
|
|
Belen
|
bia nisi šla w KG??? nena, ti ne zawidam se selit w tej wročini.... uffffffff.... kdaj bomo začeli spat??? mi se še wedno zbujamo in jemo na 3 ure.... nočejo in nočejo weč zdržat....danes jih bom probala čez dan bolj po konci držat...sam kaj ki pole so tečne začnejo jokat,kr so utrujene.... igralna podlaga še ni zanimiwa, ležalniki, gugalniki niti.... uffffffffff..... nena kolk ste spali? na kolko se zbuja Liza? mi smo na aptamil1.... 2 dni nazaj smo probali dat novolac1 ....ampak očitno našim pupam ne odgowarja....neki so se krčle, neke izpuščaje je dobila LIja, sej možno da ni od tega,ampak.... booooooooooo.... tudi če je aptamil dražji, bomo na tem ostali..... we katera kaka je razlika med aptamilom in nowolacom.??? baje novolac je boljši za nekatere??? danes spet wroče, mi smo bli zjutraj ob 8h zunaj na kawi, ker niso hotele ninat... .... nič lepo soboto wsem
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 15:17:03
|
|
|
|
momacus
|
ej belen, danes sem spoznala tvojo taščo. sem bla pre zdravstvenim domom s tamalim kr pa je lih šla na čik in beseda da besedo ....kolikor sem začutila je fajn ženskica :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 15:19:06
|
|
|
|
momacus
|
aptamil - mi smo meli krče trdo kakali in jokali potem sm prešla na novalac ac - super, samo ki mamo alergijo na kravje mleko :( in ne prenesemo niti allernovo (delajo isti ko novalac ac) zdaj smo na rižu kot kitajčki :) upajmo da bo pomagalo
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 15:41:00
|
|
|
|
Belen
|
momacus.... hehe,.... itak, ona rada čweka, ni težko z njo goworit ma ti si iz zole? moje pikice krčow (še) nimajo....zdej smo stari mes in dwa tedna, mogoče (upam) da jih niti ne dobimo.... ponawadi,če pridejo, pridejo prej.... booooooooo
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 17:41:22
|
|
|
|
momacus
|
ja ja belen ižolana vera :) če je čakulona alora bi se razumele midve :) sej niti moj sonček ni imel krčev, ma sem mu dajala preventivno. raje sprečiti kot lečiti :) moj prvi jih je mel, na srečo ne hude ma so bli, swamo takrat (10let nazaj) ni blo hrane proti krčem, samo kapljice, kremice.... izpuščaji pa so lahko od vročine al , kot pri nas od alergije :(
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 1.8.2009 22:32:22
|
|
|
|
Belen
|
eko da widim, dans prwič sm jih zwečer kopala, pa da widim če bodo weč spali,kot enim uspe.... sm sama, dragi dela,pa sm tawala al jih kopat al ne....če ne bo krik na obeh straneh.... ufffffffff.... zdej so zaštekale kako se joka, in jim gre kr od rok....tolko sm jih hwalila momacus...sej na koncu se še poznamo, če ne drugo na videz ne ne ne me strašit.... ni od alergije na mleko... dans je bolj... očitno Liji Novolac ne odgovarja, bomo na aptamilu.... nič ne bomo prišparali....ker čez je cenejši novolac.... mah nema weze danes sm pa widla Bio in Klaro šetat po marini... aja seweda pa njenga kompanjota noč punce,da widim če zdržimo weč kot 3 ure....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.8.2009 13:50:22
|
|
|
|
momacus
|
belen mislim da vem kdo si. ko je tvoja tašča rekla da si edina ki ima dvojčke v izoli....kaj imaš temno moder voziček? pri hrani se en da šparat, praši mene: začeli smo z navadnim aptamilom-krči, novalac AC - krčev ni, alergija na kravje mleko aptamil za alergike- neče jest allernova_alergija se izboljša, nastopi drsika riževo mleko-1 dan ok potem se driska nadaljuje ponovno na aptamil za alergike-smo dali not glukozo, zdaj ga pije pa da vidimo kako bo in valda smo kupli najprej po 1 škatlo teh hran da vidimo če ustreza in ko je ustrezalo smo kupli še 2 pa evo ti hudiča , ne ustreza več. jih mam doma odprte in s potečenim rokom in ne vem kam z njimi. riževo mleko pa imam še 2 original zaprti in eno odprto včeraj. in valda hrane (razen navaden aptamil)vse okoli 15-17 eur. ma samo da najdem nekaj da mu ustreza, drugače se mi bo še zmešalo hvala bogu da se kljub vsem tem mahinacijam in experimentom lepo redi , je vesel in lepo nina (razen ko ga poščipa ) zlati moj sine, če ga ne bi bilo , bi ga bilo treba naredit :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 2.8.2009 14:40:51
|
|
|
|
Belen
|
mamacus.... werjetno nism edina,ki ima dwojčke....ampak ena redkih ... drugače pa ja imam temno moder-jenas woziček ma ne sej ne da bi šparala, sam prawim kao eni goworijo Novolac boljši od aptamila...nam očitno ne odgowarja grem sirene jočejo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?