Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 20:23:01
|
|
|
|
isabeaux
|
o joj...res mi je žal zate in za tvojo izgubo ....ampak kako pa sta izvedela da sta oba prenašalca? A so prenašalci te bolezni tako pogosti al kako? Saj sedaj bo vse ok...boš videla in to zato, ker imaš toliko poguma in ker si mogla čez tako hudo življenjsko preizkušnjo...
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 20:37:36
|
|
|
|
oblaček123
|
težko,da se najdeta skupaj dva partnerja,skoraj nemogoče je,da sta oba prenašalca...ampak midva sva se našla...komaj čakam nedeljo,da naredim test...dva dni me že tako ščipa v jajčnikih pa prsi me bolijo...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 20:47:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Oblaček, tudi jaz držim pesti zate in za tvojo zdravo bebico
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 21:50:32
|
|
|
|
isabeaux
|
oblaček...ti lepo naredi testek in ko bo + boš ful happy in me s teboj
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 22:00:28
|
|
|
|
oblaček123
|
vam javim v nedeljo...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 22:24:46
|
|
|
|
BUŠICA
|
jezus, sem si prebrala malo tisti link.. kako so tebi ugotovili, da si prenašalec?
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 8:12:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oblaček zdaj bo vse v redu in boš svojo bebico lahko stisnla k sebi, ker bo zdrav ko dren
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 8:23:55
|
|
|
|
*pupsa*
|
oblaček držim pesti zate!!!!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 8:48:51
|
|
|
|
oblaček123
|
veš midva s partnerjem vsa naredila veliko preiskav in je bilo vse o.k. potem pa so mi rekla,da sva oba prenašalca te bolezni,čeprav v daljnem sorodstvu nihče ni zbolel za to boleznijo...jaz jim čisto ne verjamem...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 8:53:58
|
|
|
|
NATAŠA35
|
tole je pa res čudno...ne moreta biti prenašalca, če nekdo od sorodnikov tega ni imel ali ima... vse je v genih zapisano, samo nekaj dobiš po mamini strani, nekaj pa po očetovi...
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 8:54:19
|
|
|
|
*pupsa*
|
oblaček123....kakšne pa so posledice te bolezni oz. kakšni so potem znaki? a prvega otročka si donosila ali so že prej ugotovili to napako?
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 9:15:12
|
|
|
|
oblaček123
|
saj ravno to je.pri nas ni bilo takšnega primera. znaki so se videli takoj,sploh se ni zbudil,ni jedel pa krče je dobil...v hrani je lahko zaužil samo toliko beljakovin,kot je imel kg.za svojimi vrstniki je močno zaostajal v razvoju...ti otroci živijo približno 3 mes.moj sonček pa je bil z mani skoraj 4 leta...če vas plašim s to temo mi kar povejte,ne bom užaljena...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 9:35:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux tko držimo pestke, da padeš v tistih 75 % in da bo bebica zdrava,.....a smem vprašat za kakšno bolezen gre? res držim pesti, da bo vse ok tud mi vsi držimo pestke in hvala bogu 75% je res že kr lepa vrednost, čeprav bi bla vesela, če tega sploh nebi blo treba razmišljat..... Nič nas ne strašiš s tem.... samo radovedne smo ker je to za nas nekaj novega, Žal mi je za tvojega sončka
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 10:25:28
|
|
|
|
NATAŠA35
|
joj oblaček za tvojega sončka, pa da si dala skozi vse to...držim pesti, da padeš med 75% res...pa še angele bom prosila, da te pazijo
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 12:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jooooj oblacek! grozno. nisem mislila, da je zivel tako dolgo. oz. da je sploh zivel. modi mocna in optimisticna naprej,... mogoce pa vama bo ravno vajin prvi soncek poslal drugega, zdravega!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 15:35:52
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123 saj ravno to je.pri nas ni bilo takšnega primera. znaki so se videli takoj,sploh se ni zbudil,ni jedel pa krče je dobil...v hrani je lahko zaužil samo toliko beljakovin,kot je imel kg.za svojimi vrstniki je močno zaostajal v razvoju...ti otroci živijo približno 3 mes.moj sonček pa je bil z mani skoraj 4 leta...če vas plašim s to temo mi kar povejte,ne bom užaljena... oblaček, res grozljiva zgodba.. in včeraj sem napisala, da sem si prebrala link, v bistvu sem v google vtipkala to bolezen in je ven vrglo en edini link, pa še ta je v hrvaščini. torej,če sem dobro prebrala, so v evropi zboleli za tem trije otroci in tvoj je bil eden med njimi. res žalostno.., bolezen je res kruta.. želim ti, da bo naslednjič vse v redu, ne izgubi upanja..lp
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 19:03:18
|
|
|
|
pikica36
|
oblaček močna si, kapo dol. iz vsega srca ti želim da vama rata in da bo vse tako kot mora bit
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 10.7.2009 20:04:03
|
|
|
|
Angel miss
|
joj, kako krut je svet . Oblaček, želim ti, da čimprej ugledaš in da bo čisto zdrav.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 7:10:34
|
|
|
|
mojcej77
|
oblaček, pošiljam ti en topel objem in veliko dobrih misli, da bi vama uspelo. In močno energijo, da bosta prenesla vse, kar vama bo življenje še prineslo naproti. lp, m (ki je danes za hec ponovila test in je CB pokazal tak plus, da se ga ziher vidi na milijardo kilometrov :D) Zdej se pa sprašujem, kako zadevo vsaj do torka skrit pred starši, ki pridejo na obisk...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 7:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcej .... skrit? uf....meni ni uspelo. test sve naredile s prijateljico. in sem se na poti domov ustavila pri mojih. in se sama pri sebi zaklela, da ne povem. pa sem namesto daaaaan!, zakricala: Noseca sem! tko, da jst ti ne znam svetovat
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 7:20:05
|
|
|
|
mojcej77
|
hhahaa, ja sej!!! Po telefonu nekako še gre, samo, ko ju bom pa vidla...bi pa z možem rada staršem vsem naenkrat povedala, sva mislila naredit telefonsko konferenco, ampak zadaj moja uletita, jutri pa njegova mama, jaz bi pa najraje vse poklicala, ki so v telefonskem imeniku in jim povedala...mož pa še spi, ker ima težave z bioritmom (ob 4h zjutri je posodo pomival ). Razmišljam, da bi ga zbudila (za test ve, ampak se je samo fuuuuuul sladko nasmehni in me k seb stisnil pa naprj smrčal), ampak pol bo tečen cel dan...dileme, dileme... Bom vidla, kako bo... lp, m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 7:33:02
|
|
|
|
simonalokar
|
mojcej čestitke in v torek pa res poročaj kako je bilo. oblaček tebi pa veliko upanja do jutri in naj ti pokaže + in da bo dete sedaj zdravo . jaz si sploh ne znam predstavljati kj si dala vse skozi.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 8:49:04
|
|
|
|
oblaček123
|
hvala vsem za podporo.Jutri bi morala dobiti m. Ali mislite,da lahko že jutri naredim test ali naj raje še počakam kakšen dan. mojcej- tebi pa čestitke
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 8:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ce ne mores zdrzat, ga naredi jutri. ce bo + je velika verjetnost, da si zanosila. ce ga ne bo , pa ponovi cez kake tri dni.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 11.7.2009 10:06:54
|
|
|
|
isabeaux
|
mopjcej77 čestitke.. ...kolk dni po m si delala testek? Oblaček...po moje ga že lahko nardiš...držimo pestke...in sporoči nam...smo radovedne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?