Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 14:27:29
|
|
|
|
5ra8
|
mojč, maš ZS
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 20:20:35
|
|
|
|
barbara b
|
Joooj kako lepo!!! Jutri bo črtica še bolj vidna in ti si srečka UŽIVAJ!!!!
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 20:29:00
|
|
|
|
aleunam
|
Tudi jaz držim pesti!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 21:00:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Mojcej77, sicer se nikoli nisva kaj menili, te pa poznam še z enega drugega foruma, kjer obe sodelujeva. Tule sem te kar malo pogrešala in se večkrat spomnim nate. Močno ti želim, da bo jutri taka črtica, kot mora bit .
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 21:05:36
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcej77 Evo me:) Seveda sem šla takoj po CB in ga uporabila takoj ko sem pritekla domov:). Tko je: ni bilo takoj črtice, samo malo nakazana, kot majhna senčka in ne cela. Malo kasneje (ko pa ni več za ziher veljaven) se pa vidi čisto cela ampak čisto tanka črtica. Sem pa ful pila dopoldne ker sem bila žejna. Tko da - upanje obstaja, nisem pa še ziher. Jutri naredim test zjutraj pa bom videla. In vam seveda povedala. Če bom preživela do jutra, seveda... lp, m no evo, tako je bilo pri meni. najprej nič, ker je gledal moj dragi, jaz si nisem upala...pa pravi nič....pa začnem tuliti.....ko odtulim, primem tisti test, da ga zabrišem v smeti....nakar vidim enako bledo črtico....in takoj na RR in ta črtica ravno matra babico v spalnici
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 21:07:50
|
|
|
|
hel32
|
Tudi jaz ti želim, da bi bila lepa , in lepo nosečnost!!
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 7:13:13
|
|
|
|
lana38
|
Poročaj, kaj je pokazal test! Držim pesti za . LP
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 9:16:28
|
|
|
|
*pupsa*
|
držimo pesti
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 9:39:31
|
|
|
|
talika81
|
držim pesti, da bi bil danes en lep ...
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 11:12:11
|
|
|
|
Bety11
|
Upam, da si zagledala ...Držim pesti....
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 11:26:31
|
|
|
|
romana24
|
no sedaj sem tole prebrala in sem tudi jaz prepričana da ni dvoma glede nosečnosti. Pri meni je bilo isto, kupila sem 2 CB in na obeh je bila rahla črtica, tko da si jo sam pod kotom vidu in čes tri dni sem šla še enkrat delat test je bla pa čist razločna tko da MOJCEJ 77 to je to . Držim pesti do uradnega potrdila. čimprej sporoči
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 11:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcej????? kaj ni rekla da danes zjutraj ponovi?
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 11:39:26
|
|
|
|
NATAŠA35
|
točno to je rekla, pa je ni...
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 11:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 18:56:08
|
|
|
|
mojcej77
|
Oj!!! Saj sem tu. Ampak dobesedno šele zdaj sem uspela prit gor. Danes je CB pokazal plusek, sicer zelo rahel, ampak je bil :D. Imam prvi pregled čez en teden, in šele takrat bom prepričana, da je res uspelo. Veselim se, sem pa zadnje dni strašno utrujena, ampak dobre volje. Bi pa rada z možem o tem bila tiho, ker sem samo jaz tule gor morala nekomu povedat, zato prosim, če me kdo pozna, da ne širi novice okrog, čeprav je zelo lepa. Čez en teden bova povedala zgolj najbližjim. Do takrat pa...nasvidenje. Vas bom brala, brez skrbi. In poročam v torek, kaj je rekle ginekolog (upam, da z možem nimava "skupnih prividov" :D). Hvala za vse čestitke in podporo, jaz sploh še nisem dojela. Samo srečna sem. Zelo. lp, m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 19:03:25
|
|
|
|
*pupsa*
|
čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 19:07:58
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcej77 Oj!!! Saj sem tu. Ampak dobesedno šele zdaj sem uspela prit gor. Danes je CB pokazal plusek, sicer zelo rahel, ampak je bil :D. Imam prvi pregled čez en teden, in šele takrat bom prepričana, da je res uspelo. Veselim se, sem pa zadnje dni strašno utrujena, ampak dobre volje. Bi pa rada z možem o tem bila tiho, ker sem samo jaz tule gor morala nekomu povedat, zato prosim, če me kdo pozna, da ne širi novice okrog, čeprav je zelo lepa. Čez en teden bova povedala zgolj najbližjim. Do takrat pa...nasvidenje. Vas bom brala, brez skrbi. In poročam v torek, kaj je rekle ginekolog (upam, da z možem nimava "skupnih prividov" :D). Hvala za vse čestitke in podporo, jaz sploh še nisem dojela. Samo srečna sem. Zelo. lp, m Jeeeeeee čestitam
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 19:26:03
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 19:36:41
|
|
|
|
Storžica 81
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 19:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
no kooooncno!!!!! cestitam!!!! samo kako pa to da imas v torek ze pegled? se mi zdi fuuul prehitro. ker tako hitro se se nic ne vidi... nogoce, samo da potrdijo nosecnost. ker po mojem srcka ali pa sploh plodeka se ne bo videti. da te ne bi kaka panika zagrabila! u glavnem pa: juhuhuhu!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 21:54:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute no kooooncno!!!!! cestitam!!!! samo kako pa to da imas v torek ze pegled? se mi zdi fuuul prehitro. ker tako hitro se se nic ne vidi... nogoce, samo da potrdijo nosecnost. ker po mojem srcka ali pa sploh plodeka se ne bo videti. da te ne bi kaka panika zagrabila! u glavnem pa: juhuhuhu! čestitam, se pa strinjam, da je to čist prehitro za pregled in sam želim ti, da se ne boš sekirala, če se srček še ne bo videl..... lepo zdravo in polno lepih trenutkov nosečnost
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 7.7.2009 21:58:13
|
|
|
|
mojcej77
|
Po mojem je samo za potrditev, ne? Bom povedla :D.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 6:32:33
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 8:02:26
|
|
|
|
NATAŠA35
|
čestitam
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 8.7.2009 8:32:20
|
|
|
|
talika81
|
čestitam ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?