|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekomu moram povedati!!!
9.7.2009 20:23:01   
isabeaux
o joj...res mi je žal zate in za tvojo izgubouser posted image ....ampak kako pa sta izvedela da sta oba prenašalca? A so prenašalci te bolezni tako pogosti al kako?

Saj sedaj bo vse ok...boš videla in to zato, ker imaš toliko poguma in ker si mogla čez tako hudo življenjsko preizkušnjo...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu oblaček123)
Neposredna povezava do sporočila: 76
9.7.2009 20:37:36   
oblaček123
težko,da se najdeta skupaj dva partnerja,skoraj nemogoče je,da sta oba prenašalca...ampak midva sva se našla...komaj čakam nedeljo,da naredim test...dva dni me že tako ščipa v jajčnikih pa prsi me bolijo...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 77
9.7.2009 20:47:13   
Februarka08
Oblaček, tudi jaz držim pesti zate in za tvojo zdravo bebico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 78
9.7.2009 21:50:32   
isabeaux
oblaček...ti lepo naredi testek in ko bo + boš ful happy user posted image user posted image  in me s teboj user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 79
9.7.2009 22:00:28   
oblaček123
vam javim  v nedeljo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 80
9.7.2009 22:24:46   
BUŠICA
jezus, sem si prebrala malo tisti link..
kako so tebi ugotovili, da si prenašalec?

Neposredna povezava do sporočila: 81
10.7.2009 8:12:03   
NATAŠA35
oblaček zdaj bo vse v redu in boš svojo bebico lahko stisnla k sebi, ker bo zdrav ko drenuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 82
10.7.2009 8:23:55   
*pupsa*
oblaček držim pesti zate!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 83
10.7.2009 8:48:51   
oblaček123
veš midva s partnerjem vsa naredila veliko preiskav in je bilo vse o.k. potem pa so mi rekla,da sva oba prenašalca te bolezni,čeprav v daljnem sorodstvu nihče ni zbolel za to boleznijo...jaz jim čisto ne verjamem...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 84
10.7.2009 8:53:58   
NATAŠA35
tole je pa res čudno...ne moreta biti prenašalca, če nekdo od sorodnikov tega ni imel ali ima...

vse je v genih zapisano, samo nekaj dobiš po mamini strani, nekaj pa po očetovi...

Neposredna povezava do sporočila: 85
10.7.2009 8:54:19   
*pupsa*
oblaček123....kakšne pa so posledice te bolezni oz. kakšni so potem znaki? a prvega otročka si donosila ali so že prej ugotovili to napako?

Neposredna povezava do sporočila: 86
10.7.2009 9:15:12   
oblaček123
saj ravno to je.pri nas ni bilo takšnega primera.
znaki so se videli takoj,sploh se ni zbudil,ni jedel pa krče je dobil...v hrani je lahko zaužil samo toliko beljakovin,kot je imel kg.za svojimi vrstniki je močno zaostajal v razvoju...ti otroci živijo približno 3 mes.moj sonček pa je bil z mani skoraj 4 leta...če vas plašim s to temo mi kar povejte,ne bom užaljena...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 87
10.7.2009 9:35:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

user posted image  tko držimo pestke, da padeš v tistih 75 % in da bo bebica zdrava,.....a smem vprašat za kakšno bolezen gre?

res držim pesti, da bo vse ok user posted image

tud mi vsi držimo pestke  in hvala bogu 75% je res že kr lepa vrednost, čeprav bi bla vesela, če tega sploh nebi blo treba razmišljat.....

Nič nas ne strašiš s tem.... samo radovedne smo ker je to za nas nekaj novega,
Žal mi je za tvojega sončkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 88
10.7.2009 10:25:28   
NATAŠA35
joj oblaček user posted image user posted image user posted image za tvojega sončka, pa da si dala skozi vse to...držim pesti, da padeš med 75% res...pa še angele bom prosila, da te pazijouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
10.7.2009 12:29:39   
Anonimen
jooooj oblacek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozno. nisem mislila, da je zivel tako dolgo. oz. da je sploh zivel.
modi mocna in optimisticna naprej,...
mogoce pa vama bo ravno vajin prvi soncek poslal drugega, zdravega!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
10.7.2009 15:35:52   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123

saj ravno to je.pri nas ni bilo takšnega primera.
znaki so se videli takoj,sploh se ni zbudil,ni jedel pa krče je dobil...v hrani je lahko zaužil samo toliko beljakovin,kot je imel kg.za svojimi vrstniki je močno zaostajal v razvoju...ti otroci živijo približno 3 mes.moj sonček pa je bil z mani skoraj 4 leta...če vas plašim s to temo mi kar povejte,ne bom užaljena...

