Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 9:37:06
|
|
|
|
BarbiG
|
Čestitam.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 16:59:41
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 17:31:01
|
|
|
|
oblaček123
|
tudi jaz moram nekomu povedati.Imela sem že otroka, vendar je po hudi bolezni odšel med angelčke.sedaj se s partnerjem že 6 mesec matrama , da bi zanosla.Pa nič...sedaj imam še šest dni do menze.zanima me,kdaj lahko naredim test za nosečnost, da bi mi pokazal pravilen rezultat.Hvala in lep dan
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 20:15:52
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oh oblaček ...meni pokaže rahel kake dva dni pred pričakovano , tako da še malo počakaj, da ne boš prehitro
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 21:03:43
|
|
|
|
oblaček123
|
jaz sem bila pa danes neučana pa sem probala, pa ni bilo črtice...si lahko misliš kakšno razočaranje sem doživela...sedaj bom pa počakala do nedelje ,ko naj bi dobila m in bom takrat ponovno probala..hvala ti nataša
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 22:04:31
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja najbolje je da počakaš do nedelje...držim pesti, da ti je uspelo...
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 22:12:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123 jaz sem bila pa danes neučana pa sem probala, pa ni bilo črtice...si lahko misliš kakšno razočaranje sem doživela...sedaj bom pa počakala do nedelje ,ko naj bi dobila m in bom takrat ponovno probala..hvala ti nataša pomoje je tud najbojše, da počakaš, če boš lahko še kak dan več, da ti kak dan zamudi... a M imaš čist točne? kako si pa v prvo zanosla?
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 10:00:36
|
|
|
|
oblaček123
|
prvič sem čisto normalno zanosila brez problemov....včeraj me je začelo v levem jajčniku tako rezat in bolet,a misliš da bom dobila m.Danes zjutraj ko sem spila kavo mi je bilo ful slabo...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 11:09:16
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oblaček jaz sem 3x zanosila brez problemov, sedaj se pa že malo matram.... včasih nam naši živčki kar veliko ponagajajo, tako da počakaj, pa boš videla kako se bo vse lepo odvijalo
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 12:06:43
|
|
|
|
oblaček123
|
bom počakala do nedelje da naredim ponovno test,potem pa ti sporočim...drži pesti, da mi bo tokrat uspelo
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 12:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
oblacek ....pa velikoooo srece v nedeljo !!! ce pa ne bo crtice, pa ne obupaj!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 12:40:16
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ok oblaček držim pesti...te bom brala kasneje, ker v soboto odpotujem na zasluženi dopust pošiljam ti za srečo
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 12:47:09
|
|
|
|
oblaček123
|
ne bom obupala, bom pa poskusila znova...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 12:49:04
|
|
|
|
NATAŠA35
|
tako se govori obleček, boš videla, da boš kmalu ugledala
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 13:02:37
|
|
|
|
oblaček123
|
ko zanosim je pri meni šele začetek...potem me čaka še veliko preizkav , da ugotovijo, če gre morda za isto bolezen, kot pri prvem otroku...to se pa da ugotovit v 3 mesecu...kako lažje je , če lahko nekomu zaupaš svoje težave in se z njim pogovoriš
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 13:32:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123 ko zanosim je pri meni šele začetek...potem me čaka še veliko preizkav , da ugotovijo, če gre morda za isto bolezen, kot pri prvem otroku...to se pa da ugotovit v 3 mesecu...kako lažje je , če lahko nekomu zaupaš svoje težave in se z njim pogovoriš a gre za gensko bolezen? upam, da bo ko bo (v nedeljo seveda ) vse OK in da marca 8če se ne motim) stisneta z možekom zravega dojenčka k sebi špikanje po jajčnikih lahko napoveduje tud ... res ni drugega kot čakanje..... vem, da je težko čakat sam tak pač je, čez naravo pač ne gre.... srečno in javi nam kako bo
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 15:14:55
|
|
|
|
oblaček123
|
gre za metabolno bolezen...v Evropi so bili do sedaj samo trije takšni primeri...je ta tko,da sva prenašalca oba...25% je da bo otrok zdrav,25% da ima isto bolezen in 50% da je prinašalec te bolezni...torej 75% je,da bova imela zdravega otroka...zato ne bom obupala...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 15:50:31
|
|
|
|
aleunam
|
75% je dovolj vzpodbudnih, da se trudita! Držim pesti, ta čas pa se kar oglašaj tu gor. Verjamem, da je vsaj malo lažje, če nekomu zaupaš svoje težave. Mojcej, ti pa tudi sporoči kako bo!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 15:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
oblacek: !!!! 75% res ni malo!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 16:11:27
|
|
|
|
oblaček123
|
vem,da ni malo...sam strah je vedno prisoten,da se ne bi to ponovno zgodilo...samo ne bom obupala,verjamem,da mi bo enkrat uspelo,če sedaj ne pa morda prihodnji mesec..hvala še enkrat,da mi prisluhnete in da lahko svojo bolečino delim z vami
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 17:03:26
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123 gre za metabolno bolezen...v Evropi so bili do sedaj samo trije takšni primeri...je ta tko,da sva prenašalca oba...25% je da bo otrok zdrav,25% da ima isto bolezen in 50% da je prinašalec te bolezni...torej 75% je,da bova imela zdravega otroka...zato ne bom obupala... tvoj prvi otrok ima to bolezen ali je samo prenašalec? in kako testirajo v 3. mesecu nosečnosti? spremljam vas in držim pesti..
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 18:37:38
|
|
|
|
oblaček123
|
na žalost ni bil prinašalec te bolezni...zato ga žal danes ni več med nami...v 3.mesecu mi odščipnejo košček posteljice in pošljejo na preizkavo v London...potem v 1.tednu dobim rezultate...če je zdrav ali prinašalec nadaljujem z nosečnostjo,drugače....
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 18:52:35
|
|
|
|
isabeaux
|
tko držimo pestke, da padeš v tistih 75 % in da bo bebica zdrava,.....a smem vprašat za kakšno bolezen gre? res držim pesti, da bo vse ok
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 18:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, koliko stresa mora to prinest....prve tri mesece:( groza. lahko ti samo recem, da se drzi! 1x bo ze tako kot mora biti! lahko pa ti recem, da te spostujem, ker si pripravljena govoriti o svoji bolecini
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 9.7.2009 19:06:46
|
|
|
|
oblaček123
|
gre za neketotično hiperglicinemijo...tudi jaz držim pesti za tebe...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?