|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekomu moram povedati!!!
8.7.2009 9:37:06   
BarbiG
Čestitam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.7.2009 16:59:41   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.7.2009 17:31:01   
oblaček123
tudi jaz moram nekomu povedati.Imela sem že otroka, vendar je po hudi bolezni odšel med angelčke.sedaj se s partnerjem že 6 mesec matrama , da bi zanosla.Pa nič...sedaj imam še šest dni do menze.zanima me,kdaj lahko naredim test za nosečnost, da bi mi pokazal pravilen rezultat.Hvala in lep dan

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.7.2009 20:15:52   
NATAŠA35
oh oblaček user posted image user posted image user posted image ...meni pokaže rahel user posted image kake dva dni pred pričakovanouser posted image , tako da še malo počakaj, da ne boš prehitro user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu oblaček123)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.7.2009 21:03:43   
oblaček123
jaz sem bila pa danes neučana pa sem probala, pa ni bilo črtice...si lahko misliš kakšno razočaranje sem doživela...sedaj bom pa počakala do nedelje ,ko naj bi dobila m in bom takrat ponovno probala..hvala ti nataša

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.7.2009 22:04:31   
NATAŠA35
ja najbolje je da počakaš do nedelje...držim pesti, da ti je uspelo...

Neposredna povezava do sporočila: 56
8.7.2009 22:12:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123

jaz sem bila pa danes neučana pa sem probala, pa ni bilo črtice...si lahko misliš kakšno razočaranje sem doživela...sedaj bom pa počakala do nedelje ,ko naj bi dobila m in bom takrat ponovno probala..hvala ti nataša

user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje je tud najbojše, da počakaš, če boš lahko še kak dan več, da ti kak dan zamudi... a M imaš čist točne? kako si pa v prvo zanosla?

Neposredna povezava do sporočila: 57
9.7.2009 10:00:36   
oblaček123
prvič sem čisto normalno zanosila brez problemov....včeraj me je začelo v levem jajčniku tako rezat in bolet,a misliš da bom dobila m.Danes zjutraj ko sem spila kavo mi je bilo ful slabo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.7.2009 11:09:16   
NATAŠA35
oblaček jaz sem 3x zanosila brez problemov, sedaj se pa že malo matram.... včasih nam naši živčki kar veliko ponagajajo, tako da počakaj, pa boš videla kako se bo vse lepo odvijalo

Neposredna povezava do sporočila: 59
9.7.2009 12:06:43   
oblaček123
bom počakala do nedelje da naredim ponovno test,potem pa ti sporočim...drži pesti, da mi bo tokrat uspelo

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.7.2009 12:10:01   
Anonimen
oblacekuser posted image user posted image user posted image ....pa velikoooo srece v nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
ce pa ne bo crtice, pa ne obupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 61
9.7.2009 12:40:16   
NATAŠA35
ok oblaček držim pesti...te bom brala kasneje, ker v soboto odpotujem na zasluženi dopust

pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
9.7.2009 12:47:09   
oblaček123
ne bom obupala, bom pa poskusila znova...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
9.7.2009 12:49:04   
NATAŠA35
tako se govori obleček, boš videla, da boš kmalu ugledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 64
9.7.2009 13:02:37   
oblaček123
ko zanosim je pri meni šele začetek...potem me čaka še veliko preizkav , da ugotovijo, če gre morda za isto bolezen, kot pri prvem otroku...to se pa da ugotovit  v 3 mesecu...kako lažje je , če lahko nekomu zaupaš svoje težave in se z njim pogovoriš

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 65
9.7.2009 13:32:56   
Katjusa

ko zanosim je pri meni šele začetek...potem me čaka še veliko preizkav , da ugotovijo, če gre morda za isto bolezen, kot pri prvem otroku...to se pa da ugotovit  v 3 mesecu...kako lažje je , če lahko nekomu zaupaš svoje težave in se z njim pogovoriš

a gre za gensko bolezen?
upam, da bo ko bo (v nedeljo sevedauser posted image ) vse OK in da marca 8če se ne motim) stisneta z možekom zravega dojenčka k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image špikanje po jajčnikih lahko napoveduje tuduser posted image ... res ni drugega kot čakanje..... vem, da je težko čakat sam tak pač je, čez naravo pač ne gre.... srečno in javi nam kako bo

Neposredna povezava do sporočila: 66
9.7.2009 15:14:55   
oblaček123
gre za metabolno bolezen...v Evropi so bili do sedaj samo trije takšni primeri...je ta tko,da sva prenašalca oba...25% je da bo otrok zdrav,25% da ima isto bolezen in 50% da je prinašalec te bolezni...torej 75% je,da bova imela zdravega otroka...zato ne bom obupala...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
9.7.2009 15:50:31   
aleunam
75% je dovolj vzpodbudnih, da se trudita! Držim pesti, ta čas pa se kar oglašaj tu gor. Verjamem, da je vsaj malo lažje, če nekomu zaupaš svoje težave.user posted image user posted image user posted image

Mojcej, ti pa tudi sporoči kako bo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
9.7.2009 15:54:42   
Anonimen
oblacek:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
75% res ni malo!user posted image

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
9.7.2009 16:11:27   
oblaček123
vem,da ni malo...sam strah je vedno prisoten,da se ne bi to ponovno zgodilo...samo ne bom obupala,verjamem,da mi bo enkrat uspelo,če sedaj ne pa morda prihodnji mesec..hvala še enkrat,da mi prisluhnete in da lahko svojo bolečino delim z vami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
9.7.2009 17:03:26   
BUŠICA

gre za metabolno bolezen...v Evropi so bili do sedaj samo trije takšni primeri...je ta tko,da sva prenašalca oba...25% je da bo otrok zdrav,25% da ima isto bolezen in 50% da je prinašalec te bolezni...torej 75% je,da bova imela zdravega otroka...zato ne bom obupala...

tvoj prvi otrok ima to bolezen ali je samo prenašalec? in kako testirajo v 3. mesecu nosečnosti?
spremljam vas in držim pesti..

Neposredna povezava do sporočila: 71
9.7.2009 18:37:38   
oblaček123
na žalost ni bil prinašalec te bolezni...zato ga žal danes ni več med nami...v 3.mesecu mi odščipnejo košček posteljice in pošljejo na preizkavo v London...potem v 1.tednu dobim rezultate...če je zdrav ali prinašalec nadaljujem z nosečnostjo,drugače....

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 72
9.7.2009 18:52:35   
isabeaux
user posted image  tko držimo pestke, da padeš v tistih 75 % in da bo bebica zdrava,.....a smem vprašat za kakšno bolezen gre?

res držim pesti, da bo vse ok user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

Neposredna povezava do sporočila: 73
9.7.2009 18:58:10   
Anonimen
joj, koliko stresa mora to prinest....prve tri mesece:( groza. lahko ti samo recem, da se drzi! 1x bo ze tako kot mora biti!
lahko pa ti recem, da te spostujem, ker si pripravljena govoriti o svoji boleciniuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
9.7.2009 19:06:46   
oblaček123
gre za neketotično hiperglicinemijo...tudi jaz držim pesti za tebe...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?