oblaček, res grozljiva zgodba..
in včeraj sem napisala, da sem si prebrala link, v bistvu sem v google vtipkala to bolezen in je ven vrglo en edini link, pa še ta je v hrvaščini. torej,če sem dobro prebrala, so v evropi zboleli za tem trije otroci in tvoj je bil eden med njimi.  res žalostno.., bolezen je res kruta..
želim ti, da bo naslednjič vse v redu, ne izgubi upanja..lp

Neposredna povezava do sporočila: 91
10.7.2009 19:03:18   
pikica36
oblačekuser posted image user posted image user posted image močna si, kapo dol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz vsega srca ti želim da vama rata in da bo vse tako kot mora bit

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 92
10.7.2009 20:04:03   
Angel miss
joj, kako krut je svet user posted image user posted image . Oblaček, želim ti, da čimprej ugledaš user posted image  in da bo  user posted image   čisto zdrav.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 93
11.7.2009 7:10:34   
mojcej77
oblaček, pošiljam ti en topel objem in veliko dobrih misli, da bi vama uspelo. In močno energijo, da bosta prenesla vse, kar vama bo življenje še prineslo naproti.

lp,

m (ki je danes za hec ponovila test in je CB pokazal tak plus, da se ga ziher vidi na milijardo kilometrov :D)

Zdej se pa sprašujem, kako zadevo vsaj do torka skrit pred starši, ki pridejo na obisk...user posted image

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 94
11.7.2009 7:13:52   
Anonimen
mojcej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
skrit? uf....meni ni uspelo. test sve naredile s prijateljico. in sem se na poti domov ustavila pri mojih. in se sama pri sebi zaklela, da ne povem. pa sem namesto daaaaan!, zakricala: Noseca sem!user posted image
tko, da jst ti ne znam svetovatuser posted image

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
11.7.2009 7:20:05   
mojcej77
hhahaa, ja sej!!!
Po telefonu nekako še gre, samo, ko ju bom pa vidla...bi pa z možem rada staršem vsem naenkrat povedala, sva mislila naredit telefonsko konferenco, ampak zadaj moja uletita, jutri pa njegova mama, jaz bi pa najraje vse poklicala, ki so v telefonskem imeniku in jim povedala...mož pa še spi, ker ima težave z bioritmom (ob 4h zjutri je posodo pomival user posted image ). Razmišljam, da bi ga zbudila (za test ve, ampak se je samo fuuuuuul sladko nasmehni in me k seb stisnil pa naprj smrčal), ampak pol bo tečen cel dan...dileme, dileme...
Bom vidla, kako bo...user posted image

lp,

m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
11.7.2009 7:33:02   
simonalokar
mojcej čestitke in v torek pa res poročaj kako je bilo.

oblaček tebi pa veliko upanja do jutri in naj ti pokaže + in da bo dete sedaj zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image . jaz si sploh ne znam predstavljati kj si dala vse skozi.

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 97
11.7.2009 8:49:04   
oblaček123
hvala vsem za podporo.Jutri bi morala dobiti m. Ali mislite,da lahko že jutri naredim test ali naj raje še počakam kakšen dan.
mojcej- tebi pa čestitke

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 98
11.7.2009 8:53:10   
Anonimen
ce ne mores zdrzat, ga naredi jutri. ce bo + je velika verjetnost, da si zanosila. ce ga ne bo , pa ponovi cez kake tri dni.

Neposredna povezava do sporočila: 99
11.7.2009 10:06:54   
isabeaux
mopjcej77 čestitke..user posted image user posted image user posted image ...kolk dni po m si delala testek?

Oblaček...po moje ga že lahko nardiš...držimo pestke...in sporoči nam...smo radovedneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?